Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα, αρχιστε προσευχουλες γιατι μαλλον ερχεται το φως μου!!!!!!

εχω αιμα με βλενα

σας φιλω και σας αγαπω!

χρονια πολλα μερα μεγαλη που ειναι!!!

αννετ ολα θα πανε τελεια σημερα αν τελικα ειναι η μεγαλη ημερα για σενα και το μωρακι σου!!

περσι τετοια ημερα ακριβως γεννηθηκε η ανιψια μου και φυσικα πηρε και το ονομα της απο το σημαδιακο της ημερας!!

σου ευχομαι ολα να εξελιχθουν με τον καλυτερο τροπο!!!

χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαστε παλιιιιιιιιιιιιι, ο γιοκας μου μας κοροιδεψε χαχαχα

εκανα nst το οποιο δεν εδειξε καμια συσπαση, καναμε υπερυχο ολα καλα (δεν μετρησε ο Χριστιανος το βαρος του μωρου...φτου του και ντροπη του), το αιμα οφειλεται μαλλον οτι σιγα σιγα ξεκιναει η διαδικασια της γεννας...διαστολη μηδεν και ισως να ξεκιναει αρχικα εσωτερικα, αν δω περισσοτερο αιμα, αν εχω πετρωματα με πονο η σπασουν τα νερα να ξαναπαω

αυταααααααααααααα!

γιε μου γιατι την παιδευεις την μανουλα ε?

καλημερα σε ολες κι ευχαριστω για τις ευχουλες σας!

σας αγαπω πολυ μη το ξεχνατε!

μαρουσκακι μου να χαιρεσαι τον αντρακο σου, να ειναι γερος, ευτυχισμενος και να χαιρεται το ονομα του!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημεραααα

Αννετακι αρχισε η αντιστροφη μετρηση !!!τι θα κανει ο γιος θα το παρει αποφαση να βγει !!!ολα θα πανε καλα...

Φαγκρακι μου να χαιρεσαι το αγορακι σου !!!να ειναι παντα γερο και τυχερο!!!

Εγω να χαιρομαι τον μπαμπουλη μου και τον ανηψουλι μου !!!

Εμεις ειμαστε καλυτερα ..ο χρηστος ειναι καλυτερα , ελαφρως καλυτερα ο συζυγος ,εγω τα ιδια ..αλλα δεν απογοητευομαι εχω λιγες μερες ακομη μπροστα μου ...

Καλημερα, χρονια πολλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κι απο εμενα και χρονια πολλα σε ολες!

Να χαιρεστε οσους γιορταζουν συγγενεις και μη(και Μαρακι τον μικρο σου,

Ιωαννα τον μπαμπακα σου και τον ανηψουλι σου):D

Αννετ και οτι σε σκεφτομουν σημερα οτι θα μας εχεις νεα!

Ωστε μας κοροιδευει το νινι ε?Για βαλτου λιγες φωνουλες..

να δεις πως θα βγει μεχρι το βραδυ!!χιχι!!

Σημερα θα χουμε γεννα.- Μιλησα!!! :P

b353ca0f41.png26lWp2.png

Μα τι ειναι αυτο ρε παιδακι μου?Καθε φορα που μπαινω ουτε μυγα δεν κουνιεται στο φορουμ, κι οποτε λειπω διαβαζω 2 σελιδες!!

Πωπω!!Μου φαινεται σπερνω τον πανικο!!χαχα

Μη φοβαστε καλε!!!Εχω κανει εμβολιοΟοΟοΟο!!!χιχιχιχι :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

hello girls, σε καμια ωριτσα θα παμε στη γιαγιακα μου που γιορταζει οποτε θα περπατησω λιγακι, ισως να βγω και κατα το απογευματακι μια βολτουλα με τον συζυγο

νοιωθω και λιγες κομαρες στα γονατα κι ετσι λιγη ξαπλα την εχω αναγκη...δεν κοιμαμαι και τελεια τα βραδυα οποτε τον παιρνω τον υπνακο μου στην διαρκεια της ημερας

το μονο αγχος ειναι να μη με πιανουν πονακια κατα τη διαρκεια του υπνου αλλα οκ...το επιβεβαιωσα στις 10:48 που ειχα ενα πετρωματακι σε συνδιασμο με πονο στο σημειο και ανοιξε το ματι!

11:30 πονος περιοδου και βλεπουμε!

λιανα μου μηπως εισαι και σαββατογεννημενη?πες το μου αυτο να χαρω!!!

εσυ πως εισαι?

ιωαννα μου σε δυο μερουλες το πολυ θα εισαι περδικι κι εσυ!!!

φιλακια στον μικρο!!!

πολλα φιλακια σε ολες, παω να μαγειρεψω να αφησω φαγακι στον αντρουλη μου γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται!!!μπορει να ειναι βραδυνο τυπακι ο μπομπιρας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σου Αννετακι με την καρδια μαλαμα!!

Οχι δυστηχως δεν ειμαι σαββατογεννημενη αλλα οτι σημερα θα χουμε γεννα το πιστευω ακραδαντα!!!χιχιχι!!

Ευχομαι να συνεχισουν τα πονακια και να δυναμωσουν και μολις ξεκουραστεις κι εσυ..τσουπ..να σκασει μυτη και ο μπεμπακος που την καταβρηκε εκει μεσα!!

Να χαιρεσαι και τη γιαγακα σου!Ελπιζω να ναι κι εκεινη γουρλου μιας και θα πατε εκει!!

Ανυπομονω να μπω και να μας πεις οτι γενναςςςςς!!!!

φιλιααααααα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα!

Μαράκι μου να χαίρεσαι τον Φανούλη σου!!!

Αννέτ μου μας έχεις ταράξει στα σκοτσέζικα ντούζ!!!!!!!Στο τέλος θα μας λές ότι γεννάς και δεν θα σε πιστεύουμε!!!!!

Να χαίρεστε τους εορτάζοντες κι εγώ την μαμάκα μου που φέτος θα γιορτάσουμε για πρώτη φορά χωριστά :-(

I3hdp3.png

Αννετακι μου ολα θα πανε καλα!!!ξερει ο μπομπιρας και η φυση ποτε να κανουν την μεγαλη εξοδο ..υπομονη....

Ευχαριστω για τις ευχες !!!να χαιρεστε και εσεις τους δικους σας εορταζοντες...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπέρα!Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!Ιωαννάκι, Αννετάκι και Τζενάκι να χαίρεστε τους αγαπημένους σας!

Αννετάκι μου, σήμερα τόσο σημαδιακή μέρα εύχομαι να κρατήσεις αγκαλιά το αντράκι σου και να γίνεις μανούλα επιτέλους!! Θα σε σκέφτομαι και θα έχω κινητό ανοιχτό, εδώ απίκο!

Βγαίνω λίγο πριν καταφτάσει η απογευματινή παρτίδα κόσμου!!:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ιντερνετοθειες τι κάνετε;

Μαρακι μου πολύχρονος ο Φανουλης σου να τον δεις όπως επιθυμείς!!!

Αννετακι μου Ελπίζω Όλα να πανε Καλα ότι θες εδώ είμαστε και Εμείς!!!

Φιλακια σε όλες

0eOLp2.png

Καλημεεερααααααα κοιλουμπιτσες μου...τι κανετε?????? Ιωαννα χρονια πολλα οτι επιθυμεις...γρηγορα να ανταμωσεις με το μωρακι σου και να εισαι τρισευτυχισμενηηηηηηη!!!!!!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και σε οποιον εχετε κοριτσια....

Χρονια πολλα Μαρουσκακι μου για τον Φανουλη σου...να τον χαιρεσαι και να τον δεις οπως επιθυμεις.πω πω βρε πουλακι εσυ εχεις πεθανει στην κουραση,ελπιζω σημερα να ειναι πιο ξεκουραστη μερα...αντε απο Δευτερα τουλαχιστον αρχιζουν τα σχολεια!

Αννετακι μου καρδιακη θα με κανεις,εκει που διαβαζω οτι ερχεται εκει ακυρωνεται...μου φαινεται η φωλιτσα που εχεις φτιαξει στο τζουτζουκο σου ειναι πολυ καλη κ ζεστη και δεν θελει να την αποχωριστει....!!!!!!!!!

Μαρακι καλα εισαι???κι εγω γι' αυτους τους πονους ζεστα βαζω στο σημειο για να μου περνανε!φιλακια στο μπιμπικο σου:D

Λιανακι τι κανεις????May εσυ πως εισαι????Ευακι μου ολα καλα???

καλα εγω ειχα ενα ξεσπασμα κλαματος χθες δεν ξερω τι με επιασε..τουλαχιστον σημερα ολα καλα κ ακμαια...thank god!!!!!!!!!!!!

φιλακια ζουζουνομανουλες......

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!

Νικακι μου ευχαριστω για τις ευχες να σαι καλα!!!

Φαγκρακι να ειστε παντα ερωτευμενοι και ευτυχισμενοι με τον καλο σου....με το καλο το μπεμπε σου ...

Αννετακι κανενα νεοτερο απο το μετωπο???αναμενουμε ...

Εγω καλα μονο που με ποναει αφορητα η πλατη μου ....αντε γιατρε παρε τηλ. να γενησουμε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...