Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ναι μωρε ο ορος ειναι χαλια!!κ εγω τον λυπαμε αλλα πρεπει!

μπορει να ειναι ξαπλα το κοριτσι!

μαυ μην με ξεχασεις για το εμπλαστρο ναι??

ποναω πολυ ρε γμτ!

α τα πρεναταλ εβαλαν εκπτωσεις εως 40%!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά είναι η μικρή χάζευε τη μαμά της που έπλενε τα πιάτα!τώρα είναι στο καρότσι κρατάει το χέρι μου αγκαλιά και χουζουρεύει...κοιμήθηκε πολλές ώρες το βράδυ και τώρα δεν της κολλάει ο ύπνος...σε λίγο έρχεται κι η δική μας η ώρα για φαγητό, περιμένουμε να αποστειρωθούνε οι θηλές μας...

ΚΙ εγώ έχω έναν τρομερό πόνο στην πλάτη αλλά είμαι σχεδόν σίγουρη ότι είναι από την άσχημη στάση κατά τον θηλασμό...Ξέρω πολύ καλά τι χρειάζεται αυτός ο πόνος για να υποχωρήσει...μία ημέρα σε spa!!!!για μασάζ και χαμάμ...από όταν ήμουνα έγκυος το ονειρεύομαι!!!

I3hdp3.png

ααχ μασαζ!!!!!!!!!!τελεια ιδεα!!!

την εβαλες σε ρηλαξ?

εγω το επλυνα και περιμενω να στεγνωσει αλλα ρε γμτ στο κατω μερος εχει κατι στιγματακια που δεν εφυγαν κ νομιζω οτι ειναι απο μουχλα μηπως πρεπει να παρω καινουργιο?το επλυνα βεβαια στο πλυντηριο και ειναι καθαρο.

ναι μωρε ο ορος ειναι χαλια!!κ εγω τον λυπαμε αλλα πρεπει!!

Εμένα πάλι την δικιά μου δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα ο ορός :shock: το χειρότερο της είναι η κρέμα για την αλλαγή της πάνας!!! καλά και το μπάνιο που ακόμη δεν το έχουμε χωνέψει άν και χτές τολμώ να πώ ότι κάναμε μια μικρή πρόοδο δεν έκλαιγε συνεχόμενα έκανε και μερικές παύσεις!!!

I3hdp3.png

ααχ μασαζ!!!!!!!!!!τελεια ιδεα!!!

την εβαλες σε ρηλαξ?

εγω το επλυνα και περιμενω να στεγνωσει αλλα ρε γμτ στο κατω μερος εχει κατι στιγματακια που δεν εφυγαν κ νομιζω οτι ειναι απο μουχλα μηπως πρεπει να παρω καινουργιο?το επλυνα βεβαια στο πλυντηριο και ειναι καθαρο.

Δεν έχω ριλάξ έλεγα μήπως έφερνε κανένας συγγενείς αλλά τίποτα θέλω μέχρι την άλλη εβδομάδα να πάω να πάρω ένα...την έχω στο πόρτ μπεμπέ από το καρότσι και την πάω και την φέρνω...

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί με το πλύσιμο έχει φύγει ο μύκητας και έχει μείνει απλά λεκές...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

μαυ μου οσο περναει ο καιρος θα ζοριζεσαι ακομα πιο πολυ! υπομονη!ελπιζω να μην πας δουλεια πριν σαραντησεις εε?

Ιωαννα μου στο τελος σε ματιασαμε μου φαινεται!

ελπιζω μεχρι την Δευτερα να εισαι περδικι!

ανετακι μας τι κανεις??πονοι?

Μαρακι Μαρακι τι κανεις κοριτσακι?κοιμηθηκες??

εμενα παλι η πλατη μου απο χτες το βραδυ ποναει πολυ ειναι μυικος ο πονος σαν κρυωμα μου φαινετε!

κυρια φαρμακοποιε κανει να βαλω ενα εμπλαστρακι εγω που θηλαζω??

maria efi μου τι κανει το λεχουδακι μας??

για την επιστροφη μου, δεν κανω σχεδια απο τωρα.

το να σαραντισω με ηρεμια ειναι σιγουρα ο στοχος μου και μετα θα δουμε..

οσο για το εμπλαστρο, δε μπορω να δωσω με ασφαλεια τη συμβουλη μου..

στην εγκυμοσυνη παντως αντεδεικνυται, και μαλλον θα το απεφευγα και στο θηλασμο..

το μυστικο για την πονεμενη πλατη ειναι το ζεστο...

ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ!!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσια καλημερα σας !!

πως ειστε ολες καιτα μπουμπουκακια σας?

βρε κοριτσια εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα..

εχω ενα σχετικα δυνατο πονο στη δεξια πλευρα της κοιλιας-

ακριβως ιδιο με τον πονο που εχουμεμε οταν ρεχουμεε πολυ και λεμε

"με επιασε η σπληνα μου",

ο οποιος δεν ανακουφιζεται ουτε οταν κατσω ουτε α,α ξαπλωσω ουτε αμα ειμαι ορθια.

ετυχε ισως σε καμια σας?

θα περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τον dr.:confused:

μει μου, ισως να ειναι και το εντερο αφου οσο μεγαλωνει το νινι απλωνει δεξια κι αριστερα...παρε ομως τον γιατρο για σιγουρια κι ευχομαι να ηταν η τελευταια ενοχληση!

Εγω δεν ειμαι στα καλα μου..εχω το κρυωμα που δεν υποχωρει ,εχω και τον μικρο με γαστρεντεριτιδα που φοβαμαι μην την κολλησω και μου εχει πεσει η διαθεση ...

αμαν ρε κουκλα, τωρα στα τελευταια τετοια ταλαιπορια

περαστικα και στους δυο σας!

καλημερα!

ανετακι μας τι κανεις??πονοι?

πονοι περιοδου μαρακι και πονοι στη μεση!

λετε να ριβαρει ο μικρουλης μου?μακαρι

αντε γιατι δεν την παλευω λεμεεεεεεεε!!!

α και εχθες εκανα σεξ...στον υπνο μου καλε...τι νομιζατε χαχαχαχχαα

και καπακι βλεπω λιγο αιματακι στο εσωρουχο...κι αυτο στον υπνο μου χαχαχαα αλλα ξυπνησα και ετρεξα στο μπανιο μην ηταν σημαδιακο το ονειρο αλλα τιποτα!

αυτααααααααααα!!!

καλο μεσημερι να εχετε, σας φιλω ολες και ολους!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σας από μια ταλαίπωρη μάνα...Κορίτσια, μετά το χθεσινό μαραθώνιο τραπεζώματος και μωρονταντέματος κοιμήθηκα στις 10 με πόνους... Στις 1.30 ξυπνάει ο μικρός και μετά από ανοίγματα, κλεισίματα πόρτας (μη ρωτάτε, τεχνική ύπνου είναι...) και άπειρα ουρλιαχτά και κοιμήθηκε στις 4 παρά...όλο αυτό το διάστημα να πονάω, μπορεί και το στομάχι από τη στεναχώρια και τα νεύρα... τι να πω!Σήμερα πονάω από την απέναντι πλευρά της σκωληκοείδίτιδας και με τα παιδιά σταθερά μαζί όλο το πρωί...Αύριο γιορτάζουμε αλλά ευτυχώς με τη μεσολάβηση της αδερφής μου θα φάμε στης μαμάς μου (πού να το σκεφτεί η μάνα μου να το προτείνει από μόνη της).Κουράστηκα πάρα πολύ τώρα στις γιορτές με τα παιδιά κι έχουμε ακόμη γιορτές εμείς, γενέθλια απ' όλα... Το χειρότερο βέβαια είναι ο ύπνος...Πήγαμε στη δουλειά σήμερα να μου θεωρήσουν τα βιβλιάρια για το 2011 και μου λένε τα κορίτσια κουρασμένη φαίνεσαι...Αντί να είμαι τέζα ξάπλα όλη μέρα...Αχ, κορίτσια στο δεύτερο υπολογίστε τα να μην γεννηθεί μετά από γιορτές... Τώρα βλέπουν πλέημομπιλ, έτσι μπήκα, αλλιώς...Για ύπνο το μεσημέρι ούτε συζήτηση, πώς?Θα τα προσέχει ο αυτόματος πιλότος?

Αννετάκι, λες να έφτασε η ώρα πουλί μου?Μακάρι!!!!

Ιωάννα μου, όσο μπορείς μακριά από το μικρό, δεν υπάρχει χειρότερο από τη γαστρεντερίτιδα τώρα για σένα...

Μέη μου, τέτοιο πόνο έχω κι εγώ, από το μικρό μυγάκι θα είναι μωρέ....

Ρε το Λιανάκι θα γέννησε να το δείτε... Καλέ έτσι κάνουν?Γεννάνε και δε βγάζουν έκτακτο ανακοινωθέν?:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

1) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

2) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

3)joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

4)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

5) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

6) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

7)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

:cool:Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

9) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 πόντους-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5) vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ, 52 εκ-αγοράκι-39η βδ

Εντάξει, Βικάκι, άργησα αλλά έβαλα και το ύψος του γλυκούλη σου...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Αννετ μου ακομη σεξ ονειρευεσαι βρε???χαχαχα...

το βλεπω εγω ο μπεμπουλης περιμενει τον δικο μου..

Παντως για να ξερεις ..κατι ξερει το παιδι και δεν βγαινει το νοσοκομειο ειναι υπερπληρης δεν υπαρχει ουτε ραντζο ελευθερο ..λεει ασε ρε κατσε να αδειασει πρωτα κανα κρεβατι ...

Φαγκρι μου τι να πω ρε κοριτσι ...τραβατ μεγααααλο ζορι με τον υπνο...ταλαιπωρη μανουλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα συμφορουμιτισες!!!Τι κανετε??

Χαθηκα η γαιδουρα και σας ανησυχησα ε?

Δεν γεννησα, μη φοβαστε!Αν γινοταν κατι τετοιο εξαλλου ενα ειναι το μονο σιγουρο!!Θα μ'ακουγατε!!!χαχαχα

Καλα το τι γελειο εχω ριξει με τα "κουρεματα",δε φανταζεστε!

Κι εγω το σκεφτομαι πολυ αυτο το θεμα και λεω να την κανω κι εγω μονη μου την αποπειρα!!Δε θελω με τπτ να αφεθω στα χερια αλλων..

Αννετ περιμενουμε να γεννησεις, να γεννησει και η Ιωαννα να περνουμε κι εμεις σειρα!!Αν και οπως με κοβω εμενα, απο feeling δλδ, κοντα στην ΠΗΤ μου θα γεννησω!Λιγο πιο πανω, λιγο πιο κατω θα δειξει!

Οσο για το ποσο συμπαρασταση υπαρχει εδω μεσα..Κι εγω το χω νιωσει...

Γνωστοι, συγγενεις και φιλοι δε νοιαζονται οσο εσεις...Κι ας μη σας εχω γνωρισει απο κοντα...Σας νιωθω πιο κοντα απο καθε αλλον...Σας αγαπω ολεςςςςςςςςςς!!!!!! :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

κοριτσια καλημερα, αρχιστε προσευχουλες γιατι μαλλον ερχεται το φως μου!!!!!!

εχω αιμα με βλενα

σας φιλω και σας αγαπω!

χρονια πολλα μερα μεγαλη που ειναι!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ

Αννετακι μου Όλα θα πανε Καλα μην έχεις άγχος!!!

Μακάρι να έχει έρθει η ώρα και να δεις τον όμορφο σου σύντομα

Θα σε σκέφτομαι με θετική ενέργεια για μια όμορφη γέννα!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...