Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα σας !!

πως ειστε ολες καιτα μπουμπουκακια σας?

βρε κοριτσια εγω δεν ειμαι πολυ καλα σημερα..

εχω ενα σχετικα δυνατο πονο στη δεξια πλευρα της κοιλιας-

ακριβως ιδιο με τον πονο που εχουμεμε οταν ρεχουμεε πολυ και λεμε

"με επιασε η σπληνα μου",

ο οποιος δεν ανακουφιζεται ουτε οταν κατσω ουτε α,α ξαπλωσω ουτε αμα ειμαι ορθια.

ετυχε ισως σε καμια σας?

θα περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τον dr.:confused:

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα may μου..

Σε αυτο το σταδιο οι πιεσεις οιυ κανουν τα μωρα ειναι πολυ εντονες ...κατα πασα πιθανοτητα δεν ειναι τιποτα αλλα καλου κακου παρε τον γιατρο σου τηλ. συνηθως οι πονοι που ειναι επικυνδυνοι ειναι οι σποραδικοι δλδ που πανε και ερχονται και οχι οι σταθεροι ...

περαστικα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

joa μου, σε ευχαριστω!

δεν ανησυχω τοσο μην ειναι κατι,

παρολο που ειναι παρα πολυ ενοχλητικο και μονιμο απο την ωρα που ξυπνησα..

ειδωμεν..

εσυ κοριτσακι μου καλα εισαι??

78xyp2.png

RUAmp3.png

Να μην ανησυχεις εγω να φανταστεις στον χρηστο ειχα παει τρεχοντας στο νοσοκομειο αλλα τελικα απλα ασκουσε σε ενα σημειο πιεση το μωρο και με ειχε πεθανει ...

Παντως ενα τηλ. δεν θα βλαψει ειμαστε και ετοιμογεννα κοριτσακια...

Εγω δεν ειμαι στα καλα μου..εχω το κρυωμα που δεν υποχωρει ,εχω και τον μικρο με γαστρεντεριτιδα που φοβαμαι μην την κολλησω και μου εχει πεσει η διαθεση ...

Μαυ μου αληθεια ακομη δουλευεις ????και μετα ελεγαν για μενα!!!χαχαχα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

εχεις και εσυ τα δικα σου...

περαστικα και στους 2 σας..

ωρες ωρες σκεφτομαι ποσο δυσκολο θα ηταν να ειμαι εγκυος και να ειχα και αλλο παιδι...σας θαυμαζω εσας τις δευτερο και τριτο μανουλες..

οσο για τη δουλεια, ναι και ομως δουλευω ακομα!!!

το "κακο" του να εισαι εσυ το αφεντικο στη δουλεια σου..

ειμαι φαρμακοποιος και εχω δικο μου μαγαζι, οποτε θα πρπει

να ειμαι στο καθηκον για οσο κρατησω.

και δυστυχως, θα πρεπει να επιστρεψω και στη βαση μου, το συντομοτερο..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Αν ειναι δικη σου δουλεια ειναι τελειως διαφορετικο ....

βρε ειχαμε δικη μας φαρμοκοποιο και δεν το ξεραμε...οι συμβουλες σου θα μας χρειαστουν και τωρα με τα νεογεννητα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αν ειναι δικη σου δουλεια ειναι τελειως διαφορετικο ....

βρε ειχαμε δικη μας φαρμοκοποιο και δεν το ξεραμε...οι συμβουλες σου θα μας χρειαστουν και τωρα με τα νεογεννητα!!!

xaxaxa,

και ομως την ειχατε, την ειχατε!!

στη διαθεση ολων σας φιλες μου,

αν και την εμπειρια, δεν την αντικαθιστα καμια γνωση μου φαινεται...

πηρα τον γιατρο, μου ειπε οτι μαλλον το μωρο πιεζει καποιο οργανο οπως εχει στουμπωσει εκει στο πλαι, να περπατησω λιγο μπας και αμολησει..

οντως, εριξα 2-3 γυρες μεσα στο μαγαζι και ξαφνικα μου εχει περασει τελειως!!

ευτυχως, πονουσα πολυ!!:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημέρα κορτσούδια!

Βρέ Μαρούσκα είναι δυνατόν να έχεις φτιάξει ολόκληρο σενάριο???Να 'σαι καλά με έκανες και γέλασα πρωινιάτικα...Εγώ είχα βάλει στο τσαντάκι μου κι ένα σταυρόλεξο!!!Λές και το ξερα ότι θα πάρει τόσες ώρες ο τοκετός...

Η καλύτερη τακτική ξυρίσματος είναι αυτή της Αννέτ, δεξί πόδι στην τουαλέτα αριστερό στην μπανιέρα ευτυχώς έχω και μακριά χέρια και πάνε παντού (Προσοχή όμως στις κράμπες)!Αυτή την αποτρίχωση με κερί στο "άνθος" μου δεν την αντέχω με τίποτα...έκανα δύο φορές και υπέφερα...άν έκανα και με την κοιλιά στο στόμα το πιό πιθανό είναι ότι θα γεννούσα επί τόπου!

Πρόσεχε Ιωάννα μου μην κολλήσεις γαστρεντερίτιδα γιατί θα είναι πολύ ζόρικα...εγώ κόλλησα όσο ήμουν στην κλινική και δε μου έφταναν οι πόνοι από τα ράμματα είχα ένα στομάχι χάλια ειδικά όταν ερχόταν η ώρα του θηλασμού ήταν το χειρότερο μου γιατί από τις συσπάσεις στην μήτρα πιέζονταν τα έντερα και το στομάχι και διπλωνόμουν από τον πόνο...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

μαυ μου οσο περναει ο καιρος θα ζοριζεσαι ακομα πιο πολυ! υπομονη!ελπιζω να μην πας δουλεια πριν σαραντησεις εε?

Ιωαννα μου στο τελος σε ματιασαμε μου φαινεται!

ελπιζω μεχρι την Δευτερα να εισαι περδικι!

ανετακι μας τι κανεις??πονοι?

Μαρακι Μαρακι τι κανεις κοριτσακι?κοιμηθηκες??

εμενα παλι η πλατη μου απο χτες το βραδυ ποναει πολυ ειναι μυικος ο πονος σαν κρυωμα μου φαινετε!

κυρια φαρμακοποιε κανει να βαλω ενα εμπλαστρακι εγω που θηλαζω??

Περαστικα μαριαεφη μου..ειδες μαρια μου τωρα που εχουμε τον φαρμακοποιο στο σπιτι μας θα το εκμεταλευτουμε!!!

Η Αννετ περιμενει εμενα να γεννησουμε παρεα!!!!

Η Λιανα αληθεια που ειναι ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τζενακι τι κανει η κουκλα??

εμενα ο γιοκας μου κοιματε!

σε λιγο θα ξυπνησει να φαει ο καλος μου!

στην αρχη εκλαιγε στο μπανιο τωρα σταματησε στο μπανιο να κλαει και κλαιει οταν τον ντυνω! ασε οταν του καθαριζω την μυτουλα δυο φορες τα εκανε πανω του!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...