Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακάρι 

Όχι υπερήχους θα τους κάνω εδώ γιατί έχει ιατρείο εδώ ο γιατρός μου 

Το κέντρο εξωσωματικής είναι Αθήνα και το μοιράζει μισές μέρες εδώ μισές Αθήνα 

Έτσι το έκανα και τη πρώτη φορά ανέβαινα μόνο για ωοληψια και έμβρυο μεταφορά 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα από μένα κι από την μπέμπα μου!

Θεία Αννέτ μας συγκίνησες με τα λόγια σου άν και δε στο κρύβω ότι κι εγώ αυτό σκεφτόμουν χτές, πόσες στιγμές έχουμε μοιραστεί (καλές και κακές) τους τελευταίους εννιά μήνες κι ότι εδώ βρήκα τη συμπαραστάση που δεν είχα από τον περίγυρο μου σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις ακόμη και τώρα μετά την γέννα...Είναι πολύ ωραία να έχεις ανθρώπους γύρω σου που να μπορείς να μοιραστείς την χαρά και την λύπη σου ανιδιοτελώς...

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και για όλα...

Άι στο καλό πάλι με πιάσανε τα κλάμματα...ούτε γκαστρωμένη να ήμουνα...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισαμε...

ολα καλα με τις εξετασεις ..το nst ηταν καλυτερο απο καθε αλλη φορα οποτε η γιατρος αποφασισε να μην κανω την παρασκευη παλι ...οποτε τωρα περιμενω τηλ της ποτε θα κανουμε εισαγωγη για την καισαρικη...Απο Κυριακη εως Τρίτη...

Το κρυωμα καλα κρατει ..ειμαι ελαφρως καλυτερα αλλα οποτε βηχω ποναω πολυ ..απο την πιεση που ασκει το μωρο

Οσο για τις ενεσεις κορτιζονης ..βγηκε νεα οδηγια οτι οσες γεννανε με προγραμματισμενη καισαιρκη καλο θα ειναι να κανουν τις ενεσεις γιατι το μωρο δεν δεχεται τις ιδιες πιεσεις που δεχεται με τον φυσιολογικο τοκετο που πολλες φορες δυσκολευονται τα πνευμονια του ..οποτε προληπτικα τις κανουμε...

Οσο για τις ιντερνετοφιλεναδες ...εγω ειμαι και στις μαμαδες του καφε μαιου 2008..ο αντραςμου στην αρχη το εβλεπε πολυ αρνητικα και αυτος αλλα εχει καταλαβει ποσο νοιαζομαστε η μια για την αλλη ..περιττο να σας πω οτι οταν ο χρηστακης νοσηλευτηκε μεχρι και δωρο του εφεραν στο νοσοκομειο ...με αυτες τις κοπελες μιλαμε σχεδον 3 χρονια ,εχουμε βγει ,ξερω τα παιδακια τους ,τις νοιωθω δικους μου ανθρωπους ..και τωρα πια και τις μανουλες ιανουαριου 2011..το ιντερνετ δεν ειναι παντα τοσο απροσωπο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Δηλαδή Ιωάννα μου το πολύ σε μια εβδομάδα θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλιά?????Αχ τι καλά...

Τώρα έχει γίνει ντέρμπι μεταξύ εσένα και την Αννέτ που απ'ότι φαίνεται ο μπέμπης της δεν έχει σκοπό να βγεί!!!

Νικάκι όσον αφορά την κομμωτική εμένα με βοήθησε πολύ ένα καθρεφτάκι!Βέβαια πάλι πετσοκόφτηκα αλλά από το να με "κουρέψουν" στην κλινική το προτίμησα!!!Πάντως ρε κορίτσια οφείλω να ομολογήσω ότι το κλύσμα ήταν το πιό ανώδυνο και θα τολμήσω να πώ ανακουφιστικό κομμάτι της όλης διαδικασίας!!!Μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι ακόμη δεν σας έχω πεί την ιστορία του τοκετού μου...με την πρώτη ευκαιρία θα σας τα γράψω τώρα πρέπει να βγώ πείνασε το πουλάκι μου...

I3hdp3.png

κοριτσια για την "κομμωτικη" που λετε,

εγω εκανα επαγγελματικο beaute, οποτε ουτε γατα ουτε ζημια..

πηγα, με περιποιηθηκανε και ησυχασα..

θα ξαναπαω σιγουρα προς την αλλη εβδομαδα για ενα ρετους..:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

γεια σας φιλεναδες!

ειμαι πολυ χαρουμενη για την Βικυ μας!

ΑΝΕΤ εισαι κοντα και εσυ !

τωρα απο εδω και περα θα εχουμε γεννες!

ωπ ο γιος καλει!

θελει βυζι!χαχαχα!!

Διαφημίσεις

Καλημεερααααααα κοριτσαρες........ολες ειμαστε σουπερ βλεπω και πανετοιμες να υποδεχτουμε τον μπεμπη της Αννετ........μπεμπη.......μπεμπη.......μπεμπηηηηηη........ σε περιμενουμε ......:D

Ποσο ομορφα ειναι αυτα που ειπες Αννετ και ποσο αληθινα....πραγματικες φιλες και στα δυσκολα και στις αγωνιες και στις χαρες.....!Ποσες φορες θυμαμαι δεν ημουν καλα κ μου φτιαξατε το κεφι!Σας ευχομαι να ειστε ολες καλα αγκαλια με τα μωρουλινια σας σε λιγο καιρο....

Ιωαννα περιμενουμε τα νεα σου......

Μαρουσκακι μου πως τα καταφερες με την κομμωτικη ?εγω δεν εχω καμια επικοινωνια με το κατω συστημα.....χαχαχαχα!

May ανυπομονεις κι εσυ εεεε?????χμμμ δεν εχεις κι αδικο!!!!!!!

Λιανακι που εισαι??????

χαχαχαχα νικακι μου, λιγο πιο δυνατα χαχαχχα!!!

κι εσυ αγαπη μου να εισαι καλα και με το καλο το μαριαντακι σου!!!

και πολλα πολλα χαδακια στην ομορφη σου κοιλουμπιτσα!

Καλημέρα από μένα κι από την μπέμπα μου!

Θεία Αννέτ μας συγκίνησες με τα λόγια σου άν και δε στο κρύβω ότι κι εγώ αυτό σκεφτόμουν χτές, πόσες στιγμές έχουμε μοιραστεί (καλές και κακές) τους τελευταίους εννιά μήνες κι ότι εδώ βρήκα τη συμπαραστάση που δεν είχα από τον περίγυρο μου σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις ακόμη και τώρα μετά την γέννα...Είναι πολύ ωραία να έχεις ανθρώπους γύρω σου που να μπορείς να μοιραστείς την χαρά και την λύπη σου ανιδιοτελώς...

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και για όλα...

Άι στο καλό πάλι με πιάσανε τα κλάμματα...ούτε γκαστρωμένη να ήμουνα...

κοριτσια ειναι η αληθεια!!!απτο στομα μου δεν βγαινει τιποτα εαν δεν το αισθανομαι...και ποσο μαλλον απτο στομα ενος αντρα και ενας λογος παραπανω εαν αυτος ειναι ο δικος μου...δυσπιστος Παναγια μου!!!

Γυρισαμε...

ολα καλα με τις εξετασεις ..το nst ηταν καλυτερο απο καθε αλλη φορα οποτε η γιατρος αποφασισε να μην κανω την παρασκευη παλι ...οποτε τωρα περιμενω τηλ της ποτε θα κανουμε εισαγωγη για την καισαρικη...Απο Κυριακη εως Τρίτη...

Το κρυωμα καλα κρατει ..ειμαι ελαφρως καλυτερα αλλα οποτε βηχω ποναω πολυ ..απο την πιεση που ασκει το μωρο

Οσο για τις ενεσεις κορτιζονης ..βγηκε νεα οδηγια οτι οσες γεννανε με προγραμματισμενη καισαιρκη καλο θα ειναι να κανουν τις ενεσεις γιατι το μωρο δεν δεχεται τις ιδιες πιεσεις που δεχεται με τον φυσιολογικο τοκετο που πολλες φορες δυσκολευονται τα πνευμονια του ..οποτε προληπτικα τις κανουμε...

Οσο για τις ιντερνετοφιλεναδες ...εγω ειμαι και στις μαμαδες του καφε μαιου 2008..ο αντραςμου στην αρχη το εβλεπε πολυ αρνητικα και αυτος αλλα εχει καταλαβει ποσο νοιαζομαστε η μια για την αλλη ..περιττο να σας πω οτι οταν ο χρηστακης νοσηλευτηκε μεχρι και δωρο του εφεραν στο νοσοκομειο ...με αυτες τις κοπελες μιλαμε σχεδον 3 χρονια ,εχουμε βγει ,ξερω τα παιδακια τους ,τις νοιωθω δικους μου ανθρωπους ..και τωρα πια και τις μανουλες ιανουαριου 2011..το ιντερνετ δεν ειναι παντα τοσο απροσωπο ...

ιωαννα μου χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με το nst!!!τελικα μαλλον θα εισαι η μονη που θα εισαι εγγλεζα στο ραντεβου σου!!!

για τις ενεσεις σε σχεση με την καισαρικη δεν το ηξερα...οσο ζεις μαθαινεις!

πλακωσου στα τσαγακια, στις σουπιτσες και στους χυμους πορτοκαλι και περαστικαααααααααα!!!

κοριτσια για την "κομμωτικη" που λετε,

εγω εκανα επαγγελματικο beaute, οποτε ουτε γατα ουτε ζημια..

πηγα, με περιποιηθηκανε και ησυχασα..

θα ξαναπαω σιγουρα προς την αλλη εβδομαδα για ενα ρετους..:D

την καλυτερη δουλεια εκανες μει μου, κι εγω ηθελα να παω για αποτριχωση κι ενω η γιατρος μου μου το επετρεψε η μαμα και ο αντρας μου μου βαλανε χερι και ουτε που να ακουσουν!

θα εκανα το δικο μου αλλα δεν ηθελα να τους χαλασω χατιρι...τοσους μηνες δεν μου εχουν πει οχι...ας τους κανω κι εγω την χαρη!

κι εγω καθρεφτακι πανω στο καπακι της λεκανης...ποδι δεξι στηριγμενο στην μπανιερα...σε λιγο ποδι αριστερο στον μπιντε και η δουλεια εγινε...περασε καμια ωρα βεβαια αλλα εγινε!!!

γεια σας φιλεναδες!

ειμαι πολυ χαρουμενη για την Βικυ μας!

ΑΝΕΤ εισαι κοντα και εσυ !

τωρα απο εδω και περα θα εχουμε γεννες!

ωπ ο γιος καλει!

θελει βυζι!χαχαχα!!

γεια σου μαρακι μου, τι κανετε κοπελα μου?

ο κρητικαρος τλωει ε? μπραβο το αντρακι σου, να μας τον φιλησεις και την εφουλα επισης!!!

παω να βαλω στον συζυγο να φαει!

προς το παρον φιλακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Γεια σας τσουπρίτσες μου...Τώρα άδειασα από πεθερικά (τα οποία σημειωτέον έφεραν ΚΑΙ το δίχρονο της κουνιάδας μαζί, οπότε καταλαβαίνετε τι έζησα...) και ανήψια-παιδιά οπότε και μπήκα να δω καμιά γέννα αλλά μπαααααααααααα...

Αννετάκι, αυτό ακριβώς που σχολίασε ο άντρας σου, το σχολίαζε προχθές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο κι ο δικός μου... Έχω '' φίλες'' που μάθανε για το μωρό στον 7ο μήνα, τώρα τι να λέμε... Κακά τα ψέματα, όταν περνάς κάτι μαζί με κάποιον άλλο που βρίσκεται στη ίδια φάση, δένεσαι αλλιώς... Πάντως, αλήθεια για τις αναπνοές, θα το έκανα για την καθεμιά, πόσο μάλλον για τη θεία του νινιού μου... :):)

Ιωαννάκι, όλα καλά λοιπόν, άρα ήταν τυχαίο το της περασμένης εβδομάδας, πάμε κανονικά για 10-01!!:D:D

Νικάκι, εμένα την ''περιποίηση και στα 3 παιδιά την ανέλαβε ο σύζυγος γιατί μόνη μου δεν... Ρε Τζενάκι, θηρίο και Αννετάκι σας θαυμάζω που τα καταφέρατε...Εντωμεταξύ, είχαμε πολύ γέλιο, γιατί είχε πάρει μια φάτσα ο Γιώργος αφού ήθελα να τον τραβήξω με το κινητό να γελάτε καμιά βδομάδα...Και όταν τελείωνε του λέω ''Τώρα δε μου κάνεις και καμιά άλλη περιποίηση'' και λέει ΟΧΙ που κάνει κρα για σεχ οποτεδήποτε!Χαχαχα...Ήρωας ο αντρούλης μου δε μπορώ να πω...Κι εγώ είχα πει να πάω σε αισθητικό τώρα στο τρίτο, αλλά φοβήθηκα ρε κορίτσια, μη σφιχτώ, μη ζοριστώ κι έχουμε μετά άλλα...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αχ ρε Μαράκι, εσύ τυχεράκια ξεμπέρδεψες από ''περιποιήσεις'' και κλύσματα...Αυτό πού το πάτε ρε κορίτσια?Κλύσμα... Δεν έχω κάνει ακόμη, το πιστεύετε? Μακάρι να το γλιτώσω και στο τρίτο...Τζενάκι, σε αντίθεση με σένα εγώ το σιχαίνομαι πιο πολύ απ' όλα...Χίλιες φορές οι πόνοι...

Μαράκι, πώς είστε με το μικράκι σου? Είναι πολύ γλυκούλης πάντως, δεν το συζητώ... Ρε συ, η Βίκυ για αγόρι μ' έχει η.... κακούργα, κλαψ, ελπίζω να κάνει λάθος...Είδε τη φωτο της κοιλούμπας στο φέης και το σχολίασε... Πάντως, εγώ έχω στρώσει το κρεβατάκι με το μόνο ουδέτερο σεντόνι που έχω, ε να μην προκαλώ και την τύχη μου...Καλά σας είπα πώς θα γεννήσω?Α, τα έχω σκεφτεί όλα...Θα με πιάσουν οι πόνοι πρωί αυτή τη φορά να μην ξυπνάω και τον άντρα μου, θα βάλω μες στην τσάντα μου (όχι στη βαλίτσα, στην τσάντα που κρατάω!) το βιβλιάριο και τη νυχτικιά μου και θα πάω περπατώντας στο νοσοκομείο...Θα πάρω τηλέφωνο τον άντρα μου να έρθει από τη Βέροια (αν προλάβει πρόλαβε!) κι ούτε γονείς θέλω...Α, τα παιδιά θα είναι σχολείο, γιατί θα γεννήσω καθημερινή...Αυτά! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

μου αρεσει που το εχεις σκεφτει!!!χαχα!!

και εγω αλλιως τα ειχα στο μυαλο και αλλιως μου ηρθαν!

αφου προλαβα κ ειχα κανει πεντικιουρ και το φρυδι παλι καλα!

οσο για τον καλλωπισμο η μαια να ναι καλα...

το μικρακι καλα ειναι και εγω το ιδιο!

εχω ηρεμησει κ κοιμαμαι το βραδυ!!

ολη την ημερα θηλαζω κανονικα!Με ξεζουμιζει ο μαγκακος μου!

Aυτή είναι η δουλειά του τώρα, Μαράκι μου!Να σε ξεζουμίζει για να μεγαλώσει;);) Πώς για? Τουλάχιστον ξεκουράζεσαι λίγο τα βράδια, λίγο το' χεις? Πώς να αντέξεις την επόμενη μέρα άυπνη?Και πόσο ν΄αντέξεις δηλαδή... Εγώ από τότε που πήρα το μαξιλάρι θηλασμού κοιμάμαι πάρα πολύ καλά (γεια σου ρε Τζένη!), αλλά τώρα με τα εγερτήρια του Φάνη τα έχω δει όλα... Γι' αυτό, δόξα το Θεό να λες που κοιμάσαι, δεν έχω χειρότερο από τον κακό ύπνο... Δυστυχώς, με 2 παιδιά στραβόξυλα στον ύπνο έχω κοιμηθεί καλά για 1 χρόνο (Γρηγόρης 7 μηνών ως 20 μηνών) και 7 μήνες (φέτος από απρίλιο ως νοέμβριο) από το 2006 ως τώρα...:cry::cry: Και πού να έρθει και το μωρό, άιντεεεεεεεεεεεε.... Τώρα που το θυμήθηκα, ευκαιρία να κοιμηθώ νωρίς σήμερα γιατί είμαι κομμάτια!Καλό βράδυ να έχετε Μαράκι μου (κι εγώ το ίδιο)-εμότικον που τρέμει μην ξυπνήσει ο Φάνης...

Αννετάκι, αυτό ακριβώς που σχολίασε ο άντρας σου, το σχολίαζε προχθές που μιλήσαμε στο τηλέφωνο κι ο δικός μου... Έχω '' φίλες'' που μάθανε για το μωρό στον 7ο μήνα, τώρα τι να λέμε... Κακά τα ψέματα, όταν περνάς κάτι μαζί με κάποιον άλλο που βρίσκεται στη ίδια φάση, δένεσαι αλλιώς... Πάντως, αλήθεια για τις αναπνοές, θα το έκανα για την καθεμιά, πόσο μάλλον για τη θεία του νινιού μου... :):)

Ρε Τζενάκι, θηρίο και Αννετάκι σας θαυμάζω που τα καταφέρατε...Εντωμεταξύ, είχαμε πολύ γέλιο, γιατί είχε πάρει μια φάτσα ο Γιώργος αφού ήθελα να τον τραβήξω με το κινητό να γελάτε καμιά βδομάδα...Και όταν τελείωνε του λέω ''Τώρα δε μου κάνεις και καμιά άλλη περιποίηση'' και λέει ΟΧΙ που κάνει κρα για σεχ οποτεδήποτε!Χαχαχα...Ήρωας ο αντρούλης μου δε μπορώ να πω...Κι εγώ είχα πει να πάω σε αισθητικό τώρα στο τρίτο, αλλά φοβήθηκα ρε κορίτσια, μη σφιχτώ, μη ζοριστώ κι έχουμε μετά άλλα...

η διαφορα μαρακι μου ειναι πως ολες οι φιλες μου το ηξεραν απτην αρχη και καμια δεν σηκωσε το ρημαδι να δει τι κανω...αλλα αστες αυτες...το οτι απτο σοι του πατερα μου δεν εχουν ενδιαφερθει ουτε μιση φορα τι σου λεει...γιαγια, ξαδερφες, θεια?εγω τις παιρνω και ενημερωνω...πεσανε και οι γιορτες κι ετσι δεν μπορουσα να κανω διαφορετικα...αλλα τωρα αν δεν με παρουν δεν προκειται να σηκωσω ουτε το δαχτυλακι μου...ελπιζω να μην εχει χρονισει το μωρο μου οταν θα θυμηθουν πως υπαρχουμε...αααααχ παππουλη μου εκει που εισαι ξερω πως μας προσεχεις και ενδιαφερεσαι!

αλλαγη θεματος...το τι τραβηξα στην περιποιηση ομως δεν λεγεται...φυσουσα ξεφυσουσα...τα χερια δεν εφταναν και τα δυο...τιραμολα καταντησα η γυναικα...και ο κυριος μου αραχτος στον καναπε...φεεεεεεετα...ενταξει απτο να με πετσοκοψει καλυτερα!

και κοριτσια ουτε γατα ουτε ζημια...ειμαι εξπερ λεμεεεεεεεεεεεε!!μηπως πρεπει να κανω καμια αιτηση στο "νυχι νυχι"?

τα συγχαρητηρια μου στον συζυγο...αλλα αφου κανεις το καλο ρε φιλε μου καντο ολοκληρωμενα!!!!!!!!!εχουμε αναγκες καταλαβετε το!!!

Καλά σας είπα πώς θα γεννήσω?Α, τα έχω σκεφτεί όλα...Θα με πιάσουν οι πόνοι πρωί αυτή τη φορά να μην ξυπνάω και τον άντρα μου, θα βάλω μες στην τσάντα μου (όχι στη βαλίτσα, στην τσάντα που κρατάω!) το βιβλιάριο και τη νυχτικιά μου και θα πάω περπατώντας στο νοσοκομείο...Θα πάρω τηλέφωνο τον άντρα μου να έρθει από τη Βέροια (αν προλάβει πρόλαβε!) κι ούτε γονείς θέλω...Α, τα παιδιά θα είναι σχολείο, γιατί θα γεννήσω καθημερινή...Αυτά! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χαχαχχαααχαα με εκανες και γελασα ρε κοριτσι χαχχαχαχχαχαα

συμβολαιο υπεγραψες η μονο στο μιλητο χαχαχαχαχααχα

καλη ξεκουραση καλη μου!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλα εχω ψοφησει στο γελιο με αυτα που γραφετε!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα

Μαρουσκακι μου πολυ καλη δουλεια ο αντρουλης σου αλλα επρεπε να την ολοκληρωσει.....χαχαχαχα!Καλα σου λεει η Αννετ κανα συμβολαιο εκανες.......????????Μα βρε πουλακι μου ολα τα κανονισες??????

Αννετακι μου τι να πω μπραβο κοπελαρα μου...εγω δεν ξερω αν θα τα καταφερωωωωω......θα δειξει!Και συνεχιζω μπεμπη ...μπεμπη......μπεμπη........ελα....ελα.......

Οσο για τον καλλωπισμο may μου την καλυτερη δουλεια εκανες αλλα εγω δεν εχω κανει κερι εκει και ειναι λιγο αργα για να αρχισω τωρα!!!Δεν ξερω και πως θα αντιδρασει η μπουμπου....

Μαρακι τι καλα που μπεινεται σ' ενα προγραμμα,τελεια....ειναι φαγανουλης ο τζουτζουκος σου εεεεε?

φιλακια στα κοιλουμπακια

1a0fd6e0b8.png

Καλημερααααα

Εμεις εδω με τον γιο μου παρεα ....δεν πηγε σχολειο ο μικρος μιας και απο τις 5 το πρωι εχει κανει 2 φορες διαρροια και 2 φορες εμετο ...οποτε τι μου ελλειπε πριν την καισαρικη??μια γαστρεντεριτιδα.....απελπισια με εχει πιασει ...

Για κομμωτικη ..εγω καλλωπιζομαι μονη μου...ειναι η μπανιερα μας γωνιακη και εχει καθισματακι οποτε βαζω καθρεφτακι απεναντι για να βλεπω το αντικειμενο ξυρισματος και μια χαρα χαχαχα

Αννα μου στο γνωστο το θεμα δεν σε εξυπηρετω πελον ....εδω και μια εβδομαδα μας ειπε η γιατρος να κοψουμε τις στενες επαφες τριτου τυπου ...ο συζυξ δε απαρηγορητος...

Μαριαεφη μου μια χαρα ο μπεμπουλης ..μεγαλωνει και μπαινει σε προγραμματακι το μαναρακι μας ...

Φαγκρακι μου αρεσε το προγραμμα που εβγαλες ...

Αχ να σας πω σκηνικο χθες στο αλεξανδρα (καθε φορα μια ιστορια..)μπαινει μια τσιγγανα ετοιμογεννη...λεει στην προισταμενη

μου εσπασαν τα νερα ..

σε ποιον μηνα ειστε?ε που να ξερω της λεει

ποτε ειχατε τελευταια περιοδο ??

ε καλε κυρια που να θυμαμαι ..γενναω σου λεω

το τι γελιο ειχα ριξει ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...