Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

ααααααααα........τι τελεια νεα!!!!!!!!!

Να σου ζησει Βικυ ο μπεμπαρος,μας εχεις φερει πολυ χαρα να το ξερεις.......

Πριν απο ποσο καιρο ειμασταν μες τη θλιψη και παρηγορουσαμε η μια την αλλη και τωωωωωωωραααααααααα..........εγινε το θαυμα!!!!!!Κρατας στην αγκαλιτσα σου τον μπεμπαρο κ χαμογελας........ειμαι τοσο μα τοσο χαρουμενη για σενααααααα!!!!!!!!:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννετακι μου κρατησου...γιατι κατι μου λεει πως δεν ειναι μακρυα και η δικη σου στιγμη!!!Αντε περιμενουμε και τα δικα σου ευχαριστα με πολυυυυυυυ χαραααααααα!!!!!!!!!!φιλακια κοιλουμπιτσα για λιγο ακομα μετα θα σε λεω καψουρομανουλα!

Ευακι καλη χρονια,εσυ πως εισαι???ετοιμαζεσαι??

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια, στο προφίλ της έβαλε η Βίκυ φωτο με το μπιμπίκο της...Αχ είναι... εντελώς μπιμπίκος, κούκλος!!Τελικά το καφέ μας μόνο μωρά μοντέλα βγάζει μου φαίνεται...;);););););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσακι μου ποτε αρχισαμε να μιλαμε ποτε να αγωνιουμε για ενα θετικο τεστ και πως ζησαμε αυτους τους 9 μηνες!!και τωρα εφτασε η ωρα της αγκαλιας με το μελλον μας!!

ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα!!!!

Διαφημίσεις

Αννετακι μου κρατησου...γιατι κατι μου λεει πως δεν ειναι μακρυα και η δικη σου στιγμη!!!Αντε περιμενουμε και τα δικα σου ευχαριστα με πολυυυυυυυ χαραααααααα!!!!!!!!!!φιλακια κοιλουμπιτσα για λιγο ακομα μετα θα σε λεω καψουρομανουλα!

Ευακι καλη χρονια,εσυ πως εισαι???ετοιμαζεσαι??

δεν κρατιεμαι νικακι μου, ο μπεμπουλης ειναι ο χαλαρος της υποθεσης χαχαχα και με κραταει σε αγωνια!!!απο τωρα με κανει οτι θελει ο σκατουλης μου!!!

Κορίτσια, στο προφίλ της έβαλε η Βίκυ φωτο με το μπιμπίκο της...Αχ είναι... εντελώς μπιμπίκος, κούκλος!!Τελικά το καφέ μας μόνο μωρά μοντέλα βγάζει μου φαίνεται...;);););););)

μαρουσκακι στο fb εβαλε φωτο γιατι εδω δεν βλεπω τιποτα σνιφ?

εγω εδω...ακομα στο περιμενε...αντε μπεμπηηηηηηηη...περιμενω την αφιξη σου μωρο μου!!!

μηπως να αρχισουμε ολες μαζι μπας και βγει κι αυτος?

και......μπεμπης...μπεμπης...μπεμπης!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Nαι, στο facebook είναι η φώτο του μπέμπη!Τι να σου κάνω, δε το θες το εργαλείο... Καμιά εξέλιξη ο μπέμπης ε?Τύραννος ντιπ πια κι αυτός... Εγώ έκανα και κομμωτική τέχνη κάτω περιοχής και έτοιμη για το κίντερ όποτε θελήσει από αύριο...Ζήτω ο ένατος μήνας!! :lol::lol::lol:Καληνύχτα κι όπως είπαμε για τους πόνους, εδώ είμαστε εμείς!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα!!!

Πως ειστε κουκλες ??εγω ετοιμαζομαι για το αλεξανδρα για nst...ευχομαι να παει καλα ...Ανννεττττ δεν πιστευω να γννησες ε ???το κρυωμα καλα κρατει αλλα σήμερα αισθανομαι ελαφρως καλυτερα αλλα με ποναει πολυ κατω απο το στηθος προφανως απο τον πολυ βηχα...Στο καπακι στο γυρισμο παω για την 2η ενεσουλα κορτιζονης...

Να εχετε μια υπεροχη μεραααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαλημέρα Ιωάννα μου!Καλά αποτελέσματα στο nst.Πες στο μπεμπάκο λίγο έμεινε ακόμη, ας κρατηθεί, χαχα! Εδώ κρατιόταν της Βίκυς που τον είχε ταράξει στη βόλτα χαχα! Θα περιμένουμε νεάκια!:D:D:D

Σας είπα που χαίρομαι που μπήκα στον ένατο?Σας το είπα ε?Σήμερα περιμένω πεθερικά από το πρωί γιατί τους είπε το τσακάλι ο άντρας μου να έρθουν νωρίς να με βοηθούν με τα παιδιά, λες και άμα δεν έχω την πεθερά να ψαχουλεύει και να με ανακρίνει από τις 10, δε θα ζήσω, γκρρρρρρρρρρρρρρρ...:mad:

Διαφημίσεις

Nαι, στο facebook είναι η φώτο του μπέμπη!Τι να σου κάνω, δε το θες το εργαλείο... Καμιά εξέλιξη ο μπέμπης ε?Τύραννος ντιπ πια κι αυτός... Εγώ έκανα και κομμωτική τέχνη κάτω περιοχής και έτοιμη για το κίντερ όποτε θελήσει από αύριο...Ζήτω ο ένατος μήνας!! :lol::lol::lol:Καληνύχτα κι όπως είπαμε για τους πόνους, εδώ είμαστε εμείς!

αααααααα, θα τρελαθωωωωω, ειμαι και λιγο σκραπας με την τεχνολογια οποτε θα το καθηστερισω λιγο ακομα

ζητωωωωωωωω ζητωωωωωωω ζητωωωωωωω!!!αντε κοριτσακι κι εσυ με το καλο!!!

αυτο με τις αναπνοες το ειπα εχθες στον αντρα μου μαρακι μου και γελαγε!!!επισης μου ειπε πως στην αρχη που ειχα πρωτομπει στο φορουμ δεν συμφωνουσε με την ιδεα αλλα πλεον ειναι πολυ χαρουμενος που εχω κανει τοσο καλες φιλες και ενδιαφερομαστε και συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη!!!πως φιλες που εχω απο μικρο παιδι δεν εχουν κανει κινηση να σηκωσουν το τηλεφωνο να δουν πως προχωραει η εγκυμοσυνη μου και πως ειμαι...δεν πειραζει ομως...εχω ανθρωπους κοντα/μακρια που ειναι καλυτερα απο αδερφες οχι φιλες!!!

επι τις ευκαιριας θελω να σας ευχαριστησω και να σας πω ποσο πολυ σας αγαπω και ποσο πολυ χαιρομαι που σας γνωρισα!!!

μουατς ζουζουνες μου!!!μουατς μουατς μουατς!!!

Καλημερα!!!

Πως ειστε κουκλες ??εγω ετοιμαζομαι για το αλεξανδρα για nst...ευχομαι να παει καλα ...Ανννεττττ δεν πιστευω να γννησες ε ???το κρυωμα καλα κρατει αλλα σήμερα αισθανομαι ελαφρως καλυτερα αλλα με ποναει πολυ κατω απο το στηθος προφανως απο τον πολυ βηχα...Στο καπακι στο γυρισμο παω για την 2η ενεσουλα κορτιζονης...

Να εχετε μια υπεροχη μεραααααααααααααααα

καλη επιτυχια ιωαννα μου και περιμενουμε τα νεα σας!

κανονησε να ερθω εγω να σας επισκευθω χαχαχα!!

εξηγησε μου κατι ομως, ενεση κορτιζονης γιατι να κανεις?

ποιααα εχει τωρα σειρα???

αννετ??:D:D

'η θα εχουμε καμια εκλπηξη??

εδωωωωωωωωωωωω...κι ο μπεμπης στο σπιτακι του...μαλλον δεν θελει να βγει το πουλακι μου, του αρεσει στην ζεστασια της κοιλιτσας μου!!!

βρε μπεμπακο μου, η αγκαλιτσα μου ειναι πιο ζεστη καμαρι μου!!!ελα και με εχεις σκασει!!!

εσυ κοριτσι καλα εισαι?το μπεμπινι?

IB5Vp2.png

xaxaxa μια πολυ ανυπομονη μανουλα!!!!:D:D

καλομελετα και ερχεται γλυκεια μου το μπεμπακι σου,

πολυ συντομα θα βρισκεται στην αγκαλιτσα σου!!

και εμεις στην αναμονη, αν και ακομα καλα κραταμε,

η κοιλια μου ψηλα, ατενιζει το μελλον ακομα..:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

xaxaxa μια πολυ ανυπομονη μανουλα!!!!:D:D

καλομελετα και ερχεται γλυκεια μου το μπεμπακι σου,

πολυ συντομα θα βρισκεται στην αγκαλιτσα σου!!

και εμεις στην αναμονη, αν και ακομα καλα κραταμε,

η κοιλια μου ψηλα, ατενιζει το μελλον ακομα..:D

χαχαχαχα

πλησιαζει κι εσενα η ωρα σου!!!

αχ με το καλο για ολες μας!!!

επισης μιλησα με τη βασδελη και ειναι πολυ καλα, περιμενει να της βγαλουν την επισκληρηδιο...σηκωθηκε κιολας...τον μπιμπικο τον εχει συνεχεια κοντα της και ειναι πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!

λοιπον παω κι εγω να ετοιμαστω για το ικα γκρρρρρρ

καλο μεσημερι κουκλα!!!

φιλια σε ολες..σε παιδακια...σε μπεμπακια...σε εμβρυακια!!!

IB5Vp2.png

Καλημεερααααααα κοριτσαρες........ολες ειμαστε σουπερ βλεπω και πανετοιμες να υποδεχτουμε τον μπεμπη της Αννετ........μπεμπη.......μπεμπη.......μπεμπηηηηηη........ σε περιμενουμε ......:D

Ποσο ομορφα ειναι αυτα που ειπες Αννετ και ποσο αληθινα....πραγματικες φιλες και στα δυσκολα και στις αγωνιες και στις χαρες.....!Ποσες φορες θυμαμαι δεν ημουν καλα κ μου φτιαξατε το κεφι!Σας ευχομαι να ειστε ολες καλα αγκαλια με τα μωρουλινια σας σε λιγο καιρο....

Ιωαννα περιμενουμε τα νεα σου......

Μαρουσκακι μου πως τα καταφερες με την κομμωτικη ?εγω δεν εχω καμια επικοινωνια με το κατω συστημα.....χαχαχαχα!

May ανυπομονεις κι εσυ εεεε?????χμμμ δεν εχεις κι αδικο!!!!!!!

Λιανακι που εισαι??????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...