Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλα ειναι ο δικος σου ο κρητικαρος τι κανει?ρε συ ειδα μια κληση στο κινητο και επειδη ο μικρος μου το βρονταει συνεχεια κατω οι ημερομηνιες δεν αντιστοιχουν οποτε δεν μπορω να καταλαβω ποτε με πηρες.σημερα το ειδα και στεναχωρηθηκα που δεν το ακουσα.ηθελα να ακουσω τα νεα σας!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ..ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Ο ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΟΣ ΜΟΥ....ΑΝΗΣΥΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΚΑΚΥ ΜΑΚΑΡ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ ΤΩΡΑ.....ΕΦΥΓΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ...

ανετακι μου κ εμενα ετσι ξεκινησε με πονο στην μεση!λες να ηρθε η σειρα σου?

οσο για τον θηλασμο θηλασα αμεσως μετα την καισαρικη η νεογνολογος κ το προσωπικο ηταν πολυ θετικοι και ετσι τον θηλαζα συνεχεια αποκλειστικα ενα βραδυ του εδωσε η πεθερα μου μπουκαλι γιατι πονουσε η τομη μου.

Στο σπιτι παλι αποκλειστικα τις τελευταιες μερες κανει ο κυριος παρασπονδιες...πινει 120 απο το μπουκαλι και πιανει κ στηθος παρακαλω!

τι να πω?!

τουλαχιστον ξεκουραστηκα κ ειμαι ντουρασελ!

Βικυ μου γεννησες??

Ηλιαννα τελειος ο μικρος!!!φτου φτου!!

και εχει δικιο η Ειρηνη για τους λευκους θορυβους οπως ο αποροφητηρας το σεσουαρ κ τα "χιονια" της τηλεορασης!

Ειρηνη μου σε πηρα την παραμονηη Πρωτοχρονιας για να σου ευχηθω κουκλα μου.

κ εγω στην ιδια κατασταση ειμαι με τα τηλεφωνα...

να σας πω και κατι ακομα πριν αποχωρησω απο την ομορφη παρεα σας.

το μωρακι μου δεν ηρεμουσε ποτε οταν ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατι κοντα του.ειχα φρικαρει στην αρχη γιατι μονο στην αγκαλια του αντρα μου ηρεμουσε σχεδον παντα.οταν τον επαιρνα και αφου ηταν καπως ηρεμος αρχιζε και φρικαρε.και τι μου ειπε μια κοπελα???οταν ειναι ανησυχο το μωρακι καλυτερα να το περνει ο μπαμπακας αγκαλια γιατι οταν το εχουμε εμεις οι μανουλες αναστατωνεται απο τις μυρωδιες μας (αφου μας βλεπουν σαν φαγητο) και δεν ηρεμουν ευκολα.μεχρι να το ακουσω αυτο εκλαιγα γιατι νομιζα οτι δεν μπορουσα να τα καταφερω!!ενα θα σας πω!! μην περασει ποτε απο το μυαλο σας κατι τετοιο.δεν υπαρχει μανουλα που να μην το εχει, παει μονο του!!

Δεν μπορούσες να μπείς καλή μου να το πείς λίγες μέρες νωρίτερα????έσκασα η καημένη από την στεναχώρια μου μέχρι που μου το είπε ο γιατρός...2 ώρες την πάλευα εγώ και δεν κοιμόταν και μόλις την έπαιρνε ο σύζυγος σε ένα τέταρτο κοιμόταν...και κοκορευόταν ο έρμος ο πατέρας και τα δικά μου τα νεύρα πάνω από το κεφάλι :evil:...βέβαια αυτό με την μυρωδιά έχει και τα καλά του γιατί όταν κοιμάται η μικρή δεν μπορώ να απομακρυνθώ από κοντά της στα δύο μέτρα γιατί ξυπνάει και σήμερα έβαλα δίπλα στο κεφαλάκι της ένα πανάκι που έχω για να σκουπίζω το στήθος μετά τον θηλασμό...ένα θα σας πώ έχει 2 ώρες που κοιμάται μακριά μου!!!!

Ηλιάννα μου ο μικρούλης σου είναι ένας κούκλος!!!!Αυτό με τους θορύβους για τους κολικούς το έχω ξανακούσει εγώ στη θέση σου θα το δοκίμαζα δεν έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως...

Ρε κορίτσια τι γίνεται με την Βίκυ????κοντεύω να ξαναγεννήσω!έτσι όπως το πάει το βλέπω να γεννάει πρώτα η Αννέτ!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

μαρακι οποτε θελεις παρε τηλεφωνο.μεχρι τις 0.00 σιγουρα δεν θα ενοχλησεις.εγω δεν θα σε παρω γιατι το πιθανοτερο ειναι να πεσω πανω σε στιγμη ακαταλληλη.φιλια στον μπεμπαρο και στην εφη.

τζενακι λυπαμαι που δεν μπορεσα να βοηθησω νωριτερα.εδω μεσα ομως η μια με την αλλη εχουμε γινει ολες εξπερτ καλυτερες και απο παδιατρους!!φιλια σε ολες

4ywWp2.png

Γέννησε κορίτσια, γέννησε! Ο μικρούλης είναι στα 3700 γραμμάρια, μια χαρά και περιμένει να της τον πάνε.Ήδη συνέρχεται από την αναισθησία και η Βίκυ.Πωπω, σα να γέννησα νιώθω...Είμαι πολύ συγκινημένη, κορίτσια...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

1) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

2) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

3)joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

4)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

5) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

6) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

7)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

:cool: Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

9) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 πόντους-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

5) vasdeli-Γέννησε-03.01.11 καισαρική-3700γρ-αγοράκι-39η βδ

Άντε ήρθε και το πρώτο μωράκι του 2011!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου καλή Χρόνια και με το καλο σε όλες μας!!! Και οι μανουλες να χαίρονται τα παιδάκια τους!!!!

Αυτο Είναι να μπαίνεις πρώτη φορά για το 2011 και να διαβάζεις τόσο Ωραία νέα!!!! Τι Καλα το Βικακι μας τώρα κρατάει τον γιοακα της!!!!!

0eOLp2.png

Κορίτσια, μιλάμε λιώνω...Το Βικάκι ήδη δίνει τις πρώτες σταγόνες ζωής στο γιο της... Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη.... Βικάκι μου, πόση ευτυχία, ψυχή μου, μέσα από μια τόσο απλή κίνηση... Ευλογημένο από το Θεό μωρό που σου χαρίζουν τέτοιο δώρο...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κορτσουδια μου!!!

καταρχας να σας ευχαριστησω ολες για τις συμβουλες (εχω πονακια περιοδου και πονο στη μεση) και να πω...

ηλιαννα μου τι κουλι ειναι αυτο?τι τουρλωμα πωπουλι ομορφο?

αααα για ζουμπηγμα ειναι ο αντρακος σου!!!φτου φτου!!!

ειρηνακι μου ευχαριστουμε, οι συμβουλες σου εναι πολυτιμες!!!να μου φιλησεις τον γατζακο σου!!!τι μαθαινει κανεις ομως ε?ζητω το φορουμ και οι ιντερνετοφιλες μας!!!

μαρακι μου θα δειξει κουκλιτσα μου αν ηρθε η μεγαλη ωρα η μου κανει κολπακια ο τζουτζουκος μου!!!παντως κατι πετρωματα τα εχω!αντε γιατι δεν αντεχω και πολυ ακομα...μεχρι που σκεφτομαι να κανω νιξη και για τεχνιτους πονους στην γιατρο...δεν μπορω να περιμενω αλλο λεμεεεεεεεεε!!!

ευακι μου κι εμας μας εχεις λειψει!

τι κανει το ομορφο το κοιλουμπακι σου?

και τελος.........βασδελακι μουυυυυυυυυυυυυυ

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΙΜΠΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παω να ξαπλωσω γιατι βλεπω τη μεση να καταρρεει!

σας φιλω γλυκα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κορίτσια, μιλάμε λιώνω...Το Βικάκι ήδη δίνει τις πρώτες σταγόνες ζωής στο γιο της... Έχω ανατριχιάσει ολόκληρη.... Βικάκι μου, πόση ευτυχία, ψυχή μου, μέσα από μια τόσο απλή κίνηση... Ευλογημένο από το Θεό μωρό που σου χαρίζουν τέτοιο δώρο...

αχ βρε σκ@τουλιτσα μου, τι συγκινητικα λογακια!!!

απτο πουθενα φιλες ψυχης!!!μεγαλο πραγμα!!!να ειστε καλα κοριτσια και να εχετε ολα τα καλα Του Θεου!!!

μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...