Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Εμένα πάλι οι πόνοι δεν είχαν σχέση με πλάτη, αλλά περιόδου στο πιο έντονό τους...Ανά μια ώρα, άρα κατά τις 3.15 να περιμένουμε τον επόμενο, Αννετάκι? Για να δούμε... πάντως τις 13 γενάρη με τίποτα δε θα φτάσεις...Αν όχι σήμερα, αύριο μεθαύριο σου' ρχεται ο ταρζάν!Χαχα!Μπες να μας πεις ναι?

Ηλιαννάκι, συγνώμη ούτε σου ευχήθηκα η γαϊδούρα...Καλή χρονιά κοπέλα μου να καμαρώσεις το μικρό να μεγαλώνει να γίνεται αγοράκι μες στο 2011!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό που λέει η Τζένη, κοιλιά και μέση...Αλλά και η πλάτη σε κάποιες, το έχω ακούσει από την κουμπάρα μου... Για να δούμε...Μωράκι μου, είσαι έτοιμη σου λέω...Τι είπαμε?Την ξέρουμε τη διαδικασία, ψυχραιμία και βουρ...Άμα έρθει η ώρα πάρε τηλ να κάνουμε μαζί αναπνοές, χωρίς πλάκα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Δεν είναι λίγο νωρίς για κολικούς???εμένα ο γιατρός μου είπε ότι οι κολικοί ξεκινάνε από τον δεύτερο...κι η δικιά μου έχει πονάκια αλλά είναι επειδή πονάει όταν θέλει να κάνει κακάκια και να αεριστεί μέχρι να το συνηθίσει...ήδη έχει αρχίσει και ηρεμεί

I3hdp3.png

καλη χρονια σε ολο το καφε με τα νεα και με τα ανερχομενα μωρουδακια!!!ν α ειστε παντα ευτυχισμενες με την οκιγενεια σας και με τα παιδακια σας!!

αννετακι μου τι διαβαζω?συσπασουλες?το σφιξιμο που λες και το τσιτωμα ειναι συσπασεις.χαχα και εγω δεν το ηξερα την ημερα που γεννησα επιτελους καταλαβα τι ηταν αυτες οι περιβοητες συσπασεις.για τις κραμπες που ελεγαν μερικες εγκυουλες ποτε δεν καταλαβα.ευτυχως.μην ανησυχεις παντως. περιεργη αισθηση ετσι?πλακα εχει.μιλησες καθολου με τον γιατρο σου.εγω ειχα κανει συσπασεις και δεν το ειχα καταλαβει.μου ελεγε ο γιατρος δεν σε εχουν πιασει πονακια?ελεγα οχι .μου ελεγε αποκλειται.τι να του ελεγα......... μηπως εσεις ξερετε καλυτερα?με το καλο κοριτσακι μου!!πωπω και οταν δεις ποσο ομορφο ειναι το αντρακι σου θα τρελαθεις!!!τα μωρακια ιανουαριου βγαινουν πανεμορφα!!!!

4ywWp2.png

Δεν είναι λίγο νωρίς για κολικούς???εμένα ο γιατρός μου είπε ότι οι κολικοί ξεκινάνε από τον δεύτερο...κι η δικιά μου έχει πονάκια αλλά είναι επειδή πονάει όταν θέλει να κάνει κακάκια και να αεριστεί μέχρι να το συνηθίσει...ήδη έχει αρχίσει και ηρεμεί

Τζενάκι, οι κολικοί ξεκινάνε 17η-21η μέρα (τόση ακρίβεια πια...).Στα κοριτσάκια είναι πιο ήπιοι σε σχέση με τα αγόρια κι επηρεάζονται από τη διάθεση της μαμάς (που θηλάζει ειδικά) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Διαφημίσεις

ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΙ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΡΩΩ ΠΛΕΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΛΙΚΟΙ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΑΡΑΘΟ(ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ)ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....ΜΕ ΤΟ ΒΙΚΑΚΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ????ΑΝΕΤΑΚΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΝΟ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΟΝΟΙ ΓΕΝΝΑΣ ΕΝΙΩΘΑ ΟΞΥ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ :rolleyes::oops: ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΚΑ ΜΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ...

ΕΜΕΝΑ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΙ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΡΩΩ ΠΛΕΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΟΛΙΚΟΙ...ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΜΑΡΑΘΟ(ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ)ΟΠΩς ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΖΕΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....ΜΕ ΤΟ ΒΙΚΑΚΥ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ????ΑΝΕΤΑΚΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΝΟ,ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΟΝΟΙ ΓΕΝΝΑΣ ΕΝΙΩΘΑ ΟΞΥ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ :rolleyes::oops: ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΚΑ ΜΙΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑ...

Ηλιαννάκι, δοκίμασες να τον κρατάς στη στάση τίγρης πάνω σε δέντρο?Βάζεις το μωρό μπρούμυτα πάνω στο χέρι σου και με το άλλο χέρι σου του τρίβεις την κοιλίτσα...Εμένα σε συνδυασμό με τραγούδια από ραδιόφωνο και λίκνισμα δικό μου έπιανε κι ηρεμούσαν, γιατί φυσικά και οι 2 είχαν κολικούς!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΜΥΤΑ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΟΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΟΙ ΚΟΛΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ 10ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ.....ΚΑΛΕ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΟΥΟΤ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ ΓΕΝΝΗΚΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

συγνωμη που παρεμβαινω!!!!

να σας πω ομως οτι χαλασα ενα σεσουαρ το οποιο το εβαζα και λειτουργουσε οταν ειχε κολικους ο μπεμπης μου και κοιμοταν σαν πουλακι.γενικα ο θορυβος (ο λευκος θορυβος) τα βοηθαει .το καταλαβα καποια στιγμη που ουρλιαζε το μωρακι μου απο τους πονους και γυρναγα μεσα στο σπιτι.καποια στιγμη περασα και απο την κουζινα που δουλευε ο απορροφητηρας και ξαφνικα το μωρακι μου σταματησε και αρχισε να κλεινει τα ματακια του.μολις εκανα να φυγω αρχιζε παλι.και επειδη δεν μπορουσα να παρω τον απορροφητηρα στο δωματιο εβαλα το σεσουρ!!!μαγικο!!!!

ηλιαννα κανε το και θα με θυμηθεις!!

4ywWp2.png

ΜΩΡΕ ΛΕΣ ΕΡΙΑΝΤΟΝ??ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΑΤΙ...ΑΧ ΕΔΩ ΒΡΕΧΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΣΩ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΙΒΑ ΡΟΥΧΑ..ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ:rolleyes:

Διαφημίσεις

συγνωμη που παρεμβαινω!!!!

να σας πω ομως οτι χαλασα ενα σεσουαρ το οποιο το εβαζα και λειτουργουσε οταν ειχε κολικους ο μπεμπης μου και κοιμοταν σαν πουλακι.γενικα ο θορυβος (ο λευκος θορυβος) τα βοηθαει .το καταλαβα καποια στιγμη που ουρλιαζε το μωρακι μου απο τους πονους και γυρναγα μεσα στο σπιτι.καποια στιγμη περασα και απο την κουζινα που δουλευε ο απορροφητηρας και ξαφνικα το μωρακι μου σταματησε και αρχισε να κλεινει τα ματακια του.μολις εκανα να φυγω αρχιζε παλι.και επειδη δεν μπορουσα να παρω τον απορροφητηρα στο δωματιο εβαλα το σεσουρ!!!μαγικο!!!!

ηλιαννα κανε το και θα με θυμηθεις!!

Επίσης η ηλεκτρική...Την άφηνα ανοιχτή γιατί ηρεμούσε ο Γρηγόρης...;)

Μπουμπούκι μου, μεγάλωσες μωρέ...Αχ, τι καλός Ηλιάννα μου...Θέλω κι εγώ νινί τώρα!!!Καλά έτσι και δεν έχουμε νέα της Βίκυς, δεν το γλιτώνω, θα γεννήσω σήμερα!

Επίσης η ηλεκτρική...Την άφηνα ανοιχτή γιατί ηρεμούσε ο Γρηγόρης...;)

ετσι και εγω ενω γενικα ειμαι τεμπελα εβρισκα ευκαιρια να σκουπιζω.επιπλεον ειχα μια κουδουνιστρα της chicco (ενα ψαρακι ) εκανε κακααχημο θορυβο αλλα μετο που την κουδουνιζα με τρελα το μικρακι ηρεμουσε

δειτε και παρακατω ισως τα εχετε διαβασει.

http://health.in.gr/baby/Article.asp?ArticleId=18955&CurrentTopId=18928&IssueTitle=%CA%E1%EB%F9%F3%FC%F1%E9%F3%E5%F2+%CC%F9%F1%DC%EA%E9

ηλιαννα ειναι πανεμορφο το μωρουλακι σου!!να σας ζησει.

να σας πω και κατι ακομα πριν αποχωρησω απο την ομορφη παρεα σας.

το μωρακι μου δεν ηρεμουσε ποτε οταν ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατι κοντα του.ειχα φρικαρει στην αρχη γιατι μονο στην αγκαλια του αντρα μου ηρεμουσε σχεδον παντα.οταν τον επαιρνα και αφου ηταν καπως ηρεμος αρχιζε και φρικαρε.και τι μου ειπε μια κοπελα???οταν ειναι ανησυχο το μωρακι καλυτερα να το περνει ο μπαμπακας αγκαλια γιατι οταν το εχουμε εμεις οι μανουλες αναστατωνεται απο τις μυρωδιες μας (αφου μας βλεπουν σαν φαγητο) και δεν ηρεμουν ευκολα.μεχρι να το ακουσω αυτο εκλαιγα γιατι νομιζα οτι δεν μπορουσα να τα καταφερω!!ενα θα σας πω!! μην περασει ποτε απο το μυαλο σας κατι τετοιο.δεν υπαρχει μανουλα που να μην το εχει, παει μονο του!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...