Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημερα!

επιτελους κοι,μηθηκα κοριτσια! του εδωσα 2 φορες ξενο γαλα για να κοιμηθει κ αυτος ετσι κοιμηθηκα 3 ωρες και αλλες 3 μετα! επιτελους!

αληθεια σας λεω αυτο το παιδι ενω ολα πηγαιναν μια χαρα με τον θηλασμο εδω κ 10 μερες δεν κοιμοταν καλα και εγω το ιδιο και κλαμα απιστευτο.

Καθε μια ωρα θηλασμος που κρατουσε μια ωρα μπορει κ δυο.

τωρα ειναι στο κρεβατι μου διπλα στην Εφη κ κοιμουντε αφου τον θηλασα! τι ωραια εικονα!!!!!

Βικακυ μου με το καλο να ερθει ο μπεμπης στην αγκαλια σου!! σου εστειλα κ sms...

Ανετ φιλεναδα λες να ηρθε η σειρα σου???τελεια!! ευχομαι να ειναι σημερα ημερα που θα δεις τον γιο σου για πρωτη φορα!!

Ιωαννα στα αυγα σου εσυ!!χαχα!! κατσε να χαλαρωσεις δεν υπαρχει λογος να γινει κατι νωριτερα!

Μαρακι Λιανα Μαυ -ποια ξεχασα??- υπομονη κοντευετε κ εσεις!

Αννια να χαιρεσε το παιδακι σου κ με το καλο κ ενα τριτο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριαεφη μου μηπως εχει αλμα αναπτυξης ο μικρος και ειναι πιο απαιτητικος στο φαι???τουλαχιστον βρε κοριτσακι μου κοιμηθηκες λιγο ..Μεχρι να εδραιωθει ο θηλασμος θελει υπομονη...

2η,4η,6η,8η,12η,19η και 26η εβδομαδα ειναι τα αλματα ετσι στα γρηγορα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία κι ευτυχία!!!

Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση!τι να κάνω η έρμη η μάνα, το γκομενάκι με έχει τρελάνει!

Σε αντίθεση με σένα Μαράκι εμένα η δικιά μου χορταίνει για κανένα τρίωρο τετράωρο αλλά δεν μας αρέσει και πολύ ο ύπνος, θέλει αγκαλιές και κουνήματα και συνήθως μέχρι να κοιμηθεί έρχεται η ώρα να ξυπνήσει για να φάει...

Vasdeli μου καλή επιτυχία!ανυπομονούμε για τα νέα σου...πω πω θα με φάει η αγωνία!!!

Αννετάκι τι κάνεις????Δεν πιστεύω να γέννησες και να μην ενημέρωσες καμία μας????

Ιωάννα μου περαστικά!Πως τα καταφέρες βρέ κορίτσι μου τώρα στα τελειώματα?Δεν πειράζει μέχρι τις 10 προλαβαίνεις να συνέλθεις αλλά πρόσεχε...

Fangri μου καλή επιτυχία με την εκπαίδευση...κι εγώ έχω αρχίσει από τώρα να παρακολουθώ την νταντά για να ετοιμαστώ (όσο μπορώ)...κάλο κουράγιο!

Νικάκι, Εύα και May μου να δώσετε πολλά γλυκά φιλάκια στις κοιλίτσες σας!

I3hdp3.png

καλημερα!!!

καλη εβδομαδα!!!!

σημαντικη μερα η σημερινη για τη vasdeli μας!!

ισως και για την αννετ μας ε??

ποιος στη χαρη σας κοριτσια μου!!!

ευχομαι ολα να πηγαινουν τελεια!!

οι υπολοιπες τι μου κανετε?

η μαρια εφη ταλαιπωρειται λιγουλακι ακουω, αλλα ο θηλασμος και το ταισμα ειναι και εμενα ο εφιαλτης μου..:-(:-(, νομιζω οτι θα με δυσκολεχει ιδιαιτερα..τελοσπαντων!!

τζεννακι, εσυ κατα τα αλλα, επιμενω οτι για πρωτομανουλα, τα πας υπεροχα, μπορει η κουκλα σου να θελει αγκαλιτσες, αλλα γυναικα ειναι, τα κανει τα ναζακια της..:D

joa, περαστικα σου, βρε κοριτσι μου, που το αρπαξες το κρυολογημα?

ευχομαι να σου περασει γρηγορα!!

λιανα μου εσυ, αισθανεσαι πιο αισιοδοξα σημερα?

το παθαινω και εγω αυτο με τη μελαγχολια, χτες ας πουμε, με αυτη τη βροχη και επειδη τελειωναν και οι γιορτες, με επιασε τρελη κατιφια,

αλλα φετος, το τελος των γιορτων φερνει μαζι του το καλυτερο δωρο και ολο σκεφτομαι αυτο και ηρεμω..:D

εγω θα παω σημερα να κανω καλλιεργεια αιμολυτικου στρεπτοκοκκου β, κανατε και εσεις κοριτσια? σαν να το ακουσα πρωτη φορα απο το γιατρο μου ενιωσα τις προαλλες.., η μπεμπα ειχε μεγαλωσει, 2600 το βαρος της, μαλλον δε θα μου βγει και θηριο τελικα, χαχαχα, και στις 10 ιανουαριου ξεκιναω τα nst..

περασε ο καιρος για ολες μας κοριτσια σε αυτο το καφε!!

τι συγκινηση!!

πολλα φιλια σε ολες, μωρακια, παιδακια κ εμβρυακια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Καλημερα κοιλουμπιτσες........

πωπω τι αγωνια....περιμενουμε τα νεα της Βικυς....με το καλο ο μπεμπαρος να συναντησει τη μανουλα ,το μπαμπα και τα αδερφακια του!!!!Τι καλα......:D:D:D

Ελπιζω να μαθουμε νεα συντομαααααα.........

Αννετακι μου εσυ πως εισαι?????Θα μας το σκασεις κι εσυ???:D:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Τζεννακι ανταποδιδω τα φιλακια και μενω με τη γλυκια εικονα που περιγραφεις με τις αγκαλιες και τα ναζακια....πω πω τελεια.......!

Με τη λιστα τι απεγινε την καταναλωσες???;)

Μay κι εγω στις 11 Ιανουαριου εχω nst για να δουμε τι κανουν τα ζουζουνακια μας......θελουν να βγουν η οχι???χαχαχαχα........

1a0fd6e0b8.png

Kαλημερούδια κι από μένα...Ξύπνησα από τις 7 παρά σήμερα με την έννοια της Βίκυς... άντε, άλλη μια (τριτο)μανούλα στο καφέ μας σε λίγη ώρα!!!

Λιανάκι, αυτά τα σκαμπανεβάσματα τα έχουμε όλες...Μην σε ανησυχεί...Εγώ π.χ. έκλαιγα σήμερα γιατί ο διευθυντής της μαιευτικής του νοσοκομείου είναι σε κώμα:confused::confused::confused: Μα ρε κορίτσια στο δεύτερο παιδί είχε πεθάνει ο υποδιευθυντής της μαιευτικής κι ο άλλος είχε κατάθλιψη και τώρα ο διευθυντής σε κώμα...ρε μπας και είμαι εγώ η μαύρη γάτα όταν είναι να γεννήσω τα παθαίνουν όλα??

Τζενάκι, θα συμφωνήσω ότι για πρωτομανούλα είσαι σούπερ! Κράτα γερά...

Μαράκι μου, ζόρικο το μπεμπόνι...Άντρας παιδί μου, πού να τον χορτάσεις, χαχα, από τώρα μαθαίνουν στο ξεζούμισμα των γυναικών!Θα συμφωνήσω με Ιωάννα, μήπως είναι φάση ταχείας ανάπτυξης...Κάνε όμως όπως νιώθεις, αν με λίγο περισσότερο ύπνο νιώθεις καλύτερα, τότε δώστου ξένο το βράδυ.το μωρό θέλει πάνω απ' όλα τη μαμά ευτυχισμένη για να είναι κι αυτό καλά...

Ιωαννάκι, τα είπαμε και χθες, κοίτα να γίνεις περδίκι ως την άλλη Δευτέρα ,ναι?

Νικάκι, ανυπομονείς για nst ε?Έλα να γίνουμε πολλές, χαχα.Την Παρασκευή έχω επέτειο γάμου, αλλά δύσκολο το κόβω να έχουμε νινί ως τότε:rolleyes: Θα πάω και νοσοκομείο (ραντεβού την Παρασκευή επίσης), αν και πολύ νωρίς το βλέπω για μωράκι...Άμα δεν πιάσουμε 38η εβδομάδα, εμείς παιδιά δε βγάζουμε χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Τζεννυ μου μια χαρα προγραμμα εχει η μπουμπου με φαγητο αν 3 ωρες!!!!σιγα σιγα θα στρωσει και ο υπνος της ...

Μαy και εγω ειχα κανει τεστ για στρεπτοκοκκο ..γινεται αρχες ενατου γιατι πρεπει να παρεις αντιβιωση αν βγει οτι εχεις .Με το καλο τα nst (εμας αυτα τα nst μας αγχωσαν..)

Νικακι με το καλο και εσυ το nst σου....

Φαγκρακι καλε τι σκεφτεσαι ??εσυ μαυρη γατα??εισαι τοσο θετικο παιδι ...

Εγω εδω χαλια...πηρα την γιατρο και ξεκινησα αερολιν και bisolvon...τωρα ετοιμαζομαι να παω φαρμακειο για ενεση κορτιζονης ....

Αχ να γεννησε το βικακι μας ????

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φαγκρακι καλε τι σκεφτεσαι ??εσυ μαυρη γατα??εισαι τοσο θετικο παιδι ...

Εγω εδω χαλια...πηρα την γιατρο και ξεκινησα αερολιν και bisolvon...τωρα ετοιμαζομαι να παω φαρμακειο για ενεση κορτιζονης ....

Αχ να γεννησε το βικακι μας ????

Bρε μόνο μαύρη?Κατάμαυρη γάτα λέμε...Αχ είμαι πολύ χάλια σήμερα ε...Περιμένω και τα πεθερικά για φαί αύριο...όλα τα είχαμε...

Α, κι εσύ καλά είσαι άμα ξεκινάς και μάσκες...

Το Βικάκι δε γέννησε, χαμός στα χειρουργεία κι ακόμη αναμονή...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερααααααα

Αννετακι μου σε εχω και σενα στο μυαλο μου συνεχεια ....Φτασαμε στο τερμα ε ???

Πωπω θα ερχονται οι αφιξεις η μια πισω παο την αλλη ...

Εγω ειμαι χμμμ καλα...ειμαι φουλ κρυωμενη με φοβερη καταρροη και βηχα ..τωρα πως θα γεννησω ετσι και εγω απορω..ευελπιστω να συνελθω

το επομενο ΜΜΜ ειναι δικο μου ιωαννα μου χαχαχα το νοιωθω!!!

περαστικα ρε κοριτσι, που την αρπαξες κι εσυ ετσι?μηπως ειναι απτην κλεισουρα?:lol:

καλημερα!

επιτελους κοι,μηθηκα κοριτσια! του εδωσα 2 φορες ξενο γαλα για να κοιμηθει κ αυτος ετσι κοιμηθηκα 3 ωρες και αλλες 3 μετα! επιτελους!

αληθεια σας λεω αυτο το παιδι ενω ολα πηγαιναν μια χαρα με τον θηλασμο εδω κ 10 μερες δεν κοιμοταν καλα και εγω το ιδιο και κλαμα απιστευτο.

Καθε μια ωρα θηλασμος που κρατουσε μια ωρα μπορει κ δυο.

τωρα ειναι στο κρεβατι μου διπλα στην Εφη κ κοιμουντε αφου τον θηλασα! τι ωραια εικονα!!!!!

Ανετ φιλεναδα λες να ηρθε η σειρα σου???τελεια!! ευχομαι να ειναι σημερα ημερα που θα δεις τον γιο σου για πρωτη φορα!!

μαρακι μου εγω δεν ξερω να σου πως σχετικα με θηλασμους και τετοια αλλα το μωρακι θελει να εχει ευτυχισμενη μανουλα ασχετα αν παιρνει και ξενο, δεν τον βλαπτει και λιγο συμπληρωμα!

ε ε ερχεται!!!12 και 15 ενοιωσα ενα πονακι χαμηλα στιγμιαιο...να ηταν τυχαιο?θα δειξει...παντως ειμαι με το ρολοι στο χερι!!!

φιλακια στα αγγελουδια σου κοπελα μου και μη στεναχωριεσαι για τιποτα οκ?

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία κι ευτυχία!!!

Έστω και με μια μικρή καθυστέρηση!τι να κάνω η έρμη η μάνα, το γκομενάκι με έχει τρελάνει!

Σε αντίθεση με σένα Μαράκι εμένα η δικιά μου χορταίνει για κανένα τρίωρο τετράωρο αλλά δεν μας αρέσει και πολύ ο ύπνος, θέλει αγκαλιές και κουνήματα και συνήθως μέχρι να κοιμηθεί έρχεται η ώρα να ξυπνήσει για να φάει...

Vasdeli μου καλή επιτυχία!ανυπομονούμε για τα νέα σου...πω πω θα με φάει η αγωνία!!!

Αννετάκι τι κάνεις????Δεν πιστεύω να γέννησες και να μην ενημέρωσες καμία μας???

καλη χρονια τζενακι μου με υγεια υγεια ευτυχια και ολα τα καλα του κοσμου!

βρε συ λες να παω να γεννησω και να μην ειδοποιησω?δεν νομιζω...πριν παρω οποιονδηποτε απτο σοι θα εισετ οι πρωτες που θα το μαθετε!

χαδακια στο γκομενακι του καφε μας!!!αααχ!!!

καλημερα!!!

καλη εβδομαδα!!!!

σημαντικη μερα η σημερινη για τη vasdeli μας!!

ισως και για την αννετ μας ε??

ποιος στη χαρη σας κοριτσια μου!!!

ευχομαι ολα να πηγαινουν τελεια!!

εγω θα παω σημερα να κανω καλλιεργεια αιμολυτικου στρεπτοκοκκου β, κανατε και εσεις κοριτσια? σαν να το ακουσα πρωτη φορα απο το γιατρο μου ενιωσα τις προαλλες.., η μπεμπα ειχε μεγαλωσει, 2600 το βαρος της, μαλλον δε θα μου βγει και θηριο τελικα, χαχαχα, και στις 10 ιανουαριου ξεκιναω τα nst..

περασε ο καιρος για ολες μας κοριτσια σε αυτο το καφε!!

τι συγκινηση!!

πολλα φιλια σε ολες, μωρακια, παιδακια κ εμβρυακια!!

καλημερα μει μου, προς το παρον ο μπεμπης ειναι πολυυυυυυυυυυυ ησυχος, να φανταστεις νοιωθω κατι κινησουλες ισα ισα εδω και 3 μερες οποτε υποθετω πως μετραει αντιστροφα για την μεγαλη εξοδο!!!!!

καλα αποτελεσματα στις εξετασεις κουκλα μου ειχα κανει κι εγω δυο καλλιεργειες κολπικου (μυκοπλασμα και μια αλλη που δεν τη θυμαμαι)

η μπεμπουλα σουπερ στα κιλα της!!!χαδακια χαδακια χαδακια!!!

Καλημερα κοιλουμπιτσες........

πωπω τι αγωνια....περιμενουμε τα νεα της Βικυς....με το καλο ο μπεμπαρος να συναντησει τη μανουλα ,το μπαμπα και τα αδερφακια του!!!!Τι καλα......:D:D:D

Ελπιζω να μαθουμε νεα συντομαααααα.........

Αννετακι μου εσυ πως εισαι?????Θα μας το σκασεις κι εσυ???:D:D

νικακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, απτο στομα σου και στου Θεου ταυτι μαναρι μου...δεν αντεχω αλλο...ο υπνος ειναι γολγοθας για μενα εδω και 2 μερες...

α και κατι ακομα, δεν ξερω αν κανω καλα αλλα μου τελειωσαν οι ταινιες και αρνουμαι να παω να παρω αλλες...προσεχω βεβαια την διατροφη αλλα μετρησεις δεν εχω κανει νομιζω 4 μερες...μη με μαλωσετε ναι?

ενοιωσα κι ενα πονακι 12 και 15 στιγμιαιο, για να δουμε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

βασδελακι μου τωρα θα εισαι μεσα στο χειρουργειο και θα περιμενεις να ακουσεις τον πιο γλυκο ηχο, το κλαματακι του μπεμπουλι σου!!!με το καλο φιλεναδα μου γλυκεια να τον παρεις στην αγκαλιτσα σου και να αντικρισεις ενα χαμογελαστο, ηρεμο και πανεμορφο μουτρακι!

αχ εχω συγκινηθει πολυ!!!μια μεγαληηηηηηηηη αγκαλιτσα και πολλα ταξιδιαρικα φιλακια σουρχονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Άντε και μ'εχει φάει η αγωνία...

Δε μ'έχει αφήσει κι η μικρή σε ησυχία...να φανταστείτε τώρα από το αριστερό στήθος έχω την μικρή και με το δεξί χέρι γράφω στο λάπτοπ...ταυτόχρονα παίζουν νανουρίσματα είμαι περίεργη να δώ ποιά από τις δύο μας θα κοιμηθεί πρώτη!

Καλά Μαρούσκα μη μου πείς ότι είσαι ακόμη στεναχωρημένη για τον διευθυντή?

I3hdp3.png

ααααααχ βασδελακι μου!!!η μεγαλη συναντιση πρεπει να εχει γινει...τωρα θα εχεις αγκαλιτσα τον πριγκιπακο σου μαναρι μου!!!

να ειστε γεροι και ολη σας η ζωη να ειναι γλυκεια σαν μελι!!!

μια πολυ τρυφερη αγκαλιτσα απο μενα για τον γελαστουλη μπεμπακο και ακομα μια στην γλυκεια του την μανουλα!!!

με πολυ πολυ πολυ αγαπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

αααχχχχ.....Βικυ μου περιμενουμε ολες με σφιγμενη καρδια να μας πεις τα νεαααα του μπεμπουλη!!!!!!!!!Ισως ηδη να τον κρατας στην αγκαλιτσα σου.....τι καλα.......:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...