Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 2
      • Δύναμη! 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

χρονια πολλα και γεματα χαρες σας ευχομαι καψουρομανουλες σε οσες ειστε ηδη και στις μελλουσες βεβαια.....:P

Με τον ερχομο του 2011 να γεμισει το καφε μας ζουμπουρλουδικα και υγιη μωρακια!!!!!!

Στην καθεμια ξεχωριστα ευχομαι αυτη η χρονια οσο απαισιοδοξια κι αν φερνει μαζι της να τη μετατρεψετε σε μια δημιουργικη και γεματη χαρα χρονια.......;)

Βικυ πλησιαζει η μεγαλη μερα??:D:D:D

Κοριτσια ευχαριστω για τις πληροφοριες για το μπανακι....ανυπομονω να μας ερθει το κοριτσακι μας και και να κανουμε bubble bath χαχαχαχαχαχααχ!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

2) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

3) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

4)joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

5)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

6) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

7) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

10)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

9) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

10) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ, 50 εκ-αγοράκι-36ηβδ 4μέρες

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 πόντους-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

Το πρόσθεσα Μαράκι μου!

Γεια σου Νικάκι! Ναι, μετράω ώρες!!! Μόλις έφυγε η κομμώτρια!!! Με χτένισε για αύριο!!!:P:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!!!

μολις γυρισα κι εγω απτο nst το οποιο εδειξε συσπασουλες ανα 7λεπτο...ο γιατρος που ηταν εκει μου ειπε να ειμαι προετοιμασμενη γιατι ισως να τον ξαναεπισκευτω σημερα χαχαχα!με κοιταξε και απο κατω...κοντεψα να τον κλωτσισω κοριτσια, πονεσα τοσο πολυυυυυυυυυυ, ουτε παρθενα να ημουνα χιχιχι!!!ο τραχηλος κλειστος και ο μπεμπουλης μου χαμηλα και πανετοιμος για την συναντιση μας!!!ανυπομωνω και φοβαμαι ταυτοχρονα!

αχ ολα να πανε καλα Παναγιτσα μου!

βασδελακι μου αρχισε η αντιστροφη μετρηση κοριτσαρα μου!!!με το καλο να αγκαλιασεις τον μπεμπουλη σου αγαπη μου!!!

αυτα ηταν τα νεακια μας, σας φιλω ζουμπηχτα και ρουφηχτα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αννέέέέέέέέέέτ!!!!!!

Καλέ φιλενάδα..............λες να γεννήσουμε μαζί;:P:p:p:p:p:p:p:p

Έρχονται τα μπεμπόνια μας!!!!

ΛΑ,ΛΑ,ΛΑ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια, εγώ πάλι εχω τρελλαθεί να πηγαίνω τουαλέτα, όχι για πιπι....

Δεν λέω ότι είμαι αγχωμένη αλλά μάλλον ο οργανισμός από μόνος του προετοιμάζεται.....Το είχα και στις άλλες γέννες αυτό!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ευτυχώς δεν θα έχει κλίσμα.....το έχω συνεννοηθεί!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάρες μου καλή χρονιά!!!!

Καλά θα είναι σίγουρα καλή με τα ζουζούνια σας που θα αριβάρουν σιγά σιγά ένα ένα....

Σας εύχομαι σε όλες σας να έχετε η καθεμιά έναν υπέροχο τοκετό και να σφιχταγκαλιάσετε τα ζουζούνια σας....

Αχχ συγκινούμαι, πέρσι με την κοιλιά στο στόμα και φέτος θα σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι.....

Αχχχ κοριτσάρες μου με το καλόοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

αχ κοριτσια!!πως συγκηνουμεεεε!!!

με το καλο τα μπεμπακιαααα!!!

της Βικυς το σιγουρακι και πλακα πλακακαι της αννετ,

που ακουσε τη συνομηλια και τη συμφωνια της μαμας του με την προαναφερθησα και μαλλον ειπε να μην τις απογοητευσει!!!χιχιχι

βικακυ το κακο ειναι οτι η μελαγχολια και τα κλαμματα καλα κρατουν και σημερα!!δεν ξερω τι εχω παθει!

μαλλον οι ορμονες μου πειραχτηκαν!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημερααααα!!!

ετοιμαζονται τα κοριτσακια μου ???vasdeli για αλλη μια φορα το μαλλι στην τριχα χαχαχα!!!αναμενουμε με αγωνια τα νεακια σου αυριο !!!ο γελαστς μπεμπουλης ερχεται!!

Αννετακι μου με το καλο κοριτσαρα μου ..μην μου αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!!!!την τριτη θα παω για nst στο Αλεξανδρα λες να σας πετυχω μεσα ???

Λιανακι μου οι ορμονες κανουν παρτυ ε ???υπομονη ....τα παθαινω και εγω κατι τετοια..

Εμεις καλα...εγω απο κρεβατι σε καναπε ...η γιατρος θελει να γεννησουμε στις 10/1 και θελει να ειμαι υπακουη...ειδε και μια συσπασουλα τοκετου στο nst και μου ειπε να κατσω χαλαρη...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Έλα ν' αρχίζουν οι συσπάσεις να έρθει κανα νέο μπεμπεδάκι, πολλές μέρες πέρασαν...

Αννετάκι μου, κοντεύει η ώρα λες?Μη μου αγχώνεσαι πουλάκι μου, όπου να ' ναι θα συναντήσεις το μπεμπόνι σου για πρώτη φορά!!!Αυτό δεν περίμενες τόσους μήνες?

Βικάκι μου, το τικεράκι χάλασε γιατί έφτασε η ώρα να φτιάξεις καινούριο που θα μετρά τις μέρες του μικρούλη σου!Για το γράμμα στο μπέμπη σου έστειλα μήνυμα, έπαθα σοκ σου λέω...

Ιωάννα μου, σε εκδικείται ο μπέμπης και σε βάζει τιμωρία να μην κάνεις τίποτα γιατί τόσο καιρό ήσουν ντούρασελ, χαχα!Εκμεταλεύσου την ξάπλα, πού θα την ξαναβρείς?

ΒΓΑΊΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ ΤΟ ΦΑΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

κοριτσακια μου καλησπερα να σας ζησουν τα μωρακια σας...(για οσες γεννησατε)και με το καλο σε οσες δεν εχετε γεννησει..!!!περυσι τετοια μερα εφερα στον κοσμο το αγορακι μου και εγω....

:-D

Annia μου, να χαίρεσαι το παληκαράκι σου που κλείνει σήμερα τον πρώτο του χρόνο!Να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς, κι αυτόν και την κορούλα σου!Καλή χρονιά!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αννέέέέέέέέέέτ!!!!!!

Καλέ φιλενάδα..............λες να γεννήσουμε μαζί;:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz:

Έρχονται τα μπεμπόνια μας!!!!

ΛΑ,ΛΑ,ΛΑ!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια, εγώ πάλι εχω τρελλαθεί να πηγαίνω τουαλέτα, όχι για πιπι....

Δεν λέω ότι είμαι αγχωμένη αλλά μάλλον ο οργανισμός από μόνος του προετοιμάζεται.....Το είχα και στις άλλες γέννες αυτό!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ευτυχώς δεν θα έχει κλίσμα.....το έχω συνεννοηθεί!

βασδελακι μου, μα με τοση τουαλετα και κλυσμα να σου κανουν δεν θα υπαρχει κατι να βγαλεις χαχαχα!!!(αληθεια το κλυσμα ποναει?:roll:)

τι καλα που θαναι φιλεναδα να εχουν τα μωρουλια μας ιδια μερα γεννεθλια!!!θα μιλησουμε με το καλο αυριο γαι τα συγχαρηκιααααααααα!!!

με το καλο για ολες μας κοριτσαρες μου!!!

Κοριτσάρες μου καλή χρονιά!!!!

Καλά θα είναι σίγουρα καλή με τα ζουζούνια σας που θα αριβάρουν σιγά σιγά ένα ένα....

Σας εύχομαι σε όλες σας να έχετε η καθεμιά έναν υπέροχο τοκετό και να σφιχταγκαλιάσετε τα ζουζούνια σας....

Αχχ συγκινούμαι, πέρσι με την κοιλιά στο στόμα και φέτος θα σβήσουμε το πρώτο μας κεράκι.....

Αχχχ κοριτσάρες μου με το καλόοοοοοο

καλη χρονια στεγακι μου, να χαιρεσαι τον γιοκα σου!!!

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες, αντε τωρα ξεκινα για το δευτερο!!!!!!

με το καλο τα πρωτα γεννεθλιακια του τζουτζουκου σου!!!

αχ κοριτσια!!πως συγκηνουμεεεε!!!

με το καλο τα μπεμπακιαααα!!!

της Βικυς το σιγουρακι και πλακα πλακακαι της αννετ,

που ακουσε τη συνομηλια και τη συμφωνια της μαμας του με την προαναφερθησα και μαλλον ειπε να μην τις απογοητευσει!!!χιχιχι

βικακυ το κακο ειναι οτι η μελαγχολια και τα κλαμματα καλα κρατουν και σημερα!!δεν ξερω τι εχω παθει!

μαλλον οι ορμονες μου πειραχτηκαν!!

υπομονη λιανακι μου, λιγο εμεινε ακομα, εσυ να κανεις πραγματα που σε ευχαριστουν κοπελα μου και η σκεψη μας μαζι σας!!!

Καλημερααααα!!!

ετοιμαζονται τα κοριτσακια μου ???vasdeli για αλλη μια φορα το μαλλι στην τριχα χαχαχα!!!αναμενουμε με αγωνια τα νεακια σου αυριο !!!ο γελαστς μπεμπουλης ερχεται!!

Αννετακι μου με το καλο κοριτσαρα μου ..μην μου αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα!!!!την τριτη θα παω για nst στο Αλεξανδρα λες να σας πετυχω μεσα ???

Λιανακι μου οι ορμονες κανουν παρτυ ε ???υπομονη ....τα παθαινω και εγω κατι τετοια..

Εμεις καλα...εγω απο κρεβατι σε καναπε ...η γιατρος θελει να γεννησουμε στις 10/1 και θελει να ειμαι υπακουη...ειδε και μια συσπασουλα τοκετου στο nst και μου ειπε να κατσω χαλαρη...

μακαρι ιωαννα μου, μακαρι!!!κι εσυ με το καλο το ΝΣΤ!

ξεκουρασου...οσο μπορεις με τον ταρζανακο σου και το 10ακι πλησιαζει!!!

Έλα ν' αρχίζουν οι συσπάσεις να έρθει κανα νέο μπεμπεδάκι, πολλές μέρες πέρασαν...

Αννετάκι μου, κοντεύει η ώρα λες?Μη μου αγχώνεσαι πουλάκι μου, όπου να ' ναι θα συναντήσεις το μπεμπόνι σου για πρώτη φορά!!!Αυτό δεν περίμενες τόσους μήνες?

Βικάκι μου, το τικεράκι χάλασε γιατί έφτασε η ώρα να φτιάξεις καινούριο που θα μετρά τις μέρες του μικρούλη σου!Για το γράμμα στο μπέμπη σου έστειλα μήνυμα, έπαθα σοκ σου λέω...

Ιωάννα μου, σε εκδικείται ο μπέμπης και σε βάζει τιμωρία να μην κάνεις τίποτα γιατί τόσο καιρό ήσουν ντούρασελ, χαχα!Εκμεταλεύσου την ξάπλα, πού θα την ξαναβρείς?

ΒΓΑΊΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ ΤΟ ΦΑΝΗ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ...

αααααχ αυτο μαρουσκακι μου, αυτο!!!

jo frost κοριτσαρα μου!!!you know?σιγουρη επιτυχια!!!

α και τη μπιριμπουλα θα την παιξω με τη μανουλα, γιατι θα αρχισει να με τραβαει απταυτι χαχαχαχα!!!

εκτος οτι μολις ερθει ο μπεμπακος δεν θα εχουμε μυαλο, ματια, χερια και ψυχη για τιποτε αλλο!!!

κοριτσακια μου καλησπερα να σας ζησουν τα μωρακια σας...(για οσες γεννησατε)και με το καλο σε οσες δεν εχετε γεννησει..!!!περυσι τετοια μερα εφερα στον κοσμο το αγορακι μου και εγω....

αννια να χαιρεστε τον μικρουλη σας, να ειναι γερος, ευτυχισμενος και καλοτυχος!!!

να χαιρεσαι και τη κουκλα που διακρινω στο αβαταρ σου!!!να τα καμαρωνεις και να εισαι μια περιφανη μανουλα!!!

επιπλεον καλη χρονια με υγεια, αγαπη και πολλες χαρες!!!

παω τωρα να ξαπλαρω να ανακτισω δυναμεις και να γεμισω μπαταριες!!!

καλο ξημερωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολες και ιδιαιτερως στο μαριαεφακι που εχω να πετυχω πολυ καιρο!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημερααααααα

Λογικα το vasdelακι μας θα ειναι στο δρομο για το μαιευτηριο ...με το καλο κοριτσαρα μας ολα θα πανε καλα και το μεσημερι θα εχεις αγκαλια τον γελαστο μπεμπουλη σου!!!

Αννετακι μου σε εχω και σενα στο μυαλο μου συνεχεια ....Φτασαμε στο τερμα ε ???

Πωπω θα ερχονται οι αφιξεις η μια πισω παο την αλλη ...

Εγω ειμαι χμμμ καλα...ειμαι φουλ κρυωμενη με φοβερη καταρροη και βηχα ..τωρα πως θα γεννησω ετσι και εγω απορω..ευελπιστω να συνελθω..

Ανια μου να χαιρεσαι το αγορακι σου!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...