Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα!

Να σας πώ την αλήθεια ακόμη δεν της έχω πάρει τον αέρα της μπέμπας...στο μπανάκι μας βοηθάει και ο μπαμπάς μας στο ξέβγαλμα, μας ρίχνει το νερό...τώρα που πάχυνε λιγάκι έχουν καλυτερέψει τα πράγματα, αλλά εκεί που ζορίζομαι είναι το ντύσιμο μετά το μπάνιο γίνομαι μούσκεμα από τον ιδρώτα...δεν της αρέσει καθόλου να είναι γυμνή και από την ώρα που την γδύνω για το μπάνιο μέχρι να ξαναντυθούμε κλαίει συνέχεια (μας βγήκε κρυουλιάρα η γκόμενα) ιδιαίτερα πλαντάζει στο κλάμα όταν της βγάζω το πάμπερς...που θα μου πάει όμως θα την καταφέρω...

Γεια σου ρε Τζενάκι, πρωτομάνα! Κοίτα, το Κατερινούλι γεννήθηκε μικρούλι, κάτσε να γίνει κανα 4 κιλο και θα δεις...Εντωμεταξύ, θα έχεις πάρει κι εσύ τον αέρα.Μωρέ, 2 εβδομάδες την έχεις, δεν είναι τόσο πολύ;);) Όσο για τα πάμπερς, συνήθως τους αρέσει να τα βγάζουν, μάλλον κρυώνει γι' αυτό μωρέ κλαίει! Να μου τη φιλήσεις στα μπουτάκια, ναι?

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου ρε Τζενάκι, πρωτομάνα! Κοίτα, το Κατερινούλι γεννήθηκε μικρούλι, κάτσε να γίνει κανα 4 κιλο και θα δεις...Εντωμεταξύ, θα έχεις πάρει κι εσύ τον αέρα.Μωρέ, 2 εβδομάδες την έχεις, δεν είναι τόσο πολύ;);) Όσο για τα πάμπερς, συνήθως τους αρέσει να τα βγάζουν, μάλλον κρυώνει γι' αυτό μωρέ κλαίει! Να μου τη φιλήσεις στα μπουτάκια, ναι?

Αμέ θα της δώσω πολλά πολλά φιλάκια...

Άσε την καημενούλα την έχω ταράξει από το πρωί...αυτή πλαντάζει από το κλάμα κι εγώ την φιλάω σχεδόν συνέχεια...δεν ξέρω τι με έχει πιάσει σήμερα μου έρχεται να τη δαγκώσω δεν τη χορταίνω με τίποτα!

I3hdp3.png

Αμέ θα της δώσω πολλά πολλά φιλάκια...

Άσε την καημενούλα την έχω ταράξει από το πρωί...αυτή πλαντάζει από το κλάμα κι εγώ την φιλάω σχεδόν συνέχεια...δεν ξέρω τι με έχει πιάσει σήμερα μου έρχεται να τη δαγκώσω δεν τη χορταίνω με τίποτα!

Πίστεψέ με , θα περάσουν πολλά πολλά χρόνια μέχρι να πεις ότι τη χόρτασες, μη σου πω ποτέ, χαχα...Καλά, όταν γίνει κοπελίτσα ίσως, ξέρεις γύρω στα 15, χαχα!Φίλα την πουλάκι μου!Αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες, σοβαρά μιλάς?? Εγώ βασικά θέλω μόνο να τους χτυπήσω τα κωλάκια σήμερα για το πρωινό ξύπνημα που μου χάρισαν αλλά τελοσπάντων μέρες που είναι...:tongue::tongue:

Οι άλλες οι υπναρούδες πού είστε καλέ?Κάνει πλάκα να μας τη σκάσει κανα μπεμπόνι και να βγει σήμερα 31-12!!ΧΑΧΑΧΑ!:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Aυτό που μου αρέσει σε σένα είναι που είσαι σαν το Ράδιο Κορασίδη, όνομα και εξυπηρέτηση... Δεν είναι πιο ξεκάθαρο έτσι το πινακάκι μας??Πάω να διαβάσω για το σλινγκ...Ευχαριστώ....

Μέλημά μας η εξυπηρέτησή σας!!!!:P:tongue:

Χε, χε!!! Τώρα που έχω άπειρες ώρες μπορώ....Ε, σε 3 μέρες με βλέπω να χάνομαι και να επιστρέψω μετά από κανένα 10ήμερο!!!:P:p:p

Εγώ είχα μια σχετική ανησυχία χθες βράδυ...ζόρια με την τουαλέτα ήταν τελικά αλλά ευτυχώς τώρα όλα καλά!!! Πήγα και ταχτοποιήθηκα....:tongue: Αλλά κάποια στιγμή νόμιζα ότι ο μπεμπούλης δεν άντεξε και ήθελε να βγει γιατί με έπιασε 2 τα χαράματα, όταν βλέπαμε ταινία με τον vasdelo. Ήθελα να δω και το τέλος της ταινίας και δεν του έλεγα ότι είχα πρόβλημα....:P:p

Μαρούσκα...κάνεις προπόνηση στα ξενύχτια μου φαίνεται.....

Αννετάκι μου..πρόσεχε την κοιλίτσα σου, μανάρι μου!!!

Μέι, μέχρι πότε θα δουλεύεις; Θα γεννήσεις στην δουλειά, καλή μου!

Τζένη, αν σου κλαίει η μπέμπα και όταν την κάνεις μπάνιο μπορείς να της κάνεις πρώτα το κεφαλάκι, έχοντας την τυλιγμένη με μια πετσετούλα και μετά να της κάνεις το σώμα....

Νικάκι, Μαριαέφη, Ιωάννα, Εύα, φιλάκια...

Ποια ξέχασα; Την κερνάω τούρτα καραμέλα!!! :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσακια μου μπηκα να ευχηθω!!!

υγεια αγαπη σε ολους μας για το 2011 !!!με το καλο να δεχτουμε τα μωρακια μας οι εγκυουλες και οι ηδη μανουλες να χαιρονται τα βλασταρακια τους

See u next year.......

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλα με το καλο να έρθει το νέο έτος και να φέρει σε όλες μας αυτά που έχουμε φανταστεί!!!! Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας να έχουμε υγεία και Όλα τα Καλα του κόσμου!!!

Με το καλο να έρθουν και τα μωρουλινια μας και στις μανουλες να χαίρονται τα παιδάκια τους και τα μωρακια τους!!!!!

Σας φιλώ γλυκά

0eOLp2.png

κουκλομπαλιτσες μου!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε, με το καλο να μας μπει το νεο ετος και να ειναι γεματο υγεια, ευτυχια, αγαπη και ειρηνη!!!

με το καλο να υποδεχτουμε τα μωρακια μας γερα και καλοτυχα!!!να χαιρεστε τα παιδακια σας και τις οικογενειες σας και μη ξεχασετε σας αγαπαω πολυ!!!

πολλα πολλα πολλα φιλια σε μουτρακια, μπουτακια, κοιλιτσες!!!μουατς!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλη χρονια σε ολες τις μανουλες και τα μωρακια σας,

και αυτα που ηρθαν και αυτα που περιμενουμε με το καλο!!!!

ευχομαι το 2011 να φερει σε ολες μας, αυτα που επιθυμουμε!!

τωρα, που με το καλο μπηκε ο ιανουαριος,

το καφε μας θα εχει την τιμητικη του!!!!!!:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ευτυχισμενη κι ευλογημενη!!!

να χαιρομαστε τις οικογενειες μας και με το καλο να ελευθερωθουμε!!!

βασδελακι μου, χρονια πολλα κι απο δω κοπελα μου!!!να εισαι πολυχρονη!!!

αχ τι γλυκο φιλακι ηταν αυτο!!!ανταποδιδω κι εγω με πολυ αγαπη για ολες σας!!!!!!!μουατς!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπερα!!!

Εχοντας ακομη στο μαγουλο το φιλι της vasdeli (μουατς!!!)να ευχηθω..

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!Με το καλο να υποδεχτουμε τα μπεμπε μας!!!και φυσικα οι υπαρχουσες μανουλες να χαιρονται τα παιδακιας τους!!(και εγω μαζι!!!)

Κοψαμε την πιτα μας και το φρουρι επεσε στον πριγκηπακο μας!!!να ειναι παντα τυχερο το αγορακι μου..Σημερα πηγαμε και στο Αλεξανδρα για nst και ηταν σχετικα καλο...επαναληπτικο την τριτη παλι ...στοχος ..να γεννησουμε 10/1...ελπιζω να τα καταφερουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ!!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

εμεις εδω το παλευουμε ο μικρος κανει τα δικα του αλλα μια αγκαλια του ειναι ολα τα λεφτα!!

η Εφη τρελαμενη και εγω τρεχω παντου καλα που η μαμα μου βοηθαει παραααα πολυ κοριτσια!

αληθεια οταν θα φυγει δεν ξερω τι θα κανω..ο μικρος θηλαζει καμμια ωρα περιπου και κοιμαται λιγο μετα οποτε ξανα μανα τα ιδια!

να μην σας πω οτι εχω χασει και πολλα κιλα...εμεινα εγκυος 70 γεννησα 75 και τωρα ειμαι 68 μ,πορει κ 67.

χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε ολες...

ελπιζω το 2011 να ναι φιλικο για ολες μας

χωρις δακρυα,με μονο χαρες και ευτυχια...

εγω αυπνιες πρωτη μερα και καθολου διαθεση..

ελπιζω να μην παει ετσι ολος ο χρονος...

φιλια σε ολες και καλο ξημερωμα!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...