Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μέσα σε τάπερ που θα το κλείνεις με καπάκι για 24 ώρες στο ψυγείο.

Αν θες για σλινγκ δες εδώ:

http://www.babywearing.gr/

Η κοπέλα που τα φτιάχνει είναι πολύ εξυπηρετική. Δίνεις την παραγγελία σου αφού δεις υφάσματα και χρώματα. Πληρώνεις αντικαταβολή, έρχεται με κούριερ το δέμα στο σπίτι! Μου κάνανε δώρο ένα καταπληκτικό sling από εκεί! Και μετά εγώ παρήγγειλα ένα στα μέτρα της κόρης μου για να βάζει εκείνη την κούκλα της κι εγώ τον μπέμπη με το καλό και να πηγαίνουμε βόλτες!!!

Ο Παύλος θα έχει τους δεινόσαυρους....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α! κορίτσια, εσείς που γεννήσατε!

Θα ήθελα να με βοηθήσετε να συμπληρώσω στον πίνακά μας ακόμη ένα στοιχείο. Σε ποια βδομάδα και μέρα εγκυμοσύνης γεννήσατε!

qwlrp3.png

Κι εγώ από αυτή τη κοπέλα σκεφτόμουν να παραγγείλω...τα βρίσκω πολύ πρακτικά όχι μόνο για έξω αλλά και για μέσα στο σπίτι...έχεις προσπαθήσει να μαγειρέψεις με μωρό στην αγκαλιά???σήμερα πάλευα πόση ώρα μόνο για να σπάσω τα μακαρόνια στη μέση!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

1) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

2) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

3) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

4)joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

5)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

6) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

7) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

10)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

9) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

10) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ-αγοράκι

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 πόντους-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

qwlrp3.png

Bικάκι, δε θα ήταν πιο πρακτικό να βγάλεις από τον πάνω πίνακα τα κοριτσάκια που γέννησαν?Να ξέρουμε και πού βρισκόμαστε.Όσο για τις εβδομάδες συμφωνώ να μπουν, ξέρεις, και για στατιστικούς λόγους!Σλινγκ μου έφερε κι εμένα η αδερφή μου αλλά κανείς δε θυμάται πώς δένεται:confused::confused:

Ουφ, σας αφήνω για να σκεφτώ τι μαγειρεύουν για την ερχόμενη εβδομάδα:rolleyes: Α, 7 Ιανουαρίου έκλεισα ραντεβού στο νοσοκομείο, επιτέλους από βδομάδα μπαίνω κι εγώ στο μήνα μου.... (ανυπόμονο χοντρό εμότικον)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αν είναι σαν τα σλινγκ της Στέλλας μπορείς να μπεις στο σάιτ και να δεις πώς δένεται!!!

Το έφτιαξα πάνω το πινακάκι!!!

qwlrp3.png

αχ γυρισα κι εγω...ειχα παει στην θεια μου να δω τον βαφτησημιο μου που φευγουν αυριο...αλλα ρε κοριτσια πολυ κουραστηκα...5 πιτσιρικια και η ανηψουλα μου (σχεδον 4) δεν αφηνε σε ησυχια την κοιλια μου, μου εριξε και δυο γερες σπρωξιες (στην κοιλια)...κοντεψα να τη μπουφλισω...μου ταρακουνησε το μωρο μου η ατιμη (ευτυχως που δεν ηταν ο αντρας μου εκει να την κλεισει στην ντουλαπα μεχρι να φυγουμε χαχαχα)...αλλα δεν φταιει αυτη μικρη ειναι και ζηλιαρα...ο ξαδερφος μου και η κουμπαρα μου με νευριασαν που κοιτουσαν και δεν ελεγαν κουβεντα...τι να πω...τελος παντων...μαζευτηκαμε ξαδερφια και ανηψουδια και το κεφαλι μου εγινε καζανι...αλλα καλα ηταν, τετοιες μερες περιμενουμε για να συγκεντρωθουμε ολοι μαζι!

εσεις τι μου κανετε τσουπιτσες μου?

παω να διαβασω και επιστρεφω!

μουατς!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ρε κορίτσια, το Λιανάκι πού είναι?Λέτε να την άγχωσε τόσο ο γιατρός που γέννησε από το φόβο??

Ουφ...Κάθε βδομάδα κι από μια μας αγχώνετε ατιμούλες!!

Αννετάκι, θα συμφωνήσω με Ιωάννα, στον ένατο το σεξ λένε ότι κάνει θαύματα (και τοκετό να μην σου προκαλέσει, ένα θαύμα θα το ζήσεις μετά από τόσο καιρό... χαχαχαχαχα). Όσο για το πουλί που διαβάζω είναι ενός Ιάπωνα και καμία σχέση με τα πουλιά που ανειρεύεσαι εσύ!!!!Πονηρόφατσα!

Βικάκι, είσαι εντελώς σάικο, αλλά σαν εγκυμονούσα όλα δικαιολογούνται...Αχ, μέχρι τις 1 και θα περιμένουμε??Δε μπορούσε κατά τις 7 (:shock:), ώστε ξυπνώντας να μάθουμε τα υπέροχα νέα??

Ιωαννάκι μου, τα πρωτοχρονιάτικα νέα από το μπέμπη θα είναι μια χαρά θα δεις...άντε, 2 μέρες έμειναν!Ευτυχώς συνήλθε κι ο μεγάλος σου, να στανιάρεις λίγο πριν γεννήσεις...Μην πας και άυπνη...

Ευάκι, 15 γέννησα εγώ το Φανούλη μου.Λες να έχουν μαζί γενέθλια τα παιδάκια μας?

Νικάκι, εσύ την κοιλίτσα και τα μάτια σου...

Τζενάκι μου, μια χαρά η βολτίτσα...Να σου πω, κι εγώ το σκέφτομαι πάρα πολύ να βγάλω το νινί πριν τις 40 μέρες (αν κι εσύ πήγες μόνη είπες, αλλά παρεπιπτόντως). Σιγά, στο εξωτερικό που τα βγάζουν παθαίνουν τίποτα? Πιο επικίνδυνος είναι ο κόσμος που έρχεται σπίτι με τα μικρόβιά του όχι η βόλτα στη λιακάδα...;)

Καλησπέρα σε όλες σας...

πατε να με παλαβωσετε μου φενεται...δεν μου καθετε λεμεεεεεεεεεεε:mad:

αλλα θα του δειξω εγω μετα...θα τον ξεζουμισωωωωωωω!!!:lol::lol::lol:

για την λιανα δεν ξερω ρε κοριτσι, δεν εχει καμια το τηλεφωνο της να δουμε τι κανει?

Λοιπόν, σου βρήκα δουλειά τώρα που τελείωσες το τελευταίο σεντονάκι του μαναριού σου...Σκέψου πώς θα μας ανακοινώσεις τη γέννησή του.Καλά, εγώ σε περίπτωση που είναι κορίτσι το έχω ήδη σκεφτεί.Αν είναι αγόρι, θα σας το πω κατά το Μάρτη... Χαχα, πλάκα κάνω!Κρίμα το παληκάρι μου... (ξου ξου ξου)

χαχαχα ρε μουρλοκομειο...ακου εκει κατα τον μαρτη χαχαχαχα

Τελειααααα....οποτε θα μαθουμε αμεσα τα ευχαριστα του μπεμπαρουυυυυυ:D:D:D:D super!!!!!!!

Το Μαριαντακι μας κλωτσαει πολυ και σχεδον ολη τη μερα.....:D

Μια μαια με συμβουλεψε να μη σταματησουμε το s@x αλλα που??ο καλος μου σκιαζεται.....μου ειπε οτι βοηθαει πολυ στον τοκετο ειτε ειναι καισαρικη ειτε φυσιολογικος τοκετος....!

Κοριτσακια τις συμβουλες σας για το μπανακι...τι να παρουμε εσεις που ξερετε.....?

αστο το κοριτσι να κλωτσισει...θελει να τεντωθει κι αυτη!!!απολαυστε τωρα γιατι μετα θα σου λειπουν οι γυροβολιες της!!!

για μπανακι κι εγω πηρα της fisher price, εχει και παιχνιδακια για οταν ξεπεταχτει το νινι!!!

αλλα δεν εχω δει σε ροζ ρε κοριτσι...μπλε και γαλαζιο εχει παρει το ματι μου

Εμείς έχουμε τη μπανιέρα τη μπλε της Fisher-price, όπου τους έκανα μπάνιο από τη μέρα που ήρθαμε σπίτι ως το χρόνο.Με βολεύει γιατί είναι μπανιέρα που στις αρχές βάζεις το μωρό μέσα στη θεσούλα που έχει χωρίς να ακουμπά στο νερό, μετά τους 3 ή 6 μήνες (δε θυμάμαι σόρι) η θεσούλα κατεβαίνει και το μωράκι είναι πλέον μέσα στο νερό και μετά που αρχίζει και κάθεται είναι κανονική μπανιέρα. Πάντως στις κλινικές και στα νοσοκομεία τα κάνουν μπάνιο βάζοντάς τα απλώς κάτω από το νεροχύτη...Αυτό θέλει προσοχή όπως καταλαβαίνεις (ειδικά ώσπου να πέσει ο αφαλός)αλλά είναι πολύ καλό αντί για μωρομάντηλα όταν το νινί έχει γίνει χάλια με τα κακούλια του...(Πίστεψέ με, θα λερώνει φορμάκια... ως τη μεσούλα της θα φτάνει το σκτ!)

βρεχουν και τον αφαλο του μωρου στα μαιευτηρια?εμας γιατι μας το απαγορευουν?ααααα θα την παρω στο σπιτι τη μαια μεχρι να πεσει ο αφαλουλης μας!

Μη μιλάτε άλλο για σκτ!!!!έχουμε πήξει μέχρι τις μασχάλες λέμε φταίει και το ότι τα πάμπερς μας πέφτουν λίγο μεγάλα :lol::lol::lol::lol: πάντως το πλύσιμο κάτω από την βρύση είναι πιό πρακτικό και πιό υγειινό ειδικά για τα κοριτσάκια που κινδυνεύουν περισσότερο από ουρολοιμώξεις, καλό θα είναι τα μωρομάντηλα να τα χρησιμοποιούμε με μέτρο, επίσης πρακτικό είναι και ένα λεκανάκι με ένα φυσικό σφουγγαράκι...

Το κανονικό μπάνιο κάτω από την βρύση είναι λίγο ζόρικο, το δοκίμασα προχτές και είχα ένα άγχος μη κοπανίσω τη μικρή σε καμιά βρύση ή νιπτήρα...εμείς πήραμε μια μπανιέρα με βάση που έχει θέση για νεογέννητο από τη μια πλευρά και κανονική θεσούλα για αργότερα...

Όσο για τη βόλτα κι εγώ θα ήθελα Μαρούσκα μου να τη βγάλω λίγο έξω αλλά έχει αρκετό κρύο δεν λέει...άν και σκέφτομαι να πάρω ένα ring sling και να τη βάζω μέσα από το μπουφάν!

Μόλις τώρα παρατήρησα ότι εκτός από το πρώτο κοριτσάκι στο καφέ έχω και το πιό μικρό μωράκι κι άς ήμουνα από τις πιό προχωρημένες εγκυμοσύνες...

Να ρωτήσω κάτι????

Τα αποστειρωμένα μπιμπερό, πιπίλες κλπ πως μπορούμε να τα συντηρήσουμε???

αχου μωλεεεεεεε, σαν να βλεπω μπροστα μου το κορμακι της κατω απτην βρυση αααααχ πολυ συγκινουμε!!!

μονη σου την πλενεις η παιρνεις και τον συζυγο για βοηθεια?εγω φοβαμαι κοριτσια...κι αν μου γλυστρισει? αχ θα μου ρθει το εγκεφαλικο το βλεπω χαχαχα

να μας φιλησεις την μπουμπου!

μαριαεφη μου σε χασαμε κοπελα μουυυυυυυυυυ!!!πως εισαι, συνηλθες?τα παιδια καλα?

ηλιαννα μαυρη πετρα εριξες βρε παιδι μου, ο μπεμπης καλα?μπες να μαθουμε νεακια σας!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γλυκα, καλησπερα σας!!

δε σας εχω ξεχασει, σας διαβαζω αρκετα συχνα, αλλα

καθως πρπει να ειμαι η μονη που συνεχιζει ακομα τη δουλεια,

καταλαβαινετε πως ο χρονος που μου μενει με ολα αυτα που εχω να κανω, ειναι ελαχιστος..

τζεννακι, τον πηρες τον αερα της μπεμπας?:D

αννετ, βικυ, ιωαννα, νικακι, φανγκρι και ολα τα κοριτσια, πολλα φιλακια!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοριτσια μου γλυκα, καλησπερα σας!!

δε σας εχω ξεχασει, σας διαβαζω αρκετα συχνα, αλλα

καθως πρπει να ειμαι η μονη που συνεχιζει ακομα τη δουλεια,

καταλαβαινετε πως ο χρονος που μου μενει με ολα αυτα που εχω να κανω, ειναι ελαχιστος..

τζεννακι, τον πηρες τον αερα της μπεμπας?:D

αννετ, βικυ, ιωαννα, νικακι, φανγκρι και ολα τα κοριτσια, πολλα φιλακια!!

may μου, τι κανεις κοριτσακι μου?

ποτε παιρνεις την αδεια να ξεκουραστεις κι εσυ και να κανεις τις δουλειες σου χωρις αγχος?

αν δεν καταφερουμε να τα πουμε, σου ευχομαι καλη χρονια να εχεις κοπελα μου, με υγεια και με το καλο το μωρακι σου γερο και δυνατο!!!

IB5Vp2.png

1) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

2) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

3) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

4)joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

5)liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

6) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

7) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

10)kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

9) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

10) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ-αγοράκι

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ, 47 πόντους-κοριτσάκι-37η βδ

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

Aυτό που μου αρέσει σε σένα είναι που είσαι σαν το Ράδιο Κορασίδη, όνομα και εξυπηρέτηση... Δεν είναι πιο ξεκάθαρο έτσι το πινακάκι μας??Πάω να διαβάσω για το σλινγκ...Ευχαριστώ....

May ακόμη δουλεία?Πώς το βλέπεις?Εκεί θα γεννήσεις κι εσύ? Αχ, άλλη μια που ζήλεψε τη ...δόξα της Ιωάννας μας...:tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αν έχετε το Θεό σας, ο μεγάλος σηκώθηκε στις 5.15 σήμερα...Με το ζόρι τον βάλαμε για ύπνο μέχρι να δει φως και να σηκωθεί του είπα και φυσικά δεν ξανακοιμήθηκα... Εγώ πότε θα κοιμηθώ να μαζέψω ύπνο για το νινί μου ε???Αχ, με βλέπω να με βρίσκει η πρωτοχρονιά στο κρεβάτι μου αγκαλιά με το Μορφέα...Όχι ότι θα είναι η πρώτη φορά...Θεέ μου, τι στραβόξυλα παιδιά κάνω....:(:(:(:(:(:(

Καλημέρα σας...

Καλημέρα!

Αχ Μαράκι μου κουράγιο...σε βλέπω να πηγαίνεις στην κλινική και να ξεκουράζεσαι!Δεν μπορείς να μπείς καναδυό μερούλες νωρίτερα???:lol:

Να σας πώ την αλήθεια ακόμη δεν της έχω πάρει τον αέρα της μπέμπας...στο μπανάκι μας βοηθάει και ο μπαμπάς μας στο ξέβγαλμα, μας ρίχνει το νερό...τώρα που πάχυνε λιγάκι έχουν καλυτερέψει τα πράγματα, αλλά εκεί που ζορίζομαι είναι το ντύσιμο μετά το μπάνιο γίνομαι μούσκεμα από τον ιδρώτα...δεν της αρέσει καθόλου να είναι γυμνή και από την ώρα που την γδύνω για το μπάνιο μέχρι να ξαναντυθούμε κλαίει συνέχεια (μας βγήκε κρυουλιάρα η γκόμενα) ιδιαίτερα πλαντάζει στο κλάμα όταν της βγάζω το πάμπερς...που θα μου πάει όμως θα την καταφέρω...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...