Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Γεια σας φουσκιτσες μου τι κανετε??????

Εμεις ολα καλ,η μπουμπου μεγαλωνει και κανει τεντωματα απ' οτι καταλαβαινω....:P καθομαστε με τις ωρες και κοιταμε την κοιλια μου...χαχαχα!

Χθες πηγαμε ικεα..ηταν τελεια εχει πολυ ωραιες λυσεις για το βρεφικο δωματιο κ παμφθηνα!!!Πηρα αλλαξιερα με 7,90 και καλυμμα πετσετε με καρδιες 7,90...!τελειααααα.Βρε κοριτσια για πειτε για τις αρχες θα χρειστουμε μπανακι η λεκανη??η αυτα ειναι για αργοτερα?

Αννετακι μου ευχαριστω για τις συμβουλες πριν το nst....ειναι μια καλη ευκαιρια να φαωωω!γιαμ γιαμ...

Βικυ μου αψογη η μετρηση μαλλον μπορεις να χτυπησεις κανενα ακομα εξαλλου τωρα τι εμεινε....!:P πω πω τρεις μερουλες ακομα....yeah.....

Τζεννη τι ωραια τα νεα της μπουμπους,τι καλα που ειναι ησυχη...:D

Μαρουσκακι τι απεγινε το πουλι?χαχαχα

Ιωαννα με το καλο κουκλα μου.....:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κορίτσια, το Λιανάκι πού είναι?Λέτε να την άγχωσε τόσο ο γιατρός που γέννησε από το φόβο??

Ουφ...Κάθε βδομάδα κι από μια μας αγχώνετε ατιμούλες!!

Αννετάκι, θα συμφωνήσω με Ιωάννα, στον ένατο το σεξ λένε ότι κάνει θαύματα (και τοκετό να μην σου προκαλέσει, ένα θαύμα θα το ζήσεις μετά από τόσο καιρό... χαχαχαχαχα). Όσο για το πουλί που διαβάζω είναι ενός Ιάπωνα και καμία σχέση με τα πουλιά που ανειρεύεσαι εσύ!!!!Πονηρόφατσα!

Βικάκι, είσαι εντελώς σάικο, αλλά σαν εγκυμονούσα όλα δικαιολογούνται...Αχ, μέχρι τις 1 και θα περιμένουμε??Δε μπορούσε κατά τις 7 (:shock:), ώστε ξυπνώντας να μάθουμε τα υπέροχα νέα??

Ιωαννάκι μου, τα πρωτοχρονιάτικα νέα από το μπέμπη θα είναι μια χαρά θα δεις...άντε, 2 μέρες έμειναν!Ευτυχώς συνήλθε κι ο μεγάλος σου, να στανιάρεις λίγο πριν γεννήσεις...Μην πας και άυπνη...

Ευάκι, 15 γέννησα εγώ το Φανούλη μου.Λες να έχουν μαζί γενέθλια τα παιδάκια μας?

Νικάκι, εσύ την κοιλίτσα και τα μάτια σου...

Τζενάκι μου, μια χαρά η βολτίτσα...Να σου πω, κι εγώ το σκέφτομαι πάρα πολύ να βγάλω το νινί πριν τις 40 μέρες (αν κι εσύ πήγες μόνη είπες, αλλά παρεπιπτόντως). Σιγά, στο εξωτερικό που τα βγάζουν παθαίνουν τίποτα? Πιο επικίνδυνος είναι ο κόσμος που έρχεται σπίτι με τα μικρόβιά του όχι η βόλτα στη λιακάδα...;)

Καλησπέρα σε όλες σας...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Xε, χε!!!

Είμαι σάικο, το παραδέχομαι!!!!:P:p

Άσε που σήμερα τελείωσα και το τελευταίο σεντονάκι του γελαστού!!!!:P

Νικάκι μου, κλωτσάει η μικρούλα, ε; Τι καλά!!!!

Μαρούσκα, άστα κι εγώ τα ίδια είπα....Θα προτιμούσα να πάω κατά τις 6.30 να έχω γεννήσει μέχρι τις 9 αλλά τι να κάνω....έτσι μου είπε...:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Xε, χε!!!

Είμαι σάικο, το παραδέχομαι!!!!:P:p

Άσε που σήμερα τελείωσα και το τελευταίο σεντονάκι του γελαστού!!!!:P

Λοιπόν, σου βρήκα δουλειά τώρα που τελείωσες το τελευταίο σεντονάκι του μαναριού σου...Σκέψου πώς θα μας ανακοινώσεις τη γέννησή του.Καλά, εγώ σε περίπτωση που είναι κορίτσι το έχω ήδη σκεφτεί.Αν είναι αγόρι, θα σας το πω κατά το Μάρτη... Χαχα, πλάκα κάνω!Κρίμα το παληκάρι μου... (ξου ξου ξου)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Λοιπόν, σου βρήκα δουλειά τώρα που τελείωσες το τελευταίο σεντονάκι του μαναριού σου...Σκέψου πώς θα μας ανακοινώσεις τη γέννησή του.Καλά, εγώ σε περίπτωση που είναι κορίτσι το έχω ήδη σκεφτεί.Αν είναι αγόρι, θα σας το πω κατά το Μάρτη... Χαχα, πλάκα κάνω!Κρίμα το παληκάρι μου... (ξου ξου ξου)

Μου έχουν κάνει ειδικό μάθημα τα ανήψια μου, να μπαίνω από το κινητό του συζύγου στο ίντερνετ!!!

Προτείνεις τίποτα καλύτερο;:P:p:p Είμαι όλη αυτιά!!!!:D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μου έχουν κάνει ειδικό μάθημα τα ανήψια μου, να μπαίνω από το κινητό του συζύγου στο ίντερνετ!!!

Προτείνεις τίποτα καλύτερο;:P:p:p Είμαι όλη αυτιά!!!!:D

Κι εμένα πήγε να μου το μάθει ο μεγάλος του Γιώργου, αλλά είναι τόσο μικρά τα γραμματάκια που ζαλίστηκα...Άρα θα το ποστάρεις απευθείας εσύ? Γουάου... Τέλεια!Αχ μακάρι να ήμουν από μια μεριά να σε δω τη Δευτέρα...Ειλικρινά, το αξίζεις τόοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ! Σε όλες θα ήθελα να είμαι κοντά...Λατρεύω τα μωρά. Ειδικά όταν τα γνωρίζω από την κοιλιά όπως τα δικά σας...(εμότικον που συγκινήθηκε και δακρύζει, κλαψ)

1) mariaefi-kinderaki!ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΚρήτης(ΠΗΤ03.01.11)καισαρική μέχρι 20.12.10

2) Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)καισαρική ή πρόκληση μέχρι 24.12.10

3) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

4) Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

5) leukouli2010-αγορακι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 11.01.11)

6) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

7) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

:cool: joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

9) liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

10) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

11) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

12) kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

13) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

14) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ-αγοράκι

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ-κοριτσάκι

4) leukouli2010-Γέννησε-21.12.10 καισαρική-2790γρ-αγοράκι

qwlrp3.png

Ειλικρινά, το αξίζεις τόοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ!

Εννοώ το μωράκι σου που έρχεται, όχι το να είμαι εγώ εκεί, χαχα, εννοείται, μην παρεξηγηθώ κιόλας η....Μεγάλη Θεοδώρα, χαχα!

Κι εμένα πήγε να μου το μάθει ο μεγάλος του Γιώργου, αλλά είναι τόσο μικρά τα γραμματάκια που ζαλίστηκα...Άρα θα το ποστάρεις απευθείας εσύ? Γουάου... Τέλεια!Αχ μακάρι να ήμουν από μια μεριά να σε δω τη Δευτέρα...Ειλικρινά, το αξίζεις τόοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ! Σε όλες θα ήθελα να είμαι κοντά...Λατρεύω τα μωρά. Ειδικά όταν τα γνωρίζω από την κοιλιά όπως τα δικά σας...(εμότικον που συγκινήθηκε και δακρύζει, κλαψ)

Μαρούσκα μου, θα σου στείλω sms να το πεις στο καφέ μας!!!!!! Να ποστάρετε και στον πίνακά μας!!!

Α, επίσης εγώ εννοούσα με τι λέξεις θα μας ανακοινώσεις τον ερχομό του... Γιατί όπως ξέρεις με την τεχνολογία έιμαι μαλωμένη...Χαχα.

Μπουμπλέ, μπουμπλέ, ε;:roll:

Έγραψες ποιηματάκι;:-D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Τελειααααα....οποτε θα μαθουμε αμεσα τα ευχαριστα του μπεμπαρουυυυυυ:D:D:D:D super!!!!!!!

Το Μαριαντακι μας κλωτσαει πολυ και σχεδον ολη τη μερα.....:D

Μια μαια με συμβουλεψε να μη σταματησουμε το s@x αλλα που??ο καλος μου σκιαζεται.....μου ειπε οτι βοηθαει πολυ στον τοκετο ειτε ειναι καισαρικη ειτε φυσιολογικος τοκετος....!

Κοριτσακια τις συμβουλες σας για το μπανακι...τι να παρουμε εσεις που ξερετε.....?

1a0fd6e0b8.png

Nίκη μου,

εμείς από το πρώτο παιδί μας είχαμε πάρει πλαστική μπανιέρα που είχε και βάση αλλά στερεωνόταν και στην μεγάλη μπανιέρα με 2 πλαστικούς γερούς πασάλους.

Τώρα μια φίλη μου δάνεισε μια βάση με στηρίγματα 'και από κάτω βεντούζες που κολλάει απ' ευθείας στην μπανιέρα και δεν συγκεντρώνει το νερό...νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο βολικό ειδικά για τις πρώτες μέρες μέχρι τους πρώτους 5-6 μήνες

Μπες στο σάιτ του Λητώ και δες...Θα καταλάβεις τι εννοώ

http://www.letoshop.gr/default.asp?pID=39&ct=1100303&la=1

αυτό που μου χάρισε η φίλη είναι το μπλε αρκουδάκι στην πρώτη 3άδα

και αυτό που αγοράσαμε τότε είναι η κίτρινη μπανιερίτσα με την βάση στη 2η τριάδα....

qwlrp3.png

Εμείς έχουμε τη μπανιέρα τη μπλε της Fisher-price, όπου τους έκανα μπάνιο από τη μέρα που ήρθαμε σπίτι ως το χρόνο.Με βολεύει γιατί είναι μπανιέρα που στις αρχές βάζεις το μωρό μέσα στη θεσούλα που έχει χωρίς να ακουμπά στο νερό, μετά τους 3 ή 6 μήνες (δε θυμάμαι σόρι) η θεσούλα κατεβαίνει και το μωράκι είναι πλέον μέσα στο νερό και μετά που αρχίζει και κάθεται είναι κανονική μπανιέρα. Πάντως στις κλινικές και στα νοσοκομεία τα κάνουν μπάνιο βάζοντάς τα απλώς κάτω από το νεροχύτη...Αυτό θέλει προσοχή όπως καταλαβαίνεις (ειδικά ώσπου να πέσει ο αφαλός)αλλά είναι πολύ καλό αντί για μωρομάντηλα όταν το νινί έχει γίνει χάλια με τα κακούλια του...(Πίστεψέ με, θα λερώνει φορμάκια... ως τη μεσούλα της θα φτάνει το σκτ!)

Πάντως στις κλινικές και στα νοσοκομεία τα κάνουν μπάνιο βάζοντάς τα απλώς κάτω από το νεροχύτη...Αυτό θέλει προσοχή όπως καταλαβαίνεις (ειδικά ώσπου να πέσει ο αφαλός)αλλά είναι πολύ καλό αντί για μωρομάντηλα όταν το νινί έχει γίνει χάλια με τα κακούλια του...(Πίστεψέ με, θα λερώνει φορμάκια... ως τη μεσούλα της θα φτάνει το σκτ!)

Μη μιλάτε άλλο για σκτ!!!!έχουμε πήξει μέχρι τις μασχάλες λέμε φταίει και το ότι τα πάμπερς μας πέφτουν λίγο μεγάλα :lol::lol::lol::lol: πάντως το πλύσιμο κάτω από την βρύση είναι πιό πρακτικό και πιό υγειινό ειδικά για τα κοριτσάκια που κινδυνεύουν περισσότερο από ουρολοιμώξεις, καλό θα είναι τα μωρομάντηλα να τα χρησιμοποιούμε με μέτρο, επίσης πρακτικό είναι και ένα λεκανάκι με ένα φυσικό σφουγγαράκι...

Το κανονικό μπάνιο κάτω από την βρύση είναι λίγο ζόρικο, το δοκίμασα προχτές και είχα ένα άγχος μη κοπανίσω τη μικρή σε καμιά βρύση ή νιπτήρα...εμείς πήραμε μια μπανιέρα με βάση που έχει θέση για νεογέννητο από τη μια πλευρά και κανονική θεσούλα για αργότερα...

Όσο για τη βόλτα κι εγώ θα ήθελα Μαρούσκα μου να τη βγάλω λίγο έξω αλλά έχει αρκετό κρύο δεν λέει...άν και σκέφτομαι να πάρω ένα ring sling και να τη βάζω μέσα από το μπουφάν!

Μόλις τώρα παρατήρησα ότι εκτός από το πρώτο κοριτσάκι στο καφέ έχω και το πιό μικρό μωράκι κι άς ήμουνα από τις πιό προχωρημένες εγκυμοσύνες...

Να ρωτήσω κάτι????

Τα αποστειρωμένα μπιμπερό, πιπίλες κλπ πως μπορούμε να τα συντηρήσουμε???

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...