Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 54 λεπτά , Makelen είπε:

Αα τελεια! Ευχομαι να παει ετσι ωραια μεχρι το τελος.. χωρις ταλαιπωρια! Εχεις αλλο παιδι.. ή ειναι τα πρωτα;?

Μακαρι να σου βγουν ολα οπως τα θες.. στο ευχομαι! ❤

Να σαι καλά!! Κακή επιτυχία κ στη δική σου προσπάθεια!

Για εμένα είναι τα πρώτα!

πρίν από 13 λεπτά , annakarel είπε:

Μπράβο κορίτσι μου, έτσι να πάνε όλα τέλεια μέχρι το τέλος και να τα πάρετε στην αγκαλιά σας. Δεν ήξερα πως γίνεται να είναι δύο οι σάκοι και ένας ο πλακούντας. Δεν έχω διαβάσει την ιστορία σου .. βάλατε ένα έμβρυο και διαχωρίστηκε ή δύο εμβρυακια; Εγώ αγωνιώ για αύριο. 

8 και 4 θα είμαι και πιστεύω να ακούσουμε καρδούλες. 

Ναι γίνεται, παίζει ρόλο η μέρα που έγινε η διαίρεση. Βάλαμε ένα εμβρυο γτ κάναμε προεμφυτευτικο κ μας είπανε πως η εισήγηση είναι να μεταφέρεται ένα για να αποφευχθεί η δίδυμη κύηση, ε τελικά δεν την απέφυγα! 

Ναι ναι θα ακούσεις σίγουρα, διαλύεις την 9 βδομάδα. Μαζί είμαστε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

α θυμηθηκα κατι που ηθελα μερες να ρωτησω και ολο το λυσμονουσα χαχα

1ον. το οτι ψιλοζουλαω το στηθος μου και δεν βγαζει ιχνος υγρου σημαινει πως ο τοκετος αργει η δεν εχει σχεση?

και 2ον. εχω μια τρελη φαγουρα εδω και 4 περιπου μερες πανω απτον αφαλο...τι να ειναι αυτο...μηπως ξεχυλωνει κιαλλο η κοιλουμπα?μα που θα φτασει?????χιχιχι

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αη καλαααααααα, θα με περασετε για την τρελη του καφε που μιλαω μονη μου χαχαχα

θα μου βγει και το ονομα στο τελος!!!χαχαχα

χμμμμμμμμ λετε να αλλαξω νικ νειμ "αστερω" πχ?χαχαχαχα

αντε βγαινω γιατι ποιος ξερει τι αλλο θα θυμηθω να ποσταρω!!!

IB5Vp2.png

α θυμηθηκα κατι που ηθελα μερες να ρωτησω και ολο το λυσμονουσα χαχα

1ον. το οτι ψιλοζουλαω το στηθος μου και δεν βγαζει ιχνος υγρου σημαινει πως ο τοκετος αργει η δεν εχει σχεση?

και 2ον. εχω μια τρελη φαγουρα εδω και 4 περιπου μερες πανω απτον αφαλο...τι να ειναι αυτο...μηπως ξεχυλωνει κιαλλο η κοιλουμπα?μα που θα φτασει?????χιχιχι

Γεια σου, αστέρω μου!Λοιπόν, αυτό με το στήθος άσχετο, μη ζουλιέσαι άδικα!Όσο για τη φαγούρα ναι, είναι από το δέρμα που τεντώνεται ΚΙ ΑΛΛΟ!Φαντάσου ότι δε ''μεγαλώνει'' το δέρμα, απλώς αυτό που ήδη έχεις από την αρχή, τεντώνεται...Ε είναι να μη σε φαγουρίζει?

Κορίτσια, τρώω εγώ γλυκά για όλες σας, στην κυριολεξία όμως για όλες...ό,τι κι αν έχω σπίτι!Τα άπαντα των Χριστουγέννων, λέμε...Τι όρεξη κι αυτή λίγο πριν το τέλος...όσα κιλά δεν έβαλα 8 μήνες θα τα βάλω τώρα, ουφ (εμότικον σκασμένο από το φαί και τα γλυκά...).

Αύριο φανγκρομπαμπάς σπίτι ζήτω!!!! Σας φιλώ γλυκά όλες και πάω για μελέτη (το κουρδιστό πουλί, 860 σελίδες μόνο!!)....

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Γεια σου, αστέρω μου!Λοιπόν, αυτό με το στήθος άσχετο, μη ζουλιέσαι άδικα!Όσο για τη φαγούρα ναι, είναι από το δέρμα που τεντώνεται ΚΙ ΑΛΛΟ!Φαντάσου ότι δε ''μεγαλώνει'' το δέρμα, απλώς αυτό που ήδη έχεις από την αρχή, τεντώνεται...Ε είναι να μη σε φαγουρίζει?

Κορίτσια, τρώω εγώ γλυκά για όλες σας, στην κυριολεξία όμως για όλες...ό,τι κι αν έχω σπίτι!Τα άπαντα των Χριστουγέννων, λέμε...Τι όρεξη κι αυτή λίγο πριν το τέλος...όσα κιλά δεν έβαλα 8 μήνες θα τα βάλω τώρα, ουφ (εμότικον σκασμένο από το φαί και τα γλυκά...).

Αύριο φανγκρομπαμπάς σπίτι ζήτω!!!! Σας φιλώ γλυκά όλες και πάω για μελέτη (το κουρδιστό πουλί, 860 σελίδες μόνο!!)....

μαρουσκακι μου γλυκο θα σκασεις βρε απτα πολλα γλυκα!!!και μετα θα τρεχω γιαννιτσα να μαζευω τα γλυκαδια σου με το κουταλακι χιχιχι!!!

ευχαριστω κουκλα για τις απαντησεις!!!

το κουρδιστο πουλι ε?χαχαχαχα καταλαβες που πηγε το μυαλο μου ε?χαχχαχα

και 860 σελιδες...τι λες θα το καταφερεις αποψε?ικανη σεχω χαχαχα

φιλακια στα ζιζανια και χαδακια σε μανουλα και μπεμπουλ:?:!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

αννετακι τι κανεις?ολα οκ?

για τις ερωτησεις που εκανες παραπανω ο γιατρος μου ειπε να μην το κανω.ειναι ασχετο με το ποσο κοντα ειναι να γεννησεις παντως.γενικα να ξερεις οτι με αυτο που κανεις ισως να το προκαλεσεις την παραγωγη γαλακτος αλλα θα κανεις και συσπασεις.οταν θα θηλαζεις θα καταλαβεις κανει συσπασεις η μητρα επειδη πρεπει να παει σιγα σιγα στην θεση της.φιλακια πολλα!!

ευχομαι και σε ολες τις υπολοιπες κοπελιτσες να γεννησετε με το καλο και να κρατησετε υγιεστατα και πανεμορφα μωρουλια!!καλη πρωτοχρονια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

αννετακι τι κανεις?ολα οκ?

για τις ερωτησεις που εκανες παραπανω ο γιατρος μου ειπε να μην το κανω.ειναι ασχετο με το ποσο κοντα ειναι να γεννησεις παντως.γενικα να ξερεις οτι με αυτο που κανεις ισως να το προκαλεσεις την παραγωγη γαλακτος αλλα θα κανεις και συσπασεις.οταν θα θηλαζεις θα καταλαβεις κανει συσπασεις η μητρα επειδη πρεπει να παει σιγα σιγα στην θεση της.φιλακια πολλα!!

ευχομαι και σε ολες τις υπολοιπες κοπελιτσες να γεννησετε με το καλο και να κρατησετε υγιεστατα και πανεμορφα μωρουλια!!καλη πρωτοχρονια

ολα καλα ειρηνακι μου, ο μικρουλης σου?

ααααα ενταξει δεν ξαναγγιζω...

πολλα φιλακια κοριτσαρα κι ευχαριστουμε για τις ευχες!!!

κι εσυ να χαιρεσαι την οικογενεια σου και προπαντων τον γατζουλη σου!!!

καλη χρονια να εχετε κουκλα με υγεια και πολλες χαρες!!!

IB5Vp2.png

ουφ εσκασα απτο φαι (φασολαδα τρομερη χιχιχι ερε μπουμπουνητα που θα πεσουν το βραδυ)!!!χαχαχα

παω να απλωσω την κορμαρα μου και να χαιδεψω τον μινιατουρη μου!!!

καλο βραδυ αγαπες!!!μουατς

IB5Vp2.png

να εισαι καλα κοριτσακι μου καλο!!ευχομαι συντομα να γεμισει η αγκαλια σου και η ζωη σου απο το μωρουλι σας!!μην αγχωθεις καθολου οταν θα ερθει αυτη η τελεια ωρα στο λεω εγω που γενικα τα κανω πανω μου με το παραμικρο και μονο με την ιδεα.εκεινη την ωρα θα εκπλαγεις απο το ποσο "θεα" θα νιωθεις που φερνεις ενα πλασματακι στην εξω ζωη.ευχομαι να ειναι η ομορφοτερη ΕΜΠΕΙΡΙΑ της ζωης σου.καλο βραδυ

4ywWp2.png

Αννέτ, παιδί μου, σταμάτα να ζουλιέσαι.....:P

Δεν κάνει γιατί μπορεί μέχρι και τοκετό να προκαλέσεις....:D

Εγώ εδώ, ηρεμία, είπα να χαλαρώσω σήμερα...τίποτα το συγκλονιστικό!!!

Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε την Δευτέρα, πρώτα ο Θεός, να είμαι στο Ιασώ στις 9πμ. Η και σαρική θα γίνει κατά τις 12 το μεσημέρι....:tongue: και επιτέλους θα γνωρίσω τον μπομπιράκο μου!!!:P:p:p

Μπεμπούλη, κοίτα μην μου κάνεις καμιά στραβή τώρα στα τελευταία και σκάσεις μύτη Πρωτοχρονιά....την κάτσαμε την βάρκα!!!! Στις 3 Γενάρη είπαμε!!:tongue:

Αννέτ.....έσκισα ένα κομμάτι τούρτα και 1 ώρα μετά μάντεψε πόσο είχα!!! 114 μόνο!!! Μα τι στο καλό γίνεται ρε μαμώτο;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραααααα

Vasdli μου φαε παιδι μου λιγο τωρα ..ε ενταξει στην ληξη εισαι πια!!!με το καλο να συνατησεις το μπεμπονι σου!!!!

Αννετακι στην κονσολα θα παω,μου ειπε η γιατρος οτι ειναι ανακαινισμενη και ειναι πλεον πολυ καλα ,θυμαμαι μου το ειχες πει και εσυ ..να ξερεις οτι στο αλεξανδρα δεν μπορεις να κλεισεις κρεβατι απο νωριτερα απλα μπορει να κανει το deal η γιατρος σουαναλογα και με τν θεση που εχει στο νοσοκομειο ..καλε τα εξωτερικα ιατρεια δεν τα γνωρισα !!!λες και εισαι σε ιδιωτικο μαιευτηριο...παλια ηταν σαν καταγωγι..αλλα το θεμα με ους τσιγγανους παραμενει ...μια ηταν εγκυος 7 την συνοδευαν μοσχοβολιστοι!!!

Ο Χρηατακος ειναι καλυτερα και εγω περιμενω να κανω ποδαρικο στο αλεξανδρα το Σαββατο !!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Vasdeli πως κι έτσι καθίσαμε μέσα????Μας κάνεις και ανησυχούμε...:lol::lol::lol:

Λίγες μερούλες μείνανε...τρείς και σήμερα!!!!

Αννέτ μου ο νηστικός πουλιά ονειρεύεται!!!χα χα χα

Χτές βγήκα την πρώτη μου βόλτα!!!!μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο για ψώνια πήγα...δεν άντεχα άλλο έπρεπε να βγώ έξω από το σπίτι επειγόντως...αλλά και που βγήκα το μυαλό μου ήταν συνέχεια στην μπέμπα...δεν μπόρεσα να χαλαρώσω καθόλου...

Κι εμείς φασολάδα είχαμε χτές και είχα ένα άγχος μην έρθουν τα φασόλια βαριά για το μωρό και καλοπεράσουμε το βράδυ αλλά σας πληροφορώ ότι από τις 12 το βράδυ ξύπνησε μια στις 4 κοιμήθηκε στις 5 κι ακόμη δεν έχει ξυπνήσει!!!!!Κι εγώ τόσες μέρες πρόσεχα την διατροφή μου...τρομάρα μου...

Αφήστε τράβηξα και μια λαχτάρα χτές το βράδυ....άρχισε να τρέχει αιματάκι ο αφαλός της μπεμπούλας...μιλάμε έκλ@σ@ μέντες όταν το είδα και τώρα είμαστε σε επιφυλακή και παρακολούθηση...

Πάω να ξυπνήσω το μωρό μου αρχίζουν και πονάνε τα τζιτζάκια της μαμάς από το γάλα...ήρθε η ώρα φαί!!!

I3hdp3.png

Τζενανκι μου μια χαρα βλεπω τα πατε με τον θηλασμο ..και η μπουμπου απο οτι διαβαζω ..κυρια...

εγω εδω με γιο και ανηψιο κανουν το σπιτι να μην εκφραστω καλυτερα πως...

Αννετακι ξερεις οτι τωρα στο τελος επιτρεπεται το σεξ ??και αφου γυρισε και η γιατρος ...βουρ....βοηθαει στο να κατεβει το παιδι και να επιτευχθει τοκετο ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αννέτ, παιδί μου, σταμάτα να ζουλιέσαι.....:P

Δεν κάνει γιατί μπορεί μέχρι και τοκετό να προκαλέσεις....:D

Εγώ εδώ, ηρεμία, είπα να χαλαρώσω σήμερα...τίποτα το συγκλονιστικό!!!

Μίλησα με τον γιατρό μου και μου είπε την Δευτέρα, πρώτα ο Θεός, να είμαι στο Ιασώ στις 9πμ. Η και σαρική θα γίνει κατά τις 12 το μεσημέρι....:tongue: και επιτέλους θα γνωρίσω τον μπομπιράκο μου!!!:P:p:p

Μπεμπούλη, κοίτα μην μου κάνεις καμιά στραβή τώρα στα τελευταία και σκάσεις μύτη Πρωτοχρονιά....την κάτσαμε την βάρκα!!!! Στις 3 Γενάρη είπαμε!!:tongue:

Αννέτ.....έσκισα ένα κομμάτι τούρτα και 1 ώρα μετά μάντεψε πόσο είχα!!! 114 μόνο!!! Μα τι στο καλό γίνεται ρε μαμώτο;

καλημερα φιλεναδα, 114 ε?μμμμ λετε να χτυπησω κι εγω μια χαχαχα

παω να παρω το ροπαλο χαχαχχαα

σε 4 μερουλες θα κρατας το αγαπακι σου κοπελα μου!!!

ξεκιναμε λοιπον...με το καλο βασδελακι μου και κοιτα μη το μετανιωσεις παλι χαχχα!!!

Καλημεραααααα

Vasdli μου φαε παιδι μου λιγο τωρα ..ε ενταξει στην ληξη εισαι πια!!!με το καλο να συνατησεις το μπεμπονι σου!!!!

Αννετακι στην κονσολα θα παω,μου ειπε η γιατρος οτι ειναι ανακαινισμενη και ειναι πλεον πολυ καλα ,θυμαμαι μου το ειχες πει και εσυ ..να ξερεις οτι στο αλεξανδρα δεν μπορεις να κλεισεις κρεβατι απο νωριτερα απλα μπορει να κανει το deal η γιατρος σουαναλογα και με τν θεση που εχει στο νοσοκομειο ..καλε τα εξωτερικα ιατρεια δεν τα γνωρισα !!!λες και εισαι σε ιδιωτικο μαιευτηριο...παλια ηταν σαν καταγωγι..αλλα το θεμα με ους τσιγγανους παραμενει ...μια ηταν εγκυος 7 την συνοδευαν μοσχοβολιστοι!!!

Ο Χρηατακος ειναι καλυτερα και εγω περιμενω να κανω ποδαρικο στο αλεξανδρα το Σαββατο !!!

ιωαννα μου, καταρχας χαιρομαι που ο χρηστακης ειναι καλυτερα!!!

ειδες διαφορα?πριν 12 χρονια που ειχε γεννησει η νυφουλα μου ηταν δραμα...και που να ακουσεις αμα γεννησει καμια γυφτισα πως κανουν...χειροκροτηματα, φωνες, μονο τα οργανα που δεν βγαζουν χαχαχα

Καλημέρα!

Vasdeli πως κι έτσι καθίσαμε μέσα????Μας κάνεις και ανησυχούμε...:lol::lol::lol:

Λίγες μερούλες μείνανε...τρείς και σήμερα!!!!

Αννέτ μου ο νηστικός πουλιά ονειρεύεται!!!χα χα χα

Χτές βγήκα την πρώτη μου βόλτα!!!!μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο για ψώνια πήγα...δεν άντεχα άλλο έπρεπε να βγώ έξω από το σπίτι επειγόντως...αλλά και που βγήκα το μυαλό μου ήταν συνέχεια στην μπέμπα...δεν μπόρεσα να χαλαρώσω καθόλου...

Κι εμείς φασολάδα είχαμε χτές και είχα ένα άγχος μην έρθουν τα φασόλια βαριά για το μωρό και καλοπεράσουμε το βράδυ αλλά σας πληροφορώ ότι από τις 12 το βράδυ ξύπνησε μια στις 4 κοιμήθηκε στις 5 κι ακόμη δεν έχει ξυπνήσει!!!!!Κι εγώ τόσες μέρες πρόσεχα την διατροφή μου...τρομάρα μου...

Αφήστε τράβηξα και μια λαχτάρα χτές το βράδυ....άρχισε να τρέχει αιματάκι ο αφαλός της μπεμπούλας...μιλάμε έκλ@σ@ μέντες όταν το είδα και τώρα είμαστε σε επιφυλακή και παρακολούθηση...

Πάω να ξυπνήσω το μωρό μου αρχίζουν και πονάνε τα τζιτζάκια της μαμάς από το γάλα...ήρθε η ώρα φαί!!!

τζενακι, μπραβο στη μπεμπουλα πολυ ησυχο το πουλακι μου (αααα νατο παλι το πουλακι!!!χιχιχι :lol:)

για τον αφαλο της δεν ρωτησες τον παιδιατρο?οταν μαθεις να μας πεις να ειμαστε προετοιμασμενες κι εμεις...αλλα πιστευω πως δεν θα ειναι τιποτα...μηπως βραχηκε?μπορει να λεω και βλακειες...μανουλες τα φωτα σας!!!

καλη ορεξη τζενακι μου και φιλακια στην κορουλα σου!!!

IB5Vp2.png

Τζενανκι μου μια χαρα βλεπω τα πατε με τον θηλασμο ..και η μπουμπου απο οτι διαβαζω ..κυρια...

εγω εδω με γιο και ανηψιο κανουν το σπιτι να μην εκφραστω καλυτερα πως...

Αννετακι ξερεις οτι τωρα στο τελος επιτρεπεται το σεξ ??και αφου γυρισε και η γιατρος ...βουρ....βοηθαει στο να κατεβει το παιδι και να επιτευχθει τοκετο ....

ιωαννα μου πλακα μου κανεις ετσι?

ελα να του το πεις κι αμα κανει κινηση ο καλος μου θα σου κανω ενα δωρο να φυσαει...εδω με το ζορι με αγκαλιαζει στον υπνο μη τυχον και παθει τιποτα το μωρο λεει...ποσο μαλλον για σεξ...τοχω παρει αποφαση πλεον...τα χαδια του αντρα μου πλεον ειναι ταμενα στην κοιλια μου!

δεν πειραζει ομως, τοσο καιρο εκανα υπομονη, 1,5 μηνας τι ειναι ακομα?

IB5Vp2.png

Γεια σας, κορίτσια!!!

Παράξενο αλλά μ' έχει πιάσει μια πρεμούρα τώρα να έρθει η Δευτέρα!!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!:P (Καλά,μεγάλη ανωμαλία λέμε!)

Πιθανότατα τώρα που ικανοποιήθηκε η βαθύτερη επιθυμία μου νοιώθω έτοιμη!!!!

Τζένη, ήθελα να σου πω έχεις κανένα μάρσιπο; Μπορείς να βγαίνεις κοντινές βόλτες για να ξεσκάς και να παίρνεις και την κοντέσσα μαζί σου, έτσι δεν θα ανησυχείς!!!

Ιωάννα, όλα θα είναι καλά το Σάββατο, απλά ξεκουράσου λίγο τώρα!

Αννέτ, κράτα όρεξη για μετά!!!:lol::lol::lol: Λίγο έμεινε!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...