Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Να μαι και εγω...

Πηγα και εκανα και σημερα nst (ειχα φαει σοκολατα,καραμελες και χυμο)και ηταν καλυτερα τα αποτελεσματα παρα ταυτα οχι και παλι τοσο κινητικο ..Το Σαββατο το πρωι θα το επαναλαβουμε και θα αποφασισουμε αναλογα το τι θα πραξουμε..

το χθεσινο nst το εκανα 2 φορες...η δευτερη αφου ειχα φαει μια σοκολατινα!!

Μαλλον θα πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσα...

Τζεννακι μου παιχνιδακια ειναι λιγο νωρις αλλα μετα απο 2 μηνων θα αρχισει τα ναζακια..

Αννετ κανονισε βρε αν γεννησεις πρωτομηνια θα ειμαι στο μαιευτηριο για nst!!!θα σε δω την ιδια στιγμη!!!

Ελπιζω ολες οι υπολοιπες να ειστε καλα...

χαιρετω γιατι εχω να κοιμηθω 3 μερες!!!(εχει ο μικρος λαρυγγιτιδα και περναμε υπεροχα....)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι και εγω...

Πηγα και εκανα και σημερα nst (ειχα φαει σοκολατα,καραμελες και χυμο)και ηταν καλυτερα τα αποτελεσματα παρα ταυτα οχι και παλι τοσο κινητικο ..Το Σαββατο το πρωι θα το επαναλαβουμε και θα αποφασισουμε αναλογα το τι θα πραξουμε..

το χθεσινο nst το εκανα 2 φορες...η δευτερη αφου ειχα φαει μια σοκολατινα!!

Μαλλον θα πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω βαλιτσα...

Τζεννακι μου παιχνιδακια ειναι λιγο νωρις αλλα μετα απο 2 μηνων θα αρχισει τα ναζακια..

Αννετ κανονισε βρε αν γεννησεις πρωτομηνια θα ειμαι στο μαιευτηριο για nst!!!θα σε δω την ιδια στιγμη!!!

Ελπιζω ολες οι υπολοιπες να ειστε καλα...

χαιρετω γιατι εχω να κοιμηθω 3 μερες!!!(εχει ο μικρος λαρυγγιτιδα και περναμε υπεροχα....)

ιωαννα μου σου ευχομαι τα καλυτερα κοριτσαρα μου...οτι θελει Ο Θεος θα γινει!τι 5-10 τι 3 ετσι δεν ειναι?μηπως επειδη ειναι τροφαντουλης δεν εχει χωρο να κινηθει μωρε?

αλλα αυτο που μας ενδιαφερει ειναι πως εχει παρει τα κιλακια του και ειναι γερος...αυτα αρκουν!!!

περαστικα και στον χρηστακη, βρε τον καημενο πως ταλαιπωρειται ετσι το πουλακι μου.αντε να ξεκουραστεις κουκλα μου!πολλα φιλακια

βρε λες να περιμενεις κι εσυ εξω απτα χειρουργια με το σοι?

χαχα πλακα θαχει!!!:D

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλε εγω μπαινω για να δω πως ωρες σου 'μειναν κι εσυ μου ανεβαλες τηγεννα για το νεο ετος χαχαχαχαχα εισαι φοβερη τελικα,εχεις δικιο ομως για το οτι θα φορτωνοταν μια χρονια.......!;)Αντε βλεπω να σε προλαβαινει η Αννετ....!

Αννετακι η γιατρος επστρεψε??????ειμαστε ετοιμοι?????

Ιωαννα ετοιμαζεσαι να μας ξαφνιασεις???????Τελικα δεν εχω καταλαβει πριν το nst χρειαζεται κανα γλυκακι????γιατι στις 11 Ιανουαριου που θα κανω να παρω τα μετρα μου.......χαχαχαχα

Τζεννακι πω πω φανταζομαι εικονα η μπουμπου να γλυκοκοιμαται κι εσυ απο πανω να τη χαζευεις.......

Μαρουσκακι ολα καλα????

1a0fd6e0b8.png

Κορίτσια, αν έχετε τον Θεό σας, πήγα θέατρο!!! Με την κοιλιά στο στόμα.....Ήταν όμως και η τελευταία έξοδος, το αποφάσισα :)

Αλλά τι να κάνω που σκυλοβαριέμαι όλη μέρα μέσα....

Νικάκι μου, μπορεί τώρα να ακούγεται αυτό κάπως στους απ' έξω(για την χρονιά που θα πήγαινε σχολείο στα 5,5 έτη)αλλά με όσους έχω μιλήσει μου δίνουν δίκαιο, συμπεριλαμβανομένης και την Ανέτ!!! Τα ξέρει από πρώτο χέρι!!!

Ιωάννα, όλα θα πάνε καλά...ειλικρινά πιστεύω ότι ο μπέμπης πολύ απλά δεν έχει χώρο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κουκλες μου, τι κανετε?εγω μολις σηκωθηκα και πινω ενα νερομπουρμπουλο!

αχ τι υπνος ηταν αυτος...τυρρανια...καθε μιση ωρα το ματι γαριδα...μη σας πω και καραβιδα χαχαχα

ξυπνησε και ο καλος μου..μα να μη μαφηνει ρουπι!χαχαχαχαχα

Καλε εγω μπαινω για να δω πως ωρες σου 'μειναν κι εσυ μου ανεβαλες τηγεννα για το νεο ετος χαχαχαχαχα εισαι φοβερη τελικα,εχεις δικιο ομως για το οτι θα φορτωνοταν μια χρονια.......!;)Αντε βλεπω να σε προλαβαινει η Αννετ....!

Αννετακι η γιατρος επστρεψε??????ειμαστε ετοιμοι?????

Ιωαννα ετοιμαζεσαι να μας ξαφνιασεις???????Τελικα δεν εχω καταλαβει πριν το nst χρειαζεται κανα γλυκακι????γιατι στις 11 Ιανουαριου που θα κανω να παρω τα μετρα μου.......χαχαχαχα

Τζεννακι πω πω φανταζομαι εικονα η μπουμπου να γλυκοκοιμαται κι εσυ απο πανω να τη χαζευεις.......

Μαρουσκακι ολα καλα????

καλημερα νικακι μου,

η γιατρος επιστρεφει αυριο κοπελα μου!και ειμαστε ετοιμοι...

μετα θα περιμενουμε ποτε θα ειναι ετοιμος ο αρχηγος!!!

πριν το nst πρεπει να εχεις φαει, εγω μια μερα πηγα νηστικη (οχι επιτιδες) και με εστειλε η μαια να φαω σοκολατα...χαρηκαααααααααααα...αλλα ακουστηκε η φωνη της γιατρου απο μεσα να ουρλιαζει "μαυρη η σοκολατααααααα" και μου την χαλασε!!!

Κορίτσια, αν έχετε τον Θεό σας, πήγα θέατρο!!! Με την κοιλιά στο στόμα.....Ήταν όμως και η τελευταία έξοδος, το αποφάσισα :)

Αλλά τι να κάνω που σκυλοβαριέμαι όλη μέρα μέσα....

Νικάκι μου, μπορεί τώρα να ακούγεται αυτό κάπως στους απ' έξω(για την χρονιά που θα πήγαινε σχολείο στα 5,5 έτη)αλλά με όσους έχω μιλήσει μου δίνουν δίκαιο, συμπεριλαμβανομένης και την Ανέτ!!! Τα ξέρει από πρώτο χέρι!!!

Ιωάννα, όλα θα πάνε καλά...ειλικρινά πιστεύω ότι ο μπέμπης πολύ απλά δεν έχει χώρο....

καλα εκανες κοριτσακι, τελευταια εξοδος πριν την αφιξη του μπεμπακου!

κανονισε να μας πεις αυριο μεθαυριο πως πηγες στα μπουζουκια χαχαχα!!!

τα μικρουλια τι κανουν?να μου τα φιλησεις!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα αν και μεσημέριασε! Μη φανταστείτε ότι ξύπνησα τώρα, όχι βέβαια, 7 κανονικά ούτε σχολείο να πήγαιναν τα σκατιάρικα!! Σήμερα πήγα να δω για κουρτίνες επιτέλους!Σε 2 εβδομάδες θα τις έχω κι αυτές οπότε μπορώ να γεννήσω άνετη!!Πολύ χάρηκα...

Βικάκι, όλο ρίσκα είσαι...Να σου πω κι εγώ είχα τόσες μέρες να βγω από το σπίτι που σε καταλαβαίνω απόλυτα, δεν παλεύεται η κλεισούρα!Μόνο εσύ να μην το παρακάνεις, όχι συμφώνησε ο γιατρός να πάμε μετά την πρωτοχρονιά κι ο μπέμπης να μας την κάνει τη δουλειά νωρίτερα λόγω μάνας σουρτούκας, χαχα!

Αννετάκι μου, από αύριο γεννάς άνετα κι εσύ, χαχα!

Νικάκι, όλα καλά το Μαριαντάκι μας?

Λιανάκι, πού είσαι? Πολύ με νευρίασε ο γιατρός σου που σε αγχώνει τσάμπα..

Εγώ εκτός από το δράμα που ζω με το μικρό μου, καλά... Είναι και τα ανήψια μου Γιαννιτσά κι άστα να πάνε, κάθε πρωί εκτός σήμερα και κάθε απόγευμα εδώ 4 παιδιά από 1 ως 4,5 χρονών δε σας λέω τίποτα... Χαμός γίνεται!Ευτυχώς αύριο θα πάρει άδεια ο Γιώργος που με λυπήθηκε μάλλον και θα πάω για καφέ με μια συνάδελφο γιατί η κατάσταση unpalevable!!Φιλιά σε όλες!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα ιντερνετοθειες!!

Όλες βλέπω είστε Καλα

Εμείς εχθές είχαμε γιατρο να δούμε πως τα πάμε. Έχουμε φτάσει τα 3140 και θα με καμάρι στις 10/01 για να κανονισουμε τοκετού κατα τις 15/01

Άντε να δούμε αν θα φτάσω μέχρι τότε

Απο εχθές με έχει πιάσει ένα άγχος ότι δεν θα προλάβω την ημερομηνια

Vasdelaki μου Μονο ΕΣΥ θα μπορούσες να πας θέατρο με την κοιλιά στο στόμα

Αχ βρε πως καταλαβαίνεις ότι το έχεις ξαναπερασει αυτο!!! Χαχαχα

Εγώ ούτε στο φούρνο δεν πάω :tongue:

Αννετακι, νικακι, μαρουσακα, Μαρακι, Jennaki, Joa είστε Καλα;

Φιλακια σε μωρακια, κοιλιτσες, παιδάκια

0eOLp2.png

Χαίρετε!!!!:P

Εδώ είμαι πάλι!!!!

Αννετάκι μου και μαύρη η σοκολάτα μια χαρά θα σου έκατσε!!!!:D:D μιαμ, μιαμ.

Εμάς ήρθε σήμερα η νονά την Ηλέκτρας για επίσκεψη και έφερε ένα σοκολατένιο σπίτι, σοκολατάκια χιονάνθρωπους και έλατα και μια τουρτάρα καραμέλα!!!!:P:roll:

Ρε κορίτσια δεν άντεξα και τσίμπησα έναν χιονάνθρωπο!!!!:tongue:

Χθες μίλησα με την διαβητολόγο, μου ευχήθηκε όλα να πάνε καλά(της είπα για 03-01-11 η γέννα) και μου είπε ότι οι μετρήσεις είναι σούπερ...

Λιάνα κι εμένα με νευρίασε ο γιατρός σου....πολύ βιάζεται ρε παιδί μου...άστο το μικράκι να χαρεί τις τελευταίες του στιγμές και να μεγαλώσει λίγο ακόμα.....Ααααααα, τσατίστηκα τώρα!:cool:

Μίλησα με Μαριαέφη, είναι καλά αλλά....τρέχει....:-D

qwlrp3.png

Καλημερααααα

Πωπω κοιμηθηκα και ειμαι αλλος ανθρωπος ..Ο χρηστακος ειναι καλυτερα αλλα μιας και ειναι απο το σαββατο μεσα δεν τον χωραει ο τοπος ...

Vasdeli μου πολυ καλα εκανες και πηγες θεατρακι !!!!εγω να σου πω θα πηγαινα στο χαλαρο αλλα εχω το θεμα της τουαλετας που ειμαι ποοοολυ τακτικος επισκεπτης ..σχεδιαζα την Παρασκευη να εκανα ολοημερο shopping αλλα μου την χαλασε ο συζυγος ...φοβαται...γκρ...

Επισης ειμαι και εγω ενα απο τα παιδακια που πηγαν 5,5 σχολειο(18/2)αλλα δεν ξερω δεν δυσκολευτηκα οπως λεει η μαμα μου , παντως σαφως και το σωστο και λογικο ειναι με την εναρξη του νεου ετους να ειναι και η καθε σχολικη χρονια..

Ευακι μια χαρα ο ζουζουνος !!!προσεχως ερχεται και το δικο σου μπεμπονι !!!

Φαγκρι μου πιες ενα καφεδακι και για μενα !!!αχ με εκλεισαν σπιτι...απο τοτε που η γιατρος του ειπε στον αντρα μου να με μαζεψει εχω φαει εγκλεισμο....

Και ναι σας αφηνω τωρα παω να ετοιμασω την βαλιτσα μου!!!!

Μουατς..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα αν και μεσημέριασε! Μη φανταστείτε ότι ξύπνησα τώρα, όχι βέβαια, 7 κανονικά ούτε σχολείο να πήγαιναν τα σκατιάρικα!! Σήμερα πήγα να δω για κουρτίνες επιτέλους!Σε 2 εβδομάδες θα τις έχω κι αυτές οπότε μπορώ να γεννήσω άνετη!!Πολύ χάρηκα...

Βικάκι, όλο ρίσκα είσαι...Να σου πω κι εγώ είχα τόσες μέρες να βγω από το σπίτι που σε καταλαβαίνω απόλυτα, δεν παλεύεται η κλεισούρα!Μόνο εσύ να μην το παρακάνεις, όχι συμφώνησε ο γιατρός να πάμε μετά την πρωτοχρονιά κι ο μπέμπης να μας την κάνει τη δουλειά νωρίτερα λόγω μάνας σουρτούκας, χαχα!

Αννετάκι μου, από αύριο γεννάς άνετα κι εσύ, χαχα!

Νικάκι, όλα καλά το Μαριαντάκι μας?

Λιανάκι, πού είσαι? Πολύ με νευρίασε ο γιατρός σου που σε αγχώνει τσάμπα..

Εγώ εκτός από το δράμα που ζω με το μικρό μου, καλά... Είναι και τα ανήψια μου Γιαννιτσά κι άστα να πάνε, κάθε πρωί εκτός σήμερα και κάθε απόγευμα εδώ 4 παιδιά από 1 ως 4,5 χρονών δε σας λέω τίποτα... Χαμός γίνεται!Ευτυχώς αύριο θα πάρει άδεια ο Γιώργος που με λυπήθηκε μάλλον και θα πάω για καφέ με μια συνάδελφο γιατί η κατάσταση unpalevable!!Φιλιά σε όλες!!

ναι ναι μαρουσκακι μου, απο αυριο θα ειμαι ανετη...θα παω να δω και τον βαφτησιμιο μου (τον μεγαλο) που μου εχει λειψει πολυ και τα ανηψακια μου!!!εως και αυριο το πρωι κοοοοοοοοοοταααααααααααα!!!

καλα να περασεις αυριο...βρε μηπως να σε θυμηθει λιγο παραπανω και να σε στειλει να πιουμε και μαζι καφεδακι?καλα θα ηταν!!!

Καλημέρα ιντερνετοθειες!!

Όλες βλέπω είστε Καλα

Εμείς εχθές είχαμε γιατρο να δούμε πως τα πάμε. Έχουμε φτάσει τα 3140 και θα με καμάρι στις 10/01 για να κανονισουμε τοκετού κατα τις 15/01

Άντε να δούμε αν θα φτάσω μέχρι τότε

Απο εχθές με έχει πιάσει ένα άγχος ότι δεν θα προλάβω την ημερομηνια

Vasdelaki μου Μονο ΕΣΥ θα μπορούσες να πας θέατρο με την κοιλιά στο στόμα

Αχ βρε πως καταλαβαίνεις ότι το έχεις ξαναπερασει αυτο!!! Χαχαχα

Εγώ ούτε στο φούρνο δεν πάω :tongue:

Αννετακι, νικακι, μαρουσακα, Μαρακι, Jennaki, Joa είστε Καλα;

Φιλακια σε μωρακια, κοιλιτσες, παιδάκια

ουυυυυυυυ 3140!!!και οχι αγχος!!!γιατι παιδι μου???

μη μου στρεσαρεις το νινι ε?

εμεις καλα ειμαστε, ο μπεμπης σκαλωνει τα ποδια του καθε που προσπαθει να τα τεντωσει και μετα βαραει σαν ταυρακι...ο αντρας μου ριχνει το γελιο...εμενα δεν με σκεφτεται κανεις?χαχαχαα

Χαίρετε!!!!:P

Εδώ είμαι πάλι!!!!

Αννετάκι μου και μαύρη η σοκολάτα μια χαρά θα σου έκατσε!!!!:D:D μιαμ, μιαμ.

Εμάς ήρθε σήμερα η νονά την Ηλέκτρας για επίσκεψη και έφερε ένα σοκολατένιο σπίτι, σοκολατάκια χιονάνθρωπους και έλατα και μια τουρτάρα καραμέλα!!!!:P:roll:

Ρε κορίτσια δεν άντεξα και τσίμπησα έναν χιονάνθρωπο!!!!:tongue:

Χθες μίλησα με την διαβητολόγο, μου ευχήθηκε όλα να πάνε καλά(της είπα για 03-01-11 η γέννα) και μου είπε ότι οι μετρήσεις είναι σούπερ...

Λιάνα κι εμένα με νευρίασε ο γιατρός σου....πολύ βιάζεται ρε παιδί μου...άστο το μικράκι να χαρεί τις τελευταίες του στιγμές και να μεγαλώσει λίγο ακόμα.....Ααααααα, τσατίστηκα τώρα!:cool:

Μίλησα με Μαριαέφη, είναι καλά αλλά....τρέχει....:-D

δεν λεω φιλεναδα, καλα μου εκατσε κι αυτη αλλα ηταν η πολυ πικρη...την ωρα που τσιμπουσα ηταν σουπερ...μετα η πικριλα της ηταν βασανο...μπλιαξ...να φανταστεις δεν την εχω τελειωσει ακομα (απτο πρωτο nst ετσι?34η εβδομαδα)

τι λες ρε παιδι μου, εφαγες εναν χιονανθρωπο?εγω περιμενα να διαβασω πως χτυπησες την τουρταρα καραμελααααααααααα!!!μμμμμμμμ σλουρπ

αλλα κι εγω εκανα μια ατασθαλια...εφαγα μισο φερερο ροσε (του φουρνου..τερας) μισο ομως ε?αλλα το φχαριστηθηκα!!!!!!!αααααχ

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Vasdeli μου πολυ καλα εκανες και πηγες θεατρακι !!!!εγω να σου πω θα πηγαινα στο χαλαρο αλλα εχω το θεμα της τουαλετας που ειμαι ποοοολυ τακτικος επισκεπτης ..σχεδιαζα την Παρασκευη να εκανα ολοημερο shopping αλλα μου την χαλασε ο συζυγος ...φοβαται...γκρ...

Τι να έκανα; Είχα σκυλοβαρεθεί μέσα!!!! :tongue::tongue:

Επισης ειμαι και εγω ενα απο τα παιδακια που πηγαν 5,5 σχολειο(18/2)αλλα δεν ξερω δεν δυσκολευτηκα οπως λεει η μαμα μου , παντως σαφως και το σωστο και λογικο ειναι με την εναρξη του νεου ετους να ειναι και η καθε σχολικη χρονια..

Μάλλον εννοείς το παλιό σύστημα; τότε που παίρνανε τα παιδιά μέχρι 1 Απριλίου όσα είχανε γεννηθεί για α' Δημοτικού....γιατί με τα σημερινά δεδομένα 18/2 θα ήσουν από τα μεγάλα....

.απο τοτε που η γιατρος του ειπε στον αντρα μου να με μαζεψει εχω φαει εγκλεισμο....

Ε, κάτσε κι εσύ λίγο να ξεκουραστείς....πάντως είναι ανυπόφορος ο εγκλεισμός, καταλαβαίνω...

Μουατς..

τι λες ρε παιδι μου, εφαγες εναν χιονανθρωπο?εγω περιμενα να διαβασω πως χτυπησες την τουρταρα καραμελααααααααααα!!!μμμμμμμμ σλουρπ

αλλα κι εγω εκανα μια ατασθαλια...εφαγα μισο φερερο ροσε (του φουρνου..τερας) μισο ομως ε?αλλα το φχαριστηθηκα!!!!!!!αααααχ

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ....γέλασα πολύ !!! Του φούρνου ρε παιδί μου!!!:lol::lol::lol:

Είσαι αχτύπητη!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααα

Πωπω κοιμηθηκα και ειμαι αλλος ανθρωπος ..Ο χρηστακος ειναι καλυτερα αλλα μιας και ειναι απο το σαββατο μεσα δεν τον χωραει ο τοπος ...

Ευακι μια χαρα ο ζουζουνος !!!προσεχως ερχεται και το δικο σου μπεμπονι !!!

Φαγκρι μου πιες ενα καφεδακι και για μενα !!!αχ με εκλεισαν σπιτι...απο τοτε που η γιατρος του ειπε στον αντρα μου να με μαζεψει εχω φαει εγκλεισμο....

Μουατς..

κατσε να ξεκουραστεις μωρε κι εσυ λιγο...

χαιρομαι που ο χρηστακος ειναι καλυτερα!!!

τελικα στην κονσολα θα πας?εκλεισες η την μερα της γεννας θα δηλωσεις την πτερυγα?

πολλα φιλια και καλο μεσημερι!

ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ....γέλασα πολύ !!! Του φούρνου ρε παιδί μου!!!:lol::lol::lol:

Είσαι αχτύπητη!!!

χαχαχαχα αμα τα δεις φιλεναδα θα καταλαβεις...3 του εμποριου σε ενα..και απο γευση δεν παιζονται...ααααχ τετοια θα εχω για κερασμα...με βλεπω να ανανεωνονται καθε μερα...θα μου πεσουν τα δοντια λεμεεεεεεε!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

αχ ειμαι πολυ χαρουμενη, η φιλη μου η αστεριας ειναι εγκυουλα!!!

λετε να αυτοκεραστω παλι κανα γλυκακι?χεχεχε

καλα ρε κοριτσια μη βαρατε!!!χαχαχαα

IB5Vp2.png

ααααααα που ειστε χαμενες κοπελιες μου?να βγαλω το απουσιολογιο πως τη βλεπετε?

βασδελακι μου εχει και διδυμακια η τζουτζουκα μου!!!

καλε που ειστε...δεν ντρεπεστε να μαφηνετε μονη μου στην κατασταση μου?χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...