Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......

ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!!

Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ 03-01-11!!!

ΟΕΟ!!!

Μέχρι τότε ξάπλα!!!

Με πήρε μόνος του σήμερα τηλέφωνο και μου το πρότεινε με τον όρο να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα...

Τον είχε πάρει ο vasdelos το πρωί να τον ρωτήσει τελευταίες οδηγίες για την καισαρική( clexan) και μισοαστεία μισοσοβαρά τον ρώτησε αν γίνεται να γεννήσω αρχές του 2011....

Φαίνεται το ξανασκέφτηκε και με πήρε το απόγευμα και μου είπε το ευχάριστο!!!

Είμαι χαρούμενη!!!

Ανέέέέέτ!!!! Λες να γεννήσεις πριν από μένα; :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερααααα

δεν σχολιαζω μιας και ετοιμαζομαι για το νοσοκομειο ...Χθες πηγα στην γιατρο και ενω ο υπερηχος ηταν ολα καλα (3350 εχει φτασει το μπεμπε)το nst δειχνει οτι δεν ειναι κινητικο το μωρο και κατι το στρεσαρει οποτε παω σήμερα για επαναληψη του nst και αν δεν βγει παλι καλο μπαινω κυριακη για να γεννησω Δευτερα...ειδομεν ...vasdeli μου βλεπω να εχεις παρεα εμενα στην γεννα...

Θα σας ενημερωσω με νεοτερα...

Ευχομαι να ειστε ολες καλα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαλημέρα!Ιωάννα μου, ελπίζω όλα να είναι καλύτερα στο σημερινό καρδιοτοκογράφο κι αν όχι, η γιατρός ξέρει καλύτερα οπότε πάμε για Δευτέρα μαζί με Βικάκι...Εσύ πάλι βρε Βίκυ γιατί άλλαξες ημερομηνία?Δε νιώθεις έτοιμη ψυχολογικά? Αφού είναι εντάξει με το γιατρό σου, τότε καλά έκανες...Μακάρι όλες να γεννούσαμε μια μέρα που θα ήμασταν σούπερ ψυχολογικά, ό,τι καλύτερο...Η σκέψη μου σήμερα δικαιωματικά στο Ιωαννάκι μας... Περιμένουμε νεάκια, καλό μου... Εγώ κοιμήθηκα χάλια, μιας κι ο Φάνης με είχε 3-5 ξύπνια στο κρεβάτι του δίπλα για να κοιμηθεί... ευτυχώς, πήρα να διαβάζω το βιβλίο μου αλλιώς άντε να περάσει η ώρα κοιτώντας το κενό... Αλλά σήμερα...αλοιφή...:( Τελοσπάντων, παιδιά έχουμε όλα στο πρόγραμμα είναι...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερααααα

δεν σχολιαζω μιας και ετοιμαζομαι για το νοσοκομειο ...Χθες πηγα στην γιατρο και ενω ο υπερηχος ηταν ολα καλα (3350 εχει φτασει το μπεμπε)το nst δειχνει οτι δεν ειναι κινητικο το μωρο και κατι το στρεσαρει οποτε παω σήμερα για επαναληψη του nst και αν δεν βγει παλι καλο μπαινω κυριακη για να γεννησω Δευτερα...ειδομεν ...vasdeli μου βλεπω να εχεις παρεα εμενα στην γεννα...

Ιωάννα μου, όλα θα δείξουν οκ στο σημερινό nst. Μην ανησυχείς!

Μου είχε συμβεί στο πρώτο μου παιδί αυτό....πήγα για καρδιοτοκογράφο και δεν κουνιόταν φύλλο!!! ΜΑς έστειλε ο γιατρός για χυμό(έπρεπε να πιω και να φάω κάτι για να κινηθεί το μωρό) και μετά από αυτό όλα ήταν καλά!

Μαρούσκα...άλλαξα την ημερομηνία γιατί θα ήταν κρίμα για 3 μέρες να φορτωθεί μια χρονιά στην πλάτη ο μπόμπιρας... Άσε που διαβάζω ότι και στις καισαρικές καλό είναι να κλείνει και η 39 βομάδα για να ξεκινήσει ακόμη καλύτερα ο θηλασμός....:P

Πρώτα ο Θεός την Δευτέρα, 03-01-11 θα έχω ολοκληρώσει την 39 βδομάδα και θα μπαίνω στην 40!!!

Ιωάννα, περιμένουμε νέα!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καταρχάς σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας...είναι όντως πολύ δύσκολα...άλλες δύο εβδομάδες έμειναν, που θα πάει θα περάσουν....

Vasdeli μου είχες δεν είχες τελικά πήρες παράταση!!!!Μια χαρά δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις χρόνο στην κλινική!!!

Ιωάννα μου καλή επιτυχία σήμερα με το nst θα περιμένουμε νέα σου...δεν το γλίτωσες το μάτιαγμα μου φαίνεται!

I3hdp3.png

Καλημερα εγκυουλες και μανουλιτσες!!

Καλε τι αλλαγες ειναι αυτες???

Βικυ μου ολο με το καλο σου λεμε ο μπεμπης κι ολο η μανουλα του του δινει παραταση!!χιχι!!Θα μας τρελανεις μεχρι να γεννησεις!!

Ευχομαι να σαι σουπερ εκεινη τη μερα και ολα να πανε καλα!!

Ιωαννα μου,γλυκια μου..Ολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις για τιποτα!!

Θα ετυχε ο μπεμπουλης και δε θα ειχε ορεξη...!

Σημερα οι σκεψεις ολων μας θα ναι μαζι σου!

Εμεις εχουμε ραντεβουδακι σημερα στο γιατρο μας..

Λογικα θα κανουμε κι εμεις αυτο το nst για πρωτη φορα!

Για να δουμε!!Να ρωτησω κατι και τις πιο εμπειρες της παρεας!

Θα χρειαστει να με στειλει και σε καποιο καρδιολογο?

Κατι τετοιο εχω ακουσει!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Βικυ μου ολο με το καλο σου λεμε ο μπεμπης κι ολο η μανουλα του του δινει παραταση!!χιχι!!Θα μας τρελανεις μεχρι να γεννησεις!!

Και αμα σας πω ρε κορίτσια τι πάθαμε χθες....

Και που να σου πω τι πάθαμε χθες....

Τρακάραμε στην Ακαδημίας....Περιμέναμε σταματημένοι στο φανάρι και ένας κόπανος μας την έφερε από πίσω.....γλιστρούσε και ο δρόμος λόγω βροχής....και 5 λεπτά μετά, αλλά ακριβώς 5 λεπτά μετά χτυπάει το κινητό και βλέπω στην αναγνώριση το νούμερο του γιατρού μου και παθαίνω σοκ!!! Πάει λέω, είναι κάπου εδώ και μας είδε και πήρε να μας μαλώσει που βγήκα βόλτα με το αυτοκίνητο...

Και μου λέει:

- Βικάκι είσαι ξάπλα;

-Ναι, ναι, τάβλα(λέω εγώ άσχετα αν μόλις μας την είχε φορμάρει..ο άλλος!)

-Δεν κουνιέται φύλλο δηλαδή;

-Ναι,ναι (λέω εγώ!)

-Ε, τότε επειδή κατάλαβα ότι είναι επιθυμία σου για μετά το νέο έτος άντε να πάμε για τις 03.01.11. Αλλά να είσαι τάβλα, έτσι;

-Ναι,ναι(ξαναείπα εγώ....)

Ορισμένοι γιατροί στέλνουν τις έγκυες για echo καρδιάς εμβρύου αλλά αυτό ξέρω ότι γίνεται λίγο πριν ή μετά από την Β' επιπέδου...

Καλά αποτελέσματα, Λιάνα μου. Περιμένουμε νέα σου!

qwlrp3.png

Καλησπερα σε ολες!!Διαβασα τα νεακια σας αλλα δεν εχω κουραγιο μα απαντησω σε καμια..Χιλια συγγνωμη...

Εγω μολις γυρισα απο αγορα απο τις 3 που ημουν εξω!

Εψαχνα δωρακι για την αδερφη μου(Βασω)

και νιωθω ενα ρακος!

Και οχι τιποτα αλλο,ειχαμε κανονισει να ερθει ενας φιλος του αντρα μου σημερα,και πηγε να τον παρει τωρα!!

Νιωθω οτι θα καταρευσω ειλικρινα!!! :(

λιανα μου, χαλαρα εσυ κοπελα μου, να πας να ξεκουραστεις και οτι θελουν δεν ειναι κοπος να το παρουν μονοι τους...κι αν πεινασουν ας παραγγειλουν να φας κι εσυ επι της ευκαιριας!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ.......

ΕΧΩ ΝΕΑ!!!!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ!!!

Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ 03-01-11!!!

ΟΕΟ!!!

Μέχρι τότε ξάπλα!!!

Με πήρε μόνος του σήμερα τηλέφωνο και μου το πρότεινε με τον όρο να σηκώνομαι μόνο για τουαλέτα...

Τον είχε πάρει ο vasdelos το πρωί να τον ρωτήσει τελευταίες οδηγίες για την καισαρική( clexan) και μισοαστεία μισοσοβαρά τον ρώτησε αν γίνεται να γεννήσω αρχές του 2011....

Φαίνεται το ξανασκέφτηκε και με πήρε το απόγευμα και μου είπε το ευχάριστο!!!

Είμαι χαρούμενη!!!

Ανέέέέέτ!!!! Λες να γεννήσεις πριν από μένα; :)

βασδελακι μου δεν ξερω αν γεννησω πριν απο σενα αλλα ετσι οπως πας σε βλεπω να γεννας τελευταια απολες μας!!!χιχιχι

τι παθατε βρε κουκλα μου?καλα κι εσυ δεν ειπες στον γιατρο για το τρακαρισμα?εγω θα ειχα χ*στει πανω μου, θαυμαζω την ψυχραιμια σου.

Καλημερααααα

ιωαννα μου γλυκεια, ειχες φαει η πηγες νηστικια για nst?παιζει κι αυτο τον ρολο του, καλη επιτυχια στο σημερινο, να μπεις να μας πεις, μη μας ξεχασεις οκ?

αλλα μην ανυσηχεις βρε κοπελια μου, απλα θα βαριοταν ο τζουτζουκος σου...κι ο δικος μου στο 3ο δεκαλεπτο κοιμηθηκε...αλλα δεν του αρεσει καθολου οταν τον εγκλωβιζουν...δινει ρεστα να ξεφυγει...μεχρι 167-170 φτανουν οι παλμοι του απτο ζορι

ο μπεμπης τροφαντουλης ε?3350 φτου φτου, ολοκληρος αντρακλας...μολις βγει γυναικα θα ζητησει το παιδι!!!χαχαχα

Καλημερα εγκυουλες και μανουλιτσες!!

Καλε τι αλλαγες ειναι αυτες???

Ιωαννα μου,γλυκια μου..Ολα θα πανε καλα,μην ανησυχεις για τιποτα!!

Θα ετυχε ο μπεμπουλης και δε θα ειχε ορεξη...!

Σημερα οι σκεψεις ολων μας θα ναι μαζι σου!

καλη επιτυχια λιανα μου για σημερα, για καρδιολογο δεν ξερω να σου απαντησω, συνηθως μονο οταν βλεπουν ανυσηχητικο κατι σε στελνουν η τυπικα για σιγουρια!

εσυ κοιτα να απολαυσεις το ραντεβουδακι με το νινι και ολα θα ειναι σουπερ.

θα περιμενουμε!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Τρελλή είσαι φιλενάδα;:P

Άμα του έλεγα ότι μας τράκαραν πρώτον θα με ξ@χ@ζ@ και με το δίκιο του....και δεύτερον θα μου έλεγε έλα τώρα....

Εεεεε....στο τρίτο είναι αλλιώς....:D

qwlrp3.png

Καλησπέρα!

Ιωάννα μου τι έγινε?είχαμε καμιά εξέλιξη???

Βίκυ μου καλούτσικα είμαι, προσπαθώ...είμαι μόνη με την κόρη μου ο μπαμπάς μας είχε δουλίτσες να κάνει...μόλις κοιμήθηκε κι έχω περίπου μία ώρα ησυχίας μέχρι να έρθει η ώρα του φαγητού...

Πότε θα μεγαλώσει λίγο να αρχίσει να καταλαβαίνει από παιχνιδάκια?πρός το παρόν είναι μάμ, κακά και νάνι...

I3hdp3.png

Καλησπεριζω τη κοριτσομανουλα του καφε μας!

τι κανεις κοριτσακι, πως εισαι σημερα?

η μπουμπου κανει νανακια ε?αχ τι καλα, φανταζομαι θα χαζευεις τη φατσουλα της καθως κοιμαται!!!

λιγο υπομονη τωρα και μολις ξεπεταχτει θα χορτασετε παιχνιδακια!!!

αααααααααααααχ!!!νινακιαααααααααααα!!!ααααχ μυριζει νινιλα ε?μμμμμμμμμ!!!

IB5Vp2.png

Τρελλή είσαι φιλενάδα;:P

Άμα του έλεγα ότι μας τράκαραν πρώτον θα με ξ@χ@ζ@ και με το δίκιο του....και δεύτερον θα μου έλεγε έλα τώρα....

Εεεεε....στο τρίτο είναι αλλιώς....:D

σιγουρα αντιδρας πιο χαλαρα στο τριτο...αλλα τωρα φυλλο ακουνητο οκ?

οσον αφορα την χρονια που θα παρει το παιδι στις πλατες του εχεις δικιο κι εγω εχω αρχισει να το σκεφτομαι...λεω στον μπεμπη "αγορι μου κατσε φρονιμος μεχρι την παρασκευη και ελα και το σαββατο"...κριμα ειναι για μια μερα να φορτωθει ολο το ετος...τα παιρνουν που τα παιρνουν μια σταλια στο δημοτικο (6 ετων) μη μας τα παρουν απο τα 5...ρωτα κι εμενα, για 8 μερες κερδισα χρονια...ασχετα αν την εχασα στην πρωτη λυκειου απο απουσιες χιχιχι!

IB5Vp2.png

Καλησπεριζω τη κοριτσομανουλα του καφε μας!

τι κανεις κοριτσακι, πως εισαι σημερα?

η μπουμπου κανει νανακια ε?αχ τι καλα, φανταζομαι θα χαζευεις τη φατσουλα της καθως κοιμαται!!!

λιγο υπομονη τωρα και μολις ξεπεταχτει θα χορτασετε παιχνιδακια!!!

αααααααααααααχ!!!νινακιαααααααααααα!!!ααααχ μυριζει νινιλα ε?μμμμμμμμμ!!!

Γειά σου κοριτσάκι!

Η αλήθεια είναι ότι είναι μια γλύκα όταν κοιμάται...οι γκριμάτσες που κάνει είναι απίστευτες!!!Δυσκολεύομαι πολύ να την αφήσω από τα χέρια μου όταν κοιμάται...

Ωχ άρχισε το νιαούρισμα...το μάτιαξα το πουλάκι μου...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...