Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!Είμαι κι εγώ μία μητέρα Ιανουαρίου 2011 και για πρώτη φορά κιόλας μανούλα! Εύχομαι σε όλες μας με το καλό να μας έρθουν τα μωράκια μας και να τα σφίξουμε στην αγκαλιά μας...

Stellinoula, δεν ξέρω αν με θυμάσαι αλλά περνούσαμε μαζί και την αγωνία του αν όντως είχαμε μίνει εγκυούλες!Να χαίρεσαι την κάθε στιγμή και μ'ένα πόνο κοπέλα μου..

umhAp3.png

b353ca0f41.png26lWp2.png

Επιτέλους ρε κορίτσι μου! Ήρθες!!!

Πες τα όλα, ανάκριση!!!:D Που γεννάς, πότε γεννάς, έκανες αυχενική; αν ναι, είδατε φύλο; Όλα τώρα να σε βάλω στη λίστα!:mrgreen:

Ναι, άργησα αλλά τα κατάφερα...χεχε!!!

Λοιπόν, ξεκινάω.....Γιατρό έχω τον Κο Χασιάκο, γεννάω Αρεταίειο τέλος Ιανουαρίου....

Έκανα αυχενική και βγήκε ΤΕΛΕΙΑ οπότε το πρώτο άγχος το προσπεράσαμε αλλά το φύλλο του δεν το έχουμε δει ακόμα και ανυπομονώ!!!

Είδα όμως μυτούλα χειλάκια ποδαράκια και χεράκια και έγινα μια τρελή χαζομαμά!!!

Απο 6.5 βδομάδων έχω ξεκινήσει αναγούλες και εμετούς και έχω νοσηλευτεί ήδη μία φορά απο αφυδάτωση στο Αρεταίειο...

Έχω άσχημη εγκυμοσύνη αλλά ας είναι καλά το μωράκι μου και δεν θέλω τίποτα άλλο στον κόσμο!!!

Stellinoula, δεν ξέρω αν με θυμάσαι αλλά περνούσαμε μαζί και την αγωνία του αν όντως είχαμε μίνει εγκυούλες!Να χαίρεσαι την κάθε στιγμή και μ'ένα πόνο κοπέλα μου..

Ναι θυμάμαι και συγκινούμε!!! είμαστε πολύ κοντά καλό μου!!!!:-D:grin::-D

Εύχομαι ότι καλύτερο για ολες τις εγκυούλες και σας ευχαριστώ....

εχω ερώτηση κορίτσια που με τριβελίζει καιρό τώρα.....Είναι φυσιολογικές οι σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό μου??? Να διευκρινήσω!!!

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν αρχίσει φοβοι του στύλ "Μην πάθει κάτι το μωρό μου, ή ο άνδρας μου ή ακόμα και εγώ!!!"

"Φοβάμαι μην πεθάνω την ώρα του τοκετού και το μωράκι μου δεν θα το ζήσω καθόλου!!!"

"Φοβάμαι μην πάθει κάτι το νινάκι μου"

Συγγνώμη αν σας τρομάζω αλλά τρομάζω και εγώ η ίδια με αυτές τις σκέψεις....

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν είχα κάνει τέτοιες σκέψεις...Γιατί τις κάνω τώρα???? Είναι νορμάλ όλο αυτο???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Γεια σας κορίτσια!!Είμαι κι εγώ μία μητέρα Ιανουαρίου 2011 και για πρώτη φορά κιόλας μανούλα! Εύχομαι σε όλες μας με το καλό να μας έρθουν τα μωράκια μας και να τα σφίξουμε στην αγκαλιά μας...

umhAp3.png

Καλώς την! Αν θέλεις πες μας ΠΗΤ, πού γεννάς για να σε εντάξω στον πίνακά μας!

Λοιπόν, ξεκινάω.....Γιατρό έχω τον Κο Χασιάκο, γεννάω Αρεταίειο τέλος Ιανουαρίου....

Έκανα αυχενική και βγήκε ΤΕΛΕΙΑ οπότε το πρώτο άγχος το προσπεράσαμε αλλά το φύλλο του δεν το έχουμε δει ακόμα και ανυπομονώ!!!

Είδα όμως μυτούλα χειλάκια ποδαράκια και χεράκια και έγινα μια τρελή χαζομαμά!!!

Απο 6.5 βδομάδων έχω ξεκινήσει αναγούλες και εμετούς και έχω νοσηλευτεί ήδη μία φορά απο αφυδάτωση στο Αρεταίειο...

Έχω άσχημη εγκυμοσύνη αλλά ας είναι καλά το μωράκι μου και δεν θέλω τίποτα άλλο στον κόσμο!!!

εχω ερώτηση κορίτσια που με τριβελίζει καιρό τώρα.....Είναι φυσιολογικές οι σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό μου??? Να διευκρινήσω!!!

Εδώ και αρκετές μέρες έχουν αρχίσει φοβοι του στύλ "Μην πάθει κάτι το μωρό μου, ή ο άνδρας μου ή ακόμα και εγώ!!!"

"Φοβάμαι μην πεθάνω την ώρα του τοκετού και το μωράκι μου δεν θα το ζήσω καθόλου!!!"

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ στην ζωή μου δεν είχα κάνει τέτοιες σκέψεις...Γιατί τις κάνω τώρα???? Είναι νορμάλ όλο αυτο???

Λοιπον, Στελινούλα, χαλάρωσε...

Οι σκέψεις σου είναι απόλυτα φυσιολογικές...Είσαι και πρωτάρα...Όλα θα πάνε καλά, η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ που δεν πρόκειται να πάθεις οτιδήποτε κατα την διάρκεια του τοκετου.Εσύ διάγεις μια φυσιολογικότατη εγκυμοσύνη, τι να πούνε και κοπέλες με εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνους relax!:cool:

πες μου αν θέλεις την ακριβή σου ΠΗΤ:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη!

Jenny-κοριτσάκι

joa- αγοράκι (μάλλον)

vasdeli-αγοράκι (μάλλον) :P ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι

stellinula-????????? Αρεταίειο

liana87-???????????

Κορίτσια, δώστε κλινική και ΠΗΤ όσες ξέρετε!:-D

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

πες μου αν θέλεις την ακριβή σου ΠΗΤ:-D

ακόμα δεν την ξέρω θα την μάθω 25 Αυγούστου που έχω ραντεβού!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλώς την! Αν θέλεις πες μας ΠΗΤ, πού γεννάς για να σε εντάξω στον πίνακά μας!

Εγώ είμαι από Λάρισα κορίτσια!Γεννάω στο Υγεία αλλά από ημ/νία έχω μπερδευτεί λιγάκι!Ο γυναικολόγος μου πριν την αυχενική μου είχε πει 28/1 αλλά ο γιατρός που μου'κανε μετά την αυχενική μου είπε 23/1 !Για φύλλο μου είπε κατα 80% αγοράκι!Εγώ ποιά να πιστέψω τώρα???

Αύριο που έχω ραντεβού με το γυναικολόγο λέτε να φαίνεται το φύλο?

KpFTp3.png

b353ca0f41.png26lWp2.png

ακόμα δεν την ξέρω θα την μάθω 25 Αυγούστου που έχω ραντεβού!!!!

οκ! Νεότερα τότε λοιπόν!

Εγώ είμαι από Λάρισα κορίτσια!Γεννάω στο Υγεία αλλά από ημ/νία έχω μπερδευτεί λιγάκι!Ο γυναικολόγος μου πριν την αυχενική μου είχε πει 28/1 αλλά ο γιατρός που μου'κανε μετά την αυχενική μου είπε 23/1 !Για φύλλο μου είπε κατα 80% αγοράκι!Εγώ ποιά να πιστέψω τώρα???

Αύριο που έχω ραντεβού με το γυναικολόγο λέτε να φαίνεται το φύλο?

KpFTp3.png

Προς το παρόν το ένστικτό σου! που μάλλον λέει αγόρι, ε; Αύριο θα μας πεις τα νεότερα!

Α! Η αλλαγή στην ΠΗΤ 'εγινε γιατί υπερηχογραφικά το μωράκι φάνηκε μεγαλύτερο από ότι ημερολογιακά(τελευταία περίοδος). Έτσι έγινε και σε μένα, και ενώ είχα αρχική ΠΗΤ 17.01.11 τώρα πήγε 10.01.11. Ο γιατρός είπε ότι κρατάμε την Πητ της αυχενικής, αρα θα σου βάλω την δεύτερη, την πιο κοντινή!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα-αγοράκι

mariaefi-kinder εκπληξη!

Jenny-κοριτσάκι

joa- αγοράκι (μάλλον)

vasdeli-αγοράκι (μάλλον) :P ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-κοριτσάκι

stellinula-????????? Αρεταίειο

liana87-??????????? Υγεία Λάρισας (ΠΗΤ 23/01/11)

qwlrp3.png

οκ! Νεότερα τότε λοιπόν!

Προς το παρόν το ένστικτό σου! που μάλλον λέει αγόρι, ε; Αύριο θα μας πεις τα νεότερα!

Α! Η αλλαγή στην ΠΗΤ 'εγινε γιατί υπερηχογραφικά το μωράκι φάνηκε μεγαλύτερο από ότι ημερολογιακά(τελευταία περίοδος). Έτσι έγινε και σε μένα, και ενώ είχα αρχική ΠΗΤ 17.01.11 τώρα πήγε 10.01.11. Ο γιατρός είπε ότι κρατάμε την Πητ της αυχενικής, αρα θα σου βάλω την δεύτερη, την πιο κοντινή!

Ωραία!Σ'ευχαρηστώ για τη διαφώτηση!Το ένστικτό μου μ'έχει μπερδέψει να πω την αλήθεια αν και θέλω αγοράκι!Ο σύζηγος δε,δεν το συζητάει καν!Είναι σίγουρος ότι έχουμε γιο!

Να ρωτήσω κάτι?Αυτή τη στιγμή ακούωέναν ήχους στην κοιλιά μου σαν νερό!υπάρχει περίπτωση να'ναι το μωρό?

KpFTp3.png

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Ωραία!Σ'ευχαρηστώ για τη διαφώτηση!Το ένστικτό μου μ'έχει μπερδέψει να πω την αλήθεια αν και θέλω αγοράκι!Ο σύζηγος δε,δεν το συζητάει καν!Είναι σίγουρος ότι έχουμε γιο!

Να ρωτήσω κάτι?Αυτή τη στιγμή ακούωέναν ήχους στην κοιλιά μου σαν νερό!υπάρχει περίπτωση να'ναι το μωρό?

KpFTp3.png

Σε αντίστοιχη βδομάδα όταν ρώτησα τον γιατρό μου, είπε ότι είναι το έντερο!

Υπομονή, θα το ακούσεις σε λίγο.:cool:

qwlrp3.png

Mαρία μου!

Θα σε παιδέψει αυτός ο 'γιόκας σου':wink: αλλά αξίζει τον κόπο! Τι να γίνει, από εμετούς πως τα πας;

Επιτέλους ρε κορίτσι μου! Ήρθες!!!

Πες τα όλα, ανάκριση!!!:D Που γεννάς, πότε γεννάς, έκανες αυχενική; αν ναι, είδατε φύλο; Όλα τώρα να σε βάλω στη λίστα!:mrgreen:

καλε ασε το κοριτσι να παρει μια ανασα!!χιχιχι!!

εμετοι με εχουν ξεχασει!εχω ανατωσουρες συνεχεια αλλα δεν εχω κανει 2 μερες τωρα!! χαμογελο golgate :) :) !!

εσυ πως εισαι??

εχω λιωσει απο την ζεστη μαλλον θα οαω προς θαλασσα μερια σημερα.....

αχ τελεια βασδελακι μου

τι γλυκο, τα παιδακια μας κανουν αισθητη την παρουσια τους!μας βλεπω με παμπερς χαχαχαχα

να ξεκουραζεσαι πολυ μαρακι μου και ουτε να διανοηθεις να περασεις απτη δουλεια, ακους?υπαρχει περιπτωση να μην αλλαξει θεση το μωρο?

καλη επιτυχια στις εξετασεις

κι εγω απο 5 εως 15/9 θα παω για την β επιπεδου

ολα να μας παν καλα!!!

στελλινουλα, καλως ορισες!!!

με το καλο το μωρακι σου!

ελπιζω annete να αλλαξει θεση γιατι .................... μου ειπε βεβαια αν δω οτι δεν αντεχω να περνω 2 depon μαζεμενα αλλα οχι πανω απο 3-4 την ημερα.

κανω υπομονη και προσπαθω να ξεκουραζομαι ειδικα απο το απογ και μετα δεν κανω τιποτα.....

υπομονη μεχρι το Σεπτεβρη και μετα πιστευω οτι θα εχουμε ολες χαλαρωσει λιγακι

τα συμπτωματα εμετοι τα εχω ζησει απο πρωτο χερι και θελω να πιστευω οτι θα ηρεμησεις οπου να ναι!!να σκεφτεσαι θετικα ομως γιατι και οι σκεψεις που κανεις δεν βοηθουν καθολου!

και ισως ειναι η αγωνια σου που τα προκαλει αλλα πρεπει να σκεφτεις την θετικη πλευρα της ζωης!!

το μωρακι σου νιωθει καθε αισθημα που νιωθεις και εσυ τρεφετε με αυτα!! οταν περνας δυσκολα βγες κοιτα τα αστρα τον συντροφο σου και παρε μια βαθια ανασα!η ζωη ειναι μπροστα μας!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

εμετοι με εχουν ξεχασει!εχω ανατωσουρες συνεχεια αλλα δεν εχω κανει 2 μερες τωρα!! χαμογελο golgate :) :) !!

εσυ πως εισαι??

εχω λιωσει απο την ζεστη μαλλον θα οαω προς θαλασσα μερια σημερα.....

Αχ, μπράβο βρε Μαρία μου!!! Σταμάτησαν οι εμετοί!!! Ζήτω!!!!:D

Καλά είμαι εγώ, χθες έφαγα την πρώτη μου αξιοπρεπή κλωτσίτσα!!! Ήταν μόλις έπεσα για ύπνο, μετά από μια συναυλία Κότσιρα, Μαχαιρίτσα!!! Μου την φιλούσε για τιμωρία μάλλον:mrgreen: μιασ και στη συναυλία κάθε που βαρούσανε τα ντραμς γυρνούσε το πουλάκι μου (πες βρε, τι είσαι αγοράκι ή κοριτσάκι;:-D:grin::?)για να ξέρω πως να σε αποκαλώ!!!

Jenny, που είσαι παιδάκι μου;Έφυγες διακοπές και δεν το θυμάμαι;:roll:

Μαρία, δώσε ΠΗΤ και που γεννάς.

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...