Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Τζενάκι, μια μελαγχολία όλες την περνάμε τον πρώτο καιρό μετά τη γέννα... Εκεί που σε είχαν όλοι στα ώπα ώπα (ειδικά στο πρώτο!)τώρα όλοι είναι στραμμένοι πάνω στο μωρό κι εσύ περνάς σε δεύτερη μοίρα...Επίσης, οι ορμόνες συνεχίζουν να κάνουν τρελό πάρτυ. Πολύ θέλει? Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, γιατί ειδικά εσύ που θηλάζεις να ξέρεις πως ό,τι νιώθεις περνά στο μωρό...Το άγχος σου, η στενοχώρια, όλα...Πολλές φορές κι οι κολικοί οφείλονται σε στρες της μαμάς... Το στήθος και θα σ' ενοχλεί, και θα πρήζεται κι απ' όλα...Εμένα στο πρώτο πολλές φορές γινόταν σα μπάλα του βόλευ (του βόλευ σου λέω...) Είναι πρώτη φορά που θηλάζεις, βρε γι' αυτό... Και το στήθος τώρα ''μαθαίνει'' μη νομίζεις... Υπομονή θέλει και θα στρώσει...Να σκέφτεσαι πως και τα βράδια που ξενυχτάς και οι μαραθώνιοι θηλασμοί και όλα είναι κάτι που κάνεις για την κόρη σου, μια επένδυση για το μέλλον της και κάποτε θα βρείτε τη ρέγουλά σας...Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμη, κοπέλα μου...Α, και να σκέφτεσαι ότι 3 η ώρα το πρωί άπειρες μανούλες ξενυχτούν μαζί σου θηλάζοντας τα παιδάκια τους σε όλον τον κόσμο, είναι μια παρηγοριά, ε?;)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για τη δυσκοιλιότητα μου είχαν πει κι έδινα άνιθο στο Γρηγόρη(κακά μια φορά στις 5 μέρες πολλές φορές ο δόλιος!).Έπιασε.Τον κάνεις σαν το χαμομήλι, το βράζεις και βάζεις στο μπιμπερό το ζουμάκι..

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Βικάκι, καταλαβαίνω (όσο μπορώ βέβαια, μιας και δεν την έχω ζήσει την απώλεια ενός παιδιού, και καμιά ποτέ να μην τη ζούσε μακάρι!)πώς νιώθεις, αλλά την Τετάρτη θα πας για να πάρεις αγκαλιά ένα ολοζώντανο αγοράκι που θα ζει και θα αναπνέει χάρη στην αγάπη και τη φροντίδα σου (και στο γαλατάκι σου, να μην ξεχνιόμαστε!).... Αυτό να σκέφτεσαι!Όλα τα άσχημα άφησέ τα πίσω σου, για τις 3 ζωούλες που είναι όλη η ζωή σου:):):):)Σε σκεφτόμαστε όλες, πίστεψέ με, είσαι η μασκότ (μαζί με το Μαράκι) των μανάδων Ιανουαρίου 2011, συμφωνείτε κορίτσια?Και πάλι καλημέρα..Δε θέλω να γράψω αυτές τις μέρες τίποτε άλλο, η σκέψη μου είναι στην Τετάρτη και το μπέμπη σου, αλήθεια!!

Έχεις δίκαιο Μαρούσκα μου! Έτσι πρέπει να σκέφτομαι....:P Μείνανε κάτι λιγότερο από 48 ώρες!!!Μετά θα τον αγκαλιάσω!!!

Αλλά τα συναισθήματα παίζουν λίγο τραμπάλα.....

Έκλεισα ραντεβού αύριο με την κομμώτρια!:P Θα έρθει να με χτενίσει για να πάω στον γιο μου μια κουκλάρα!! Ε, βέβαια!!! Να με δει το παιδί μου περιποιημένη!!!!:lol::lol::lol:

Πρέπει να φορτίσω κάμερα και φωτογραφική!!!!

Η βαλίτσα έτοιμη και περιμένει. Η φωτογραφία και οι ζωγραφιές των παιδιών μου μέσα για να τα πάρω μαζί....

Σήμερα μίλησα πάλι με τον γιατρό και μου είπε να μην ξανακάνω αντιπηκτική.....

Είμαι έτοιμη!!!

Χρόνια πολλά!!!!!

Βίκυ μου ήρθε η ώρα...δεν μπορώ να σε παρηγορήσω για το θέμα της κοιλίτσας γιατί ακόμη και τώρα νιώθω πολύ στεναχωρημένη όταν συνειδητοποιώ ότι δεν την έχω πλέον...ειλικρινά σας μιλάω σας ζηλεύω πολύ που έχετε ακόμη τις κοιλίτσες σας...δεν ξέρω γιατί το πήρα τόσο στραβά μάλλον θα φταίνε οι ορμόνες...

Να ρωτήσω κάτι τις δευτερο-τριτομανούλες???είναι φυσιολογικό να νιώθω τόσο χάλια?πέρα από εξαντλημένη αισθάνομαι πολύ στεναχωρημένη σχεδόν όλη μέρα κλαίω και νομίζω ότι παθαίνω μικρές πανικού αφού φοβάμαι ότι θα μου κοπεί το γάλα από όλο αυτό το στρές...

Δεν κατάφερα να μπώ ήμουνα ελαφρώς διαλυμένη τις τελευταίες δυό μέρες η μικρούλα έχει πονάκια γιατί είναι δυσκοίλια...:-(:-(:-(:-( Εγώ πάντως όταν έχει ανησυχίες η μικρή της δίνω λίγο χαμομιλάκι κατευθείαν την ηρεμεί...σώθηκα λέμε...

Μαρούσκα μου εσύ που ξέρεις...το στήθος μου τις τελευταίες δύο μέρες με σουβλίζει εσωτερικά και την ώρα του θηλασμού αλλά και σε άσχετο χρόνο...λές να είναι επειδή αρχίζει τώρα η κανονική "παραγωγή" γάλακτος???Πότε θα σταματήσει???

Τζένη....

σε καταλαβαίνω στο ζήτημα της κοιλιάς! ΑΠΕΙΡΑ λέμε, όμως.....

Όσο για την άσχημη διάθεση μου θυμίζει επιλόχειο κατάθλιψη η οποία είναι λογικό να κρατήσει για 2-3 βδομάδες μετά τον τοκετο...Αν συνεχιστεί όμως θέλει προσοχή...

Μην συγκρίνεις το πώς νοιώθεις με καμιά άλλη μανούλα...είσαι μοναδική περίπτωση.Να συζητάς για το πως νοιώθεις και να προσπαθείς να έχεις παρέα, ειδικά όταν σκοτεινιάζει.

Αυτό προκαλείται από την κατακόρυφη μείωση των ορμονών μετά την γέννα, την κούραση, την έντονη αίσθηση ευθύνης απέναντι στο μωρό, την αλλαγή τρόπου ζωής, την αλλαγή στο σώμα μας, καθώς και από κληρονομικούς λόγους.

Να τρως καλά, να πίνεις υγρά, να πάρεις το μωρό δίπλα σου για να μην χρειάζεται να σηκώνεσαι τα βράδια, να ζητήσεις βοήθεια με τις δουλειές του σπιτιού...για την ακρίβεια να μην κάνεις τίποτα....κάνεις την πιο σοβαρή δουλειά αυτή τη στιγμή, θηλάζεις!!!

Και το πιο βασικό: Να είσαι επιεικής με τον εαυτό σου!!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

!:P

Είμαι έτοιμη!!!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ!!!!

Βικάκι, έτσι σε θέλω!Άντε μη θυμώσει ο μπέμπης και σου κάνει μούτρα μετά, χαχα:tongue:

Συμφωνώ με Βίκυ 100% Τζενάκι! Ν' ακούς μόνο το ένστικτό σου κι εμάς...όσο να 'ναι τα έχουμε πιο φρέσκα από τις 60άρες μάνες και πεθερές μας...;);)

Κοριτσακια - μελλουσες μανουλες του Ιανουαριου 2011

ως μαμα πρωτοχρονιατικη του Ιανουαριου 2009

ευχομαι καλη λευθερια σε οσες θα γεννησετε μεσα στον ερχομενο μηνα, να σας ζησει το μωρακι για οποια γεννησε νωριτερα

και ευχομαι τα μωρα σας και οι ιδιες να χετε υγεια, καλο σαραντισμο, πανεμορφες εμπειριες και καλη επιτυχια σε οποια θελησει η προσπαθησει να θηλασει.

Και μακαρι φετος καποια η καποιες απο εσας να χετε την εκπληξη και ο Αγιος Βασιλης να σας το φερει πρωτοχρονιατικο!!!

Να στε καλα...και sorry που μπηκα απροσκλητη!! :D

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε κοπελιά με το ωραίο user name (εξαιρετική σημασία) για τις ευχές!!!

Είναι πάντα ευπρόσδεκτες!!!

Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσαρες μου γυρισα, ολα καλα με το nst η μητρα κανει ελαφρια προπονηση για τη μεγαλη μερα αλλα δεν εδειξε συσπασεις γεννας αν και ημουν προετοιμασμενη χαχαχα!!!

τις 2 επομενες μερες φετααααααααα...γιατι τελικα θα λειψει η γιατρος!

ουτε βολτα δεν μαφηνει να παω...οχι οτι τοχα σκοπο αλλα!!!

και το φαι με μετρο γιατι μπορει να ενεργοποιησει συσπασεις...δεν τοξερα...και του εδωσα και καταλαβε 2 μερες τωρα, οχι ποσοτητες αλλα καθε ωρα ολο και κατι εβαζα στο στομα μου!χιχιχι

δεν με κοιταξε απο κατω τελικα, την παρασκευη θα την παρω τηλ να μου πει ποτε θα εχουμε την επομενη συναντιση!

εσεις καλα ειστε κουκλιτσες μου?

τα παιδακια, τα μπεμπακια, τα εμβρυοζουζουνακια?

πολλα πολλα φιλακια στα μαγουλακια και στα κοιλουμπακια σας!!!!!!!!

βασδελακι μου, σε νοιωθω απολυτα αγαπη μου, αλλα μη μασας, ο μπιμπικος ερχεται και θα φερει την χαρα στο σπιτικο σας!και το αγγελουδι που βλεπει απο ψηλα θα χαρει να δει την μανουλα του ευτυχισμενη!

prosperous να εισαι καλα, χρονια πολλα και σε σενα και να χαιρεσαι το παιδακι σου!!!

παω να τσιμπισω και να ξαπλωσω λιγο, μακια μακια μακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

γεια σας ομορφες!

jennaki μου μια χαρα τα ειπαν οι κοπελιες μας! και εγω μια ετσι μια γιουβετσι ειμαι!!

αλλα μονο θηλασμο και τη Εφη ολα τα αλλα η μανουλα μου!να ναι καλα!

γιατι η πεθερα ουτε την κουπα του καφε της στο νεροχυτη δεν παει....η μανα μου τα εχει παρει κρανιως!

τεσπα με ξαναεπιασε ο πονος στην πλατη ξ στο στηθος πηρα κ τον γιατρο και μου ειπε οτι ειναι ψυχολογικο ή απο τον θηλασμο.

σημερα πηγαμε παιδιατρο και μου ειπε οτι δεν πρεπει να τον θηλαζω 2 ωρες με καμμια κυβερνηση 20 λεπτα με 40 ειναι μια χαρα.

για αυτο ποναω στην πλατη!!!

ο μικρος πηρε βαρος και ειναι μια χαρα λιγο ικτερακι ακομη εχει.σε 15 μερες παλι.

α και επειδη γεννησα προωρα θελει χαρτι το ικα.

Βικακυ αντε λιγες ωρες μεινανε!!

ανετ περιμενε να γεννησει η Βικη πρωτα κ μετα παρε σειρα!

φιλια!!

Γεια σας κοριτσαρες....χαιρομαι που ειστε ολες καλα.

Βικυ ετσι σε θελω πανετοιμη να συναντησεις το μπεμπαροοοο.......πω πω 2 μερες μεινανε!!!!!

Αννετακι ξεκουραση και ηρεμια,φεετα εεε μην ξεχνιεσαι...!:cool::cool:

Μαρουσκακι μου εννοειται πως ειναι οι μασκοτ μας....οσο για την Τεταρτη ανυπομονουμε ολες να ακουσουμε την τρισευτυχισμενη μανουλα!!!!!!!Εσυ πως εισαι????Οι φωτογραφιες με τα μικρα σου ειναι super!τα μελομακαρονα τα φαγαμε η ακομα????χαχαχαχαχα.......

Μαρακι τι καλα που μεγαλωνει ο μπιμπικος...τελειααα!:P

Τζεννακι,Ιωαννα,Λιανα,Ευακι,May τι κανετε?? φιλακια πολλα πολλα.......στις κοιλιτσες......

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!!Διαβασα τα νεακια σας αλλα δεν εχω κουραγιο μα απαντησω σε καμια..Χιλια συγγνωμη...

Εγω μολις γυρισα απο αγορα απο τις 3 που ημουν εξω!

Εψαχνα δωρακι για την αδερφη μου(Βασω)

και νιωθω ενα ρακος!

Και οχι τιποτα αλλο,ειχαμε κανονισει να ερθει ενας φιλος του αντρα μου σημερα,και πηγε να τον παρει τωρα!!

Νιωθω οτι θα καταρευσω ειλικρινα!!! :(

b353ca0f41.png26lWp2.png

Η υδροκήλη στα μικρά αγόρια είναι μία ανώδυνη διόγκωση του όρχι, ο οποίος μοιάζει σαν να επιπλέει σε ένα μπαλόνι από νερό. Στα πιο πολλά νεογέννητα, το υγρό υποχωρεί έπειτα από μερικούς μήνες μόνο του, αλλά η παρουσία του μπορεί να ανησυχήσει πολλούς γονείς. Σε περιπτώσεις αμφιβολιών, ένας υπερηχογραφικός έλεγχος μπορεί να επιβεβαιώσει τη διάγνωση.

Μαρία βρήκα αυτό...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...