Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

γεια σας κορίτσια!

βλέπω η Μαρούσκα δίνει τις σωστές συμβουλες!!! Συμφωνώ απολύτως!

Ελπίζω να περάσατε ωραία σήμερα...

Εγώ μετρ'αω μέρες αλλά ρε κορίτσια....δεν θέλω να χάσω την κοιλίτσα μου....:(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπάρχει πάντα και το τέταρτο παιδί!!!!Χιχιχι!Καλημέρα σε όλες.Σήμερα έχω το τραπέζι, ελπίζω να έχει επιτυχία!Θα τα πούμε το βράδυ!Φιλάκια κοιλούμπες μου!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!

είστε όλες καλά????

Joa μου να χαίρεσαι το αντράκι σου να είναι γερό και τυχερό και όλα τα καλά να έχει!!!

Αννετακι μου να είσαι πολύχρονη και με το καλό το μωρουλίνι σου!!!

Καλά έχετε φιλιά και από τον γιό μου γιατί όση ώρα γράφω δεν έχει καθήσει σε μια μερία!!! μάλλον σας βλέπει σαν θείες του :tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

αντε Βικακυ πλησιαζει η στιγμη!!!

ανυπομονεις εε??

εδω ανυπομονω εγω λεμε!!

Κι όμως...όχι....

Χθες σκεφτόμουν να μην πάω την Τετάρτη...

Τι έχω πάθει.....

qwlrp3.png

Χρονια πολλα και καλα!!!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες!!!περασαμε καλα αν και ο χρηστακος λογω τρελου βηχα περασε και μια βολτα απο το ιατρικο για μια μασκουλα..σήμερα σηκωσε και λιγο πυρετουλι αλλα δειχνει να πηγαινει καλυτερα...

το τραπεζι πηγε καλα παρολο που κουραστηκα πολυ ...αλλα πρεπει να το παρω αποφαση οτι ειμαι ετοιμογεννη..

Vasdeli μου εφτασε η ωρα!!!με το καλο κοριτσαρα μου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααααα!!!

Αννετακι μου,χρονια σου πολλα κι απο εμενα,να ζησεις,να ευτυχησεις

και ο,τι επιθυμεις να το αποκτησεις...Με το καλο ο μπεμπουλινος, μ'ενα

πονο κι πολλα χαμογελα!!

Πεζει ρολο η πιεση μου με τα πρηξηματα?Ο γιατρος μου ειχε πει

να αποφευγω την ορθοστασια και οτι ειναι απο κακη κυκλοφορια..

λιανα μου κι εμενα κατα καιρους πριζονται τα ποδια μου και σιγουρα ειναι απο την ορθοστασια, μολις τα ξεκουρασω τσουπ φενονται τα αστραγαλακια μου!!!απλα καλο ειναι να ελεγχουμε την πιεσουλα μας

γεια σας κορίτσια!

Ελπίζω να περάσατε ωραία σήμερα...

θα χασεις τη κοιλιτσα σου αλλα θα γεμισεις την αγκαλιτσα σου φιλεναδα!!!

Καλημέρα και χρόνια πολλά!!!

είστε όλες καλά????

Αννετακι μου να είσαι πολύχρονη και με το καλό το μωρουλίνι σου!!!

Καλά έχετε φιλιά και από τον γιό μου γιατί όση ώρα γράφω δεν έχει καθήσει σε μια μερία!!! μάλλον σας βλέπει σαν θείες του :tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω ευα μου κι εσυ με το καλο τον μπεμπακο σου!!!

καλε κατι ξερει το παιδι...φυσικα και ειμαστε θειες...θειες ψυχης!!!

πολλα χαδακια να του δωσεις!!!

Κι όμως...όχι....

Χθες σκεφτόμουν να μην πάω την Τετάρτη...

Τι έχω πάθει.....

διακρυνω μια φοβια βασδελακι μου?γιατι κοριτσαρα μου?

ολα καλα θα πανε και μετα δεν θα σε νοιαζει η αδεια σου κοιλιτσα!!!

μονο να ειναι γεματη η κοιλιτσα του μπιμπικου σου!!!

Χρονια πολλα και καλα!!!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες!!!περασαμε καλα αν και ο χρηστακος λογω τρελου βηχα περασε και μια βολτα απο το ιατρικο για μια μασκουλα..σήμερα σηκωσε και λιγο πυρετουλι αλλα δειχνει να πηγαινει καλυτερα...

το τραπεζι πηγε καλα παρολο που κουραστηκα πολυ ...αλλα πρεπει να το παρω αποφαση οτι ειμαι ετοιμογεννη..

Vasdeli μου εφτασε η ωρα!!!με το καλο κοριτσαρα μου..

περαστικα στον χρηστακη μας ιωαννα μου!

ναι καποια στιγμη πρεπει να το παρεις αποφαση!

αν και περιμενω κι αλλες ταρζανιες απο σενα μεχρι να γεννησεις!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

πωπω κοριτσια 37 και 4!

ποτε περασε ο καιρος?αχ με το καλο να υποδεχτουμε τα νινακια μας!!!

εχθες εβλεπα στον υπνο μου πως ημουνα στο χειρουργειο για γεννα κι εγω ανυσηχουσα γιατι δεν μου ειχαν κανει ουτε κλησμα ουτε ξυρισμα.

ειχα και εναν γιατρο (τηλεοπτικο) και ξαφνικα φερνει ενα σαν κατσαβιδι...χ*στηκα εγω..."θα μου σπασεις τα νερα γιατρε" τον ρωτησα...το καρφωνει στο στρωμα του κρεβατιου για να αποροφαει τους πονους..αιντε αιντεεεεεεεε!!!

και απο πονο μηδεν (μακαρι να ειναι ετσι) αλλα το κλαμα πηγαινε συννεφο απτον φοβο μη πονεσω

ηρθαν δυο μαιες μια ζουμπουρλου που μου κρατουσε το χερι και μια στα ιδιαιτερα και μολις μου λεει εισαι σχεδον ετοιμη νοιωθω κατι συσπασουλες και με πονουσε η κοιλιτσα μου και να το ματι γαριδα εγω...ξυπνησα...δεν περιμενα λιγο ακομα να δω πριν την γεννα τον αντρακο μου!χιχιχι

κι εννοειται πως μολις ξυπνησε ο αντρας μου ετοιμασα την βαλιτσουλα μου, ειμαστε πανετοιμοι λεμεεεεεεεεεε!!!

ψυχολογικα οχι απολυτως αλλα θελω να τον παρω στην αγκαλιτσα μου!!!ααααααααχ!!!

αυριο εχω nst και θα με κοιταξει και απο κατω!ουφ αγχωθηκα τωρα

βασδελακι λες να ειναι η μερα μου?ειχες πει οχι 26, καλυτερα 27!!!χαχαχα

λες????????

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

και κατι αλλο που τωρα το θυμηθηκα, οταν τεντωνονται τα μωρακια μας, σας πονανε?

ο δικος μου εκτος οτι με ποναει μερικες φορες σκαλωνει το ποδαρακι του και οταν το ελευθερωνει με δυναμη νοιωθω πως θα μου σκισει την κοιλια

αυτα...αν θυμηθω τιποτε αλλο θα μονολογισω παλι!

μαρουσκακι καλα να περασετε σημερα κουκλα και ασε και καναν αλλον να βοηθησει ετσι?

IB5Vp2.png

κοριτσακια μου χρονια πολλα και καλα,να'μαστε ευτυχισμενες αγκαλια με τους αντρες μας και με τα μπεμπακια μας.........

Χρονια πολλα και σε ολους τους εορταζοντες.....

Ιωαννα να χαιρεσαι το Χρηστακο σου...

Αννετακι οτι ποθεις αν και ειμαι σιγουρη πως ξερω τι ειναι αυτοοοο....χαχαχα....

Τζεννακι πολυχρονη και ευτυχισμενη αγκαλιτσα με το γλυκια σου μπουμπου....

Βικυ εφτασε η ωρα της μεγαλης συναντησης.τελειααααααα με το καλο να γνωριστειτε και να αγαπηθειτε..........αχ τι καλα!

Σας φιλω γιορτινα ,παμε μια επισκεψουλα σ' ενα φιλο Μανωλη ...θα προσπαθησω να μπω αργοτερα...ματς ματς!

1a0fd6e0b8.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Επειδή το έχω ψάξει πολύ μέσα μου, μάλλον αυτή η άρνηση να γεννήσω έχει να κάνει με τον βίαιο αποχωρισμό της προηγούμενης άτυχης φοράς....

Τι να πω...

Ανετ, όταν πήγα για nstετά τη συνάντησή μας στο Σύνταγμα με είχε κοιτάξει και μένα από κάτω....:eek:

Μη φοβάσαι...αν δεν είναι να συμβεί δεν θα συμβεί....

qwlrp3.png

Καλημέρα!Τα καλά μου παιδάκια με άφησαν να πιω καφέ με την υπόσχεση μετά να παίξουμε ιππότες στο νέο τους κάστρο!Χαχα! Το τραπέζι πήγε πολύ καλά, όλα ήταν ωραία κι είχα πολλή βοήθεια (γιατί ανέβαζε, κατέβαζε πιάτα στη σκάλα...θα γεννούσα στον 8ο!!).

Βικάκι, καταλαβαίνω (όσο μπορώ βέβαια, μιας και δεν την έχω ζήσει την απώλεια ενός παιδιού, και καμιά ποτέ να μην τη ζούσε μακάρι!)πώς νιώθεις, αλλά την Τετάρτη θα πας για να πάρεις αγκαλιά ένα ολοζώντανο αγοράκι που θα ζει και θα αναπνέει χάρη στην αγάπη και τη φροντίδα σου (και στο γαλατάκι σου, να μην ξεχνιόμαστε!).... Αυτό να σκέφτεσαι!Όλα τα άσχημα άφησέ τα πίσω σου, για τις 3 ζωούλες που είναι όλη η ζωή σου:):):):)Σε σκεφτόμαστε όλες, πίστεψέ με, είσαι η μασκότ (μαζί με το Μαράκι) των μανάδων Ιανουαρίου 2011, συμφωνείτε κορίτσια?Και πάλι καλημέρα..Δε θέλω να γράψω αυτές τις μέρες τίποτε άλλο, η σκέψη μου είναι στην Τετάρτη και το μπέμπη σου, αλήθεια!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Χρόνια πολλά!!!!!

Ιωάννα μου να χαίρεσαι τον Χρηστάκο σου να είναι γερός και δυνατός!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας αλλά δεν γιορτάζω το Τζένη είναι το

βαφτιστικό μου...

Μαράκι μου περαστικά σου αμάν να φύγει το 2010 μπάς και ηρεμήσεις λιγάκι...

Βίκυ μου ήρθε η ώρα...δεν μπορώ να σε παρηγορήσω για το θέμα της κοιλίτσας γιατί ακόμη και τώρα νιώθω πολύ στεναχωρημένη όταν συνειδητοποιώ ότι δεν την έχω πλέον...ειλικρινά σας μιλάω σας ζηλεύω πολύ που έχετε ακόμη τις κοιλίτσες σας...δεν ξέρω γιατί το πήρα τόσο στραβά μάλλον θα φταίνε οι ορμόνες...

Να ρωτήσω κάτι τις δευτερο-τριτομανούλες???είναι φυσιολογικό να νιώθω τόσο χάλια?πέρα από εξαντλημένη αισθάνομαι πολύ στεναχωρημένη σχεδόν όλη μέρα κλαίω και νομίζω ότι παθαίνω μικρές πανικού αφού φοβάμαι ότι θα μου κοπεί το γάλα από όλο αυτό το στρές...

Δεν κατάφερα να μπώ ήμουνα ελαφρώς διαλυμένη τις τελευταίες δυό μέρες η μικρούλα έχει πονάκια γιατί είναι δυσκοίλια...:-(:-(:-(:-( Εγώ πάντως όταν έχει ανησυχίες η μικρή της δίνω λίγο χαμομιλάκι κατευθείαν την ηρεμεί...σώθηκα λέμε...

Μαρούσκα μου εσύ που ξέρεις...το στήθος μου τις τελευταίες δύο μέρες με σουβλίζει εσωτερικά και την ώρα του θηλασμού αλλά και σε άσχετο χρόνο...λές να είναι επειδή αρχίζει τώρα η κανονική "παραγωγή" γάλακτος???Πότε θα σταματήσει???

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...