Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερααααα!!!

Αννετακι μου,χρονια σου πολλα κι απο εμενα,να ζησεις,να ευτυχησεις

και ο,τι επιθυμεις να το αποκτησεις...Με το καλο ο μπεμπουλινος, μ'ενα

πονο κι πολλα χαμογελα!!

Πεζει ρολο η πιεση μου με τα πρηξηματα?Ο γιατρος μου ειχε πει

να αποφευγω την ορθοστασια και οτι ειναι απο κακη κυκλοφορια..:confused:

Μαρια ναι!!Περασε και η πρωτη μερα του 9ου και η ανυπομονησια ολο και αυξανεται!!Τι καλα να βλεπεις τα παιδακια σου σε γιορτες ε?Εγω βεβαια ακομα θυμαμαι τον εαυτο μου στις γιορτες!Ε δεν περασαν και πολλα χρονια απο τοτε!!χαχαχα :tongue:

Βικυ με το καλο η εξετασουλα και να χεις ευχαρηστα νεα...

Αντε να ερθει τωρα και ο μικρος μαζι με τον Αη Βασιλη! :)

Περιμενουμε νεα σου...

Ιωαννα μου, να χαιρεσαι απο τωρα σου ευχομαι το Χρηστακι,

γιατι αυριο λογο εορτης δεν ξερω αν θα μπορεσουμε να τα πουμε...

Πολυχρονος, καλοτυχος και με καλα μυαλια...:D

Εμεις αυριο εχουμε επετειο (σχεσης) με τον αντρουλη μου 3 χρονια

κι ετσι σημερα το βραδυ θα το περασουμε τα δυο μας...

Ε θα ναι και τα τελευταια που θα μαστε μονοι μας...

Εκεινος μου ειπε θα αναλαβει το φαγητο!

Οποτε σε μενα μενει μονο η διακοσμηση!

Καλα να περασετε κουκλιτσες μου οτι και να κανετε σημερα και αυριο

αν δε σας ξαναδω και χρονια πολλααααα...

Καλα Χριστουγεννα να χουμε ολες μας...Σας φιλωωωωω.....

(Θα μπω να δω νεα της Βικυς πιο μετα) (ημοτικον με φιλια):tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

εχω χασει επεισοδια αλλα μου συνεβη κατι και ημουν στο νοσοκομειο...ειμαι καλα τωρα ομως.

με επιασε εντονος πονος στο στηθος και στην πλατη και δυσπνοια εχασα κ τις αισθησεις μου και πηγαμε με ασθενοφορο στο νοσοκομειο. Τα ειδα ολα εκλαιγα απαρηγορητη νομιζα οτι επαθα καρδιακο επεισοδιο ομως τελικα ηταν στομαχικος ιλιγγος!

ολα καλα απλα πρεπει να κανω εξετασεις να δω μηπως ειναι η χολη μου.

Τεσπα Χρονια Πολλα σε ολες και με το καλο τα μπεμπεδακια σας!

Ιωαννα μου να χαιρεσαι τον Χρηστο σας!

Φιλακια φιλεναδες!

Καλημέρα κορίτσια και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Τα παιδιά βγήκαν για τα κάλαντα και γύρισαν με γερό χαρτζιλίκι!!!Παππούδες, γιαγιάδες, θείοι,θείες ξηλώθηκαν κανονικότατα....:P

Περιμένω το ραντεβού για to nst και απυπομονώ!!! Πιθανότατα θα ορίσουμε και την καισαρική!:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα έβλεπα ένα αγχωτικό όνειρο αλλά δεν δίνει πλέον σημασία! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΜΠΕΜΠΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!

Χθες ο καλός μου με έβγαλε βόλτα με το αυτοκίνητο, είδα την Αθήνα by night με τα λαμπάκια και ήταν τόσο ωραία!(Ε, είπα το πολύ πολύ να γεννήσω Χριστούγεννα!!!:P Το παράδοξο είναι ότι αν και κάναμε και ψώνια δεν είχαμε ούτε μία σύσπαση....)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

πολυ καλα εκανες και βγηκες βολτιτσα!

οσο για τα παιδια και η δικια μου ηθελε αλλα δεν την αφησα εδω στο χωριο ολοι εχουν σκυλια στις αυλες (κ εμεις το ιδιο) και φοβαμαι...τα ειπε σε εμενα στην γιαγια της και στην θεια της και μαλιστα γυρναγε τα χαρτονομισματα πισω!χαχα!ηθελε ψιλα!

οσο για αυτο που επαθα τι να πω η γκαντεμια στο μεγαλειο της!

πηρα τηλ τον παπα να παω να πρω μιση ευχη κ μου ειπε οχι μονο στις 40 μερες...

Διαφημίσεις

Να μαι παλι ...

Μαριαεφη μου και Λιανα ευχαριστω για τις ευχες!!!να ειστε καλα να χαιρεστε τις οικογενειες σας!!

Μαριαεφη μου περαστικα!!!σημασια εχει οτι δεν ειναι κατι σοβαρο παρα την τρομαρα που πηρες..Οσο για την ευχη εγω θυμαμαι 15 ημερων φωναξαμε τον παπα και ηρθε σπιτι και μας την εδωσε...μαλλον ειναι θεμα παπα ..

Που ειναι και το vasdelaki να μας πει τα νεα απο το nst!!!!

εδω τριγυρω θα μαι μακια..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τζενακι μου, να υποθεσω πως γιορταζεις σημερα?χμμμμ

οπως και ναχει χρονια πολλα και καλα κουκλα μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να ειστε πολυ πολυ ευτυχισμενοι!!!

μαρακι μου τι ηταν αυτο που επαθες κουκλα μου?ευτυχως δεν ειναι κατι ανυσηχητικο βρε κοριτσι, περαστικα σου κοπελα μου!φιλια σε ολους σας!

βασδελακι περιμενουμε τα νεα σας, μη μας κρατας σε αγωνια!

λιανα μου να ζησετε κουκλα μου παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι και με το καλο ο καρπος του ερωτα σας!!!

ιωαννα μου προς το παρον γραπτες οι ευχες μου για τον χρηστακο σου , να τον χαιρεστε και να τον καμαρωσετε οπως ποθειτε και με το καλο ο αδερφουλης του!!!

εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσεται τον πονοκεφαλο ο οποιος μου ξαναεκανε επισκεψη.

αλλα θα τον νικησω τον ατιμο, να τωρα θα παρω 2 ντεπον οπως μου συνεστησε η γιατρος!

σας φιλω γλυκα και για αυριο να σας ζησουν οι εορταζοντες!!!

μακιαααααααααααα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου, πρώτα ο Θεός, θα κρατήσω στην αγκαλιά μου τον δεύτερο γιο μου, κορίτσια....:P

Είμαι πολύ συγκινημένη και συγχρόνως το μυαλό μου δουλεύει με χίλια....

Πρωτοχρονιά λογικά θα κάνω μέσα, αγκαλιά με το αγγελούδι μου!!!

Το nst έδειξε μια ήρεμη μήτρα και τέλειο καρδιακό παλμό του μπέμπη...Τα αμνιακά υγρά είναι άψογα!

Ρώτησα τον γιατρό αν θα μπορέσω να κάνω rooming in και απάντησε χαρακτηριστικά: ' εννοείται'

Είμαι χαρούμενη!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Υπέροχα νέα βασδελάκι!!! Ακούς Αννετάκι?29!Εσύ ΟΧΙ, καλά??:tongue::tongue:Βικάκι μου, σούπερ ο μπεμπουλίνος ως το τέλος, είδες το αγόρι σου???Άντε, λίγη υπομονή ακόμη....

Τζενούλα, αν είσαι Ευγενία χρόνια σου πολλά, κι ό,τι επιθυμείς που φαντάζομαι είναι υγεία για σας και την Κατερινούλα σας!

Ιωαννάκι μου, να χαίρεσαι το Χρηστάκο σας προκαταβολικά, να τον καμαρώσετε όπως ποθείτε...Αύριο θα κάνω το χοιρινό και θα σου πω...

Μαράκι, περαστικούλια, η γκαντεμιά σε κυνηγάει και μετά τη γέννα.Όσο για την ευχή, ναι, είναι θέμα παπά κι εγώ έχω ακούσει για μισό σαραντισμό.....

Καληνύχτα, εύχομαι να περάσετε όλες υπέροχα αύριο με τα μπεμπάκια σας, εσωτερικά κι εξωτερικά;););)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

καλα χριστουγεννα σε ολες κοριτσια!!!!

vasdeli καταπληκτικα νεα, με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!!

mariaefi περαστικα σου ευχομαι, να ειναι το τελευταιο αυτο που συνεβη,

απο εδω και στο εξης μονο ευτυχισμενες στιγμες με την οικογενεια σου!!

αννετ, fangri, joa, liana και ολες οι υπολοιπες,

ευχομαι καλες γιορτες με τις οικογενειες σας και με το καλο να ερθουν τα μωρακια μας!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Βικακυ μου με το καλο να κρατησεις τον γιοκαρινο σου το κοπελι σου!!

ρε τριτομανουλες για πειτε μου κατι θηλαζα τον μικρο απο τις 2 το μεσημερι μεχρι κ τις 4 μιση ναι ναι και εκλαιγε σερι μολις τον εβαζα στο πορτ μπεμπε..ποναγε κ η κοιλια του σιγουρα.στις 5 του εκανα γαλα αφου τσιριζε και ηπιε 60 μλ και ηρεμησε.Λετε να μην του φτανει το γαλα μου?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Βικακυ μου με το καλο να κρατησεις τον γιοκαρινο σου το κοπελι σου!!

ρε τριτομανουλες για πειτε μου κατι θηλαζα τον μικρο απο τις 2 το μεσημερι μεχρι κ τις 4 μιση ναι ναι και εκλαιγε σερι μολις τον εβαζα στο πορτ μπεμπε..ποναγε κ η κοιλια του σιγουρα.στις 5 του εκανα γαλα αφου τσιριζε και ηπιε 60 μλ και ηρεμησε.Λετε να μην του φτανει το γαλα μου?

Το ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ είναι ο μεγαλύτερος μύθος που υπάρχει.Το στήθος παράγει όσο χρειάζεται το μωρό... Απλώς δε θέλει να δίνεις καθόλου ξένο, γιατί επηρεάζεται η δική σου παραγωγή. Το μωρό μπορεί να νύσταζε και στις 5 να τεζάρισε από την κούραση, μπορεί να περνά φάση ταχείας ανάπτυξης (η πρώτη παρατηρείται γύρω στις 3 εβδομάδες)... Μπορεί να έκανε κολικούς... Μπορεί να μην ήθελε να σε αποχωριστεί...Πολλά μπορεί! Μόνο μην πέσεις στο τριπάκι δε φτάνει το δικό μου, θα δώσω μπιμπερό... Δεν υπάρχει λέμε αυτό.... Στο λέω εγώ που θήλασα 2 παιδιά για 7 και 13 μήνες αντίστοιχα και δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, αλλά σίγουρα ήταν ό,τι καλύτερο έκανα γι' αυτά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους;)

Μήπως έφαγες κάτι που τον πείραξε?Τι να πω...:rolleyes:

Ιωαννάκι, το έκανα το φαγάκι, αλλά μου απέτυχε ολίγον τι, γιατί το έβαλα στη χύτρα για 35 λεπτά αντί 45 που λέει και με πιο πολύ νερό και παρόλα αυτά άρπαξε, τι να πω, ίσως λόγω γκαζιού (πολύ δυνατό σε σχέση με ηλεκτρική κουζίνα)...Πάντως έγινε πολύ γευστικό...Δεν πειράζει, άλλη φορά θα ξέρω...;)

Ελπίζω να είχατε όλες μια υπέροχη μέρα...Καλό βράδυ!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρακι μου πολυ σωστα αυτα δεν το συζητω εχεις δικιο αλλα τι να πω ..ισως ειναι η φαση ταχειας αναπτυξης...ξερω οτι εχω γαλα αφου τον βλεπω που καταπινει και οτι το στομα του ειναι γεματο...θα δω κ το βαρος του την Δευτερα....

ξενο του δινω ενα γευμα το βραδυ για να κοιμαμαι κανα 3 ωρω μονο σημερα του εδωσα το απογευμα γιατι δεν ηρεμουσε και ειχε δωσει ρεσιταλ στο κλαμα!!

εγω προσεχω την διατροφη μου πολυ παρα πολυ...

καλα οι γιοι σου απιστευτα μουτρακια λεμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...