Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλα ο διαλογος που ειχες με τη γιατρο τα σπαει Αννετακι μου δεν παιζεσαι......χαχαχαχα!Αυτο ελειπε να μη γελουσε η γιατρος με αυτα που της ειπες.....!:P

Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να γεννησεις πριν απο 28-29???sorry κιολας αλλα δεν το πιασα.....!Αντε τωρα θα τρως κανα γλυκακι και για μας :P:p:p....τι καλα......μηπως μπορεις να χτυπησεις ενα μελομακαρονο για μενα???

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικυ σου 'ρχονται...σου 'ρχονται..........:P:p

Πιστευω δεν εχει καποια προετοιμασια γι' αυτο το 'χω αφησει για αργοτερα,για τη δημοσια τραπεζα εννοω.

Λιανα σ'ευχαριστω πολυ για το μεηλ...φαινεται πολυ ευκολο:P

Ποσο ωραιο ειναι να 'χει το μπεμπουλη τον ιδιο παιδιατρο με σενα...τελειο!

Εγω σιδερωσα και το δευτερο πλυντηριακι με τα ρουχα της μπουμπους κι εχω κατουρηθει απ'τη χαρα μου.....φανταζομαι τι θα παθω αργοτερα!

φιλακια στις κοιλιτσες........ματς ματς :D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Καλα ο διαλογος που ειχες με τη γιατρο τα σπαει Αννετακι μου δεν παιζεσαι......χαχαχαχα!Αυτο ελειπε να μη γελουσε η γιατρος με αυτα που της ειπες.....!:P

Δεν υπαρχει δηλαδη περιπτωση να γεννησεις πριν απο 28-29???sorry κιολας αλλα δεν το πιασα.....!Αντε τωρα θα τρως κανα γλυκακι και για μας :P:p:p....τι καλα......μηπως μπορεις να χτυπησεις ενα μελομακαρονο για μενα???

την μουρλανα νικακι μου, ηταν και στεναχωρημενη και τις εφτιαξα την διαθεση...το τι φιλια εισεπραξα δεν λεγεται

και η τσαντουλα που της εκανε δωρο ο μπεμπης της αρεσε τρελα!!!

μα γιαυτο θελει να ξανακανουμε nst στις 27, για παν ενδεχομενο!

μονο Ο Θεος ξερει ποτε θα ερθει ο μπεμπακος!!!

απλα θελει να προσεξω πολυ εκεινες τις δυο μερες που θα απουσιαζει.

μελομακαρονο ε?μωρε λεω να κανω λιγο ακομα υπομονη...καμια φορα απορω με την δυναμη ψυχης που εχω...χαχαχα

αλλα καμια μπουκιτσα δεν βλαπτει

οτι βαλω κατω απτην μυτη θα το βαλω για ΟΛΕΣ!!!:tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αλλα να πω την αμαρτια μου, σημερα εφαγα καρμποναρα και η μετρηση πιο σουπερ κι απο σουπερ

73 προ φαγητου, 99 μετα!!!πως με βρισκετε?

αν σας εκανα να ζηλεψετε ελατε να φαμε εχει για ολες!!!

μονο ο αντρουλης μου που θα πηδηξει απτον 2ο...θα τον τρελανουμε λεμεεεεεεε!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

Οι στιγμές που έζησα δεν περιγράφονται....

Δύο πιτσιρίκια να κρέμονται από την αγκαλιά μου και εγώ να τα γεμίζω φιλιά.....Διαβάσαμε και το καθιερωμένο μας παραμύθι......:P:p:p τα παιδάκια μου...πόσο μεγάλωσαν μέσα σε αυτές τις 18 μέρες που έκανα να τα δω....ποτέ ξανά δεν τα είχα αποχωριστεί τόσο πολύ....

Είμαι ευτυχισμένη!!!!

Καληνύχτα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

η vasdeloμανουλα υποδεχτηκε τα παιδακια της και φανταζομαι τι αγκαλιες και φιλια επεσαν χθες μετα απο 18 μερες!!!αντε vasdeli τωρα ας ερθει το μπεμπακι οποτε θελει !!!

Αννετ μου μπραβο κοριτσακι ολα καλα με το νστ!!!εγω στο ειπα ..το εχω προαιασθημα οτι θα γεννησεις αρχες του νεου ετους 2-3/1 καπου εκει σε εχω...

Βρε την ερμη την γιατρο ...φανταζομαι το αννετακι με το γυαλισμενο το ματακι ...

Φαγκρι μου περιμενουμε νεα σου απο τον γρηγορη αγγελουδι !!!

Νικακι μιας και επιασες το σιδερο ελα και απο εδω βρε που εχω 2 πλυντηρια ρουχα του χρηστου ...και αυτα παιδικα ειναι χαχαχα

Κοριτσακια μπηκα στον μηνα μου!!!Λιανακι ξεκιναμε αντιστροφη μετρηση !!Σήμερα εχω κομωτηριο και μετα σιδερο....σήμερα λεω να μην μαγειρεψω και να φαω πακετακι απο την μαμα...Και ναι ανεβασα και την βαλιτσα μου !!!!απο εβδομαδα θα αρχισω να την γεμιζω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα αγαπες!!!

καλως τους δεχτηκες βασδελακι μουυυυυυυυυυυ!!!

να φανταστω πως κοιμηθηκατε και αγκαλιτσα?

αντε τωρα να ερθει και ο μπιμπικος να ολοκληρωθει η ευτυχια σου!!!

ιωαννα μου χαχαχχα την μουρλανα εχθες...της ηρθε ξαφνικο της γυναικας...χαχαχα

πωπω μπηκες στον μηνα σου, τωρα μετραμε αντιστροφα!!!!!!

αχ με το καλο τα μωρακια μας!!!

IB5Vp2.png

Καλημέρα!!!!

Επιτέλους μετά από 2 μέρες κατάφερα να διαβάσω όλα σας τα νέα!!!!Χαίρομαι που είστε όλες καλά...

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...

Δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ, οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν αυτό που νιώθω όταν την κοιτάζω...ποτέ δεν περίμενα ότι ένα τόσο δά μικρούλι πλασματάκι θα μπορούσε να είναι τόόόόόσο μαγικό...Σήμερα κλείνουμε μια εβδομάδα μαζί κι ακόμη δεν έχω καταφέρει να σταματήσω να κλαίω από ευτυχία κάθε φορά που την κοιτάζω...είναι ότι πιό όμορφο έχω δεί ποτέ στην ζωή μου...

Και για να μη με περάσετε για καμιά χαζοχαρούμενη όχι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα αλλά όταν με κοιτάζει μέσα στα μάτια ή κοιμάται στην αγκαλιά μου και κάνει αυτές τις τρισχαριτωμένες γκριμάτσες ξεχνάω τα πάντα...

Δεν μπορώ να γράψω παραπάνω γιατί έχει αρχίσει να ξυπνάει...θα μπώ κάποια άλλη στιγμή...

Σας φιλώ γλυκά όλες...

Υ.Γ. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό στην μπεμπούλα μου με πολλή πολλή αγάπη από την μανούλα...

02sAvABiVXE&feature

I3hdp3.png

Καλημέρα!!!!

Επιτέλους μετά από 2 μέρες κατάφερα να διαβάσω όλα σας τα νέα!!!!Χαίρομαι που είστε όλες καλά...

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχές σας...

Δεν ξέρω τι να σας πρωτοπώ, οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να περιγράψουν αυτό που νιώθω όταν την κοιτάζω...ποτέ δεν περίμενα ότι ένα τόσο δά μικρούλι πλασματάκι θα μπορούσε να είναι τόόόόόσο μαγικό...Σήμερα κλείνουμε μια εβδομάδα μαζί κι ακόμη δεν έχω καταφέρει να σταματήσω να κλαίω από ευτυχία κάθε φορά που την κοιτάζω...είναι ότι πιό όμορφο έχω δεί ποτέ στην ζωή μου...

Και για να μη με περάσετε για καμιά χαζοχαρούμενη όχι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα αλλά όταν με κοιτάζει μέσα στα μάτια ή κοιμάται στην αγκαλιά μου και κάνει αυτές τις τρισχαριτωμένες γκριμάτσες ξεχνάω τα πάντα...

Δεν μπορώ να γράψω παραπάνω γιατί έχει αρχίσει να ξυπνάει...θα μπώ κάποια άλλη στιγμή...

Σας φιλώ γλυκά όλες...

Υ.Γ. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό στην μπεμπούλα μου με πολλή πολλή αγάπη από την μανούλα...

02sAvABiVXE&feature

αχ τζενακι μου, απολαυσε το θαυματακι σου κοπελα μου και να δωσεις τρυφερα φιλακια στην μικρη σου πριγκιπεσσα!!!

αυτο ειναι ευτυχια και παντα να σας συντροφευει!!!

οταν μπορεσεις να μπεις να μας πεις λεπτομερειες για την μπεμπουλα σας!!!

και καμια φωτο να την καμαρωσουμε οκ?

πολλα φιλακια και σε σενα!!!μουατς!!!

το τραγουδακι αγαπημενο!!!

πως αλλιως ομως να περιγραψεις αυτο που αισθανεσαι?ενα σαγαπω ειναι τοσο λιγο αλλα και τοσο αληθινο και μεγαλο!!!

IB5Vp2.png

Αχ Τζενη!!με συγκινησες πολυυυυ....Τι ομορφο συναισθημα!!

Αγνωστο ακομη για μενα αλλα ελπιζω να το μαθω συντομα κι εγω!!

Πωπω βρε κοριτσια!!σιδερο ακουω και πιανετε η μεση μου!!!:tongue:

Εγω κοριτσια εχω γινει σαν μπαλονι!

Τα ποδια μου στο κουτεπιε εχουν πρηστει τοσο

που ειμαι για καινουριο ζευγαρι παππουτσια οπωσδηποτε

και ξεκινησε και λιγο στα χερια!

Ειδικα το δεξι που κανω πιο πολλες δουλιτσες ποναειειειει!!!

Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καθολου(με ματιασατε ατιμες)χιχι

Πονουσε ολη μου η δεξια πλευρα,τρελο πιασιμο

και ο μπεμπης δε σταματησε λεπτο να κινηται!!Αυτα :tongue:

Ιωαννα μου ναι επιτελους!!

Μπηκαμε κι εμεις στον 9 και ειμαστε πλεον κι εμεις "κινουμενες ωρολογιακες βομβες",

οπως με χαρακτηρισε και μια φιλη μου!!χαχαχαχα..

Κοιτα και το τικερακι μου να χαρεις κι εσυ!Φτασαμε στο τελοςςς!!:D

Αννετ κι εγω για το νεο ετος σε εχω...Για να δουμε ομως...

Μπορει το μπεμπακι να χει αλλες βλεψεις...

Καλα με το διαλογο σου με τη γιατρο εννοειται πως πεθανα κι εγω στο γελειο!!

Δε χρειαζεται να το γραψω φανταζομαι!!Εισαι απιθανη!! :D

Βικυ καλως τους δεχτηκες...Τωρα ειναι ολα ετοιμα για την αφιξη του μπεμπουλη!!

Ολες οι υπολοιπες κουκλιτσες σας φιλω γλυκα...

Νιωθω πολυ χαρουμενη σημερα και πιο ηρεμη για τη μεγαλη μερα πιο πολυ απο ποτε πριν!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

λιανα μου την πιεση σου να ελεγχεις συχνα οκ?

απο δω και περα να εισαι προετοιμασμενη για ελαφρυ υπνο και πολλες αυπνιες...προετοιμαζεται ο οργανισμος μας!!!

χαχαχα ειχαμε πολυ πλακα εχθες με την γιατρο, ευτυχως ειναι πολυ κουλ και ανετη, αν ηταν καμια περιεργη δεν θα ξεστομιζα κατι τετοιο και ουτε θα την ειχα γιατρο!!!

φιλουμπες στις κοιλουμπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Κορίτσια γεια σας!

Χάθηκα μέσα στις αγκαλιές των παιδιών μου!:P

Τζενάκο να σου ζήσει και πάλι η μικρή σου!!! Βάστα γερά!!!

Αννέτ, χρόνια πολλά κούκλα μου!!!Να τα χιλιάσεις!!!Του χρόνου αγκαλιά με τον μπεμπούλη!!!Καλά δεν θυμάμαι; Δεν έχεις γενέθλια σήμερα 23-12;:D

Αύριο πάω για nst στις 14.00, θα έχω νέα για πότε η γέννα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Mια μεγάλη καλημέρα από Γιαννιτσά!Δε μπόρεσα να μπω χθες ένεκα δουλειές...

Βικάκι, τώρα είσαι πραγματικά έτοιμη για το μπέμπη!Έλα μπέμπη όποτε θες!Είναι όλοι εδώ και σε περιμένουνε!! :P:p:p

Αννετάκι μου, πολύχρονη πουλάκι μου και πάντα ευτυχισμένη για να δίνεις και στους γύρω σου χαρά (π.χ. στη γιατρό σου-αθεόφοβη, χαχα- και σε μας).Με το καλό να έρθει κι ο τζαναμπέτης μπέμπης σου να σε αποτρελάνει!!

Ιωαννάκι, άμα ετοιμάσεις κι εσύ βαλίτσα, ε ναι, τότε υπάρχει ελπίδα, χαχα:tongue::tongue::tongue: Το χοιρινό θα το φτιάξω, σου είπα??

Λιανάκι, βομβίτσα μου, άρχισες να σβήνεις μέρες ε???Άντε, ούτε καν μήνας, χαχα!

Νικάκι, μπαλίτσα μου, πλύνε να είναι όλα έτοιμα για το Μαριαντάκι μας!

Μαράκι, Ηλιαννάκι και Τζενάκι, Λευκούλι θα ζήσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος και κάθε χρόνο μετά από αυτόν.....

Εμείς όλοι καλά, ο άγγελός μου ήταν υπέροχος στη γιορτή, σκέτη απόλαυση....Θα βάλω φώτος κάποια στιγμή...Ο μικρός μας την έκανε κι ούτε ντύθηκε ούτε ποίημα, κι εγώ έκλαιγα γιατί περίμενα τόσο να τον δω χιονάκι ...Χθες τους έβαλα για ύπνο το μεσημέρι και το βράδυ πήγαμε στις φωτιές (παραδοσιακό έθιμο της προπαραμονής εδώ) και περάσαμε τέλεια, τα παιδιά μες στα γέλια και στη χαρά.... Κοιμήθηκαν στις 1, αλλά δε με πείραξε, ήταν τέλεια...Καλά να περάσετε αυτές τις άγιες μέρες, θα μπω όταν μπορέσω....Άντε βρε, κι εύχομαι γέννες για τα Χριστούγεννα:tongue::tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Κορίτσια γεια σας!

Χάθηκα μέσα στις αγκαλιές των παιδιών μου!:P

Τζενάκο να σου ζήσει και πάλι η μικρή σου!!! Βάστα γερά!!!

Αννέτ, χρόνια πολλά κούκλα μου!!!Να τα χιλιάσεις!!!Του χρόνου αγκαλιά με τον μπεμπούλη!!!Καλά δεν θυμάμαι; Δεν έχεις γενέθλια σήμερα 23-12;:D

Αύριο πάω για nst στις 14.00, θα έχω νέα για πότε η γέννα....

μα σε τετοιες αγκαλιες πως να μη χαθεις κοπελα μου?

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου βασδελακι μου, πηρα και το μνμ σου αλλα δεν στελνει το κινητο μου μνμ και καρτα εβαλα αργα...οποτε ακουρη η κληση...μου ειχε πεσει και τα εχει παιξει χαχαχα

να χαιρεσαι κι εσυ την οικογενειασ ου κοπελα μου και με το καλο να ερθει και το 5ο μελος της βασδελοοικογενειας

καλη επιτυχια στο nst, μολις μπορεσεις γραψε τα νεα!

Mια μεγάλη καλημέρα από Γιαννιτσά!Δε μπόρεσα να μπω χθες ένεκα δουλειές...

Βικάκι, τώρα είσαι πραγματικά έτοιμη για το μπέμπη!Έλα μπέμπη όποτε θες!Είναι όλοι εδώ και σε περιμένουνε!! :P:p:p

Αννετάκι μου, πολύχρονη πουλάκι μου και πάντα ευτυχισμένη για να δίνεις και στους γύρω σου χαρά (π.χ. στη γιατρό σου-αθεόφοβη, χαχα- και σε μας).Με το καλό να έρθει κι ο τζαναμπέτης μπέμπης σου να σε αποτρελάνει!!

Ιωαννάκι, άμα ετοιμάσεις κι εσύ βαλίτσα, ε ναι, τότε υπάρχει ελπίδα, χαχα:tongue::tongue::tongue: Το χοιρινό θα το φτιάξω, σου είπα??

Λιανάκι, βομβίτσα μου, άρχισες να σβήνεις μέρες ε???Άντε, ούτε καν μήνας, χαχα!

Νικάκι, μπαλίτσα μου, πλύνε να είναι όλα έτοιμα για το Μαριαντάκι μας!

Μαράκι, Ηλιαννάκι και Τζενάκι, Λευκούλι θα ζήσετε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα φέτος και κάθε χρόνο μετά από αυτόν.....

Εμείς όλοι καλά, ο άγγελός μου ήταν υπέροχος στη γιορτή, σκέτη απόλαυση....Θα βάλω φώτος κάποια στιγμή...Ο μικρός μας την έκανε κι ούτε ντύθηκε ούτε ποίημα, κι εγώ έκλαιγα γιατί περίμενα τόσο να τον δω χιονάκι ...Χθες τους έβαλα για ύπνο το μεσημέρι και το βράδυ πήγαμε στις φωτιές (παραδοσιακό έθιμο της προπαραμονής εδώ) και περάσαμε τέλεια, τα παιδιά μες στα γέλια και στη χαρά.... Κοιμήθηκαν στις 1, αλλά δε με πείραξε, ήταν τέλεια...Καλά να περάσετε αυτές τις άγιες μέρες, θα μπω όταν μπορέσω....Άντε βρε, κι εύχομαι γέννες για τα Χριστούγεννα:tongue::tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω μαρουσκακι μου, να χαιρεσαι την οικογενεια σου και με το καλο το μπεμπε και να ειναι και ροζ!!!

αχ κι εμεις εχουμε αυτο το εθιμο...μπουμπουλεσκα το λενε στο χωριο μου!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ!!!

IB5Vp2.png

Καλημεραααααα!!!χρονια πολλα!!!

Αννετουλι μου χρονια πολλα και καλα κοριτσαρα μου....με το καλο να υποδεχτεις τον μπεμπαρο σου!!!υγεια και αγαπη ολοψυχα και απλοχερα!!!

Τζενακι πρεπει να ζεις πολυ συγκινητικες στιγμες ...οι πρωτες με την κουκλιτσα σου...Να σου ζησει και παλι ..

Φαγκρι μου καλη επιτυχια με το χοιρινο !!περιμενω εντυπωσεις...

Vasdeli μου με το καλο το nst ..περιμενουμε νεα σου...Μπεμπη ελα τωρα ..ειμαστε οκ!!!

Εμεις ειμαστε καλα!!ο χρηστος αδειαζει την τσεπη του παππου κανοντας αυτοκινητακια; στην πλατεια και εγω εχω καθαριστρια μιας και αυριο γιορταζει το αγορακι μου!!!

Χρονια Πολλαααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...