Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερααααα!!!Πως ειμαστε σημερα??Ελπιζω ολα καλα οπως παντα!!

Εγω θα θελα να γεννησω 25/12 χαχα!!Αλλα ειναι απιθανο αυτο οποτε για να κανουμε πραξη το "δυδιμο" που λεγαμε και να εκπληρωσω και την επιθυμια του αντρα μου!(πως συμπιμπτουν ε?!) θα διαλεξω κι εγω τις 10/1 να παω μαζι με την Ιωαννα!!χιχι :tongue:

Παρεπιπτοντως Ιωαννα μακαρι να μουν εκει κοντα να ρχομουν να σε βοηθισω με τη μαγειρικη σου...Μ αρεσαν οσα πιατα ειπες και θα θελα να γινω μια "βοηθος Σεφ" για λιγο! ;)

Νικακι τι ομορφα που ειναι τα παιδικα ε?Κι εγω ειχα συγκηνηθει οταν τα σιδερωνα!!Ειχα κατι μαυρα επισης του αντρα μου για σιδερο τοτε και τα εκανα συγκριση!!Πολυ γελειο!!

Ειμασταν κι εμεις καποτε τοσα δα ανθρωπακια και τωρα κανουμε εμεις οι ιδιοι!!:D

Βγαινω να παω να παρω παντοφλιτσες για το μαιευτηριο(ενα ζευγαρι εχω ολο κι ολο στο σπιτι!),

να κλεισει η βαλιτσουλα μου!!Και να παω και μια επισκεψη στον παιδιατρο που θα χουμε!!!!!

Τον πηρα εχθες τηλεφωνο και μονο που δεν εβαλε τα κλαμματα ο ανθρωπος!Δεν το πιστευε!!!

Βλεπετε ειναι ο ιδιος που με ειχε και μενα μικρουλα!!!!Και αργοτερα ειμασταν και συμμαθητες με το γιο του!!Και συγκηνηθικε ο καιμενος!!Μακαρι να αγαπαει και να προσεχει και το παιδακι μου ετσι οταν με το καλο γεννηθει!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοιλουμπιτσοκουκλιτσες!!!

εγω εχω αρχισει να ετοιμαζομαι για το nst (5 εχω ραντεβου αλλα με τις απεργιες θα γινετε χαμος...οποτε θα ξεκινησω κατα τις 3 για να ειμαι εκει στα σιγουρα στην ωρα μου)

βασδελακι μου με το καλο να υποδεχτεις την οικογενεια αγαπη μου!!!ερε το βραδυ συγκινηση και κλαματα θα δωσουν και θα παρουν!!!

των κανω τωρα να κανω μπανιακι (που λεει και η γιαγια μου) να φαω και να παρω τους δρομους!

σας φιλω γλυκα...μα πολυ γλυκα!!!

μολις επιστρεψω θα μπω για τα νεα μας!!!

καλο μεσημερι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Επεστρεψα απο τα ψωνια κατακοπη...2 1/2 ωρες περπατημα με το καροτσι της λαικης και χασαπη...

Για βλαστοκυταρρα εμεις θα κρατησουμε μονο τον ομφαλιο λωρο (μεσεκχυματικα)στην biohellenica .για να κανω δωρεα τα βλαστοκυταρρα το ειχα σκοπο αλλα μου εκατσαν απεργιες και μου καθονται ακομη..και μονο στην σκεψη να τρεχω στου παπαγου κουραστηκα..

vasdeli μου με το καλο να δεχτεις την οικογενεια σημερα!!!!καλο beaute...εγω αυριο παλι εχω κομμωτηριο μιας και Παρασκευη εχω καθαριστρια...μιλαμε εχω κατσει σπιτι να ξεκουραστω και εχω ξεπατωθει ...

Αννετακι περιμενουμε νεα σου απο το nst..

Λιανα μου ωραια το 10/1 ε ???μακαρι να παμε διδυμο!!!οσο για την μαγειρικη τωρα που τα σκεφτομαι αρχιζω και κουραζομαι γιατι συν τοις αλλοις θα ειναι και ο χρηστος σπιτι με οτι αυτο συνεπαγεται!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Άλλη μια ψόφια από σίδερο και δουλειές, χαχα!Μαράκι, πολύ ρούχο ε?Εμένα μου έφερε άλλα 2 κουτιά με μωρουδιακά ο άντρας μου από Κατερίνη που είχα ξεχάσει ότι είχα...:oops:Μιλάμε, τα άπειρα φορμάκια το νινί τώρα ε!2 πλυντήρια σιδέρωσα σήμερα, βέβαια είναι ως 1 έτους έτσι? Μαράκι, φαντάσου εγώ τι σίδερο έχω με 3 άντρες ήδη στο σπίτι!!!;);)

Βικάκι, με το καλό σήμερα, έφτασε η μέρα επιτέλους!!Καλώς να τους δεχτείς!:P:p

Αννετάκι, ελπίζω να καταφέρω να μπω το βράδυ να μάθω νέα από καρδιοτοκογράφο σου. Καλά αποτελέσματα!

Σήμερα θα πάμε να καμαρώσουμε το Γρηγόρη-αγγελούδι ο οποίος αυτή τη στιγμή παλεύει με το μεγάλο του αδερφό (από πρώτο γάμο του Γ), καλά εντελώς αγγελούδι, δε σας λέω τίποτα!

Φιλιά σε Λιανάκι, Νικάκι, Μέη και Ιωάννα (ευχαριστώ για τη συνταγή και καλά κουράγια με μαγείρεμα!!).

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Και να παω και μια επισκεψη στον παιδιατρο που θα χουμε!!!!!

Τον πηρα εχθες τηλεφωνο και μονο που δεν εβαλε τα κλαμματα ο ανθρωπος!Δεν το πιστευε!!!

Βλεπετε ειναι ο ιδιος που με ειχε και μενα μικρουλα!!!!Και αργοτερα ειμασταν και συμμαθητες με το γιο του!!Και συγκηνηθικε ο καιμενος!!Μακαρι να αγαπαει και να προσεχει και το παιδακι μου ετσι οταν με το καλο γεννηθει!!

Ήταν πολύ συγκινητικό ρε Λιάνα....ο δικός σου παιδίατρος να είναι και παιδίατρος του γιου σου....

vasdeli μου με το καλο να δεχτεις την οικογενεια σημερα!!!!καλο beaute...εγω αυριο παλι εχω κομμωτηριο μιας και Παρασκευη εχω καθαριστρια...μιλαμε εχω κατσει σπιτι να ξεκουραστω και εχω ξεπατωθει ...

Ευχαριστώ Ιωάννα! Κάτσε ρε παιδί μου και λίγο να ξεκουραστείς!!!!

Άλλη μια ψόφια από σίδερο και δουλειές, χαχα!Μαράκι, πολύ ρούχο ε?Εμένα μου έφερε άλλα 2 κουτιά με μωρουδιακά ο άντρας μου από Κατερίνη που είχα ξεχάσει ότι είχα...:oops:Μιλάμε, τα άπειρα φορμάκια το νινί τώρα ε!2 πλυντήρια σιδέρωσα σήμερα, βέβαια είναι ως 1 έτους έτσι? Μαράκι, φαντάσου εγώ τι σίδερο έχω με 3 άντρες ήδη στο σπίτι!!!;);)

Βικάκι, με το καλό σήμερα, έφτασε η μέρα επιτέλους!!Καλώς να τους δεχτείς!:P:p

Αννετάκι, ελπίζω να καταφέρω να μπω το βράδυ να μάθω νέα από καρδιοτοκογράφο σου. Καλά αποτελέσματα!

Σήμερα θα πάμε να καμαρώσουμε το Γρηγόρη-αγγελούδι ο οποίος αυτή τη στιγμή παλεύει με το μεγάλο του αδερφό (από πρώτο γάμο του Γ), καλά εντελώς αγγελούδι, δε σας λέω τίποτα!

Φιλιά σε Λιανάκι, Νικάκι, Μέη και Ιωάννα (ευχαριστώ για τη συνταγή και καλά κουράγια με μαγείρεμα!!).

Μαρούσκα μου....αχ, διάβασα αυτό που είπες για τους 3 άντρες μέσα στο σπίτι και ξεροκατάπια....Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια κόρη για να έχεις συμμαχία ρε παιδί μου!!!:-P Αν και να σου πω την αλήθεια εμένα η κόρη μου τις περισσότερες φορές με που λάει για τον πατέρα της!!!:-P

Ανετάκι, περιμένουμε νέα για nst.

Εγώ θα κάνω ξανά την Παρασκευή στο Ιασώ στις 12.30...

Για βλαστοκύτταρα σκέφτομαι την δωρεά στη δημόσιαhttp://hcbb.bioacademy.gr/ δείτε εδώ αν θέλετε.

Θα πάω για ενημέρωση είτε αύριο είτε μεθαύριο και αν είναι θα πάρω επιτόπου και το κιτ...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια, να ρωτήσω...

Με τα βλαστοκύτταρα τι θα κάνετε τελικά;

Λοιπόν βγαίνω και θα ξαναμπώ μετά γιατί περιμένω την κομμώτρια να με κάνει κουκλάρα για να υποδεχτώ τον αγαπημένο μου και τα βασανάκια μου, βεβαίως-βεβαίως!!!

Βικακι μου εχουμε καταληξει στη δημοσια τραπεζα,μιλησα και με το Κριστακι μας πολυ πανω σ' αυτο που το ειχε ψαξει αρκετα.Απλως οταν θα μπει η καινουργια χρονια με το καλο θα περασω απο κει για να ενημερωθω απο τους ιδιους και να προμηθευτω το κιτ!Αν εχω καταλαβει καλα ομως το παιρνει καποιος δικος σου μολις γεννησεις και τους το επιστρεφεις....θα δουμε ομως τι λενε οι ιδιοι.:)

Με το καλο να τους δεχτεις και μετα ολοι μαζι να υποδεχτειτε το νεο μελος....:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Βικακι μου εχουμε καταληξει στη δημοσια τραπεζα,μιλησα και με το Κριστακι μας πολυ πανω σ' αυτο που το ειχε ψαξει αρκετα.Απλως οταν θα μπει η καινουργια χρονια με το καλο θα περασω απο κει για να ενημερωθω απο τους ιδιους και να προμηθευτω το κιτ!Αν εχω καταλαβει καλα ομως το παιρνει καποιος δικος σου μολις γεννησεις και τους το επιστρεφεις....θα δουμε ομως τι λενε οι ιδιοι.:)

Με το καλο να τους δεχτεις και μετα ολοι μαζι να υποδεχτειτε το νεο μελος....:D:D:D

Ναι, έτσι γίνεται..

Μίλησα κι εγώ με Clelia που έκανε εκεί τη δωρεά....

Αν πας για ενημέρωση σου τα εξηγούν όλα πολύ αναλυτικά μου είπε....

qwlrp3.png

Αυτό θα ήθελα να τραγουδάω στον μπεμπούλη μου σε μια βδομάδα....

Για όλες τις αγορομάνες!!!!:P Για τις κοριτσομάνες έχει άλλο....

wBu7tqvxLcA&feature=player_embedded#!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Hellooooooo, γυρισαμε κι εμεις!!!

ολα καλα με nst, ο μπεμπουλης ηταν πολυ ζωηρος...αν και η μαια καποια δοση μας ξεχασε για κανα δεκαλεπτο παραπανω και ο τζουτζουκος μου κοιμηθηκε χιχιχι!!!

βεβαια η γυναικα εσκασε απτην στεναχωρια της αλλα ενταξει, ειμαι και ευγενικο παιδι εγω...δεν με πειραξε καθολου...ειχα βολευτει κιολας, ετοιμη για υπνο κι εγω σαν τον γιοκα μου!!!

οι κινησεις της μητρας που ειχα, αποκλειστικα και μονο οταν κουνιοταν το μωρο μου και την δευτερα το επομενο...28-29 μαλλον θα λειπει η γιατρος και μου λεει

- 28 και 29 δεν θα κανεις τιποτα

- τι εννοεις γιατρε?να μη κανω σεξ (εκει το μυαλο μου εγω)

- ουτε σεξ ουτε τιποτα, θα καθεσαι σαν την κοτα!

κι εγω

- το βλεπεις το ματι γιατρε?

- τι εχει το ματι σου?

- γυαλιζει απτην αγ**ια

- χαχαχχα, ξεσπασε σε γελια η γυναικα!!!

και η γλυκοζηλιωμενη μια χαρα μου ειπε μονο που δεν καταλαβαινει γιατι γραφει παθολογικη αιμοσφαιρινη εφοσον ολα ειναι οκ και μεσα στα ορια!

τελος παντων, μου ειπε πως μπορω να τρωω λιιιιιιιιγο γλυκακι αμα θελω αλλα με μετρο!!!

μαρουσκακι, αντε θα καμαρωσεις τον αγγελο σου σημερα!!!και κλααααααααμα η κυρια!!!

βασδελακι, τωρα οι θησαυροι σου θα ταξιδευουν , με το καλο να τους δεχτεις!

μαρακι, σιγα σιγα το σιδερο παιδι μου!!!

νικακι, ιωαννα, ευα (που εισαι παιδι μου???) μου και ολες οι τσουπιτσες σας φιλωωωωωωωωω!!!

IB5Vp2.png

οι κινησεις της μητρας που ειχα, αποκλειστικα και μονο οταν κουνιοταν το μωρο μου και την δευτερα το επομενο...28-29 μαλλον θα λειπει η γιατρος και μου λεει

- 28 και 29 δεν θα κανεις τιποτα

- τι εννοεις γιατρε?να μη κανω σεξ (εκει το μυαλο μου εγω)

- ουτε σεξ ουτε τιποτα, θα καθεσαι σαν την κοτα!

κι εγω

- το βλεπεις το ματι γιατρε?

- τι εχει το ματι σου?

- γυαλιζει απτην αγ**ια

- χαχαχχα, ξεσπασε σε γελια η γυναικα!!!

Είσαι αχτύπητη!!!!:D:D:D:D Φιλενάδα πάλι έγραψες!!!! Λοιπόν θα πάω σαν την κότα κι εγώ για να γεννήσουμε παρέα!!!

και η γλυκοζηλιωμενη μια χαρα μου ειπε μονο που δεν καταλαβαινει γιατι γραφει παθολογικη αιμοσφαιρινη εφοσον ολα ειναι οκ και μεσα στα ορια!

τελος παντων, μου ειπε πως μπορω να τρωω λιιιιιιιιγο γλυκακι αμα θελω αλλα με μετρο!!!

Μήπως τα έλεγε ο γιατρός του πεζοδρομίου; ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ;;;;Μέχρι και ο κανονικός γιατρός δεν καταλαβαίνει γιατί γράφει παθολογική αιμοσφαιρίνη!!!!!!Χε, χε!!!:cool:

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

qwlrp3.png

χαχαχχα θα κρατηθω οσο μπορω βασδελακι μου!

αν και ο μπεμπης μου ριχνει κατι μπουνιδια ξεγυρισμενα και τιναζομαι απτον πονο!

ο σκ@τουλης εκει ηταν αγγελουδι, εδω ξερει να τα κανει χαχαχα

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...