Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η κοτούλα πού??Τηγάνι?Κατσαρόλα? Καλά, σήμερα είμαστε 2 λαλούν και 13 χορεύουν... Η μια ψάχνει την αιμοσφαιρίνη και τον άντρα της, η άλλη ψάχνει την κότα και το γουρουνάκι κι η τρίτη η καλύτερη ψάχνει κανα πονάκι (για την Ιωάννα αυτό, που μακάρι να μην το 'βρεις κοπέλα μου, χαχα, για ομοιοκαταληξία το έβαλα!!). Ό,τι να'ναι...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

1abc20b.gif

Α χα χα χα!!!!

χαχαχαχχαχα καλα ε εισαι μια θεα!!!!

πολυ σε παω λεμεεεεεεεεεεεεεε!!!

Η κοτούλα πού??Τηγάνι?Κατσαρόλα? Καλά, σήμερα είμαστε 2 λαλούν και 13 χορεύουν... Η μια ψάχνει την αιμοσφαιρίνη και τον άντρα της, η άλλη ψάχνει την κότα και το γουρουνάκι κι η τρίτη η καλύτερη ψάχνει κανα πονάκι (για την Ιωάννα αυτό, που μακάρι να μην το 'βρεις κοπέλα μου, χαχα, για ομοιοκαταληξία το έβαλα!!). Ό,τι να'ναι...

αινταααααααααα!!!λοιπον μαλλον η επομενη συναντιση μας πρεπει να ειναι οχι σε καφετερια αλλα σε ιατρειο ψυχιατρου χαχαχαχα!!!!!!

θα μας κανει και καλυτερη τιμη χαχαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Κανόνισε κακομοίρα μου, να το κάνεις κανα τέτοιο μια μέρα πριν έρθουν τα παιδάκια σου... Κανόνισε.Ρε σεις, μην την κάνετε να γελάει κι αρχίσουν τίποτα συσπάσεις λέμε.

Από μεθαύριο τα αστεία, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!:tongue::tongue::tongue:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

χαχαχαχχαχα καλα ε εισαι μια θεα!!!!

πολυ σε παω λεμεεεεεεεεεεεεεε!!!

αινταααααααααα!!!λοιπον μαλλον η επομενη συναντιση μας πρεπει να ειναι οχι σε καφετερια αλλα σε ιατρειο ψυχιατρου χαχαχαχα!!!!!!

Καλά, γέλα το εσύ!Όταν έρθει ο μπέμπης και θα ξεχνάς ως και πώς σε λένε θα τα πούμε (εμότικον με φιλάκια, μωρέ!!).... Εγώ πήγα προχθές να βάλω νυχοκόπτη στο ψυγείο!!!Ξέρεις, η ψύξη κάνει καλό στα νύχια (που κόβεις, ντόινγκ!)...

Μάλλον διαβάζεις το μυαλό μου!!!!

Κανόνισε κακομοίρα μου, να το κάνεις κανα τέτοιο μια μέρα πριν έρθουν τα παιδάκια σου... Κανόνισε.Ρε σεις, μην την κάνετε να γελάει κι αρχίσουν τίποτα συσπάσεις λέμε.

Μαρουσκάκι μου!!!! κρατιέμαι στο ύψος των....συσπάσεών μου!!!! Αχαχα....Δε γεννάω λέμε.......από αύριο και βάλε!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλά, γέλα το εσύ!Όταν έρθει ο μπέμπης και θα ξεχνάς ως και πώς σε λένε θα τα πούμε (εμότικον με φιλάκια, μωρέ!!).... Εγώ πήγα προχθές να βάλω νυχοκόπτη στο ψυγείο!!!Ξέρεις, η ψύξη κάνει καλό στα νύχια (που κόβεις, ντόινγκ!)...

Να σε κάνω να νοιώσεις καλύτερα;:P

Χθες έβαλα ένα πακέτο άβραστα μακαρόνια στο ψυγείο!!!!! ΑΙΣΧΟΤΑΤΟΝ ΑΙΣΧΟΣ!!!:cool:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Η κοτούλα πού??.

ρε κοριτσια θα μουρλαθουεμ εδω μεσα...βλεπω αυτο το "η κοτουλα που??"

και λιωνω στο γελιο!!!χαχαχαχαχα

ρε μαρουσκακι εμεις την κανουμε να γελαει...αααααα δεν σταπανε καλα...το σιγανο ποταμακι τα κανει ολα χαχαχαχχαχα ακου και την τρελογκα την ανετ χαχαχαχα

αλλη απο δω ρε που παμε ρεεεεεεεεεεε χαχαχαχαχα

αααααα απτα γελια κουνηθηκε το εντερακι μου...θα λειψω για λιγο χαχαχχααχα:oops:

Μάλλον διαβάζεις το μυαλό μου!!!!

Μαρουσκάκι μου!!!! κρατιέμαι στο ύψος των....συσπάσεών μου!!!! Αχαχα....Δε γεννάω λέμε.......από αύριο και βάλε!!!:tongue:

ειπαμε , αστρολογος ονειροκριτης μεντιουμ...ολα σε ενα και συμφερω

αχ τρεχωωωωωωωωωωωωωωω

IB5Vp2.png

Καλά, μ' αυτά και μ' αυτά πήγε 2.30, ωχ μήπως έρχεται ο μικρός γκοτζίλας μου?Ή λες να με λυπηθεί ο μπα΄μπάς μου και να τους φέρει στις 3.30 μαζί με τον μεγάλο?Μπααααααααα, ήρθε!Γεια σας!!

δεν αργησα ε?τσακ μπαμ χαχαχαχα

ξεχασα να σας πω μιλησα πριν λιγο με τη γιατρο για το αυριανο ραντεβου...5 το απογευμα και με ρωτησε για τη γλυκοζηλιωμενη...μου ειπε πως ειναι εντος οριων αλλα θα ηθελε να ειναι κατω απο 4

αυριο οι λεπτομερειες ουφ μου κοπηκε το γελιο

IB5Vp2.png

Ανετάκι, καλή ευκολία!!!!:P:p

Μαρούσκα, ζήτησες πίνακα και πίνακα δεν πήρες. Τρέχωωωωωωωω.....

Αχ, φοβερά κέφια! Σε καλό μας!!!:tongue:

qwlrp3.png

Καλά, μ' αυτά και μ' αυτά πήγε 2.30, ωχ μήπως έρχεται ο μικρός γκοτζίλας μου?Ή λες να με λυπηθεί ο μπα΄μπάς μου και να τους φέρει στις 3.30 μαζί με τον μεγάλο?Μπααααααααα, ήρθε!Γεια σας!!

γεια σου μαρουσκακι μου, καλο μεσημερι!φιλια στα παιδια!

μακουλιαααααααααααααααααααα!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...