Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

koritsia η αδλεφη μου ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!

Βικακυ τελειο το ονειρο θα ερθουν οι αγαπες σου ειμαι σιγουρη!

καλε Μαρακι 7 μιση το πρωι βρε μελομακαρονο??

νικακι Ιωαννα ανετακι μου αντε κοριτσια υπομονη λιγο εμεινε!

αν και εμενα μου λειπε η κοιλια μου (μην βαρατε ολες μαζι...)

και ο αντρας μου χτες το βραδυ αρχισε να μου λεει για τριτο!!

Αυτά και αν είναι νέα!!!!

Με το καλό Μαρία μου!!! Η αδερφούλα σου έγκυος!!! Τι καλά!!

Λοιπόν, ωραίες ιδέες έχει ο άντρας σου!!!!:tongue:

Αννέτ!!! αυτό με το πόνειρο δεν ήταν στημμένο!!!!:tongue: Αλλά δάχτυλο λανθάνον, τ' αληθη λέγει!!!!:D:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πωπω ολο στο πονηρο το μυαλο σας ...ζουζουνες ...η μονη χορτατη...απο ολες τις αποψες εγω ειμαι χαχαχαχα!!!!

Μαριαεφη μου συγχαρητηρια για την αδελφουλα!!να εχει μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη...

το νστ αννετακι ειναι σαν καρδιογραφημα ...αντε να δουμε τι θα δειξει ...εμενα παντως η διασθηση μου λεει οτι θα γεννησεις αρχες του ετους ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αυτά και αν είναι νέα!!!!

Με το καλό Μαρία μου!!! Η αδερφούλα σου έγκυος!!! Τι καλά!!

Λοιπόν, ωραίες ιδέες έχει ο άντρας σου!!!!:tongue:

Αννέτ!!! αυτό με το πόνειρο δεν ήταν στημμένο!!!!:tongue: Αλλά δάχτυλο λανθάνον, τ' αληθη λέγει!!!!:D:D

το καταλαβα χαχχαχαα

Πωπω ολο στο πονηρο το μυαλο σας ...ζουζουνες ...η μονη χορτατη...απο ολες τις αποψες εγω ειμαι χαχαχαχα!!!!

Μαριαεφη μου συγχαρητηρια για την αδελφουλα!!να εχει μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη...

το νστ αννετακι ειναι σαν καρδιογραφημα ...αντε να δουμε τι θα δειξει ...εμενα παντως η διασθηση μου λεει οτι θα γεννησεις αρχες του ετους ...

εχω κανει δυο μεχρι στιγμης ιωαννα μου, λεω μηπως το τριτο ειναι το τυχερο!!!!!!

μωρε οποτε θελει ας ερθει, οταν ειναι ετοιμος ο μπεμπουλης μου!!!

δωρο για το νεο ετος!!!

θα ειναι και αιγωκερακι σαν την μανουλα του!!!

ο χρηστακης τι κανει?

περιμενει πως και πως την γιορτουλα του ε?

βρε τρωγε οτι τρωγεται...καποια πρεπει να τα κανει ολα!!!χαχαχα

εγω στην πεινα!!:( αλλα προχθες σκεφτομουν οταν θα βρεθουμε παλι με τον καλο μου...θα ειναι και διπλα ο μπεμπης και φοβαμαι μη μου κανει σκερτσα ο μπαμπας μας!!!αλλα αν δεν μου κατσει θα τον βιασω χαχαχα!!!!1

αααααααααααχ τι σκεφτομαι η πεινασμενηηηηηηηη!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

α να σας πω και τα αποτελεσματα της εξετασης αναλυτικα

HbA1c 5,4 % φυσιολογικες τιμες <6,0 %

καλη ρυθμιση < 7,0 %

HbA1 6.2 % φυσιολογικες τιμες <7,5 %

HbF 0.5 % φυσιολογικες τιμες <2,0 %

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ παθολογικη αιμοσφαιρινη

καλες ειναι μου ειπε...αλλα η παθολογικη αιμοσφαιρινη επιβεβαιωνει το σακχαρο ετσι?

και το σχεδιαγραμμα απο 58 εως 95 (σε πολυ χαμηλο επιπεδο το 95) προ φαγητου και 1 ωρα μετα απο 116 εως 138 και κατι λιγα απο 138 εως 140κατι...το κατι μπορει να σημαινει 150 ετσι?

αν σας μπερδεψα να με συγχωρατε χαχαχαχα...ειπα να το αναφερω!!!!ειμαι μια τρελη μανα!!!δεν φταιω!!!

IB5Vp2.png

Παπαπα, μεσημεριάτικα, σεχοσυζήτηση!! Αννετάκι, ασυγκράτητο, σε φοβήθηκε το μάτι μου...Μετά τη γέννα τον κόβω τον αντρούλη σου να σε βλέπει και να αλλάζει δωμάτιο, χαχα! :tongue::tongue::tongue:

Έκανα το κοτόπουλο και προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά δεν... Αχ, αγχώθηκα, έχω τη δεύτερη μέρα τραπέζι για γονείς μου, αδερφή μου και θείο-θεία μου (σύνολο 9 μεγάλοι και 6 μικρά) και δεν ξέρω τι να φτιάξω... Πού να κλείσω μάτι μετά... Και πρέπει να κοιμηθώ γιατί ο άντρας μου πήγε Κατερίνη να φέρει κάτι πράγματα και θα αργήσει, οπότε θα έρθουν τα μικρά και...ύπνος γιοκ μετά... Μήπως να κάνω σύσκεψη με τη μαμά μου για τα φαγιά?:rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

αν σου πω οτι δεν καταλαβα τιποτα.....κατσε να ερθει ο ντοκτορας να μας πει..

Οσι για το θεμα....να μην σε απογοητευσω αλλα μετα την γεννα η λιμπιντο σε μενα ειχε παρει την κατιουσα...μετα το εξαμηνο αρχισα να συνερχομαι ...μακαρι εσυ να εισαι η εξαιρεση ...

Οσο για μενα dont worry τα ειπαμε...χορτατος ανθρωπος...σε ολα μου ....

Ερωτηση ενα λευκουλι που γεννησε ειναι η κοπελα που εγραφε και σε μας ?

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα κι απο μενα κουκλιτσες!!!

Χαιρομαι που ολες ειστε καλα και τα μωρακια σας επισης!!

Αννετ λες να κανω κι εγω αυτο το nst την τριτη που θα παω???

Ιωαννα ναι πακετο...Μακαρι να μαστε πακετακι και στον τοκετο και να μην αργησω πολυ κι εγω να το βγαλω το ζιζανιο...

Αν και η κοιλια μου κοριτσια εχει κατεβει τοσο που κοντευει να φτασει το πατωμα!!χαχαχα

Μαρια το ονειρο οντως οτι να ναι!!Αλλα ξεχασα να σου πω!Μπαλιτσα εχω και μαλιστα μεσα στο κρεβατακι του ριγμενη!!!! :eek:

Τι ονειρο κι αυτο!

Αννετ τι ακουω?Ξερεις απο ονειρα??

Ακου κι δυο συνεχομενα δικα μου..Προχθες και χθες δλδ

Προχθες ημουν στο σπιτι απο τη Μαριαεφακι και πηγα στην κουζινα και γεμιζα συνεχως το ποτηρι μου νερο απο το ψυγειο να πιω!!Αθορυβα ομως γιατι ακουγα το μπεμπη απο μεσα και δεν ηθελα να τον ταραξω!!!Ημουν εγκυος και καλα αλλα κοιλια δεν ειχα!!!!!οτι να ναι??

Και χθες ειδα πως μολις ειχα μπει στον 9 τον εχασα το μπεμπη και επαθα σοκ!και μετα και καλα εχασα κι αλλο ενα πιο νωρις ομως!και μετα εμαθα οτι ειχα κατι σαν καρκυνο και δε μπορουσα να κανω παιδια πλεον!

και εβγενα στους δρομους και εβλεπα ολο παιδακια και μπαλονια και καροτσια και τετοια και εκλαιγααααααα.....μουλιασα στο κλαμα!!!!:tongue:

αυτα κι απο μενα!!

Μαρακι με το καλο να ερθει στο κοσμο και το ανηψακι σου...Πολυ ευχαρηστα νεα!!να εχει μια ηρεμη και καλη εγκυμοσυνη η αδερφουλα σου!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Φαγκρι μου εγω εχω τραπεζι ανημερα των χριστουγεννων σε 12 ατομα και θα φτιαξω τα εξης

Αρνι στην γαστρα με πατατες ,χοιρινο με δαμασκηνα, κοτοπουλο με σαλτσα πορτοκαλι ,κρεπες ζαμπον τυρι ,πιλαφακι και σαλατες . η μαμα μου θα φτιαξει κοτοπιτα και η πεθερα τηγανια ..αυτα τα ολιγα..Συνηθως κανω υπερπαραγωγες αλλα λογω εγκυμοσυνης φετος περιοριζομαι ...Αν ταιριαζει κατι στα γευστικα σας γουστα ....Αν χρειαζεσαι συνταγες ευχαριστως..

Μακια ...παω να απλωσω το πλυντηριο και ερχομαι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αννετ, ο γιατρός του πεζοδρομίου σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!:P

Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο παθολογική αιμοσφαιρίνη!

Αυτό που βλέπω είναι ότι η γλυκοζηλιωμένη σου είναι καλή, τώρα τα άλλα με τα σχεδιαγράμματα δεν τα κατάλαβα....:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Φαγκρι μου εγω εχω τραπεζι ανημερα των χριστουγεννων σε 12 ατομα και θα φτιαξω τα εξης

Αρνι στην γαστρα με πατατες ,χοιρινο με δαμασκηνα, κοτοπουλο με σαλτσα πορτοκαλι ,κρεπες ζαμπον τυρι ,πιλαφακι και σαλατες . η μαμα μου θα φτιαξει κοτοπιτα και η πεθερα τηγανια ..αυτα τα ολιγα..Συνηθως κανω υπερπαραγωγες αλλα λογω εγκυμοσυνης φετος περιοριζομαι ...Αν ταιριαζει κατι στα γευστικα σας γουστα ....Αν χρειαζεσαι συνταγες ευχαριστως..

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....Εσύ με άγχωσες ακόμη πιο πολύ.Καλέ, άμα αυτό είναι το μίνι μενού φαντάζομαι η υπερπαραγωγή τι θα είναι....:?:?:?:?

Αυτά όλα φούρνο δε θέλουν??Πότε θα τα κάνεις, την ίδια μέρα? Αρνί δεν τρώμε παρά μόνο το Πάσχα εδώ, ξέρεις η Μακεδονία είναι του μοσχαριού και του χοιρινού...Αν θες στείλε μου το χοιρινό (όχι πακέτο, αν και καλά θα ήταν!!) και το κοτόπουλο.Ευχαριστώ....ναι ρε συ, κι έλεγα το όνομα Λευκούλι τι μου θυμίζει, συγνώμη βρε Λευκούλι μου, αλλά είπαμε τα έχουμε κάψει πλέον τα περισσότερα εγκεφαλικά κύτταρα:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Να της ζήσει λοιπόν το μπεμπάκι της, πάντα γερό κι ευτυχισμένο!Καλέ ναι, με το δωμάτιο-υπερπαραγωγή δεν ήταν?όλα τα θυμήθηκα ο ελέφαντας, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Παπαπα, μεσημεριάτικα, σεχοσυζήτηση!! Αννετάκι, ασυγκράτητο, σε φοβήθηκε το μάτι μου...Μετά τη γέννα τον κόβω τον αντρούλη σου να σε βλέπει και να αλλάζει δωμάτιο, χαχα! :tongue::tongue::tongue:

Έκανα το κοτόπουλο και προσπαθώ να κοιμηθώ αλλά δεν... Αχ, αγχώθηκα, έχω τη δεύτερη μέρα τραπέζι για γονείς μου, αδερφή μου και θείο-θεία μου (σύνολο 9 μεγάλοι και 6 μικρά) και δεν ξέρω τι να φτιάξω... Πού να κλείσω μάτι μετά... Και πρέπει να κοιμηθώ γιατί ο άντρας μου πήγε Κατερίνη να φέρει κάτι πράγματα και θα αργήσει, οπότε θα έρθουν τα μικρά και...ύπνος γιοκ μετά... Μήπως να κάνω σύσκεψη με τη μαμά μου για τα φαγιά?:rolleyes::rolleyes:

ασε τωρα τις σκεψεις και πεσε για υπνο να ξεκουραστεις!!!

λες ο καλος μου να μετακομιζει κιολας?διολου απιθανο, αλλα που θα αφησει τον γιο του καλε?και αυτο θα το εκμεταλευτω στο επακρο!!!!

θα του αλλαξω τα φωτα λεμεεεεεεεε...8 μηνες ειναι αυτοι μαρουσκακι μου!!!

οχι ενας οχι δυο...8

μα κι εσυ βρε παιδι μου με τη κοιλια στο στομα κανεις τραπεζια?χαρα στο κουραγιο σο!εγω μεθαυριο που εχω γεννεθλια και δεν εχω καλεσει κανεναν?που ψωφαω για συγκεντρωσεις και τζερτζελε... να σου πω παρακαλαω να μη με θυμηθουν και πολλοι χαχαχα τα δωρα δεκτα αλλα δεν αντεχω...εκτος κι αν τα κερασματα ειναι self service!!!

Καλησπερα κι απο μενα κουκλιτσες!!!

Χαιρομαι που ολες ειστε καλα και τα μωρακια σας επισης!!

Αννετ λες να κανω κι εγω αυτο το nst την τριτη που θα παω???

Αννετ τι ακουω?Ξερεις απο ονειρα??

Ακου κι δυο συνεχομενα δικα μου..Προχθες και χθες δλδ

Προχθες ημουν στο σπιτι απο τη Μαριαεφακι και πηγα στην κουζινα και γεμιζα συνεχως το ποτηρι μου νερο απο το ψυγειο να πιω!!Αθορυβα ομως γιατι ακουγα το μπεμπη απο μεσα και δεν ηθελα να τον ταραξω!!!Ημουν εγκυος και καλα αλλα κοιλια δεν ειχα!!!!!οτι να ναι??

Και χθες ειδα πως μολις ειχα μπει στον 9 τον εχασα το μπεμπη και επαθα σοκ!και μετα και καλα εχασα κι αλλο ενα πιο νωρις ομως!και μετα εμαθα οτι ειχα κατι σαν καρκυνο και δε μπορουσα να κανω παιδια πλεον!

και εβγενα στους δρομους και εβλεπα ολο παιδακια και μπαλονια και καροτσια και τετοια και εκλαιγααααααα.....μουλιασα στο κλαμα!!!!:tongue:

αυτα κι απο μενα!!

λιανα μου μαλλον τωρα θα ξεκινησεις κι εσυ τα nst, απο εβδομαδα σιγουρα

οσο για τα ονειρα ειναι φημες...απλα εγω καθε μερα βλεπω ολοκληρες ιστοριες...και μη δινεις σημασια στα ονειρα της εγκυμοσυνης...το υποσυνηδητο και το αγχος μας παιζει πολλα παιχνιδια

εγω δεν μπορειτε να φανταστειτε τι βλεπω...ενα που θυμαμαι οτι ειχα γεννησει και ειχα βαλει το παιδι σε σπιρτοκουτο τζακιου...μετα απο μερες το θυμηθηκα πως εχω παιδι και ανοιξα το κουτι και του εκανα μαλαξεις με το δαχτυλο να δω αν αναπνεει...ασε...επισης ειχε μαυρο μαλλι καρε και ολα τα δοντια χαχαχαχα

καλα κι ευλογημενα να λες κοπελα μου για τα ονειρα!!!

ιωαννα, μαλλον για 13 τους βλεπω τους καλεσμενους σου!!!θα κατασκοινωσω εξω απτο σπιτι σου και αν δεν με μπασεις μεσα θα φωναζω..."ειμαι εγκυος...πειναω...η ιωαννα δεν με καλει στο τραπεζι της"...αμεεεε...μεχρι και τον τριανταφυλλοπουλο θα φερω χαχαχαχαχα

IB5Vp2.png

Αννετ, ο γιατρός του πεζοδρομίου σηκώνει τα χέρια ψηλά!!!:P

Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο παθολογική αιμοσφαιρίνη!

Αυτό που βλέπω είναι ότι η γλυκοζηλιωμένη σου είναι καλή, τώρα τα άλλα με τα σχεδιαγράμματα δεν τα κατάλαβα....:rolleyes:

κοιτα βασδελακι μου, συνηθως οι γιατροι σηκωνουν τα χερια ψηλα με μενα...ο προηγουμενος γιατρος ετσι μου ειχε πει καποια στιγμη...

η παθολογικη αιμοσφαιρινη ετσι εγραφε χαχαχχαχαα

μωρε μηπως να παω να το σχεδιασω στην ζωγραφικη να το ποσταρω?χαχαχα εχω χαζεψει η γυναικα!!!:eek::-o:-o

IB5Vp2.png

Χαχα, φαντάζεσαι να έρχονται και μ' ένα ταψί ο καθένας τους?Χαχα...

Βικάκι, επέμβαση στη λίστα να δούμε πού βρισκόμαστε παρακαλώ....Άλλη μια εκτός νυμφώνος, ζήτω οι φρέσκιες μανούλες!!!;);)

Αχ, Μαράκι είμαι πάρα πολύ γαϊδούρα!!!Δεν σου ευχήθηκα για την αδερφούλα σου.Να έχει μια εύκολη και υπέροχη, τελειόμηνη εγκυμοσύνη και το φθινόπωρο να σας χαρίσει το ανηψάκι και ξαδερφάκι σας!!!!

γιατρε μου με απογοητευετε!!!μα δεν ξερετε τι ειναι αυτο της αννετ????

Αννετ ελα παιδι μου να γινουμε 13....

Μαρια μου θα σου στειλω με πμ το χοιρινο ...καλε φουρνο μονο το αρνι και οι κρεπες θελουν ...τα εχω under control λεμε...ελπιζω μονο να ερθει την παρασκευη η κοπελα που μου καθαριζει γιατι διαφορετικα και καθαριοτητα και μαγειρεμα ..ε ποσα να αντεξω η εγκυμονουσα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...