Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερααααα

Νικακι τελεια τα νεα της μπουμπους σου!!!η μικρη μας μαγουληθρα!!!στο επομενο ραντεβου σου εγω θα ειναι ηδη ξανα μανουλα!!!!αλλα βαστα γερα μην μεινει μονο του το φαγκρακι τον φεβρουαριο ...α και να ξερετε ε ??υδροχοοι τα καλυτερα παιδια!!

Αννετακι με τοσα τσιμπολογηματα και η μετρηση σου σουπερ!!!βρε τελικα μηπως δεν ειχες σακχαρο κυησης ??

Μαρια μου ...αχ ξεκινησε τα τερτιπια ο μικρος....αν κοιμηθει και τωρα που λειπει και η Εφουλα ευκαιρια για νανι και η μαμα...

Λιανα εμεις πακετο...27/12 εγω ραντεβου ,28/12 εσυ!!!σε μια εβδομαδουλα!!!!

Εμεις καλα ειμαστε συνεχιζω την θεραπεια για τις αιμοροιδες και περιμενω τι θα μου πει και απο κοντα η γιατρος...

Καλημερα να εχουμε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!:P

Είδα ένα υπέροχο όνειρο σήμερα!!!

Καταγάλανη θάλασσα(κάπου στις Κυκλάδες που είχα δουλέψει αναπληρώτρια)! Ήμουν λέει πάνω σε ύψωμα και αγνάντευα την ήσυχη θάλασσα...καταγάλανο τοπίο!!! Μια ηρεμία ρε κορίτσια!!!

Απαιτώ από τον γκουρού των πονείρων Annete εξήγηση:D:D:tongue:

λοιπον βασδελακι, στειλε μου με πμ τι να κανωωωωωωωωω!!!

δεν μπορω να περιμενω τους κουμπαρους ποτε θα αναρρωσουν για να κανω κι εγω ντου απο παντου!!!!!!!χαχαχα

Πάωω....

Νικάκι μου!

Είδες που στο έλεγα; Χάρηκα με τα υπέροχα νέα σας!!! Μπράβο στο καλό μας το κορίτσι που είναι μια χαρά εκεί μέσα στην κοιλίτσα της μανούλας!!!!

Εγώ είχα ησυχία και χθες βράδυ.....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοιλουμπιτσες-μελλουσες καψουρομανουλες.......

Λιανα με το καλο και η δικη σου εξεταση την αλλη βδομαδα,με το καλο να ανταμωσεις το γιοκα σου:D και επιστρεφω τα φιλακια στην κοιλιτσα σου.

Ιωαννα κι εσυ με το καλο να δεις το ζουζουνακι σου κι ελπιζω να 'σαι ακομα καλυτερα αυριο....

Μαρακι ξενυχτισμενο καλον υπνο να μας φιλησεις τον μπεμπουλη......

Βικυ μου ναι,ευτυχως ειχες δικιο και ολα ειναι ενταξει...η μπουμπου μας μεγαλωνει και θρεφει μαγουλο....ευτυχως οχι παραπανω απο οσο πρεπει!:P

Δυστυχως απο ονειρα δεν ξερω αλλα πιστευω οτι καθρεφτιζουν την εσωτερικη σου κατασταση...:cool:

Καλα χθες το βραδυ κοιμηθηκα παλι στις 3 κ η μπουμπου δεν ελεγε να σταματησει τις τουμπες...χαιροταν μαλλον μαζι με τη μανουλα χαχαχα.

Φιλακια κοριτσαρες παω να κανω κανα ψωνακι και τα λεμε αργοτερα ματς ματς

1a0fd6e0b8.png

Καλημερα vasdeli μου....αχ οταν βλεπεις ομορφα ονειρα δεν ξυπνας πολυ ανανεωμενη???νοιωθεις σαν να πετας !!!!

Αυριο ερχεται η οικογενεια ???γιουπι!!!

Καλημέρα!:P

Η αλήθεια είναι πως ξύπνησα πολύ κεφάτη!!!

Αύριο έρχονται και χαλαρώνω!!! Μπορώ να γεννήσω!!!!:P:p:p

Ελπίζω να μην απεργούν οι ελεγκτές εναέριας!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!Μισοετοίμασα τη βαλιτσούλα από τώρα (αφού τα έχω γιατί να σκονίζονται από δω κι από κει)και τώρα βαριέμαι και θέλω μόνο ξάπλα και να διαβάσω.Καλά, Βικάκι εσένα μια χαρά το όνειρο, φουλ ηρεμία και αισιοδοξία...Εγώ άμα σας πω τι είδα... Είχα πάει στο Λιανάκι λέει και της έλεγα, καλά τίποτα στρογγυλό δεν πήρες για το μωρό??:shock::shock: Δεν ξέρω τι βλακεία είναι πάλι αυτή...Άντε τη Λιάνα την ονειρεύτηκα γιατί λίγο πριν κοιμηθώ είχα δει τη φωτο της, αλλά το στρογγυλό που πρέπει να έχει? Ρε Λιάνα, πάρε μια μπαλίτσα να μου φύγει και μένα το άγχος, χαχα!!

Το Νικάκι έχει τη μαγουλού του σε σούπερ κατάσταση, μπράβο μπέμπα! Άντε να δούμε και τον ιανουάριο τι θα σου πει...

Ιωαννάκι, κι εσύ από βδομάδα νέα για το μπεμπούκο σου ε?Άντε να σου πει κι ακριβή ημερομηνία, να ξέρουμε τι μας γίνεται!!!

Αννετάκι, έφαγα και στις 7.30 το πρωί ένα μελομακάρονο για ΟΛΕΣ σας, κορίτσια, γίνανε πολύ ωραίαααααααααααααααααααα....... όσο για τους αγώνες, έχω βρει το μπελά μου, γιατίμ ανακάλυψε ένα πρόγραμμα που βλέπει ποδόσφαιρο από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία κ.τ.λ. και δε συμμαζεύεται, κι αυτοί οι χριστιανοί, δεν έχουν πρωτάθλημα σαν εμάς μόνο σαββατοκύριακο, συνέχεια παίζουν!!:mad::mad:

Μαράκι, λες να περνάει φάση ταχείας ανάπτυξης ο τζούνιορ?Νωρίς δεν είναι?Αχ, δε θυμάμαι καθόλου, κι αυτή η γαϊδάρα η κουμπάρα μου 1,5 χρόνο το έχει το βιβλίο για το θηλασμό, θαρρείς και θήλασε....Γαιδάρα δεν τη λέω μόνο γι' αυτό, αλλά γιατί για να δώσουμε το δώρο στο βαφτιστήρι δεν τον παίρνει σπίτι της (μη χαλάσει τη ζαχαρένια της), αλλά λένε να πάμε το δώρο στη μάνα της όπου θα είναι το παιδί για να τον δούμε κιόλας, καλό???Και μετά σου λέει, μεγαλώνουν παιδιά... :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημερααααααα, τι κανετε μανουλες και μπεμπουδακια?

Καλημέρα!!!!:-P

Είδα ένα υπέροχο όνειρο σήμερα!!!

Καταγάλανη θάλασσα(κάπου στις Κυκλάδες που είχα δουλέψει αναπληρώτρια)! Ήμουν λέει πάνω σε ύψωμα και αγνάντευα την ήσυχη θάλασσα...καταγάλανο τοπίο!!! Μια ηρεμία ρε κορίτσια!!!

Απαιτώ από τον γκουρού των πονείρων Annete εξήγηση:-D:grin::tongue:

Πάωω....

καλο κι ευλογημενο το ονειρο βασδελακι μου!

μου αρεσε το π-ονειρων χαχαχα (σου ξεφυγε μαλλον το δαχτυλακι γιτι πλεον δεν βλεπω σεξιστικα ονειρα χαχαχα )

λοιπον αν και δεν εχω κανει βικυ παγιατακη...αν και ειδικευομαι στα κινηματογραφικα ονειρα μυστηριου πρεπει να σου πω πως το ονειρο ειναι πολυ καλο, καθαρη και ηρεμη θαλασσα πολυ μαρεσει!!!

τα ονειρα καθρεφτιζουν την ψυχολογια μας!!!

ερχετε και η οικογενεια οποτε θα εισαι καπως ετσι!!!

ηρεμη δυναμη!!!ετσι σε θελω!!!

Καλημερααααα

Αννετακι με τοσα τσιμπολογηματα και η μετρηση σου σουπερ!!!βρε τελικα μηπως δεν ειχες σακχαρο κυησης ??

Εμεις καλα ειμαστε συνεχιζω την θεραπεια για τις αιμοροιδες και περιμενω τι θα μου πει και απο κοντα η γιατρος...

Καλημερα να εχουμε..

μα αυτο ειπε και ο εμβρυολογος στην γιατρο μου!

επι λεξη "βαση των μετρησεων (των υπερυχογραφικων) αμφισβητω αν εχει διαβητη κυησης"

αλλα ειπαμε, υπομονη...λιγο εμεινε...

ο γιατρος θα πει "ποιες αιμορροιδες"? χαχαχα

τουλαχιστον δεν ταλαιπορεισαι ιωαννα μου!αυτο εχει σημασια!

Καλημέρα!:-P

Η αλήθεια είναι πως ξύπνησα πολύ κεφάτη!!!

Αύριο έρχονται και χαλαρώνω!!! Μπορώ να γεννήσω!!!!:-P:razz::-P

Ελπίζω να μην απεργούν οι ελεγκτές εναέριας!!!

δεν αναφερθηκε κατι βασδελακι μου, αν παλι τελευταια στιγμη αποφασισουν κατι τετοιο (ξου ξου)...θα μαζευτουμε ολες οι κοιλουμπιτσες και θα τους πουμε εμεις να στερουν την οικογενεια της φιλης μας μερες που ερχονται

καλημερα απο ξενυχτισμενη μανουλα!

ο γιος χτες εδωσε ρεσιταλ δεν χορταινε με τιποτα! μια ωρα θηλασμος 1 μιση ωρα υπνος το πρωι δεν αντεξα εδωσα ξενο ....μπας κ κοιμηθω λιγο

κοριτσια παω για υπνο!

φιλακια!

ωωω καλη ξεκουραση μαρακι μου!!!

φαγανουλης ο μπεμπουκος!!!ο καλος μου!!!

σε λιγο παω να παρω το χαρτι απτην μικροβιολογο γιατι αυριο εχουμε nst και καλη μας επιτυχια!!!αν και να σας πω δεν θα με πειραζε καθολου να μου πει "γενναμε" γιατι η αναμονη και η σκεψη στο τι θα συμβει την ωρα την καλη ειναι που με αγχωνει περισσοτερο!ενω ετσι σε πιανει στον υπνο!!!:tongue:

φιλακια!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλημέρα κι από μένα!Μισοετοίμασα τη βαλιτσούλα από τώρα (αφού τα έχω γιατί να σκονίζονται από δω κι από κει)και τώρα βαριέμαι και θέλω μόνο ξάπλα και να διαβάσω.Καλά, Βικάκι εσένα μια χαρά το όνειρο, φουλ ηρεμία και αισιοδοξία...Εγώ άμα σας πω τι είδα... Είχα πάει στο Λιανάκι λέει και της έλεγα, καλά τίποτα στρογγυλό δεν πήρες για το μωρό??:shock::shock: Δεν ξέρω τι βλακεία είναι πάλι αυτή...Άντε τη Λιάνα την ονειρεύτηκα γιατί λίγο πριν κοιμηθώ είχα δει τη φωτο της, αλλά το στρογγυλό που πρέπει να έχει? Ρε Λιάνα, πάρε μια μπαλίτσα να μου φύγει και μένα το άγχος, χαχα!!

Το Νικάκι έχει τη μαγουλού του σε σούπερ κατάσταση, μπράβο μπέμπα! Άντε να δούμε και τον ιανουάριο τι θα σου πει...

Ιωαννάκι, κι εσύ από βδομάδα νέα για το μπεμπούκο σου ε?Άντε να σου πει κι ακριβή ημερομηνία, να ξέρουμε τι μας γίνεται!!!

Αννετάκι, έφαγα και στις 7.30 το πρωί ένα μελομακάρονο για ΟΛΕΣ σας, κορίτσια, γίνανε πολύ ωραίαααααααααααααααααααα....... όσο για τους αγώνες, έχω βρει το μπελά μου, γιατίμ ανακάλυψε ένα πρόγραμμα που βλέπει ποδόσφαιρο από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία κ.τ.λ. και δε συμμαζεύεται, κι αυτοί οι χριστιανοί, δεν έχουν πρωτάθλημα σαν εμάς μόνο σαββατοκύριακο, συνέχεια παίζουν!!:mad::mad:

Μαράκι, λες να περνάει φάση ταχείας ανάπτυξης ο τζούνιορ?Νωρίς δεν είναι?Αχ, δε θυμάμαι καθόλου, κι αυτή η γαϊδάρα η κουμπάρα μου 1,5 χρόνο το έχει το βιβλίο για το θηλασμό, θαρρείς και θήλασε....Γαιδάρα δεν τη λέω μόνο γι' αυτό, αλλά γιατί για να δώσουμε το δώρο στο βαφτιστήρι δεν τον παίρνει σπίτι της (μη χαλάσει τη ζαχαρένια της), αλλά λένε να πάμε το δώρο στη μάνα της όπου θα είναι το παιδί για να τον δούμε κιόλας, καλό???Και μετά σου λέει, μεγαλώνουν παιδιά... :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

καλημερα γλυκο μου κοριτσι, μα ρε αθεοφοβη...7:30 το πρωι μελομακαρονα ετρωγες?αλλα ηταν μουρλιαααα μμμμμμμμ

τωρα η μπαλιτσα με μπερδευει...μηπως φταιει ο συζυγος που ειναι κολλημενος με την μπαλα χαχχαα μηπως να παρει σε σενα καμια?ροζ κατα προτιμηση!!!:tongue::tongue::tongue:

βαλιτσουλα σχεδον ετοιμη ετσι?μπραβο κουκλα μου!

κι εγω ετοιμη την εχω αλλα στο συρταρι (αλλου η βαλιτσα αλλου τα πραγματακια μας), σημερα λεω να τα βαλω και μεσα για να ειμαι ετοιμη για αυριο, ποτε δεν ξερεις!!!

τα πιτσιρικια τι κανουν?σχολειο?

το συναχακι σου εφυγε?

IB5Vp2.png

koritsia η αδλεφη μου ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!

Βικακυ τελειο το ονειρο θα ερθουν οι αγαπες σου ειμαι σιγουρη!

καλε Μαρακι 7 μιση το πρωι βρε μελομακαρονο??

νικακι Ιωαννα ανετακι μου αντε κοριτσια υπομονη λιγο εμεινε!

αν και εμενα μου λειπε η κοιλια μου (μην βαρατε ολες μαζι...)

και ο αντρας μου χτες το βραδυ αρχισε να μου λεει για τριτο!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα, κοιλουμπίτσα!Είμαι πολύ καλύτερα, αλλά σκυλοβαριέμαι λόγω φουλ ταχυτήτων χθες.Ετοίμασε καλέ το τσαντικό, μη γεννήσεις γυμνήηηηηηηηηηηηηηηηη!!!Χαχαχα, πάω για μαγειρική τέχνη!Κοτόπουλο με ντρέσινγκ μουστάρδας κλπ και ρύζι με το ζουμί του κοτοπούλου και κρασί...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

koritsia η αδλεφη μου ειναι εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχα!!!

Βικακυ τελειο το ονειρο θα ερθουν οι αγαπες σου ειμαι σιγουρη!

καλε Μαρακι 7 μιση το πρωι βρε μελομακαρονο??

νικακι Ιωαννα ανετακι μου αντε κοριτσια υπομονη λιγο εμεινε!

αν και εμενα μου λειπε η κοιλια μου (μην βαρατε ολες μαζι...)

και ο αντρας μου χτες το βραδυ αρχισε να μου λεει για τριτο!!

αχουυυυυυ, τα συγχαρητηρια μας μαρακι μου για την αδερφουλα σου!!!

με το καλο το μωρακι της!!!

εχει αλλα παιδακια?

εσυ ξεκουραστηκες?

δεν βαραμε μη φοβασαι χαχαχα ε δεν ειναι λιγο ξαφνικα να αποχωριζεσαι το τουμπανακι σου!!

παντως εισαι μια κουκλα ετσι?σαν να μην ησουν εγκυος ενα πραγμα!!!

Καλημέρα, κοιλουμπίτσα!Είμαι πολύ καλύτερα, αλλά σκυλοβαριέμαι λόγω φουλ ταχυτήτων χθες.Ετοίμασε καλέ το τσαντικό, μη γεννήσεις γυμνήηηηηηηηηηηηηηηηη!!!Χαχαχα, πάω για μαγειρική τέχνη!Κοτόπουλο με ντρέσινγκ μουστάρδας κλπ και ρύζι με το ζουμί του κοτοπούλου και κρασί...

βαριεσαι ε?ελα καμια βολτα για καφεδακι χαχχαχα

ατιμηηηηηηηη, μου τρεχουνε τα σαλια!!!!!!γιαμ γιαμ!!!

καλη ορεξη να εχετε κοπελα μου!

σε λιγο θα βγω κι εγω για το μικροβιολογικο!να εχω και ντοκουμεντα για!!!

IB5Vp2.png

προσπαθουσαν καιρο ειναι παντρεμενοι 3 χρονια τωρα....

πολυ χαρηκα!

ανετακι μου αληθεια ??εγω ακομη πρησμενη νιωθω...

ωπ ξυπνησε παω!

μπραβο στα παιδια, με το καλο!!!

μια κουκλα λεμε!!!

αντε στον γιοκα σου αγαπη μου!!!να του δωσεις πολλα φιλακια στα μπουτακια!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...