Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

νικακιιιιιιιι περιμενουμε να μαθουμε τα σκερτσα της μπεμπουλας σου!!!

επισης με πηρε η μικροβιολογος και η γλυκοζηλιωμενη ειναι 5,4 με οριο το 6...καλη μου ειπε πως ειναι...ειδομεν τι θα πει και η γιατρος!

παντως πηρα λιγο θαρρος και και τσιμπολογουσα ολη μερα και πριν λιγο στην μετρηση ειχα 107 seet (ετσι γραφετε?χαχαχα) τουλαχιστον σε μια ωρα να ειναι μεσα στα φυσιολογικα!αααααααχ

φιλακια αγαπουλιτσες μου!!!

Μόλις μίλησα με την Τζένη!

Είναι πολύ καλά οικογενειακώς όλοι! Θηλάζει κανονικά και προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της με την μπεμπούλα!!!

Αχ μπραβο σε μανουλα και κορουλα!!!θα την παρω κι εγω αυριο να της ευχηθω προφορικως!

Να 'μαι κι εγώ.Έχω ελάχιστο χρόνο να γράψω γιατί θα μπει ο ανήρ στις 10 να δει αγώνα, γκρρρρρρρρρρρρ...Είμαι πολύ καλύτερα, σήμερα όπως ξέρετε οι περισσότερες έκανα τα μελομακάρονά μου κι έφαγα 2( πάντα για δοκιμή, εννοείται!).Το απόγευμα ψώνια για βαφτιστήρια κι ανήψια, ουφ, τώρα έκατσα...Νικάκι, θα σε μαλώσω.Εγώ κάνω ό,τι μπορώ να πάω φεβρουάριο και τώρα λες μπαίνοντας στο μήνα πάτε για καισαρική, αααααααααααααααααααα!Θα κάνω σελίδα ΜΑΝΟΥΛΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαράκι μου, να σου ευχηθώ κι από δω πολύχρονη για την κορούλα σου, να την καμαρώσεις όπως ποθείς...

Βικάκι, ξεθάρρεψες και θες να φας και την 38η ε?Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουν οι δικοί σου και γέννα και 23-12!!!

Αννετάκι, όσο δεν πονάς όλα καλά, κοίτα να το χαρείς με το τζαναμπέτη το γιο σου!!

Ιωαννάκι, σούπερ το ΣΚ έτσι??;) Αχ, πριν 3 χρόνια κι εγώ 23-12 , έμπαινα στο μήνα μου για το Φανούλη μου...Λιανάκι, ελπίζω εσένα να βγει πριν τις 15-1 που μου έκανε εμένα τη χάρη ο κύριος!!Καλό βράδυ σε όλες.

Βίκυ, η ομάδα ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ λέμε!

πολυ χαιρομαι μαρουσκακι μου που εισαι καλυτερα!!!

μμμμμμ μελομακαρονα ε?δοκιμασε αν γινανε καλα και για μενα βρε πουλι μου!!!:lol::lol::lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βικάκι, ξεθάρρεψες και θες να φας και την 38η ε?Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουν οι δικοί σου και γέννα και 23-12!!!

Χε, χε!! Μακάρι!

Βίκυ, η ομάδα ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ λέμε!

:tongue:θενκ γιου φρεντ!

Αννέτ παιδί μου έτσι γράφεται: Shit!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλλά δεν κατάλαβα...το 107 δεν είναι καλό; μια χαρά είναι!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αννέτ παιδί μου έτσι γράφεται: Shit!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλλά δεν κατάλαβα...το 107 δεν είναι καλό; μια χαρά είναι!!!

ε shit λοιπον χαχαχα

πριν το φαγητο 107 βασδελακι μου, ασε σημερα δεν εμεινε το στομαχι μου αδειο...

το πρωι πεινιρλακια σε δοσεις...μανταρινια...λιγα φυστικια αραπικα χωρις το φλουδι πριν το φαγητο (καμια ωρα), 2 κρουασινια βουτηρου, 2 κρουασινια με φετα...ναι ναι...αυτα εκανα σημερα...φαγητο σαν ανθρωπος δεν εκατσα να φαω...ολο σκ*τολοιδια

σε λιγο θα κανω τη μετρηση...ελπιζω να μη μουρθει κανα εγκεφαλικο :-(

εφτασε η ωρα του εγκεφαλικου...επιστρεφω :confused:

IB5Vp2.png

103 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!το γλυτωσα το εγκεφαλικο

αντε τωρα θα φαω ενα μαυρο σοκολατακι χεχεχε...οχι πλακα κανω αν δεν περασει μια ωρα ακομα ουτε φρουτο δεν βαζω στο στομα μου!!!

IB5Vp2.png

ουυυυυυυυυ τσακωσα μια φιλεναδιτσα!!!!!!

μαρουσκακι μουυυυυυυυυυυ, τελειωσε ο αγωνας?

ποιοι παιζανε?μου κανει εντυπωση που κι ο δικος μου δεν εκανε καταληψη χιχιχι

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον βασδελακι, στειλε μου με πμ τι να κανωωωωωωωωω!!!

δεν μπορω να περιμενω τους κουμπαρους ποτε θα αναρρωσουν για να κανω κι εγω ντου απο παντου!!!!!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

ουυυυυυυυυ νατο και το νικακι!!!

βρε τι ματι ειναι αυτο που εχω τσακιρικο χαχαχχαα!

εδω κυκλωπας...και περιμενω!!!!!!χαχαχαχα

IB5Vp2.png

τσα..να 'μαι κι εγωωω...

Λοιπον τα νεα ειναι πολυ ευχαριστα(οπως τα περιμενες Βικυ;))

Το Μαριαντακι μας εφτασε τα 1580 γρ. και εχει κατι μαγουληθρες να παθεις πλακα,μεχρι κι ο γιατρος μου ειπε κοιτα κοιτα μαγουλακι....!Καλα το μαγουλο ειναι δικο μου δεν το συζητω!!!!!!(να τα αρχισα η χαζομαμα κ ποιος να με μαζεψει.......χαχαχαχα)

Ευτυχως δεν εχει επηρεαστει καθολου απο το ζαχαρο μου αλλα μου ειπε πως προληπτικα την πρωτη μερα που θα γεννηθει θα εχει συνεχομενη παρακολουθηση ,γιατι το πρωτο 24ωρο μπορει να κανει υπογλυκαιμια!Εκεινη την ωρα κιτρινισα αλλα ευτυχως με καθυσηχασε λεγοντας μου πως δεν ειναι τιποτα και αν εκδηλωθει θα γινει την πρωτη μερα και αντιμετωπιζεται πανευκολα...

Ολες οι μετρησεις του ειναι πολυ καλες κ το αμνιακο πολυ καλο κ ο πλακουντας!Μου ειπε να υπολογιζω απο τελη Ιανουαριου μεχρι 10 Φλεβαρη......ακους Μαρουσκακι.......:D Την επομενη φορα που θα μας δει δηλ. στις 12 Ιανουαριου θα μας πει περισσοτερα και θα υπολογισει πιο συγκεκριμενα την ημερα της καισαρικης.....οπως καταλαβαινεται και παλι εχω πιασει το ρο:P:p:p:pοζ μου συννεφακι κ πεταωωωωωωω............

1a0fd6e0b8.png

ουυυυυυυυυ νατο και το νικακι!!!

βρε τι ματι ειναι αυτο που εχω τσακιρικο χαχαχχαα!

εδω κυκλωπας...και περιμενω!!!!!!χαχαχαχα

καλε πως με μυριστηκες????????κι εσυ ολα καλα απ'οτι διαβασα...

εκανες καμια μετρηση να δουμε τι γινεται.....????

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

αχ ολυ χαιρομαι νικακι μου, μπραβο στην μπουμπουκα!!!

αλλο ενα πολυ καλο και υπακουο παιδακι!!!

και μαγουλακια για φιλημα!!!!!μουατς

ετσι να πετας κοριτσαρα μου και οταν με το καλο την κρατησεις στη αγκαλιτσα σου θα τρελαθεις τελειως!!!

αααααααχ ααααααχ αααααααααχ!!!

12 γεναρη ο επομενος υπερυχος?καταλαβα καλα?

η ΠΗΤ μου χαχαχα!!!αν και δεν θα την φτασω...ετσι νομιζω δλδ χαχαχα

εκτος αν τα σχεδια του γιοκα μου ειναι αλλα!!!

IB5Vp2.png

αααα καλα τωρα το ειδα το 103 μια χαρα σε βρισκω.... σουπερ!;)

ναι ηρεμησα η αληθεια ειναι...φοβηθηκα προς στιγμη μη φτασω τα 170 αλλα με λυπηθηκε Ο Θεουλης

πωπω σερνεται σημερα...τα νευρα μου!!!

πριν προσπαθουσα να μπω και δεν...αν τυχον και μου κανει νουμερα και χαθω ξαφνικα δεν φταιω εγω ενταξει?

να πω απο τωρα καληνυχτα και ονειρα γλυκα καλου κακου!

φιλακια σε μανουλες και μπεμπακια!!!

IB5Vp2.png

Αννετακι μου ναι στις 11 θα κανουμε βιοφυσικο προφιλ κ nst και στις 12 θα με δει ο γιατρουλης μου για να μας πει αν η μπου μπου θελει να βγει η θελει να παραμενει στη ζεστη της φωλιτσα.......για να δουμε....!οσο για το φιλακι το αρπαξε μη νομιζεις......μουτσ μουτς!:)))))))))

Μια χαρα η τιμη σου......τελειααααα,παντα τετοιες να βγαζει το μηχανακι σου!

καληνυχτα κοιλουμπιτσα......!!!Θα τα πουμε αυριο.

1a0fd6e0b8.png

Τελεια τα νεα σου Νικακι!!Πολυ χαιρομαι και για σενα και για τη μπεμπουλα!

Ολοκληρος κοριτσαρος!!Κι απο μενα ενα φιλακι στα μαγουλακια!!

μμμμ...για τσιμπιμα και για δαγκωμα θα ναι αμα γεννηθει...χιχι :tongue:

Αννετ μια χαρα η μετρηση...Μην ξεθαρευεις πολυ ομως ε?

Μαρακι μου μακαρι να βγει πριν τις 15!απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!Οχι τιποτα αλλο αλλα παραβαρυνα και αμα κλεισω και τον 9 πολυ φοβαμαι πως δε θα μπορω να σηκωθω απο τον καναπε στο τελος!!χαχα

Εμεις εχουμε εξεταση τωρα την αλλη τριτη 28 του μηνος δηλαδη!

Λετε να μου κανει καμια εξεταση και μενα τοτε?

Πολλα φιλια και καληνυχτα σε ολες.... :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλημερα απο ξενυχτισμενη μανουλα!

ο γιος χτες εδωσε ρεσιταλ δεν χορταινε με τιποτα! μια ωρα θηλασμος 1 μιση ωρα υπνος το πρωι δεν αντεξα εδωσα ξενο ....μπας κ κοιμηθω λιγο.

Νικακι τελεια τα νεα για την μπουμπου σας!!

κοριτσια παω για υπνο!

φιλακια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...