Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Μπηκα να σας χαιρετησω και να σας πω τα νεα μας!!!

το μπεμπακι μας ειναι πολυ καλα ,ζωηρο ζωηρο και επινε και αμνιακο υγρο ..και λεω το μπεμπακι γιατι η γιατρος βλεπει ...τσουτσουνι ...αλλα δεν ειναι απολυτα σιγουρη ..

Χαχα μετα την vasdeli και το δικο μου εκπληξη μεχρι την β επιπεδου .

Αυριο πρωι πρωι φευγω για διακοπες θα τα πουμε με το καλο στις 15/8 !!!!

Πολλα φιλακιαααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπηκα να σας χαιρετησω και να σας πω τα νεα μας!!!

το μπεμπακι μας ειναι πολυ καλα ,ζωηρο ζωηρο και επινε και αμνιακο υγρο ..και λεω το μπεμπακι γιατι η γιατρος βλεπει ...τσουτσουνι ...αλλα δεν ειναι απολυτα σιγουρη ..

Χαχα μετα την vasdeli και το δικο μου εκπληξη μεχρι την β επιπεδου .

Αυριο πρωι πρωι φευγω για διακοπες θα τα πουμε με το καλο στις 15/8 !!!!

Πολλα φιλακιαααααααααααα

να περασεις σουπερ!!

και τελικα δεν ειμαι η μονη με κιντερ εκπληξη!!!χαχαχα!!

και μια συμβουλη αν δεις οτι δεν παλυεεις μεχρι τοτε μην κανεις την ηρωιδα!!

φιλακια!!

χαιιιιιιιιιιιιιι στις ομορφες!!!

καλο μηνα και καλες διακοπες στα κοριτσια που θα κανουν τα μπανακια τους!!!

καντε και καμια βουτια και για μενα οκ?

εμεις ειμαστε καλα και την τεταρτη με το καλο θα δουμε το ζουζουνακι μας!!!

και μια ερωτηση για τις εμπειρες μανουλες, στις 20 ιουλιου και για 4 μερες ακουγα ενα γκλου γκλου που μετα απο ερωτηση στην γιατρο μου μου ειπε πως ειναι το μωρακι μας..μετα για 2 ολοκληρες ημερες δεν ακουσα ουτε αισθανθηκα κατι..τιποτα..κιχ..

λοιπον η ερωτηση, εσεις οταν ακουσατε τα μωρακια σας τα ακουγατε καθε μερα η κανανε διαλειμμα λιγων ημερων? η αληθεια ειναι πως εχθες ημουν ετοιμη να αρχισω να τρεχω για υπερυχο αλλα κρατηθηκα με νυχια και με δοντια..ουφ τι αγχος κι αυτο βρε κοριτσια.

ουυυυυυυυυυυφ, περιμενω τις απαντησεις και γνωμες σας!

φιλακια πολλα και να περνατε καλα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

χαιιιιιιιιιιιιιι στις ομορφες!!!

καλο μηνα και καλες διακοπες στα κοριτσια που θα κανουν τα μπανακια τους!!!

καντε και καμια βουτια και για μενα οκ?

εμεις ειμαστε καλα και την τεταρτη με το καλο θα δουμε το ζουζουνακι μας!!!

και μια ερωτηση για τις εμπειρες μανουλες, στις 20 ιουλιου και για 4 μερες ακουγα ενα γκλου γκλου που μετα απο ερωτηση στην γιατρο μου μου ειπε πως ειναι το μωρακι μας..μετα για 2 ολοκληρες ημερες δεν ακουσα ουτε αισθανθηκα κατι..τιποτα..κιχ..

λοιπον η ερωτηση, εσεις οταν ακουσατε τα μωρακια σας τα ακουγατε καθε μερα η κανανε διαλειμμα λιγων ημερων? η αληθεια ειναι πως εχθες ημουν ετοιμη να αρχισω να τρεχω για υπερυχο αλλα κρατηθηκα με νυχια και με δοντια..ουφ τι αγχος κι αυτο βρε κοριτσια.

ουυυυυυυυυυυφ, περιμενω τις απαντησεις και γνωμες σας!

φιλακια πολλα και να περνατε καλα!

καλως το κοριτσι!

εγω παντως θα ελεγα να περιμενεις για να σιγουρευτεις οτι ηταν το μπεμπε σου γιατι για πρωτη εγκυμοσυνη το θεωρω νωρις οχι οτι δεν μπορει να γινει...

και σιγουρα δεν θα το αισθανεσε ολη την ωρα!εγω πιο πολυ το νιωθω το απογευμα ας πουμε....

και εχουμε 2 βδομαδες διαφορα αλλα και εμενα ειναι η τριτη εγκυμοσυνη....

εν ολιγις μην αγχωνεσαι θα ερθει η ωρα που θα νιωσεις την κλωτσια για τα καλα!!!χαχαχα!!

Γεια σας κορίτσια!

Γυρίσαμε σήμερα από το ταξιδάκι μας και περάσαμε πολύ όμορφα....

joa, παιδί μου, τσουτσουνάκι ε;;;;;:tongue: Άντε, όπως λέει και η Mariaefi μου φαίνεται ότι πολλές kinder εκπλήξεις μαζευτήκαμε εδώ....:P:p

Ηλιάνα, με το καλό και οι τελευταίες ετοιμασίες!!!

mariaefi μου, καλά του έκανες του συζυγάτου σου.....και σταμάτα να πηγαίνεις στην δουλειά! Τα έχω πάρει με τον εργοδότη σου!

annete, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να ανησυχείς από τώρα αν δεν ακούς το μωρό κάθε μέρα...(Τα λέω σε σένα για να το ακούω κι εγώ που κάθε τρεις και λίγο τρέχω για υπέρηχο...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα -αγοράκι

mariaefi -kinder εκπληξη!

Jenny -κοριτσάκι

joa - αγοράκι (μάλλον)

vasdeli -αγοράκι (μάλλον) :P

annete -κοριτσάκι

Αρχίζει και μπλεδίζει.....:cool:

Μια mariaefi θα μας σώσει!!!:-D

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα -αγοράκι

mariaefi -kinder εκπληξη!

Jenny -κοριτσάκι

joa - αγοράκι (μάλλον)

vasdeli -αγοράκι (μάλλον) :P

annete -κοριτσάκι

Αρχίζει και μπλεδίζει.....:cool:

Μια mariaefi θα μας σώσει!!!:-D

η οποια εχει προαισθημα για αγορι...χιχιχιχ!!

καλωςορισες!!

καλησπερα περα για περα!

αχ κοριτσακια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, παντως σημερα το μεσημερι και καθως ημουν ξαπλωμενη και χαλαρη στην αγκαλιτσα του καλου μου διπλα απτον αφαλο μου ενοιωσα ενα τρρρρρρρρ τρρρρρρρρ..(ιδεα μου?πραγματικοτητα?εχω λαλησει η αληθεια ειναι, ανυπομονω!!!)του αρπαξα το χερι και το εβαλα στην κοιλια μου αλλα δεν επιανε το σημα του παιδιου του!!!και θυμωσα κιολας...χαχαχα τι κανουν οι ορμονες!!!

τι γινεται ρε κουκλες?μπλεδιζουμε?μπλεδιζουμε σιγα σιγα?χαχαχα

γερα να ειναι τα μαναρακια μας, τι κιλοτακια τι σοβρακακια..ολα εχουν την χαρη τους!!!

σας φιλω πολυ!

IB5Vp2.png

Έτσι είναι annete μου! Αυτό το φουρφούρισμα είναι η αρχή!!! Και που είσαι ακόμη! Έχεις να φας κλωτσίδι μπόλικο σε λίγες εβδομάδες!

Εγώ σήμερα κατάλαβα ένα μικρό χτυπηματάκι λες και κάποιος από μέσα χτυπούσε τα τοιχώματα της κοιλιάς με ένα δαχτυλάκι!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

annete μου πιστευω οτι ηταν το μωρακι σου αλλα οντως νωρις ειναι να το νιωσει και ο συζυγος!

vasdelaki ολο ο γιος μου παω να πω ή ο μπεμπης ασε εχω φαει σκαλωμα!

τα δικα μου νεα κουκλες ειναι οτι χτες πηγαμε στο ντοκτορ και ολα καλα!!το μωρακι μου εχει 150 χτυπους ειναι 183 γραμ.και περιπου 17 εκ. το θεμα ειναι η σταση του που για αυτο ποναω στο ισχυο δυστυχως ειναι με τον κωλο κατω και ο πλακουντας ειναι ολος σαν βουνο κατω απο μωρο σχεδον.Δεν εχει προβλημα το μωρο αλλα εγω με τους πονους και ισως αρχισουν πιο νωρις συσπασεις αν δεν αλλαξει θεση(καλα που δεν πω δουλεια γιατι λεει θα ηταν αφορητοι οι πονοι).Θα παω για εξετασεις αιματος την Παρασκευη μαλλον και θα κλεισω και το ραντεβου για την Β επιπεδου τελικα μετα τις 17 Αυγ γιατι θελει να ειμαι 21η εβδ να την κανω.

Κορίτσια ανήκω και εγώ στις μανούλες του Ιανουαρίου του 2011...Πρωτα ο Θεός....

Καλώς σας βρήκα κοριτσάκια!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

τα δικα μου νεα κουκλες ειναι οτι χτες πηγαμε στο ντοκτορ και ολα καλα!!το μωρακι μου εχει 150 χτυπους ειναι 183 γραμ.και περιπου 17 εκ. το θεμα ειναι η σταση του που για αυτο ποναω στο ισχυο δυστυχως ειναι με τον κωλο κατω και ο πλακουντας ειναι ολος σαν βουνο κατω απο μωρο σχεδον.Δεν εχει προβλημα το μωρο αλλα εγω με τους πονους και ισως αρχισουν πιο νωρις συσπασεις αν δεν αλλαξει θεση(καλα που δεν πω δουλεια γιατι λεει θα ηταν αφορητοι οι πονοι).Θα παω για εξετασεις αιματος την Παρασκευη μαλλον και θα κλεισω και το ραντεβου για την Β επιπεδου τελικα μετα τις 17 Αυγ γιατι θελει να ειμαι 21η εβδ να την κανω.

Mαρία μου!

Θα σε παιδέψει αυτός ο 'γιόκας σου':wink: αλλά αξίζει τον κόπο! Τι να γίνει, από εμετούς πως τα πας;

Επιτέλους ρε κορίτσι μου! Ήρθες!!!

Πες τα όλα, ανάκριση!!!:D Που γεννάς, πότε γεννάς, έκανες αυχενική; αν ναι, είδατε φύλο; Όλα τώρα να σε βάλω στη λίστα!:mrgreen:

qwlrp3.png

Έτσι είναι annete μου! Αυτό το φουρφούρισμα είναι η αρχή!!! Και που είσαι ακόμη! Έχεις να φας κλωτσίδι μπόλικο σε λίγες εβδομάδες!

Εγώ σήμερα κατάλαβα ένα μικρό χτυπηματάκι λες και κάποιος από μέσα χτυπούσε τα τοιχώματα της κοιλιάς με ένα δαχτυλάκι!

αχ τελεια βασδελακι μου

τι γλυκο, τα παιδακια μας κανουν αισθητη την παρουσια τους!μας βλεπω με παμπερς χαχαχαχα

annete μου πιστευω οτι ηταν το μωρακι σου αλλα οντως νωρις ειναι να το νιωσει και ο συζυγος!

να ξεκουραζεσαι πολυ μαρακι μου και ουτε να διανοηθεις να περασεις απτη δουλεια, ακους?υπαρχει περιπτωση να μην αλλαξει θεση το μωρο?

καλη επιτυχια στις εξετασεις

κι εγω απο 5 εως 15/9 θα παω για την β επιπεδου

ολα να μας παν καλα!!!

στελλινουλα, καλως ορισες!!!

με το καλο το μωρακι σου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...