Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Κάτσε ήσυχή στ' αυγά σου!!!! :) Και να μην τις μάθεις!!!

Mariaefiiiiii, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για το Εφάκι σου!!! Να την χαίρεστε!!!

mickey_happy_birthday-300x299.gif&t=1

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεραααααααα κουκλες.........ευχομαι να εχουμε μια υπεροχηηηη εβδομαδα!!!!!

Αχ σημερα εχω υπερηχο με το γιατρουλη μου και ειμαι πολυ ανυπομονη....θα δουμε τη μπουμπου μας επιτελους,ελπιζω τωρα να αρχισει να με βλεπει λιγο πιο συχνα,διανυω κ τον 7ο δεν θα πρεπε????

Βικυ μια χαρα εχει μεινει ο μπεμπουλης στη φωλιτσα του,ειναι πολυ υπακουος τελικα!!!!:P 37η βδομαδαεε??τελειααααα........εμενα μου ειπε οτι μολις μπω στον 9ο παμε για καισαρικη ισως ομως και λογω της ινσουλινης!Σημερα θα τον ρωτησω και για το αμνιακο υγρο,παντα μου λεει ολα καλα αλλα δε μπαινει σε λεπτομερειες....Η αληθεια ειναι βεβαια πως τι να τις κανω τις λεπτομερειες αν η μπουμπου μου ειναι μια χαρα....!;)

Ιωαννα πολυ ωραιες οικογενειακες στιγμες.ετσι να ειστε παντα τρισευτυχισμενοι:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες....

Αννετακι μου τι ιστορια κι αυτη της φιλης σου με εχει συγκλονισει,καγκελο η τριχα μου απα πα πα!!!!!!!!!!μην την αφηνεις σε χλωρο κλαρι μεχρι να παει κ σε αλλον....!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου θα μπω αυριο απο νωρις να τα πουμε γιατι τωρα νυσταξαααα...φιλακια!

νικακι μου, τι κανεις κουκλιτσα με την ομορφη κοιλιτσα?

ασε νικακι η κοπελα κοιμαται ορθια, το κακο ειναι πως μονο τη μαμα της ξερω και οχι εκεινη οποτε δεν εχω το θαρρος να την ενοχλησω και να την βαλω στην πριζα.

αλλα τα ειπα με τη μαμα της εχθες και την εκανα τουρμπο, θα μιλησει με τον γιατρο η ιδια και θα ξερω μεσοβδομαδα τα νεοτερα...φανταστειτε την εβαλα την γυναικα να γραψει ολες τις ερωτησεις που πρεπει να του κανει.

εμα δεν ειναι κατασταση αυτη...και το κορυφαιο ειναι πως της ειπε πως αν δεν γεννησει την ΠΗΤ θα την αφησει μεχρι τις 5 φεβρουαριου μηπως παρει το μωρο τα πανω του...ακουσον ακουσον (δεν θυμαμαι αν το ξαναεγραψα)

ο τυπος θελει κυνηγι :mad:

Καλημερααααα

Με τις αιμοραιδες ...κοριτσακια αυτη η κρεμουλα ειναι θαυματουργη !!!απο την επομενη μερα κιολας ημουν πολυ καλυτερα..συνεχιζω την θεραπεια μου μεχρι το επομενο ραντεβου..

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα το ΣΚ ...το Σαββατο ψωνια με τον μικρο μου και τζακακι και πιτσα το βραδυ και την κυριακη βολτα σε μεγαλο εμπορικο και το βραδυ δοκιμασαμε την πιστα του mc queen και αναψαμε παλι τζακακι !!!

Να εχουμε μια υπεροχη εβδομαδα!!!

αχ πολυ χαιρομαι ιωαννα μου που ηρεμεις σιγα σιγα!!

ουαουυυυ, ενα υπεροχο σ/κ!!!παντα να περνατε καλα κουκλα μου κι ακομα καλυτερα!!!

Καλημέρα!!!:P

Τη μέρα μουντή και η σημερινή!

Εγώ ησυχία! Έχω ξεχάσει πως είναι οι συσπάσεις, άντε να κάνω μια δυο κάθε μέρα που στην τελική είναι και φυσιολογικές τόσες σε αυτή την ηλικία κύησης.

Σήμερα κλείνω την 37 εβδομάδα και μπάινω αισίως στην 38!!! Την οποία θέλω να συμπληρώσω και αυτή!!!:P

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!πωπω ο μπεμπουλης ολοκληρο παιδακι...με το καλο κουκλα μου να τον κρατησεις στην αγκαλιτσα σου και να ολοκληρωσετε την ευτυχια σας!!!

κανα καφε θα προλαβουμε να πιουμε?εγω τον χαβα μου χιχιχι

Καλημεραααααααα κουκλες.........ευχομαι να εχουμε μια υπεροχηηηη εβδομαδα!!!!!

Αχ σημερα εχω υπερηχο με το γιατρουλη μου και ειμαι πολυ ανυπομονη....θα δουμε τη μπουμπου μας επιτελους,ελπιζω τωρα να αρχισει να με βλεπει λιγο πιο συχνα,διανυω κ τον 7ο δεν θα πρεπε????

αντε να δεις την κουκλα σου κοπελα μου, θα περιμενουμε τα νεα σας!!!

νομιζω καθε 2-3 εβδομαδες ειναι καλα να σε βλεπει τωρα!!οτι σου πει, ο καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα!!!

πολλα φιλακιααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μαρακι μου, να χαιρεσαι την κορακλα σου, πολυχρονη και ευτυχισμενη σε ολη της τη ζωη!!!

μαρουσκακι μου πως εισαι κουκλιτσα?ελπιζω να περασε το παλιοσυναχι και να αισθανεσαι καλυτερα!!!φιλια στα αντρακια σου!!!

βασδελακι με το καλο να δεχτεις την οικογενεια!!!τις φωτο που τις εχεις βαλει στο fb???

εγω κοριτσια ειμαι πολυ πολυυυυυυυυυυ καλυτερα!!!

ο κακος ο πονος σημερα κοιμαται, ελπιζω να κανει υπνοθεραπεια απο δω και μπρος γιατι αυτο που τραβηξα ουτε στον εχθρο μου!!!

εκανα και μια τεραααααααααστια βολτα σημερα...μικροβιολογικο για γλυκοζηλιωμενη, ικα για δωρο Χριστουγεννων, φαρμακειο, πληρωμες λογαριασμων, παραλαβη ρουχα απο κοντημα, φουρνος...τι αλλο τι αλλο????δεν θυμαμαι αλλο...αυτα παω τωρα να ξαπλαρω γιατι με πονεσαν τα ποδαρακια μου!!!

καλο μεσημερι και καλη καλη εβδομαδαααααααααα!!!

μακιααααααααααααααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Αννετακι μου αυτο ελειπε μετα απο τοσο περπατημα να μη σε πονανε τα ποδια σου..χαχαχα???????βρε θηριο το παρακανες.......;)Κι εγω εκανα αρκετα σημερα αλλα τωρα θα παω να ξαπλωσω να ξεκουραστουμε με τη μπεμπουλα μου κ να ετοιμαστουμε για το ραντεβου μας.....!

Θα μπω αργα το βραδακι να σας γραψω τα νεα μας......

Μαριααα πως παει το συναχακι??????

1a0fd6e0b8.png

Ρε Αννέτ, τι μαραθώνιους έκανες πάλι πουλάκι μου; :P

κορίτσια, άρχισα να ανησυχω....την Τετάρτη που έρχεται η οικογένεια άκουσα πάλι ότι έχει απεργίες και θα παραλήσουν τα πάντα....

Λέτε να μη σηκωθούν και τα αεροπλάνα; Την κάτσαμε την βάρκα...Όχι τίποτα αλλά άντε πάλι να διαπραγματεύομαι με τον μπέμπαρο....:)

qwlrp3.png

Να μαι παλι ...πηγα τραπεζες,για ψωνια ,δωρα ,σουπερ μαρκετ μαγειρεψα και τωρα καθομαι ...πρεπει να ετοιμασω λιστα γιατι εχω τραπεζι για 12 ατομα τα χριστουγεννα !!!γιορταζει το καμαρι μου...

Την τεταρτη vasdeli μου ειναι γενικη απεργια ΓΣΕΕ -ΑΔΕΔΥ τωρα πως θα κινηθουν οι ελεγκτες δεν γνωριζω...

Αννετακι χαιρομαι που εισαι καλα !!

Νικακι περιμενουμε νεα απο την μπεμπουλα μας!!!εγω μετα τον 7ο πηγαινα στον γιατρο ανα 3 εβδομαδες ..

Παω για μπανακι πριν ερθει το θηριο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα θυμάμαι σε είχα ρωτήσει πότε είχες ΤΗΠ και είχαμε ίδια(18/4 ε?),

οπότε τις 23 θα κρατήσω κι εγώ!Άμα πια,με τρέλαναν!!:tongue:

Τί όμορφες στιγμές ακούω?

Τζάκι και ζηλεύω...Είναι η μεγάλη μου αγάπη αλλά λόγο δευτέρου ορόφου και έλλειψης φυσικού αερίου,

είναι πολύ δύσκολο να αποκτείσω κι εγώ σύντομα...:-(

Νικάκι με το καλό να δεις την κουκλίτσα σου..

Περιμένουμε νέα σας..

Εγώ όταν ήμουν στα μισά του 7ου,από ανά μήνα που με έβλεπε,με πήγε ανά 15νθήμερο!

Κάπως έτσι θα στο κάνει μάλλον και σενα αν όχι από τώρα!

Βίκυ ο μπέμπης ξέρει πότε θα έρθει και όλα θα πάνε κατ ευχήν!Να μη σε απασχολεί τίποτα!

Μαράκι χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην κορούλα σου..

Ότι επιθυμεί να το αποκτήσει..

Εμείς είμαστε καλά,μαμά και μπέμπης..Κι ο μπαμπάς μας καλά βέβαια..Μην τον ξεχνάμε..:D

Κάτι πονάκια ελαφριά σαν περιόδου έχω εδώ και 5 μερούλες που και που

αλλά πιστεύω φυσιολογικό είναι εφόσον το μωράκι έχει μεγαλώσει!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Μόλις μίλησα με την Τζένη!

Είναι πολύ καλά οικογενειακώς όλοι! Θηλάζει κανονικά και προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της με την μπεμπούλα!!!

qwlrp3.png

Να 'μαι κι εγώ.Έχω ελάχιστο χρόνο να γράψω γιατί θα μπει ο ανήρ στις 10 να δει αγώνα, γκρρρρρρρρρρρρ...Είμαι πολύ καλύτερα, σήμερα όπως ξέρετε οι περισσότερες έκανα τα μελομακάρονά μου κι έφαγα 2( πάντα για δοκιμή, εννοείται!).Το απόγευμα ψώνια για βαφτιστήρια κι ανήψια, ουφ, τώρα έκατσα...Νικάκι, θα σε μαλώσω.Εγώ κάνω ό,τι μπορώ να πάω φεβρουάριο και τώρα λες μπαίνοντας στο μήνα πάτε για καισαρική, αααααααααααααααααααα!Θα κάνω σελίδα ΜΑΝΟΥΛΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Μαράκι μου, να σου ευχηθώ κι από δω πολύχρονη για την κορούλα σου, να την καμαρώσεις όπως ποθείς...

Βικάκι, ξεθάρρεψες και θες να φας και την 38η ε?Αχ, μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθουν οι δικοί σου και γέννα και 23-12!!!

Αννετάκι, όσο δεν πονάς όλα καλά, κοίτα να το χαρείς με το τζαναμπέτη το γιο σου!!

Ιωαννάκι, σούπερ το ΣΚ έτσι??;) Αχ, πριν 3 χρόνια κι εγώ 23-12 , έμπαινα στο μήνα μου για το Φανούλη μου...Λιανάκι, ελπίζω εσένα να βγει πριν τις 15-1 που μου έκανε εμένα τη χάρη ο κύριος!!Καλό βράδυ σε όλες.

Βίκυ, η ομάδα ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ λέμε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...