Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το να κοιμηθώ μια κουβέντα είναι με το παλιοσυνάχι, μωρέ... Μάλλον θα διαβάσω το ''Νορβηγικό δάσος'' που μου έφερε ο Γ από τη βιβλιοθήκη (γιατί εγώ τα παίρνω και 5 5 όταν αγοράζω, ντιπ ασύμφορη!)

Θα συμφωνήσω μαζί σου, κι εγώ σαν καλύτερη λύση θα έβλεπα το να γεννήσει άμεσα...Στον υπέρηχο φαίνεται ρε συ ότι δεν αναπτύσσεται, μέχρι και στου νοσοκομείου τον υπέρηχο δείχνει βάρος κι αμνιακό.Καλά, δε θυμάσαι η Τζένη που το μωρό λίγο πριν μπει στο μήνα της ήταν στα 2 κιλά κι ο γιατρός είχε πει 6 άντε 14 δεκέμβρη καισαρική?Όχι με τα 1300 να κάνει και κόνξες!!Κοίτα, καλοί οι γιατροί κι η εμπιστοσύνη, αλλά υπάρχει κι ένα νινί στη μέση έτσι??:confused:

περαστικα βρε κοριτσι μου,

τωρα για το οτι ο γιατρος δεν επαιρνε χαμπαρι πως το μωρο δεν αναπτυσεται τι να πω, μεχρι κι εγω που ειμαι ασχετη θα την ταρακουνουσα την κοπελα και θα εκανα κατι, οχι να λεω περιμενουμε μεχρι την ΠΗΤ και βλεπουμε...αχ Θεε μου βαλε το χερι σου να ειναι καλα το μωρακι

τωρα η κοπελα μαλλον κοιμαται ορθια, τι να πω...οταν της διαγνωσανε τον διαβητη και τις εδωσαν διαιτα η οποια βεβαιως απαγορευε τα γλυκα δια ροπαλου...εκεινη τον χαβα της...μα τοσο ζαμαν φου πια?

ειναι κορη μιας φιλης της μαμας μου, εγω δεν την ξερω προσωπικα αλλα οπως και ναχει εχει ενα μωρακι στην κοιλιτσα της και πρεπει να προσεξει κι εκεινη αλλα προπαντων ο γιατρος της για την εξεληξη...αν ο πρωην ο δικος μου δεν ειχε φυγει απτο ιασω θα ημουν σιγουρη πως ειχε αυτον

πωπω βρε Αννετακι,τι νεα ειναι αυτα??

κουραγιο στην κοπελα και ολα να της πανε καλα..

κι εγω δεν ξερω απο αυτα αλλα σιγουρα θα επαιρνα οχι και μια δευτερη αλλα και τριτη και τεταρτη γνωμη...

οποσδηποτε να δει και εναν αλλο γιατρο...

εγω παλι αυτα με τα κιλα δεν τα ξερω!!οπως σας εχω ξαναπει δε μου χει πει ποτε ποσο ειναι το μωρο μου.μονο οτι παμε καλα!!!οσο και να ρωταω μου λεει δεν ξερω,δε μπορω να σου πω ακριβως!!!!

καλα κι ο δικος σου δεν κανει μετρησεις στο κεφαλακι και στο μηριαιο οστο?(βαση αυτων βγαινει το βαρος του μωρου)

ενταξει μια αποκλυση θα εχει αλλα και το "δεν ξερω" δεν ειναι απαντηση

ασχετο μολις εφαγα ενα γιαουρτακι με μιση κουταλιτσα μελι...αααααααχ ευχαριστηθηκα!!!

Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!Τοση αποκλιση δε μπορει να εχει..

Και δεν μπορω να φανταστω καποιο λογο για να πει και ψεματα ομως..

Π.χ. να επωφελειται απο κατι...

Οποτε ετσι θα ναι τα πραγματα..

Η κοπελα πρεπει ΑΜΕΣΑ να δει και καποιον αλλο ιατρο,εστω και με το ζορι.-

προφανως βαριοταν να ασχοληθει, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο...αλλα να παιζει με την ζωη ενος μωρου?ο ανθρωπος θελει αη να μη πω :twisted:

θα μιλησω με τη μαμα της αυριο και θα την θορυβισω λιγο, κατι πρεπει να γινει, να παρει αλλη μια γνωμη

αν και αυτη ειναι τρελαμενη απτην αγωνια και την τρωει να δουνε κι αλλον γιατρο...η αλλη ειναι ισχυρογνωμον...τι να πω...μονο ευχομαι να πανε ολα καλα για το νινακι!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

ΣΟΣ

Οπωσδήποτε να δει άλλον γιατρό, το μωρό κινδυνεύει!! ΕΛΕΟΣ!!!

Τα πήρα στο κρανίο τώρα....Μα καλά και αυτή η κοπέλα ντιπ για ντιπ που λένε... :(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ντιπ για ντιπ δεν λες τιποτα βασδελακι μου, σημερα θα μιλησω με την γιαγια της που εχω θαρρος μπας και σωθει η κατασταση.

θα παρω και την γιατρο μου αλλα φοβαμαι να την προτεινω γμτ γιατι αν παει κατι στραβα απτην βλακεια του γιατρου της θα την πληρωσει η δικη μου

αλλα προτεραιοτητα εχει το μωρο!

αααααααχ ο τζουτζουκος μου βαραει, υποθετω πως πρεπει να σας καλημερισω κι απο κεινον χαχαχα!!!

να εχετε μια ομορφη κυριακη!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!

διαβαζω διαβαζω και δεν προλαβαινω!!!

ανετ συμφωνω με τα κοριτσια και αλλη γνωμη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ειναι πολυ μικρο το μωρακι της ...καλα τοσο καιρο τι εβλεπαν???????

Βικακυ μου αυτο το site το εχω δουλεψει πολυ με την Εφη και εχει οντως φοβερα πραγματα!

Ιωαννα ολα καλα με τις αιμοροειδες??

οι υπολοιπες?

σας σκεφτομαι πολυ !!!!!

βαζω φωτο στο προφιλ πηγαινετε να δειτε!

καλησπερα!!!

διαβαζω διαβαζω και δεν προλαβαινω!!!

ανετ συμφωνω με τα κοριτσια και αλλη γνωμη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ειναι πολυ μικρο το μωρακι της ...καλα τοσο καιρο τι εβλεπαν???????

Βικακυ μου αυτο το site το εχω δουλεψει πολυ με την Εφη και εχει οντως φοβερα πραγματα!

Ιωαννα ολα καλα με τις αιμοροειδες??

οι υπολοιπες?

σας σκεφτομαι πολυ !!!!!

βαζω φωτο στο προφιλ πηγαινετε να δειτε!

μαρακι μουυυυυυυ, τι κανει ο μπεμπουκος και η μεγαλη και πανεμορφη αδερφουλα του?

εσυ ολα καλα?κοιμασαι καθολου, ξεκουραζεσαι?

ασε μαρακι μου, η κοπελια δεν χαμπαριαζει λεμε...η μαμα μου εχει παει απτο μαγαζι της μαμας της και την περιμενει να της κρουξει τον κοδωνα του κινδυνου μπας και την βουτηξει απτο μαλλι και πανε να ακουσουν και μια δευτερη γνωμη, δεν ειπαμε να αλλαξει γιατρο αφου τοσοσ πολυ τον θελει αλλα μια γνωμη δεν βλαπτει γμτ

παω να δω τον αντρακο σου κι επιστρεφω!

Καλημέρα!

Ανέτ κάνε κορίτσι μου το καλό και.....

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!!

Καλή Κυριακή σε όλους!!!! :-D

αυτο θα κανω βρε βασδελακι μου, κριμα ειναι το μωρακι να παθει τιποτα εξαιτιας του γιατρου και της απειριας της μανας του...αλλα αυτος ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

εγω αλλαξα τον γιατρο μου που τον ειχα απτα 18 λογο που ηταν ανετος στην αιμοραγια που ειχα μολις μπηκα στον 4ο (ε καλα ηταν και αλλα πραγματακια)...σε τετοια περιπτωση θα του εκανα μεγαλη ζημια

IB5Vp2.png

μαρακι αχου τον ειναι ενας γλυκας και μισος!!!

και στη φωτο που κοιμαται σκετος αγγελος!!!

η φωτο με την εφη απαιχτη!!!να σου ζησουν μαρια μου!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες....

πω πω κομματια σε εκανε η μικρη σου Βικυ,μα πως να μη λιωσεις μ' αυτα τα λογακια.......

Fagri μου ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα κ το βιβλιο να 'ναι υπεροχο!

Αννετακι μου τι ιστορια κι αυτη της φιλης σου με εχει συγκλονισει,καγκελο η τριχα μου απα πα πα!!!!!!!!!!μην την αφηνεις σε χλωρο κλαρι μεχρι να παει κ σε αλλον....!!!!!!!!!!

Μαρακι τελειες οι φωτογραφιες σου.....ετσι ευτυχισμενοι και χαμογελαστοι να ειστε απο 'δω κ μπρος.........:P

Κοριτσακια μου θα μπω αυριο απο νωρις να τα πουμε γιατι τωρα νυσταξαααα...φιλακια!

1a0fd6e0b8.png

Καλημερααααα

Vasdelaki μου τι γλυκα τα παιδακια σου...αχ μελωσα σαν μελομακαρονα!!!!!υπομονη και σου ερχονται!!!

Αννετ τι να πω ???η κοπελα προφανως δεν σκεφτεται οτι πλεον δεν ειναι μονη της αλλα κουβαλαει και μια ψυχουλα μαζι της...ευχομαι να αναθεωρησει και να πανε ολα καλα!!!

Μαριαεφη μου παω να δω τις φωτο τρεχοντας!!!!

Με τις αιμοραιδες ...κοριτσακια αυτη η κρεμουλα ειναι θαυματουργη !!!απο την επομενη μερα κιολας ημουν πολυ καλυτερα..συνεχιζω την θεραπεια μου μεχρι το επομενο ραντεβου..

Λιανα μου εγω αλλαζω μηνα 23/12 βασει ΠΗΤ και αυτο υπολογιζω!!!κρατησε το βρε να πηγαινουμε παρεα!!

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα το ΣΚ ...το Σαββατο ψωνια με τον μικρο μου και τζακακι και πιτσα το βραδυ και την κυριακη βολτα σε μεγαλο εμπορικο και το βραδυ δοκιμασαμε την πιστα του mc queen και αναψαμε παλι τζακακι !!!

Να εχουμε μια υπεροχη εβδομαδα!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!!!:P

Τη μέρα μουντή και η σημερινή!

Joa, τι ωραίες που ακούστηκαν οι ζεστές οικογενειακές στιγμές που περιέγραψες!!!:tongue: Τζακάκι και οικογενειακή θαλπωρή!!! Τέλεια...

Εγώ ησυχία! Έχω ξεχάσει πως είναι οι συσπάσεις, άντε να κάνω μια δυο κάθε μέρα που στην τελική είναι και φυσιολογικές τόσες σε αυτή την ηλικία κύησης.

Σήμερα κλείνω την 37 εβδομάδα και μπάινω αισίως στην 38!!! Την οποία θέλω να συμπληρώσω και αυτή!!!:P

qwlrp3.png

Αχού το τικεράκι μου λέει ότι ο μπέμπαρος έχει ολοκληρωθεί σε όλα του και θεωρείται τελειόμηνος!!!:P

Έλα στην αγκαλίτσα της μαμάς μπέμπη!!! (Καλά, όχι ακόμα....)

qwlrp3.png

Vasdeli μου...ειδες τελικα το μπεμπακι ειναι υπακουο ...υπομονη σε μια εβδομαδα 10 μερες θα κρατας και εσυ το μπεμπακι σου αγκαλια...

Οσο για συσπασεις....σας διαβαζω συνεχεια και να μην ξερω πως ειναι ???χαχαχα..αλλα μεταξυ μας δεν θελω να τις μαθω...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...