Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ου γαρ έρχεται μόνον!!!!:lol::lol::lol::lol:

Όλα καλά, μόλις τελείωσα με τα γράμματα των παιδιών μου!!!!

Για δείτε και ένα καταπληκτικό site που ανακάλυψα για παιδάκια, εκπαιδευτικούς και γενικότερα για κατασκευές, ζωγραφιές και δημιουργίες!!! Μέχρι και σχέδια για κέντημα ξεσηκώνω από εκεί!!!

http://www.paidika.gr

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανετάκι μου, διαβάζω ότι είσαι κάπως καλύτερα και χαίρομαι!!!

αχ ναι ρε φιλεναδα, δοξα Τον Θεο, εφαγα κατι κριτσινακια μαλακα απτον βενετη βουτηρου και περιμενω, προς το παρον ολα καλα

ο πονοκεφαλος υποχωρει με αργους ρυθμους αλλα ελπιζω και προσευχομαι να περασει τελειως...δεν την παλευω διαφορετικα..ειναι πολυ σπαστικο γιατι διαρκει ολη την ημερα χωρις σταματημο :mad::x:x

πηρα και την μαμα μου να μου φτιαξει μακαρονια με κιμα (ζηλεψα απτο μαρουσκακι μας), τωρα θα μου πεις δεν μπορεις να φτιαξεις μονη σου?ΟΧΙ, βαριεμαι να ασχοληθω με το οτιδηποτε χεχεχε

εξαλλου ποσος καιρος εμεινε να μη μου χαλανε χατηρι?ααααα θα το εκμεταλευτω στο επακρο :cool::cool::cool::lol::lol::lol:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Ου γαρ έρχεται μόνον!!!!:lol::lol::lol::lol:

Όλα καλά, μόλις τελείωσα με τα γράμματα των παιδιών μου!!!!

Για δείτε και ένα καταπληκτικό site που ανακάλυψα για παιδάκια, εκπαιδευτικούς και γενικότερα για κατασκευές, ζωγραφιές και δημιουργίες!!! Μέχρι και σχέδια για κέντημα ξεσηκώνω από εκεί!!!

http://www.paidika.gr

ουυυυυ τελεια ειναι βασδελακι μου, ειδικα στις ζωγραφιες με τα μωρακια μου ερεσε πολυ το τελευταιο με τα μπιμπερο/πιπιλες κτλ

απλα τελεια τα σχεδια!!!εκτυπωτη δεν εχω βεβαια αλλα με τη ζωγραφικη εχω πολυ καλη σχεση!!!

λετε να αρχισω να ασχολουμε με κεντημα?μμμμμμμμ

τους εγραψες εσυ κοριτσι μου η διαβαζεις και ξαναδιαβαζεις τα γραμματακια τους?αααααχ τα ζουζουνια σου!!!αντε με το καλο να τα δεχτεις, σε μια βδομαδουλα θα τα εχεις αγκαλιτσα!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Kαλά κάνεις κορίτσι μου! Αν δεν σε προσέξει τώρα η μανούλα, πότε;

ε καλα, παντα τρεχει η καψερη αλλα τωρα τρεχει για τον εγγονο της...εμενα χ****νη με εχει χαχαχαχα

αφου μπαινει σπιτι φιλαει την κοιλια μου κι εγω μενω να την κοιταζω σαν κουταβι!!!χαχαχα

IB5Vp2.png

Τους έγραψα εγώ μέσω ιντερνετ και θα εκτυπώσει τα γράμματά τους ο μπαμπάς τους και καλός μου!

πολυ ωραια, θα χαρουν πολυ τα πουλακια μου!

με το καλο να τους δεχτεις κοπελα μου!ποτε λενε να κατηφορισουν εις τας αθηνας?

IB5Vp2.png

βασδελακι μου παω να απλωσω την κορμαρα μου στον καναπε να μας χαιδεψει λιγο ο μπαμπας μας (γιατι εχθες με τη διαρροια δεν τον αφησα να αγγιξει...) ε να μην τον αφησω παραπονεμενο!

καλο μεσημερι και να εχουμε ενα ομορφο και ηρεμο σ/κ

πολλα φιλακια!μουατς!!!

IB5Vp2.png

κοριτσια εχω στεναχωρηθει πολυ

μολις εμαθα για την εξελιξη της εγκυμοσυνης μιας γνωστης μου η οποια ειναι απογοητευτικη...το μωρακι της δεν αναπτυσεται οπως θα επρεπε...βρισκεται στην 36η εβδομαδα της κυησης...πασχει απο διαβητη τον οποιο δεν μπορει να τον ελεγξει...και το βασικοτερο πως το μωρο της ειναι 1,300 και εχει σταματησει η αναπτυξη του, (εως τωρα ο γιατρος στους υπερυχους της ελεγε πως ολα ηταν καλα...μα καλα στραβος ηταν? )η ΠΗΤ της ειναι 15/1 και ο γιατρος της ειναι επιεικως απαραδεκτος (για μενα)...της ειπε πως θα περιμενουν μεχρι την ΠΗΤ και αν δεν εχει γεννησει μεχρι τοτε θα της το παρει με καισαρικη και το μωρο θα μπει σε θερμοκοιτιδα...

η κοπελα του εχει τυφλη εμπιστοσυνη κι ετσι δεν θελει ουτε για δευτερη γνωμη να δει καποιον αλλο γιατρο.

για πειτε τη γνωμη σας

κινδυνευει το μωρακι της το υπολοιπο διαστημα που θα παραμεινει στην κοιλιτσα της μανουλας της εφοσον δεν αναπτυσεται?η θα πρεπει να την πιασουν απτο μαλλι και να τη συρουν σε καποιον αλλο γιατρο μπας σωθει το μωρακι?

η δικη μου γιατρος εχει χειρουργειο και ειναι αδυνατον να την ρωτησω αυτη τη στιγμη

πολλα φιλακια αγαπεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!

IB5Vp2.png

Καλησπέρα.

Αννετάκι, αν και ιδέα δεν έχω από διαβήτη κύησης δόξα τω Θεώ, με βάρος μόλις 1300 γραμμάρια στην 36η εβδομάδα δεν είναι να μην το ψάξεις, μην τρελαθώ.Το δικό μου κι ήταν 2 κιλά πριν μια εβδομάδα κι είμαι στον 8ο ακόμη, πάρα πολύ λίγο μου φαίνεται το 1300.Ακόμη τον εμπιστεύεται??

Λιανάκι, 35η και 3 μέρες νομίζω μπαίνουμε στον 9ο, όχι 36η, τώρα 3 πάνω 3 κάτω...Κι εμένα ως 7 φεβρ λένε στο νοσοκομείο, 4 το υπολογίζω εγώ, μην κολλάς!

Βικάκι, σε έριξαν στα πατώματα τα πουλάκια σου ε?Υπομονή, 4 μερούλες ακόμηηηηηηηηηηηηηηηηηηη για μαμαδοαγκαλιές από κοντά!

Μαράκι κι Ηλιαννάκι, χρόνια πολλά για την πρώτη σας εβδομάδα βρε!!Περνούν γρήγορα οι μέρες με τα μπουμπούκια!!!

Τα μικρά κοιμήθηκαν, ευτυχώς δεν αντέχω άλλο με το συνάχι, τέζα όλη μέρα..Καλό βράδυ για όλες, ελπίζω...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Αννετάκι, αν και ιδέα δεν έχω από διαβήτη κύησης δόξα τω Θεώ, με βάρος μόλις 1300 γραμμάρια στην 36η εβδομάδα δεν είναι να μην το ψάξεις, μην τρελαθώ.Το δικό μου κι ήταν 2 κιλά πριν μια εβδομάδα κι είμαι στον 8ο ακόμη, πάρα πολύ λίγο μου φαίνεται το 1300.Ακόμη τον εμπιστεύεται??

Τα μικρά κοιμήθηκαν, ευτυχώς δεν αντέχω άλλο με το συνάχι, τέζα όλη μέρα..Καλό βράδυ για όλες, ελπίζω...

μαρια μου, δεν ξερω τι προβλημα εχει η κοπελα να ρωτησει και καπου αλλου, η γνωμη μου ειναι (αν και δεν ειμαι γιατρος) πως θα επρεπε να της το παρουν το νινακι, να μπει θερμοκοιτιδα να αρχισει να αναπτυσεται κανονικα αφου δεν τρεφεται...αυτη τον εμπιστευεται τυφλα...αυτος ομως τοσο αδιαφορια πια?

και ερωτω...στους υπερυχους δεν εβλεπε ο γυφτος πως το μωρο δεν μεγαλωνει?αν ηταν συγγενης του ετσι θα επρατε?δεν καταλαβαινω

μακαρι να της πανε ολα καλα της κοπελας και να γεννησει ενα υγειεστατο μωρακι...αλλα αυτον θα τον ετρεχα αγριως

κοιμηθηκαν τα πουλακια σου ε?

εχεις συναχι καλη μου?περαστικουλια και να προσεχεις

καλο βραδυ και πεσε κι εσυ να ξεκουραστεις, ευκαιρια ειναι

μακια

IB5Vp2.png

Το να κοιμηθώ μια κουβέντα είναι με το παλιοσυνάχι, μωρέ... Μάλλον θα διαβάσω το ''Νορβηγικό δάσος'' που μου έφερε ο Γ από τη βιβλιοθήκη (γιατί εγώ τα παίρνω και 5 5 όταν αγοράζω, ντιπ ασύμφορη!)

Θα συμφωνήσω μαζί σου, κι εγώ σαν καλύτερη λύση θα έβλεπα το να γεννήσει άμεσα...Στον υπέρηχο φαίνεται ρε συ ότι δεν αναπτύσσεται, μέχρι και στου νοσοκομείου τον υπέρηχο δείχνει βάρος κι αμνιακό.Καλά, δε θυμάσαι η Τζένη που το μωρό λίγο πριν μπει στο μήνα της ήταν στα 2 κιλά κι ο γιατρός είχε πει 6 άντε 14 δεκέμβρη καισαρική?Όχι με τα 1300 να κάνει και κόνξες!!Κοίτα, καλοί οι γιατροί κι η εμπιστοσύνη, αλλά υπάρχει κι ένα νινί στη μέση έτσι??:confused:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

πωπω βρε Αννετακι,τι νεα ειναι αυτα??

κουραγιο στην κοπελα και ολα να της πανε καλα..

κι εγω δεν ξερω απο αυτα αλλα σιγουρα θα επαιρνα οχι και μια δευτερη αλλα και τριτη και τεταρτη γνωμη...

οποσδηποτε να δει και εναν αλλο γιατρο...

εγω παλι αυτα με τα κιλα δεν τα ξερω!!οπως σας εχω ξαναπει δε μου χει πει ποτε ποσο ειναι το μωρο μου.μονο οτι παμε καλα!!!οσο και να ρωταω μου λεει δεν ξερω,δε μπορω να σου πω ακριβως!!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

πωπω βρε Αννετακι,τι νεα ειναι αυτα??

κουραγιο στην κοπελα και ολα να της πανε καλα..

κι εγω δεν ξερω απο αυτα αλλα σιγουρα θα επαιρνα οχι και μια δευτερη αλλα και τριτη και τεταρτη γνωμη...

οποσδηποτε να δει και εναν αλλο γιατρο...

εγω παλι αυτα με τα κιλα δεν τα ξερω!!οπως σας εχω ξαναπει δε μου χει πει ποτε ποσο ειναι το μωρο μου.μονο οτι παμε καλα!!!οσο και να ρωταω μου λεει δεν ξερω,δε μπορω να σου πω ακριβως!!!!

Ακριβώς ακριβώς δε μπορεί να σου πει, με μια απόκλιση όμως ναι!Κι εμένα μου είπε 2025 γρμ, αλλά μπορεί και 2300, τόση απόκλιση...;)Αλλά το 1300 πόσο να είναι?2300 αποκλείεται...

Καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!Τοση αποκλιση δε μπορει να εχει..

Και δεν μπορω να φανταστω καποιο λογο για να πει και ψεματα ομως..

Π.χ. να επωφελειται απο κατι...

Οποτε ετσι θα ναι τα πραγματα..

Η κοπελα πρεπει ΑΜΕΣΑ να δει και καποιον αλλο ιατρο,εστω και με το ζορι.-

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...