Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Tώρα καλημέρα να πω, καλησπέρα να πω...

Μαράκι μου, γκραν γκινιόλ τοκετός δηλαδή ε? Τουλάχιστον, τέλος καλό όλα καλά, το αντράκι σου είναι παληκάρι (και πολύ κούκλος, πολύ όμως!!) και τα πήγε μια χαρά:P Ποιος σας πιάνει τώρα...

Αννετάκι, να ξέρεις ότι μπαίνοντας στο μήνα σου κι οι αλλαγές στη λειτουργία του εντέρου είναι στο πρόγραμμα.Εγώ από δυσκοίλια τον τελευταίο μήνα γινόμουν η χαρά της τουαλέτας... Εκτός κι αν έφαγες κάτι και σε πείραξε.. Πάντως, ο μπέμπης είναι σούπερ και στυλάκι σε βάρος, γκουσγκουνάκι σε προσόντα, χαχα:tongue::tongue:

Ιωαννάκι, σε ματιάξαμε μωρέ... Ακτινίδια λοιπόν κι εγώ έτρωγα και κουάκερ με γάλα και μέλι κάθε μέρα, σε 5 μέρες αρχίζει η δράση τους..Τώρα τρώω κάθε πρωί γιαούρτι με κορν φλέικς (αυτά με τα κόκκινα φρούτα κι οκ).Δοκίμασε τι σου αρέσει και τι πιάνει φυσικά, γιατί είναι από τα χειρότερα συμπτώματα οι αιμορροίδες:(:(:( Πόσο σε νιώθω, να 'ξερες....

Λιανάκι, μην ακούς κανένα, χτύπα τώρα τα 14ωρα, γιατί μετά με το κυάλι θα τα ψάχνεις...;)

Βικάκι, ξεθαρρέψαμε με τα γλυκάκια, ε? Κι εγώ χτύπησα ένα μελομακάρονο που μας έφεραν αλλά δεν είναι και σαν τα δικά μου (να δω πότε θα τα φτιάξω, 18 Δεκέμβρη σήμερα...) Αφού έχεις καλές μετρήσεις δεν πειράζει μια μικρή παρασπονδία, ε?

Ηλιαννάκι, πώς φαίνεται ότι είχες εύκολη γέννα, χαχα, φωτο του μπέμπη 10 λεπτά μετά...Κι εγώ στο Φάνη με το κινητό στο χέρι ήμουν στο 10λεπτο, χαχα!!Κι εσείς όλα καλά διαβάζω, έτσι να συνεχίσεις καλό μωράκι:P:p:p

Νικάκι, Ευάκι1975, Ευάκι μικρό, May φιλάκια στα εμβρυάκια σας...Ποια ξέχασα?Ελπίζω καμία και συγνώμη αν ξέχασα κάποιαν...

Εγώ έκανα τη βλακεία να κοιμηθώ προχθές το μεσημέρι πάνω χωρίς να ανάψω καλοριφέρ κι έτσι όλη την Παρασκευή ήμουν τέζα, με μπούκωμα κι ένα κεφάλι καζάνι...Είχα και το Γρηγόρη σπίτι (λόγω παγετού χθες!!Αρχίσαμε τώρα!) από τις 10 το πρωί να ζητάει μακαρόνια με κιμά....Γι' αυτό και βρικόλακας σήμερα, πώς να κοιμηθώ με τη βρύση να στάζει :mad::mad:

Τι να κάνει το Τζενάκι λέτε?Κοιμάται τέτοια ώρα ή είναι καμιά ώρα για μαμ???

Άντε, πάω πάνω μπας και κοιμηθώ, είναι και σάββατο αύριο, δουλείες (νάτο πάλι το ΔΟΥΛΕίΕΣ), τα παιδιά σπίτι...Καλό υπόλοιπο νύχτας...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου, Βικάκι, βρικολακάκι:tongue::tongue::tongue:

Aστα να πάνε Μαρούσκα μου!!!! Τι το θελα να κοιμηθώ το μεσημέρι; Πάρτα τώρα!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλέ Αννέτ!

Τώρα διάβασα αναλυτικά τα νέα του μόρτη σου!!!:)

Είναι πολύ καλός, το μανάρι μου!!! Τέλεια όλα, φτου φτου!!!!

Αυτό με τον διαβήτη ώρες ώρες κι εγώ το σκέφτομαι....Τι στο καλό γίνεται δεν έχω καταλάβει....

Καλά λένε ότι αν περάσεις και την 32 βδομάδα μετά ρυθμίζεται πιο εύκολα....

Αλλά....δεν παίρνουμε ιδιαίτερο θάρρος.....λίγο ακόμη υπομονή!

qwlrp3.png

Aστα να πάνε Μαρούσκα μου!!!! Τι το θελα να κοιμηθώ το μεσημέρι; Πάρτα τώρα!!!:tongue:

Τουλάχιστον, αύριο το πρωί μπορείς να αναπληρώσεις τα σπασμένα, ενώ εμένα στη γωνία με περιμένουν... (όχι τα σπασμένα, οι δουλειές και τα γιουβαρλάκια).Καλό υπόλοιπο βράδυ, πάω πάνω μην ξυπνήσει κανα μικρό και σαβουρντιχτεί στις σκάλες να με βρει εδώ στην υπόγα κι έχουμε άλλα... Φιλάκια, γλυκό βρικολακάκι:mrgreen::mrgreen:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!!!!

πως ειστε ολες, μανουλες, μωρα κ εμβρυακια??

εγω εχω τρελαθει στις μπουγαδες τις τελευταιες ημερες κ

αυτος ο καιρος δε βοηθαει καθολου το στεγνωμα των ρουχων..

μεσα τα εχω με καλοριφερ και παλι τιποτα!!

καλο σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι,

αυριο ειναι και τα μαγαζια ανοιχτα,ελπιζω να προλαβω να βγω καμια βολτιτσα!!!

καλημερουδιααααα!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Kαλημέρα!!!

May, Νομίζω ότι η σημερινή μέρα έτσι όπως εξελίσσεται σε λιακάδα θα σε βοηθήσει με τα ρούχα!!! Αχ, τι ωραία μέρα...να βγαίναμε καμιά βολτίτσα!!! Αχμ....

Κορίτσια, χθες πηρα γράμμα από την 8χρονη κόρη μου και μια ζωγραφιά από τον γιο μου....Αχ, έγινα σούπα...περιττό να σας οω ότι έκλαψα κανονικότατα, ειδικά όταν μεταξύ άλλων έλεγε η κόρη μου:"....Θέλω μια ζεστή, μαμαδίστικη αγκαλιά αλλά δεν την έχω!":(

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!Τι μου κανετε??

Βρε κοριτσια,τι βρικολακια ειστε εσεις??

Εγω κοιμηθηκα πολυ ωραια και αποψε και αρχιζω να ανησυχω!!

5 μερες δεν κοιμαμαι,αλλα αλλες τοσες του δινω και καταλαβαινει!!χιχι

Γι αυτο Ιωαννα,ναι δεν ακουω κανενα!!!Το 14ωρο ηταν σωτηρια!!!:D

May αστα να πανε...Κι εγω μια απο τα ιδια...Πληντυριο εχω και να δω πως θα το στεγνωσω...Εχω και καποια μωρουδιακα για πλυσιμο αλλα τα λυπαμαι να τα στεγνωσω στα καλοριφερ μετα...Τωρα θα μου πεις...Γιατι ολο το χειμωνα τι θα κανεις?Ελα μου ντε??Τρωω κι εγω κατι κολληματα!!!

Να ρωτησω κατι που το εχω μεγαλη απορια τωρα??

Εγω ποτε μπαινω στον 9ο???

Βαση Β' Επιπεδου εχω ΠΗΤ 23/1, βαση γυναικολογου 28/1

αλλα την 36η εβδομαδα την κλεινω στις 26/12 !!

Εχω καταμπερδευτει μιλαμε!!! :confused:

b353ca0f41.png26lWp2.png

Καλημέρα!

Τι εννοείς βάση γυναικολόγου; Μήπως εννοείς βάση τελευταίας περιόδου;

Στη θέση σου θα υπολόγιζα ως ΠΗΤ αυτή που βγήκε στο Β' επιπέδου. Άρα μπαίνεις στο μήνα σου στις 23 Δεκέμβρη....λέω εγώ τώρα...

Βάση περιόδου είχα ΠΗΤ στις 17-01-11. Μετά την αυχενική όμως το μωράκι μου έβγαινε 1 βδομάδα πιο μεγάλο(πιθανότατα λόγω πρώιμης σύλληψης μιας και έχω μικρό κύκλο). Έτσι θεωρούμε πλέον από τότε με τον γιατρό μου ότι η ΠΗΤ μου είναι στις 10-01-11!!!:P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Οταν ειχα παει στο γυναικολογο μου ειχε δωσει ΠΗΤ 28/1

Βαση και περιοδου και υπερυχου...

Στην αυχενικη αλλλα και στη β επιπεδου ο αλλος γιατρος

μου ειπε οτι ο υπερυχος ταιριαζει με την εβδομαδα που ημουν και μου ειπε οτι εχω ΠΗΤ 23/1

Οταν πηγα μετα στο γυναικολογο να δειξω τις εξετασεις και του ειπα οτι μου βγαλε αλλη ΠΗΤ,χωρις να του πω την ακριβη ημερομηνια,μου ειπε να ακουω τη δικη του.Δηλαδη 28/1.Αν και μου λεει σνεχιζοντας: "Δε σε κοβω για 28 αλλα κοντα στις 25!!"

Συνεχιζει ομως και θεωρει ΠΗΤ την 28η ενω εγω μετραω την 23η!!

Και μετα διαβαζω και στο ιντερνετ οτι μολις κλεισεις την 36η εβδομαδα μπαινεις στον 9ο, δηλαδη βαση αυτου η ΠΗΤ μου βγαινει 26/1 !!!!!!!!!!!!

Συγγνωμη αν σας μπερδεψα και σας κουρασα αλλα λεω μηπως κανω λαθος που πιανω ως αλλαγη μηνα τις 23 !!Ουφ τα πα!! :tongue:

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλημερα κουκλες μου,

μαρακι μου να μου φιλησεις τα παιδακια σου αγαπη μου!φανταζομαι θα τα ειδες ολα μεχρι να ακουσεις τον μπεμπακο σου να κλαιει γοερα!αλλα ολα καλα κι εσυ ζεις την απολυτη ευτυχια!!!να σας ζησει για ακομα μια φορα κοπελα μου!!!η εφουλα θα εχει ξετρελαθει το μαναρακι μου!να μου φιλησεις τα διαμαντακια σου!!!

λιανα κοιμηηηηηηηηησου, κοιμησουυυυυυυυ τωρα που μπορεις!!!μη μασας και ασε τους αλλους να λενε κουκλα μου!!!

βασδελακι μου, μαρουσκακι μου, βρυκολακακια μου εσεις!!!

βασδελακι πωπω η μικρη σου σε ελιωσε ετσι???υπομονη, λιγες μερες και δεν θα ξεκολλατε η μια απτην αλλη!!!ο μπεμπουλης τι κανει?εσυ τσακισες κανενα γλυκακι σημερα???χιχιχι ατιμουτσικοοοοοοοοοοο!!!

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, να φανταστω πως εφτιαξες τα μακαρονια με κιμα ετσι?σελω κι εγωωωωωωωω!!!μιαμ μιαμ, με βλεπω κι εμενα σημερα μπας και στουμπωσω γιατι εχθες ειχα μαραθωνιο...3 ακομα φορες βρεθηκα αγκαλιτσα με την φιλεναδα μου την λεκανη!μεχρι που πονεσαι ο πωπος μου κι ετσι τον διεταξα να μη μου κανει αλλα νουμερα!!!

μετα ταβλιαστηκα και ξυπνησα πριν λιγο, εμ 2 μερες ειχα μαλωσει με τον υπνο...το ειχα αναγκη πολυ!!!

πηρα κι ενα ντεπον γιατι δεν αντεχα τον πονοκεφαλο (οχι οτι εκανε κατι αλλα...), αλλα σημερα ειμαι λιιιιιιιιγο καλυτερα!ελπιζω αυριο να την εχει κανει κι αυτος!

την καλημερα μου σε ολα τα κοριτσακια, μπεμπακια και κοιλουμπακια!!!

Υ.Γ. καντε και μια ενημερωση για την γλυκοζηλιωμενη οκ?περιμενωωωωωωωω!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Δεν είναι ανάγκη να είσαι νηστική καλή μου!!!

Σόρι, ξέχασα να σου το πω... :)

αχαααααααααα, ξεχναμε?ξεχναμε?χαχαχα

τι κανεις?ο τζουτζουκος σου?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...