Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ναι μολις με πηρε και μου ειπε για την αλοιφη που ειπες και εσυ 3 φορες την μερα...μου ειπε οτι συμβαινει συχνα στις εγκυμονουσες και οτι υπαρχει και ενα 10% που τους μενει και μετα την γεννα....απαπα....χαλια ειναι...

Για αλλη μια φορα οι συμβουλες σου ηταν σωστες!!!!καλα σε λεω τον γιατρο μας!!!

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::P:tongue:

Δεν θα σου μείνουνε, μην ανησυχείς!!!:P

Απόφυγε να κάθεσαι τώρα....μόνο πλαγιαστά! Όχι ορθοστασία και πολλά νερά!!! Και ακτινίδια, δυστυχώς(μπλιαξ!:mrgreen:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου γεια σας!!!τι κανετε??Εμεις ειμαστε τελεια!!!!!!!!!!ο μικρος δοξα το θεο ειναι πολυ ησυχος τρωει κοιματε...χτες κοιμηθηκε απο τις 11μεχρι της 4 θηλασε κανα 30λ και ξανακοιμηθηκε μεχρι της 9:grin::-D:grin:..

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε???? εχω ξετρελλαθει με τα γεννητουρια !!! εμενα ελπιζω το μωρακι μου να μου κανει τη χαρη και να ερθει στην ωρα του ( τελη γεναρη πρωτα ο Θεος ) !!!!!! Προς το παρον μονο ξαπλα γιατι εχω συσπασεις...

Τελικα σε μενα δεν ηρθαν οι φωτο σας να σας καμαρωσω κι εγω .... ζηλευω...

Η Βικυ ειχε το μειλ... τωρα αν της στελνει αλλο κοριτσακι, ας μου πει να της το στειλω και αυτης.

Καλο βραδυ σε ολες !!!

ευακι ξεκουραση οσο μπορεις...δεν σου εδωσε τιποτα για τις συσπασεις ο γιατρος?να πανε ολα καλα ευχομαι!

Καλημεραααααα

Εμεις ειμαστε καλα αλλα εγω εβγαλα αιμοραιδες....δεν το πιστευω ...κοριτσια απαισιο συναισθημα.,.περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τηλ. την γιατρο ...

Μακιααααααααααααααααααααααααααα

κοριτσαρααααα ομοιοπαθης...αλλα εγω εχω θεμα παλιο, μου ειχαν δωσει κι εμενα μια αλοιφη (δεν θυμαμαι πως την ελεγαν, προκτοκατι) αλλα επειδη ηταν πολυ λιπαρη δεν την χρησιμοποιησα καιρο...απλα προσεχω τα πικαντικα και το κρασακι.τωρα στην εγκυμοσυνη δεν εχω ταλαιπορηθει ευτυχως, ελπιζω κι εσυ συντομα να ηρεμησεις καλη μου...παντως οι αιμοροιδες που εμφανιζονται στην εγκυμοσυνη την κανουν με ελαφρα στο τελος!

ο μικρος τι κανει?το μπεμπε μας?εσυ εγκληματιστηκες με την ξεκουραση?

καλημεεερα κοριτσια...μπρρρρ κρυο σημερα.......

Αννετακι μου χαιρομαι που περασατε καλα,ουτε συννενοημενοι να ηταν πια.....χαχαχα καλοοο!με τα γλυκα πως τα πηγες γιατι εγω ακομα τα 'χω στο ψυγειο και τα βλεφαριαζωωωω.....μου φαινεται θα αρχισω να τα μοιραζω στην πολυκατοικια!

χμμμμμμμμμ, εφαγα στα κλεφτα ενα φερερο ροσε του φουρνου μας (οχι τα ετοιμα) και ο καλος μου μολις ειδε το χρυσο χαρτι μου λεει "ελπιζω να ειναι τα αμυγδαλωτα με την μαυρη σοκολατα"..."ναι αγαπουλα μου, κανω χαζα εγω?":mrgreen::mrgreen::mrgreen: αλλα κατα ταλλα δεν αγγιξα και ουτε που πεφτει το ματι μου...ειμαι δυνατη εγω!!!!!!!!!:-D:grin::-D

Kαλημέραααααααααααααα!!!:tongue:

Φούσκωσα στον ύπνο μέχρι τι; 10.30!!!! Μήπως ζω ένα όνειρο;:mrgreen:

Όλα καλά, ησυχία και σήμερα....

Νικάκι μου! Έφαγα χθες 3 κουλουράκια και ένα γλυκό του κουταλιού και 1 ώρα μετά που έκακα μέτρηση είχα 103!!!!!!!:-):smile::-):smile::tongue: Α, στο καλό!!!! Δεν το πίστευα....τουλάχιστον σήμερα θα το κάνω ελαφρά τη καρδία!!!:-P:razz::-P

Αννέτ, που είσαι παιδί μου;

αααααααααα ρε κοριτσια, τον υπνο μου κλεβεται μου φενεται...εγω εδω και 2 μερες ζητημα να κοιμαμαι 4 ωρες το βραδυ...ε και λιγο το μεσημερακι...αναλογως τη ταλαιπωρια της ημερας!!!

τα νεα απτον υπερυχο θα σας τα γραψω εντος ολιγου...προηγειστε τωρα!

Καλησπερα κι απο εμενα κοριτσια!!

Εγω δε θα το πιστεψετε αλλα επεσα χθες το βραδυ 11 η ωρα για υπνο

και σηκωθηκα 1 το μεσημερι σημερα!!!!

Αλλος ανθρωπος νιωθω!!!Φρεσκαδουρα!!!χιχιχι

Εχει και -10 εξω..παγωσε και το χιονι..δε με χαλασε καθολου...

Ηξερα και απο χθες οτι σημερα μαγειρευε η μαμα κοτοσουπα οποτε χαλαραααα!!!χιχι :-D

Αννετ χαρα στο κουραγιο σου..Εγω πλεον δε μπορω καθολου την πολυκοσμια και τη φασαρια!!Δεν ξερω γιατι αλλα με πιανει αμεσως πονοκεφαλος!!Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, ξεχασα να ευχηθω χθες!!

Μη μαλωσεις ... :-(

καλε γιατι να μαλωσω?μη χειροτερα, δεν εχω παραπονο απο σας...αντιθετως!!!ευχαριστω για τις ευχες σου κοριτσακι!

14 ωρες?βρε που τον εβαλες τοσο υπνο...φτου σου κοπελαρα μου!!!

:-) :smile: :-) Τρώω μελομακαρονάκι....

μιαμ μιαμμμμμμμμμμ...τα σιχαινομαι τα μελομακαρονα αλλα μετα απο τοση στερηση θελω να φαω ενα ταψιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!ταζ-ανετ θελει φαει μελομακαρονα μιαμ μιαμ χαχαχαχα

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

λοιπον τα δικα μας τωρα, κοιμηθηκα γυρω στις 3 το βραδυ (πονουσε και πολυ το κεφαλι μου και τα ματια μου επισης), ξυπνησα με το που μπηκε ο αντρας μου (7 το πρωι), εφαγα, εφτιαξα καφε για την μανουλιτσα μου κι εμενα και γυρω στις 9 παρα πηραμε τον δρομο για τα χοντος (πηρα μια φοβερη τσαντα και εσαρπα δωρο για την γιατρο μου...με εχει σκλαβωσει η ατιμη), μετα πηγαμε στον εμβρυολογο...μας ανοιγει την πορτα μεσα στην ανυσηχια (τον ειχε παρει η γιατρος μου και του ζητησε λεπτομερη υπερυχο λογω διαβητη κυησης...) μπαινουμε με τη μανουλα μου, βγαζω την κοιλουμπα εξω...γουρλωνει το ματι ο γιατρος...σου λεει τι θα δουμε τωρα...

ο μπεμπης με το κεφαλακι προς τα κατω και ξεκιναει τις μετρησεις...οι οποιες ηταν λιιιιιιιιιγο πιο κατω απτη μετρια καμπυλη...με λιγα λογια φυσιολογικος μικρουλης και δεν εχει επιρρεαστει καθολου απτον διαβητη!!!τι χαρα πηρα δεν φανταζεστε...μεχρι και εκεινος χαρηκε...λοιπον ο τζουτζουκος μου ειναι 2,600 αμνιακο τελειο και ολα προχωρανε καλως!!!ουφφφφφφ...τωρα χτυπαω κι ενα μαυρο σοκολατακι χιχιχι...

παρτυ κανω λεμεεεεεεεεεεεεε!!!α και μας εδειχνε ολο τα μπιπ μπιπ του τα οποια εχουν κατεβει...ειδαμε και την ουριθρα...αχουυυυυυυυ τοοοοοο μουυυυυυυυ τοοοοο μωροοοοοο μουυυυυυυυυυ!!!με λιγα λογια ηταν εξω το κεφαλακι μας...αραααααα προσοχη οι κοριτσομανουλεςςςςςςςςςςςςςςς χιχιχιχι ******** και δερνουμε λεμεεεεεεεε!!!(συμπεθερα εσυ μην διαβαζεις χαχαχα)

επισης καθως μας εδειχνε ο γιατρος τα καλουδια μας...παει να δει το κεφαλακι μας (το κανονικο χιχιχι) και ειχε βαλει το χερακι μπροστα στα ματακια του σαν να λεει "πωπω ρε γιατρε, ρομπα με εκανες"!!!!!!!!!!!χαχαχαχαα ακομα το σκεφτομαι και χαζογελαω!!!

μιλησα και με την γιατρο μολις φυγαμε και μου ειπε πως βαση των μετρησεων και του αμνιακου αμφιβαλει (ο εμβρυολογος) αν υπαρχει και διαβητης (αλλα δεν παιρνω θαρρος...λιγο εμεινε εξαλλου)

τη δευτερα θα κανω γλυκοζηλιομενη (πρεπει να ειμαι νηστικη ετσι?κατατοπιστε με γιατι δεν το σηκωναν στο μικροβιολογικο), την τεταρτη παω για nst, να δει και τον υπερυχο/doppler και βλεποντας και κανοντας!

επισης πηγα και σε οφθαλμιατρο να τσεκαρω οραση και να δω μηπως ευθυνονται τα ματια για τον πονοκεφαλο...και εχω πιεση 19,5 κοριτσια...ειναι στο οριο μου ειπε αλλα δεν ειναι κατι ανυσηχητικο...μου ειπε να το ξαναδουμε μετα απο τρεις μηνες εφοσον εχω γεννησει...αυτααααααααααααααααααααααα!!!

ξεχασα κατι αλλο?δεν νομιζω...συγνωμη αν σας κουρασα!

φιλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

IB5Vp2.png

ηλιαννα μου, τι κουκλακι ειναι αυτο μωλεεεεεε!!!φτου φτου το αντρακι σου!!!

και το κορμακι του ροζζζζζζζ αχου τοννννν!!!γλυκα και τρυφερα φιλακια να του δωσεις!!!

θα μεινω λιγο ακομα και μετα θα βγω γιατι δεν θελω να ζωρισω τα ματια μου!!!

αν δεν με προλαβετε καλο βραδυ κουκλαρες μου!!

IB5Vp2.png

Αρχικό μήνυμα απο annete

ευακι ξεκουραση οσο μπορεις...δεν σου εδωσε τιποτα για τις συσπασεις ο γιατρος?να πανε ολα καλα ευχομαι!

Καλησπερα ανετ μου !!!! Ευχαριστω για την ευχη... και εσυ οτι επιθυμεις !!! Φυσικα και μου εδωσε... τωρα πινω 8 τροφοκαρντ τη μερα !!!!!

Τελεια τα νεα για το μωρακι σου !!!!!! Μπραβο !!!!! Χαρηκα πολυ για σενα!!!!!

Τελειο το μωρακι σου ΗΛΙΑΝΝΑ 25 !!!!! Να σου ζησει !!!!!

Βικακι ολα καλα ? Απο τη μια εχεις τα δικια σου για τις φωτο, αλλα εγω εχω σαν αρχη να μην βαζω ποτε στο ιντερνετ, οποτε σεβομαι αυτο που λες και δεν περιμενω κι απο σενα... Φιλακια !!!

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια φιλακια πολλα και να εισαστε ολες καλα !!!!! ( και εσεις και τα μπεμπακια σας, για οσες ειχαν ή απεκτησαν ηδη ) !!!!!!!!

z4cfd52493ca14.gif.........

Αρχικό μήνυμα απο annete

Καλησπερα ανετ μου !!!! Ευχαριστω για την ευχη... και εσυ οτι επιθυμεις !!! Φυσικα και μου εδωσε... τωρα πινω 8 τροφοκαρντ τη μερα !!!!!

Τελεια τα νεα για το μωρακι σου !!!!!! Μπραβο !!!!! Χαρηκα πολυ για σενα!!!!!

Τελειο το μωρακι σου ΗΛΙΑΝΝΑ 25 !!!!! Να σου ζησει !!!!!

Βικακι ολα καλα ? Απο τη μια εχεις τα δικια σου για τις φωτο, αλλα εγω εχω σαν αρχη να μην βαζω ποτε στο ιντερνετ, οποτε σεβομαι αυτο που λες και δεν περιμενω κι απο σενα... Φιλακια !!!

Σε ολα τα υπολοιπα κοριτσακια φιλακια πολλα και να εισαστε ολες καλα !!!!! ( και εσεις και τα μπεμπακια σας, για οσες ειχαν ή απεκτησαν ηδη ) !!!!!!!!

z4cfd52493ca14.gif.........

Διαφημίσεις

Όλα καλά, Ευάκι μου, σ' ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου!!! Δόξα τω Θεώ!

Όσο για τις φωτό....αφού έχεις σαν αρχή να μην βάζεις φωτό στο ίντερνετ τότε καλό είναι και να μην ζητάς μέσω ίντερνετ!!!:mrgreen:

Σας φιλώ ΟΛΕΣ!!!:tongue::tongue::tongue:

Αννέέέέττττ!!!!! χε, χε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

qwlrp3.png

αχ ρε κοριτσακια μου, δεν θα πιστεψετε τι επαθα

μολις αποσυνδεθηκα με επιασε μια αναγουλα αλλο πραγμα...λεω οχι ρε γμτ...τωρα στο τελος θα αρχισω?σε κλασματα του δευτερολεπτου νασου και ο στομαχοπονος...ο μικρος να κλωτσαει του σκοτωμου κι εγω?η διαρροια συννεφο...νερο λεμε...μετα απο κανα μισαωρο εις τα ιδιαιτερα διαμερισματα βγαινω με τα πολλα, τσιμπαω γιατι δεν κατεβαινε τιποτα (ημουν και νηστικια) και με παιρνει λιγο ο υπνος...

προς το παρον ειμαι καλα...και ο στομαχοπονος περασε...ελπιζω να μην εχω παρατραγουδα...κι εννοειτε πως εχω πιει 1,5 λιτρο νερο μη παθω καμια αφυδατωση...απτο ενα να ηρεμω και να με πιανει το αλλο...αμααααααααααααν πιαααα

παω να ξαπλωσω παλι, νοιωθω κατακοπη

καλο ξημερωμα κουκλιτσες μου και καλο σ/κ

IB5Vp2.png

τσουπρες μου τι κανετε?

ανετ παιδι μου τι επαθες??περαστικα!

εμεις δοξα το Θεο!

Ηλλιαννα τελειος απλα τελειος ο μικρος! ειχες το κουραγιο και τον εβγαλες φωτογραφια τοσο νωρις ενω εγω μεχρι να συνελθω απο το σοκ περασαν ωρες .....για να λειτουργησω κ να σκεφτω την φωτογραφικη κ την καμερα....

Λοιπον εμενα παλι χτες θηλασε γυρω στις 12 ξυπνησε στις 3 και μετα παλι στις 6 κ μετα στις 8 και μετα στις 12....

την πρωτη βραδια που ημουν κομματια στο σπιτι τον ταισε ο αντρας μου το βραδυ τωρα ομως τα παμε μια χαρα.

Οσο για την γεννα:

Τη Παρασκευη ειχα ανεβοκατεβει πολλα σκαλια ξαπλωσα το μεσημερι με καψιμο στην μεση ,ξυπνησα με τσιμπιες και με δυσκολια περπατουσα.Ξαπλωσα στο καναπε ο πονος δεν περνουσε και γινοταν πιο εντονος. Πηρα τον γιατρο μου ειπε να βαλω βολταρεν υποθετο το εκανα ο πονος το ιδιο και αρχισαν κ συσπασεις στην κοιλια ανα 15 λεπτο.Στο σπιτι μονο με την μαμα μου κ την Εφη κ να μην ξερει να οδηγαει..ο αντρας μου πνιγμενος στην δουλεια .... ο πονος δυναμωνε με παιρνει κ ο γιατρος πισω τηλ και μου λεει πηγαινε για νστ.

Ερχετε ο αντρας μου και μεσα στην κακοκαιρια (εριχνε τοση βροχη) φυγαμε.

Το νστ εδειχνε συσπασεις ανα 2-3 λεπτα οταν πηγαμε,διστολη μηδεν, η μαια με το χερι να μην πιανει τιποτα το μηχανημα ομως ελεγε αλλα .Βαλαμε κ δευτερο το ιδιο παλι.

Η μεταβλητοτητα χαλια του μωρου.Ζοριζοταν ασχημα.

Ο γιατρος ηρθε μετα απο λιγο και βλεπει το νστ. Ζυγιζομαι 2 κιλα μειον απο την Δευτερα... κ η αποφαση ηταν να μπω χειρουργειο.

Οι διαδικασιες τσακα τσακα και 1 το πρωι ημουν μεσα στο χειρουργειο.

Ακουω τον γιατρο που λεει στην βοηθο οτι ειναι νωρις ακομη αλλα πρεπει να το παρει και οτι ολα θα πανε καλα! ηρεμω οσο γινεται και προσευχομαι στην Παναγια....

35 λεπτα μετα και μετα απο πολυ ζορι γιατι το αμνιακο ηταν οσο ενα ποτηρι ρακι ο μικρος βγηκε(η πεθερα μου ηταν μεσα στο χειρουργειο και εκεινη την ωρα κοντεψε να λιποθυμησει τις φερανε σκαμπο). Τα ματια μου ηταν κολλημενα πανω του δεν το ακουγα ζωηρο οσο θα ηθελα οσο ειχα ακουσει την Εφη..σταματησαν τα παντα γυρω μου τα παντα...... η νεογνολογος του εκανε δυνατο μασαζ και του εδωσε οξυγονο κ αμεσως ολα ελαμψαν γυρω μου! Ειχα τον γιο μου αγκαλια !!!!

Ειμασταν καλα και οι δυο!!

Δακρυα δεν ετρεξαν οχι.... ημουν τοσο γεματη τοσο γαληνια τοσο ολοκληρωμενη......!!!!

Μετα τον πηρα για λιγο στην θερμοκοιτιδα για παρακολουθηση και οταν πηγα στο δωματιο μου τον εφεραν.Κατευθειαν τον εβαλα στο στηθος μου και διπλα ειχα τον αντρα μου.....!!!! :) :) !!!

Αυτο ηταν!

Τωρα τον εχω διπλα μου!!!

Κοριτσια μεσα απο την καρδια μου να νιωσετε αυτο που ενιωσα εγω και σε εσας που περιμενετε το δευτερο ή κ τριτο αγγελουδι σας να το ξαναζησετε!!

Mαρία!

Σ'ευχαριστούμε που μοιράστηκες την ιστορία τοκετού μαζί μας!!!!:)

Και πάλι να σου ζήσει!!!!

Ανετάκι μου, περαστικά σου κούκλα μου....φτου να πάει μακρυά!!!!:(

Εγώ κοιμήθηκα ΚΑΙ το μεσημέρι 1,5 ώρα και τώρα σκοτώνω μύγες.....:roll:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...