Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Λιανα τι καλα που ειναι να νιωθεις το μπεμπε σου κι εγω τωρα που τη νιωθω περισσοτερο γεμιζω απο χαρα....:P

Θα σου στειλω το μεηλ μου αν δε σου ειναι δυσκολο???

Αννετακι μου αστα κι εγω που το τσακισα το παστακι θελωωω κι αλλοοοοο.......τι εχω παθει σοκολατοελειψη μαλλον λεγεται...........χαχαχαχαχα υπομονη λιγο μας εμεινε...!

πως περασατε χθες??

Ευακι,May πως εισαστε?????ολα καλα???

Βικυ ενταξει ο μπουμπουκος????Για το γαλα μιλησες με το γιατρο σου???

αχ ειμαι τοσο ευτυχισμενη.....ελπιζω να μην τελειωσει αυτο που νιωθω!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιανα τι καλα που ειναι να νιωθεις το μπεμπε σου κι εγω τωρα που τη νιωθω περισσοτερο γεμιζω απο χαρα....:P

Θα σου στειλω το μεηλ μου αν δε σου ειναι δυσκολο???

Αννετακι μου αστα κι εγω που το τσακισα το παστακι θελωωω κι αλλοοοοο.......τι εχω παθει σοκολατοελειψη μαλλον λεγεται...........χαχαχαχαχα υπομονη λιγο μας εμεινε...!

πως περασατε χθες??

Ευακι,May πως εισαστε?????ολα καλα???

Βικυ ενταξει ο μπουμπουκος????Για το γαλα μιλησες με το γιατρο σου???

αχ ειμαι τοσο ευτυχισμενη.....ελπιζω να μην τελειωσει αυτο που νιωθω!!!!!!!

περασαμε πολυ ομορφα και οικογενειακα νικακι μου, ευτυχως που δεν πλακωσαν ολοι μαζι σαν αλλες χρονιες γιατι θα ηθελα μπατλερ χαχχαα

κουραστηκα η αληθεια ειναι γιατι ο τελευταιος εφυγε 12:30...

το καλο ηταν που εφευγε ο ενας ερχοταν ο αλλος...λες και ηταν συννενοημενοι...αλλα ευχαριστηθηκε ο καλος μου και αυτο ειναι που μετραει!

νικακι μου παντα ετσι να εισαι πολυ πολυ πολυ ευτυχισμενη!!!

αλλα ακομα δεν εχεις δει τιποτα...κατσε να ερθει ο μπομπιρας και μετα μας ξαναλες!!!θα ξεχυλιζεις απο ευτυχια!!!!!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

κοριτσια μου καλησπερα...τι μου κανετε???εγω μολις εκανα το μπανακι μου και ετοιμαστηκα για νανακια...ο μικρος κοιματε εδω και κανα 40λ θηλασε και επεσε ξερος...επιτελους αρχιζει και κατεβαινει το γαλα...χτες ηταν λιγο δυσκολο το βραδυ μας μιας και θηλαζαμε σχεδον ολη την νυχτα...αλλα δεν με πειραζει κοιμηθηκα 6με11χιχιχιχι....γεννησε και το τζενακι ε??το πρωτο κοριτσακι του καφε μας ε??να σας ζησει τζενι μου!!!!!!!!!!εγω με ποια θα συμπεθεριασω?

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε???? εχω ξετρελλαθει με τα γεννητουρια !!! εμενα ελπιζω το μωρακι μου να μου κανει τη χαρη και να ερθει στην ωρα του ( τελη γεναρη πρωτα ο Θεος ) !!!!!! Προς το παρον μονο ξαπλα γιατι εχω συσπασεις...

Τελικα σε μενα δεν ηρθαν οι φωτο σας να σας καμαρωσω κι εγω .... ζηλευω...

Η Βικυ ειχε το μειλ... τωρα αν της στελνει αλλο κοριτσακι, ας μου πει να της το στειλω και αυτης.

Καλο βραδυ σε ολες !!!

z4cfd52493ca14.gif.........

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε???? εχω ξετρελλαθει με τα γεννητουρια !!! εμενα ελπιζω το μωρακι μου να μου κανει τη χαρη και να ερθει στην ωρα του ( τελη γεναρη πρωτα ο Θεος ) !!!!!! Προς το παρον μονο ξαπλα γιατι εχω συσπασεις...

Τελικα σε μενα δεν ηρθαν οι φωτο σας να σας καμαρωσω κι εγω .... ζηλευω...

Η Βικυ ειχε το μειλ... τωρα αν της στελνει αλλο κοριτσακι, ας μου πει να της το στειλω και αυτης.

Καλο βραδυ σε ολες !!!

Ευάκι μου, εύχομαι η ξάπλα να αποδώσει!!!:P Και το μωρό σου να έρθει όταν πρέπει...

Τώρα όσο για τις φωτό...

Έχω το μέιλ σου αλλά....δεν μας στέλνεις πρώτα εσύ μια φωτό σου(που ελάχιστα πράγματα ξέρουμε για σένα μιας και σπανίως μπαίνεις στο καφέ μας) να σε γνωρίσουμε καλύτερα και μετά να σου στείλουμε κι εμείς τις δικές μας;:P:p:p

Να μην γίνονται και αδικίες:tongue: Εσύ να μας ξέρεις όλες κι εμείς να μην έχουμε ιδέα!!!:mrgreen::mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημεραααααα

Το τζενακι μας τωρα θα ειναι αγκαλια με την μπουμπου της...επομενη στην λιστα ...vasdeli ...αλλα θα το καθυστερησει λιγακι γιατι ειμαστε καφε ιανουαριου και κοντευει το μισο καφε να γεννησει τον δεκεμβριο!!!ακους μπεμπη???να κανουμε πρωτα χριστουγεννα και μετα ελα !!!ενταξει??

Νικακι τι ακουω ???παρασπονδιες ???καλα εκανες κοριτσακι μου...τοση στερηση πια...βεβαια να ξερεις οτι εγω κανω οτι μπορω να αναπληρωνω οτι δεν τρωτε εσεις..

Εμεις ειμαστε καλα αλλα εγω εβγαλα αιμοραιδες....δεν το πιστευω ...κοριτσια απαισιο συναισθημα.,.περιμενω να περασει λιγο η ωρα να παρω τηλ. την γιατρο ...

Μακιααααααααααααααααααααααααααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημεεερα κοριτσια...μπρρρρ κρυο σημερα.......

Joa μου ναι ξερω οτι αναπληρωνεις αυτα που δεν τρωμε εμεις...χαχαχαχα αλλα που θα παει θα ερθει και για μας η ωρα της λιστας...να ηδη το Τζεννακι μας θα τρωει τωρα και θα απολαμβανει....τι καλα!Υπομονη με το θεμα,κατσε να δεις τι θα πει και η γιατρος....

Ευακι απολαυσε τις ξαπλες και ολα καλα θα πανε....;)

Αννετακι μου χαιρομαι που περασατε καλα,ουτε συννενοημενοι να ηταν πια.....χαχαχα καλοοο!με τα γλυκα πως τα πηγες γιατι εγω ακομα τα 'χω στο ψυγειο και τα βλεφαριαζωωωω.....μου φαινεται θα αρχισω να τα μοιραζω στην πολυκατοικια!

μπομπιρινα θα ειναι μη μπερδευεσαι......χαχαχαχα ειναι που ειναι δυσευρετες μην της αλλαζεις το φυλλο!!!:P

1a0fd6e0b8.png

Kαλημέραααααααααααααα!!!:tongue:

Φούσκωσα στον ύπνο μέχρι τι; 10.30!!!! Μήπως ζω ένα όνειρο;:mrgreen:

Όλα καλά, ησυχία και σήμερα....

Ιωάννα, ολίγον πρόβλημα αυτό που σου παρουσιάστηκε:?...Δίνουν κάτι αλοιφές απ' ότι ξέρω από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που είχα(proctosynalar λέγεται νομίζω). Προσπάθησε να πίνεις πολύ νερό και να τρως ακτινίδια....και υπομονή...Α! Επίσης πλύσιμο με κρύο νερό και σαπούνι....

Νικάκι μου! Έφαγα χθες 3 κουλουράκια και ένα γλυκό του κουταλιού και 1 ώρα μετά που έκακα μέτρηση είχα 103!!!!!!!:):):):):tongue: Α, στο καλό!!!! Δεν το πίστευα....τουλάχιστον σήμερα θα το κάνω ελαφρά τη καρδία!!!:P:p:p

Αννέτ, που είσαι παιδί μου;

Ηλιάννα, Μαριαέφη φιλιά στα μπουμπουκάκια σας!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο εμενα κοριτσια!!

Εγω δε θα το πιστεψετε αλλα επεσα χθες το βραδυ 11 η ωρα για υπνο

και σηκωθηκα 1 το μεσημερι σημερα!!!!

Αλλος ανθρωπος νιωθω!!!Φρεσκαδουρα!!!χιχιχι

Εχει και -10 εξω..παγωσε και το χιονι..δε με χαλασε καθολου...

Ηξερα και απο χθες οτι σημερα μαγειρευε η μαμα κοτοσουπα οποτε χαλαραααα!!!χιχι :D

Νικακι σου εστειλα και τη συνταγη και φωτο με 2 σπιτακια που εκανα εγω..

Ελπιζω να σου αρεσουν..Αλλα αν μου λες οτι σ αρεσουν γενικα αυτα πιστευω θα ξετρελαθεις...Ειδικα μολις δεις το δικο σου αποτελεσμα και τι ευκολο που ειναι να γινει!! :D

Ιωαννα ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις πολυ και να περασει γρηγορα...

Ηλιαννα τι καλος μπεμπης!!!Φαγανουτσικος!!!Αχ θελω κι εγω να δω τον δικο μου!!Κι ας μου ρθει και λιγο νωριτερα!!Εμενα δε με πειραζει αμα ειναι αυτος καλα και θελει!!:tongue:

Αννετ χαρα στο κουραγιο σου..Εγω πλεον δε μπορω καθολου την πολυκοσμια και τη φασαρια!!Δεν ξερω γιατι αλλα με πιανει αμεσως πονοκεφαλος!!Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, ξεχασα να ευχηθω χθες!!

Μη μαλωσεις ... :(

Μαρακι,τι κανει ο μπεμπουλινος??Η Εφουλα??Τον προσεχει??

Σε λιγο ερχεται ο συζηγος, οποτε σας χαιρετω γλυκα...Θα τα πουμε το βραδακι ελπιζω,αν καταφερω να μπω..Φιλια σε ολεςςςςςςς....:)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Vasdelaki πηραμε θαρρος?????

Λιανα τι υπνος xlarge ηταν αυτος ?ουαου!!!!

Αχ κοριτσια υποφερω...αλλα απο την αλλη ειναι η πρωτη φορα που νοιωθω κατι διαφορετικο περα απο την κοιλια....αλλα πολυ χαλι...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Vasdelaki πηραμε θαρρος?????

Λιανα τι υπνος xlarge ηταν αυτος ?ουαου!!!!

Αχ κοριτσια υποφερω...αλλα απο την αλλη ειναι η πρωτη φορα που νοιωθω κατι διαφορετικο περα απο την κοιλια....αλλα πολυ χαλι...

Συγκρατημένα πάντα....μην με μαλώνετε!!!:tongue:

(Και τα γλυκά κορίτσια έχουνε ψυχή...):P:p:p

Τζόα, μίλησες με γιατρό;

qwlrp3.png

Ναι μολις με πηρε και μου ειπε για την αλοιφη που ειπες και εσυ 3 φορες την μερα...μου ειπε οτι συμβαινει συχνα στις εγκυμονουσες και οτι υπαρχει και ενα 10% που τους μενει και μετα την γεννα....απαπα....χαλια ειναι...

Για αλλη μια φορα οι συμβουλες σου ηταν σωστες!!!!καλα σε λεω τον γιατρο μας!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...