Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 3

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλε τι κουκλες που ειστε ολες!!!

φτου σας κοριτσια!!!

με το καλο να αγκαλιασετε τα μαναρακια σας!!!

ζηλεψα που δεν ημουν και εγω εκει!

θα οργανωσουμε μια συναντηση μαζι με τα μαναρακια μας καποια στιγμη κι εκει να δεις κλαμααααααα κ συγκινηση!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπεριζω τις κουκλες μου!

μολις μπηκα, ταλαιπωρηθηκα πολυ στο αλεξανδρας σημερα, απτις 10:30 μεχρι τις 1 και κατι μεχρι να μπω για το nst, ολα καλα και αυριο παω για αναλυτικο υπερυχο σε αυτον που εκανα β επιπεδου και doppler.

η γιατρος μου ειπε πως εχω κοιλια τουρλα και θελει λεπτομερη υπερυχο, οποτε αυριο θα ξερουμε αν θα εχουμε κι αλλα γεννητουρια συντομα...να φανταστειτε πως σημερα σκεφτομουν πως ισως να μη γυρνουσα σπιτι χιχιχι αλλα το ενστικτο με προδωσε

το τζενακι μου εστειλε κι εμενα μνμ το πρωι, την πηρα πισω αλλα ηταν κατειλημενο και το μνμ που της εστειλα δεν εφευγε...και μολις πηρα παλι αλλα δεν απανταει κανεις!

τζενακι μου κουκλα μου ευχομαι να κρατας την μπεμπουλα σου και γιαυτο να μη σηκωνεις το τηλ!ααααααχ θα γεννησουμε απτην αγωνιαααααααααα!!!

μαριαεφη μου καλως γυρισατε σπιτακι σας, να ειστε γεροι και παντα ευτυχισμενοι κοπελα μου!να μου φιλησεις την πριγκιπεσσα σου και τον μικρο βυζοκρατωρα...αχ σαν να ακουω τα αναστεναγματα του στον θυλασμο!!!

σας φιλω ολους!

βασδελακι μου εσυ πως εισαι κρουελιτσα μου?

για το γαλα δεν εχω εμπειρια να σου πω...εγω παντως ουτε λιιιιιιιιγο υγρο δεν εχω δει ακομα κι αν το ψιλοπιεζω

νικακι μου, ααααααχ το φχαριστηθηκες το παστακι σου ε?μπραβο ζουζουνιτσα μου!

μια στο τοσο δικαιουμαστε μια ατασθαλια!

με το καλο την δευτερα ο υπερυχος!

ιωαννα μου, περαστικουλια μωρε για τον χρηστακο σου, γρηγορα το συναχακι να εξαφανιστει!!!

μαρουσκακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, καλε ελα να πιουμε καναν καφε παιδι μου μπας και χιονισει λιγο κι εδω!!!!!!!!!

ευακι μου, μη χανεσαι κοριτσαρα μου, οκ εδωσε το πρασινο φως ο γιατρος αλλα ειμαστε κι εμεις εδωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!χαχαχα

ηλιαννα μου, φιλουμπακια στον μπεμπουλη

λιανα μου,καλα εισαι κοριτσακι εσυ?το μπεμπεκι?

αχ ολο και καποια θα ξεχναω ε?σορρυ βρε κοριτσακια μου, ειμαι και κουρασμενη, εχω και τον πονοκεφαλο...η πιεση ομως μια χαρα...12 με 8...λετε να με περιτριγυριζει τιποτα?

καλο μεσημερι φιλεναδιτσες!!!μακια

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω ότι το Τζενάκι γέννησε και μάλιστα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ στις 14.45 την μπεμπούλα της!!! Μια μπεμπούλα 2.520 γραμμάρια!!!

Να σου ζήσει κοπελάρα μου!

Άντε, χτύπα τώρα ένα προφιτερόλ, να το ευχαριστηθείς!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

1) mariaefi-kinderaki!ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΚρήτης(ΠΗΤ03.01.11)καισαρική μέχρι 20.12.10

2) Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)καισαρική ή πρόκληση μέχρι 24.12.10

3) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

4) Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

5) leukouli2010-αγορακι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 11.01.11)

6) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

7) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

:cool: joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

9) liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

10) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

11) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

12) kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

13) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

14) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ-αγοράκι

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

3)Jenny-Γέννησε-16.12.10 φυσιολογικά-2520γρ-κοριτσάκι

Καλωσήρθες, μικρή μπουμπού!!!!!:P:p:p

Το πρώτο κοριτσάκι του καφέ μας!!!!(Δυσεύρετα!!!!)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Mε πρόλαβες, Βικάκι.Μόλις έκλεισα τηλέφωνο με Τζένη.Η μπέμπα είναι μια κούκλα, γεννήθηκε πάρα πολύ εύκολα (έκανε τόσο γρήγορη διαστολή που δεν πρόλαβε ούτε επισκληρίδιο!) και δεν τη ζόρισε καθόλου!Αυτό είναι παιδί!!Να μας ζήσει η πρώτη μπέμπα!!Βικάκι, εξπεράκι, θα ανοίξεις θέμα στις ευχές να το γράψεις κι εδώ, δεν ξέρω να το κάνω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

[quote=fangri1523;744164Βικάκι, εξπεράκι, θα ανοίξεις θέμα στις ευχές να το γράψεις κι εδώ, δεν ξέρω να το κάνω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quote

πάω αμέσως....:P

qwlrp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!Πωπω!!3 σελιδες διαβασα!!!

Τι ωραιο χιονακι που εχουμε και μεις σημερα!!

Επιτελους μετα απο τοσα χρονια και τοσο σπανια που χιονιζει κι εδω, το εχει στρωσει!!!

Μακαρι να το κρατησει βεβαια!!!

Μαρακι μου καλως ορισες..Να σου ζησει ο πριγκιπακος...Ενας κουκλος ειναι πραγματικα!!!Οτι καλυτερο του ευχομαι...

Νικακι, δε μπορω να περασω φωτο στο προφιλ μου...Στειλε μου το mail σου και θα σου τις στειλω..Η συνταγη ειναι πολυ ευκολη και το αποτελεσμα πολυ ομορφο!

Αννετακι, κουκλιτσα μου,μια χαρα ειμαι κι εγω κι ο μπεμπακος...

Δεν σταματαει λεπτο να κουνιεται!!!Ανυπομονω να τον παρω αγκαλια..

Βικυ ουτε εγω ξερω για το γαλα προ τοκετου αλλα καπου διαβασα οτι σε μερικες περιπτωσεις συμβαινει και ειναι φυσιολογικο...Χωρις να προμυνηει κατι...

Να μας ζησει η πρωτη μπουμπου του καφε μας!!

Τζενη καλως την δεχτηκες...Θα σαι τρυσευτηχησμενη τωρα ε?

Και με φυσιολογικο τοκετο..μπραβο σου!!

Χαιρομαι που ολα πηγαν καλα... :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

6:30 ξυπνησα γιατι δεν αντεχα αλλο...και τι να δω στο κινητο!!!!!!!!

γεννησε το τζενακι μας!!!

κουκλιτσα μου να σας ζησει η μπεμπουλα, αχ τι χαραααααααααα!!!

αλλα για πες μας τωρα...τελικα σου λειπει η κοιλιτσα σου???????????????????????

δεν νομιζω, τωρα γεματη ειναι η αγκαλιτσα σου και ζεις την απολυτη ευτυχια!!!!!!!!

τις ευχες μας και στον ευτυχη πατερα!!!!!!!!

μαρακι μου οι φωτο του μπεμπη που ειναι να τον καμαρωσω κι εγωωωωωωωωω?

fb γιοκ χιχιχι

μανουλες να μου φιλησετε τα νεογεννητα νινακια σας!!!!!!!!!!!

παω να κανω μαμ κι εγω!!!θελω και γλυκοοοοοοοοοο!!!

IB5Vp2.png

Γεια σας κοριτσακια τι μου κάνετε;;;

Καλώς μας ήρθε η πρώτη κούκλα του cafe μας:P

Ααα μόλις ήρθε ο αντρουλης μου πάω για φαγητό

Θα τα πούμε μετα

Φιλακια

ευακι καλη ορεξη κοπελα μου, παω κι εγω και θα επιστρεψω αρκει να μη θρονιαστει ο καλος μου...ωχ ερχεται :mrgreen:

IB5Vp2.png

αααααααααααααα.....μπρααααααααααβο Τζενη να σας ζησει κοπελα μου,να ειναι η μπουμπου σου υγιης,καλοτυχη και τρισευτυχισμενη στην γλυκια αγκαλιτσα της μανουλας.......

βουρ στη λιστα τωρα εεεεε????τι εχει πρωτο το μενου??????

κοριτσια να μας ζησει το πρωτο κοριτσκι του καφε μας!!!!!!:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...