Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

βασδελακι μου, εχθες μια μπουκιτσα απτο μιλφειγ της μανουλας μου πηγα να βαλω στο στομα μου και μονο που δεν με χαστουκισε ο συζυγος...αλλα οχι που θα γινοταν το δικο του!μια μπουκιτσα ητανε, δεν ητανε και ολοκληρο το κομματι το οποιο ηταν γιγας...ερε οταν με το καλο γεννησω θα τα λιανισω ολααααααααααααα!!!!εχω δωσει παραγγελιες απιστευτες, θα με βρισουνε στο τελος αλλα τι να κανω... το θελω...το θελω πολυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλουμπες αγαπεςςςςςςςςςςς!μπας και προλαβω να μαγειρεψω και καμια μακαροναδα γιατι μας βλεπω να ψωμολυσσαμε σημερα!!!

ααααχ κι εμενα το ψυγειο μου ειναι γεματο με παστακια και κοκακια γιατι σημερα ειχα στο σπιτι για καφεδακι 4 καλες μου φιλες και ειχα εφοδιαστει με τα απαραιτητα γλυκισματα ....τωρα ομως που τα 'χω στο ψυγειο γκρρρρρρ βαστατεεεεε........αχ με βλεπω να χτυπαω κανενα το πρωι....!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια SOS!!!

Πήγα να βάλω πυτζάμες και καθώς ξεντυνόμουν είδα ότι το φανελάκι μου ηταν βρεμένο μπροστά στα στήθη!!! Τρέχει γάλα κανονικά!!!! Τι θα κάνω;

Τώρα αυτό καλό είναι ή κακό;

annia ευχαριστούμε για τις ευχές....να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Τζένη, τώρα λογικά θα είσαι στο μαιευτήριο!!! Όλα θα πάνε καλά!!!

Νικάκι , κι εγώ αν κάνω καμιά ατασθαλία πάντα πρωί την κάνω....:)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

απα πα μου χτυπησανε κι εμενα οι αυπνιες την πορτα νομιζωωωωω αν και για να πουμε κ του στραβου το δικιο ειχα καιρο να πιω καφεδακι απογευματινο-βραδινο οποτε τωραα το ματι γαριδαααα...!!!:roll::roll:

Βικυ δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω,μακαρι να 'ξερα...καλο δεν ειναι ομως που εχεις γαλα???απ' την αποψη οτι εισαι ετοιμη για τον μπεμπουλη σου?

Αφου το λες κι εσυ...πρωι θα γινει η δουλεια...χαχαχα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα

Σήμερα για λιγο μιας και εχω τον μικρο σπιτι ...του τρεχει η μυτη και φτερνιζεται και τον κρατησα περισσοτερο για παρεα...

Αναμενω με αγωνια τα νεα της τζενουλας μας !!!

ευχομαι να ειστε ολες καλα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Kαλημέρα κορίτσια!Πήρα μήνυμα από το Τζενάκι.Η πρώτη πρόκληση δεν έκανε δουλειά και πριν λίγο κάνανε τη δεύτερη.Ήταν πεσμένη, λογικό, κουράστηκε όλη νύχτα.Δε μπόρεσα να της μιλήσω (κλειστό κινητό) ούτε μήνυμα να στείλω, κόλλησε το παλιοκινητό πάλι. Θα δοκιμάσω αργότερα...

Ιωάννα μου, καλημέρα, κι εγώ και με τους 2 σπίτι γιατί χιόνισε τρελά τη νύχτα και τα σχολεία είναι κλειστά.Δεν πειράζει, χάρηκαν ύπνο ως τις 8 τα πουλάκια μου...Τώρα παίζουν προς το παρόν κλασικά, playmobil, οπότε μπήκα ώσπου να μαλώσουν!

Βικάκι, κάνε μια ερώτηση στο γιατρό να μας λυθεί κι εμάς η απορία...Πάντως, δεν έχεις να ανησυχείς αν θα χορταίνει ο μπόμπιρας, θα φτάνει και θα περισσεύει κι από πάνω, χαχα!(Πλάκα κάνω, εννοείται ότι το γάλα της μαμάς φτάνει για το μωρό, σημείωση για αγχωμένες πρωτομανούλες αυτό!).

Νικάκι, σα να σε βλέπω να τσακίζεις ένα μικροπαστάκι αυτή τη στιγμή, χαχα, καλημέρα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Kαλημέρα!:P

Πήρα το ίδιο μήνυμα από την Τζένη! Δεν γέννησε ακόμη και θα της προσπαθούσανε στις 9.30 περίπου δεύτερη πρόκληση...Είναι στην κορύφωση, σε λίγο θα γεμίσει η αγκαλίτσα της!!! Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά και θα πάνε!!!:P

Είχα μια ήρεμη νύχτα. τώρα όσο για το γάλα, Μαρούσκα μου, δεν θέλω να βάλω επιθέματα για να μην μαλακώσουν οι θηλές και μετά με το πιπίλισμα του μπέμπη μου πληγιάσουν....Που και που νιώθω ένα μούδιασμα στο στήθος κυρίως το βράδυ....Θα ρωτήσω τον γιατρό, αύριο.

Φιλιά σε όλες!

qwlrp3.png

1) mariaefi-kinderaki!ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΚρήτης(ΠΗΤ03.01.11)καισαρική μέχρι 20.12.10

2) Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)καισαρική ή πρόκληση μέχρι 24.12.10

3) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

4) Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

5) leukouli2010-αγορακι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 11.01.11)

6) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

7) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

:cool: joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

9) liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

10) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

11) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

12) kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

13) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

14) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ-αγοράκι

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

Για να το έχουμε σε ετοιμότητα...:)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα απο εμενα τον βυζοκρατωρα μου και την Εφη μου!!!

τζενη μου σε λιγες ωρες θα κρατας την μπεμπα σου αγκαλιτσα και ολα θα ειναι παρελθον!

δεν εχω πολυ χρονο οπως καταλαβαινετε αλλα ειμαστε καλα!

φυσικα και θα σας πω τα παντα εννοειτε!

φιλια πολλα σε ολες!

Βικακυ το ιδιο ειχα και εγω πριν μερικες μερες δεν εκανα τιποτα απλα ετρεχε κ απεφευγα το πολυ ζεστο νερο εκει γιατι γινοταν πιο εντονο.

Καλώστην την θηλάζουσα μανούλα!!!

Αχ, ηρέμησα τώρα που μου είπες αυτά για το γάλα....

Ο φόβος μου είναι μήπως είναι σήμα τοκετού και δεν θέλω ακόμη!!

Να μου φιλήσεις τον μπέμπαρο-Κρητίκαρο!!! Θέλουμε φωτό!!!

qwlrp3.png

Γεια μάνα του ένδοξου κρητικού τέκνου!Τρέχεις και δε φτάνεις, ε? Είναι μέχρι να βρεις τη ρέγουλα μωρέ, κάτσε αρχή είναι ακόμη με 2 παιδιά κι ας είναι μεγάλη η Εφούλα.Δεν παύει να υπάρχει ένα ακόμη παιδί που έχει κι αυτό ανάγκες! Καλά, εγώ άμα σας πω τι κάνω...Γράφω, ταιζω Φάνη μακαρόνια με κιμά και βάζω κράνη και ασπίδες στους ιππότες για τη μάχη (μιλάμε για ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ τα playmobil, έτσι??). Βικάκι, αυτό με τις θηλές δεν το ξέρω, αλλά ούτε έχω ακούσει το να τρέχει γάλα ως προμήνυμα τοκετού....Εμένα πάντως με βόλευαν πάρα πολύ τα επιθέματα γιατί ώρες ώρες είναι πολύ ενοχλητικό να γίνεσαι μούσκεμα... Από Τζένη, τίποτα ακόμη μωρέ...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

γεια σας κοριτσαρες.......

αχ παει το παστακι το τσακισα(καλα το φανταστηκες Μαρια μου) και το ευχαριστηθηκα κιολας κ μετα βγηκα βγηκα για περπατημα 45 λεπτα περιπου περπατουσα...το 'καψα δε μπορει!!!!!!!!!

Δεν εχει τοση παγωνια οσο χτες κ ειναι οτι πρεπει για περπατημα στις βιτρινες....

Πω πω Μαρια δηλαδη εχετε χιονακι τωρα εκει?τελειααααααα....

Βικυ μου φαινεται μια χαρα τον κρατας τον μπεμπουλη σου στα ζεστα....μην ανησυχεις.....εγω εχω υπερηχο τη Δευτερα και ανυπομονωωωωωωω.......

Μαριαεφακι σε φανταζομαι χαμογελαστη να εχεις αγκαλιτσα τον μπεμπινο σου και πεθαινωωωωω!!!!!!!!!!!!!!

Τζεννη με το καλο,ολες οι ευχες μας μαζι σου..αχ σε λιγο θα την εχεις αγκαλιτσα......!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...