Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Fagri μου κι εμενα μ' αρεσει πολυ που εχουμε δεθει τοσο κι ελπιζω να μη χαθουμε αν και τα κοριτσακια μας που γεννανε τωρα θα εχουν λιγο πιο γεματο προγραμμα αλλα θα τα καταφερουμε πιστευω!

Παντως κι ο δικος μου κραταει την αδεια για τη γεννα και το λεει συνεχεια ...ααα εγω τελη Ιανουαριου σταματαω εχουμε γεννητουρια....κι εγω γελαω εννοειται ιδιως μετα που λεει γενναμε,γενναμεεεεε!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευα μην ανησυχεις καθολου για την κοιλιτσα σου ειναι μια πανεμορφη κοιλουμπιτσα που ταιριαζει με το σωματοτυπο σου.....

Με φανταζεσαι εμενα με κοιλια γιγας...χαχαχα θα εβλεπες μια μπαλα με δυο καλαμακια!!!Κλα δε λεω και πολλα πολλα γιατι μπορει μεχρι το τελος να γινω μπαλονι.....χιχιχι

1a0fd6e0b8.png

Ναι, ναι, ανάμεσα σε ταίσματα, αλλαγές πάνας και μαγειρέματος;);). Πότε γυρνάς στη δουλειά εσύ?Παιδιά, ένα περίεργο πράγμα, όποτε γράφω τη λέξη δουλεία να το πάλι το έκανα, βάζω τόνο στο γιώτα και γίνεται δουλεία, τυχαίο, δε νομίζω...

...ουτε κι εγωωωωωωω.........;)

1a0fd6e0b8.png

Ο καθένας με τον καημό του...

Αν θέλετε να δείτε τις νέες μου δημιουργίες για κάντε μια βόλτα στα άλμπουμς μου....

Αννετάκι σούπερ τα πλαματάκια του μπέμπη!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Η αντίστροφη μέτρηση πλησιάζει στο τέλος!!!!

Δεν σας κρύβω ότι νιώθω μουδιασμένη...Δεν θέλω να χάσω την κοιλίτσα μου...:( Θα μου λείψει...

Το βράδυ στις 11.30 με 12 μπαίνω στην κλινική, με ετοιμάζουν (κλύσμα, ξύρισμα κλπ) και στις 2 μου βάζουν το πρώτο υπόθετο για την πρόκληση εάν δε με πιάσει θα μου βάλουν δεύτερο στις 6-8 το πρωί και άν πάλι δεν δούμε χαΐρι τότε πάμε για καισαρική...Θα είναι μεγάλο βράδυ το αποψινό!

Μαράκι μου καλώς το δεχτήκατε το καινούριο μέλος της οικογενείας!Περιμένουμε αναλυτικές λεπτομέρειες για την όλη διαδικασία...να μου φιλήσεις τον πρίγκηπα σου!

Καλά τρομερό το σκηνικό στην καφετέρια άν και το περίμενα!!!!

Αννέτ μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!Να είναι γερος να χαίρεται εσένα και τον μπέμπη σας!!!!

Δεν ξέρω για πόσο θα μπορέσω να μείνω μέσα σήμερα...σε λίγο θα πάμε στην εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου που είναι εδώ κοντά, το επιβάλλει η μέρα!!!:):):)

Το απογευματάκι θα μείνω μόνη με τον σύζυγο λέμε να κοιμηθούμε πρώτα λίγο και μετά να βγούμε έξω για βόλτα και φαγητό...είναι οι τελευταίες ώρες που περνάμε οι δυό μας σαν οικογένεια...

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Τζένη μου!!!

Τι καλά! Πλησιάζει η στιγμή να γνωρίσεις την μπεμπούλα σου!!!(και να φας ό,τι θες!!!)

Πολύ ωραίο ακούγεται το πρόγραμμά σας!!!

Να βγείτε και φωτό, αυτές τις στιγμές θα τις θυμόσαστε!!!

Και μια συμβουλή: Βγάλε ό,τι χρυσαφικό φοράς! Ακόμη και την βέρα....Αν πας για καισαρική θα στα βγάλουν όλα!

qwlrp3.png

Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο!!!!Νομίζω ότι θα γεννήσω μέχρι το βράδυ :mrgreen:

Το σκέφτηκα αυτό για τα χρυσαφικά αλλά θέλω να φοράω την βέρα μου κι επίσης έχω έναν σταυρό από την Αγία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντω που τον είχαν κάνει δώρο στην μαμά μου όταν γέννησε εμένα...και τα δύο έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα και μάλλον θα τα δώσω τελευταία στιγμή στον σύζυγο...

I3hdp3.png

κοριτσαρες μουυυυυυυ!!

καταρχας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!να ειστε καλα κι εσεις να χαιρεστε τις οικογενειες σας και με το καλο τα μπεμπακια σας!!!

χαιρομαι πολυ που σας αρεσαν τα πλαματακια μας!!!τη παντα θα την βαλω απτην αλλη βεβαια γιατι δεν θα βλεπω το μωρο μου ετσι...αλλα δεν μπορουσα να σκαρφαλωσω στον τοιχο για τις φωτο χιχιχι spidermaaaaaaan!!!

τζενακι μου με το καλο κουκλιτσα μου, να εχεις μια πολυ ευκολη γεννα αγαπη μου κι ενα υγειεστατο κοριτσακι που θα ολοκληρωσει τη ευτυχια σας!!!ο Αγ.Ελευθεριος να βαλει το χερι Του και να ελευθερωθεις γρηγορα και ανωδινα!!!

θα περιμενουμε το ευτυχες γεγονος με πολυ αγωνια!

βασδελακι για ακομα μια φορα πρεπει να σε συγχαρω για τα προικια σας...χρυσοχερα μου εσυ!!!

απτις 10:30 εχω επισκεψεις, φυγανε λιγο μετα τις 1 και τωρα περιμενω μια ξαδερφη!!!

το απογευμα θα ειναι η αποκορυφωση οποτε δυσκολα θα ξαναμπω!!!

σας φιλω γλυκα γλυκα και τρυφερα και θα μου λειψετε αποψε!!!μακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Οκ! Απλά στο λέω γιατί εγώ δεν το ήξερα και όταν μου βγάλανε την βέρα μου και τον σταυρό μου τα είχα πάρει....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

πωπω αυριο μπαινω στον μηνα μου ετσι?αγωνιαααααααααα με λαχταρααααααααα (ειμαι και φαλτσα παναθεμα με)

τζενακι μου, τωρα νοιωθεις αγωνια, οταν μπεις το βραδυ θα νοιωθεις λαχταρα!!!

ολα καλα θα πανε κουκλιτσα μου, απολαυσε την εξοδο σας σημερα και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

καλο μεσημερι σε ολες και αν καταφερω αργοτερα μπορει να ξαναμπω στα κλεφτα!!!

ειστε το ναρκωτικο μου τι να κανουμε!!!

IB5Vp2.png

Κοπελιά, αν φας κανένα γλυκάκι σήμερα(λόγω γιορτής βεβαίως βεβαίως!!! Αχμμμ!!) τσίμπα τίποτα και για μας γμτ!!! :)

qwlrp3.png

Κοπελιά, αν φας κανένα γλυκάκι σήμερα(λόγω γιορτής βεβαίως βεβαίως!!! Αχμμμ!!) τσίμπα τίποτα και για μας γμτ!!! :)

βασδελακι μου, εχθες μια μπουκιτσα απτο μιλφειγ της μανουλας μου πηγα να βαλω στο στομα μου και μονο που δεν με χαστουκισε ο συζυγος...αλλα οχι που θα γινοταν το δικο του!μια μπουκιτσα ητανε, δεν ητανε και ολοκληρο το κομματι το οποιο ηταν γιγας...ερε οταν με το καλο γεννησω θα τα λιανισω ολααααααααααααα!!!!εχω δωσει παραγγελιες απιστευτες, θα με βρισουνε στο τελος αλλα τι να κανω... το θελω...το θελω πολυυυυυυυυ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

φιλουμπες αγαπεςςςςςςςςςςς!μπας και προλαβω να μαγειρεψω και καμια μακαροναδα γιατι μας βλεπω να ψωμολυσσαμε σημερα!!!

IB5Vp2.png

Τζενη φανταζομαι πως τωρα πρεπει να 'σαι στο μαιευτηριο...με το καλο κουκλα μου,καλη λευτερια και μην σκεφτεσαι την κοιλιτσα που θα αδειασει αλλα την αγκαλια που θα γεμισει με τη μπουμπου σου...!!!!!!

Περιμενουμε τα νεα σου με ανυπομονησια....και λαχταρα....

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...