Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!:tongue:

Ησυχία και στη σημερινή βραδιά εδώ....

Καιρός βροχερός, συννεφιά και κρύο.

Ανετάκι μου πάω να δω τα πραγματάκια σας!:D

καλημερα!!!!!!!!!!

γυρισαμε

ειμαι μια ευτιχισμενη αγορομανα!!!!!!!

επειδη νυσταζω απιστευτα θα σας πω στα γρηγορα οτι ειμαστε κ οι δυο καλα ο μικρος εκανε λιγο ικτερο αλλα οχι ανυσηχητικο!

η Εφη τρελαμενη με τον αδελφο της!

οσο για τα τις γεννας ενα εχω να πω το αγγελακι μου απο εκει ψηλα εκανε παλι το θαυμα του κοριτσια!!

σας αγαπω πολυ και ευχομαι στην καθε μια σας να νιωσει αυτο που νιωθω εγω τωρα!:)

Koριτσάρα μου, καλώς επιστράψατε στο σπιτάκι σας με το αντράκι σου αγκαλίτσα!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

Φαντάζομαι χαρά η Έφη!!!

Όπως είπε και η Μαρούσκα, ο ίκτερος θέλει συχνούς θηλασμούς...θα φύγει, μη μασάς. Και προπαντώς μη σου πουν κανένα κουλό ότι πρέπει να δώσεις ξένο!!!!:twisted:

Μαρούσκα, υπομονή με τα αντράκια σου....

Με την Τζένη μιλούσα χθες...θα κάνει εισαγωγή κατά τις 10 σήμερα το βράδυ....Πιθανότατα θα μπει να μας τα πει και η ίδια....

Νικάκι, υποθέτω ότι πήρες τις φωτό γιατί κι εγώ πήρα τη δική σου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια, βοήθεια....

Το στήθος μου από χθες έχει αρχίσει και πρήζεται!!!

Εγώ που ανησυχούσα γιατί το έβλεπα άδειο χθες άρχισα να πονάω...

Μου θυμίζει ένα πράγμα σαν το φούσκωμα που γίνεται στο στήθος όταν αρχίζει να κατεβάζει γάλα... Αλλά δεν το ξαναείχα αυτό, τόσο νωρίς...πριν την γέννα..

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!!!

Αννετακι μου να τον χαίρεσαι τον σύζυγο και με το καλο το αντρακι σας!!

Μαρακι καλώς πήγατε στο σπιτάκι σας φαντάζομαι χαρές η "μεγάλη" τώρα πια Εφη!! Να μας τα φιλησεις και τα δυο πολύ!!!

Τζεννακι με ένα πόνο να Είναι και με το καλο!

Οι υπόλοιπες κοριτσαρες όλες καλα;;

0eOLp2.png

Αννετάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλέ!!!!

Να τον χαίρεσαι τον αντρούλη σου που σε λίγο θα γίνει πατέρας!!!!:tongue:

Καλημέρα Εύα!!!

Ψάχναν την κοιλιά σου, λέει, όσες είδανε τις φωτό!!!!:tongue:

Αυτός ο μπέμπαρος πάλι λόξυγγα έχει....:mrgreen::mrgreen:

qwlrp3.png

Αχ βρε παιδι μου αυτή η κοιλιά μου!!!! Το πιστεύεις ότι αγχωνομαι όταν μου λένε ότι Είναι μικρή;;; Αλλα απο την άλλη κανένας στο σόι μου δεν είχε μεγάλη κοιλιά νομίζω :rolleyes:

ΕΣΥ Καλα είσαι;;;

0eOLp2.png

Όλα καλά, ευτυχώς! Ησυχία!!!

Μια χαρά είναι η κοιλίτσα σου! Όπως είσαι εσύ λεπτοκαμωμένη έτσι και αυτή!!!!

qwlrp3.png

Πήγε ο Γ για περπάτημα (ακόμη προσπαθεί να χάσει τα κιλά από την προηγούμενη γέννα ΜΟΥ!!!) κι εγώ έκανα καφέ και μπήκα...

Πριν λίγο μίλησα με Τζενάκι, καλά την άκουσα, όντως μπαίνει για πρόκληση το βράδυ και βλέποντας και κάνοντας.Πραγματικά άξιος ο γιατρός που θα το προσπαθήσει πρώτα για φτ. Αν πάλι δεν, δε θα σκάσουμε κιόλας, ε Τζενάκι?Το αποτέλεσμα μετράει και το αποτέλεσμα θα είναι η πρώτη μπέμπα μας!!!!

Εγώ διάβαζα για μια κοπέλα που έκανε το τρίτο με κτ μετά από 2 φτ και λέω, να που κάθε εγκυμοσύνη είιναι διαφορετική, αλλά ακούω τόσο ενθαρρυντικά σχόλια από σας που πραγματικά πλέον δε με νοιάζει, φτάνει να πάνε όλα καλά...

Βικάκι, αυτό με το στήθος κι εγώ πρώτη φορά το ακούω να πρήζεται τόσο πριν τη γέννα....Ρε μπας κι ο λοξυγγιάρης σου είναι τόσο πειναλέος που το θέλει έτοιμο για να έχει πολύ καβάντζα όταν βγει??? Τι να πω,χαχα!

Πωπω ρε κορίτσια, μια μια γεννάτε, άραγε θα συνεχίσουμε να τα λέμε και μετά έτσι:confused::confused::confused:Καλά, όχι με αυτό το ρυθμό, αλλά να μη χαθούμε ρε:(:(:( Τώρα που σας συνήθισα...Αφού για το μωρό πρώτα εσείς μαθαίνετε τα (λιγοστά με αυτούς τους γιατρούς που πετυχαίνω) νέα του μωρού και μετά η μαμά μου.Καλά, οι φίλες ούτε που ξέρουν το βάρος του νινιού, χαχα! Καλά, ας πιω τώρα τον καφεδάκο και μετά πάω να κάνω τον κιμά για τα μακαρόνια, εμ, χαλιά θέλω το απόγευμα, κάτσε τώρα κάνε κιμά για αύριο...;) Σας αγαπάω ΟΛΕΣ!!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Ευα !!!καλε εγω το ελεγα ???που ειναι η κοιλια της Ευας!!!σε βλεπω με το που γεννησεις θα φορας παλι κολλητα ρουχα!!!!σουπερ!!

Αχ κοριτσια βαρετη η ζωη στο σπιτι ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πιστευω φαγκρι μου και μετα την γεννα αν οχι σε τοσο εντατικο ρυθμο αλλα θα καταφερνουμε να λεμε τα νεα μας η μια στην αλλη...

Ναι, ναι, ανάμεσα σε ταίσματα, αλλαγές πάνας και μαγειρέματος;);). Πότε γυρνάς στη δουλειά εσύ?Παιδιά, ένα περίεργο πράγμα, όποτε γράφω τη λέξη δουλεία να το πάλι το έκανα, βάζω τόνο στο γιώτα και γίνεται δουλεία, τυχαίο, δε νομίζω...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

13/6 επιστρεφω ..θα παρω μονο 2 μηνες απο το εξαμηνο και επειτα θα πηγαινω για περιπου ενα χρονο στο γραφειο 3 φορες την εβδομαδα ..στην αρχη σχεδιαζα να κατσω μεχρι 10 νοεμβρη αλλα δεν εκατσε ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κι απο 'μενα....τι καλημερα δηλαδη με τοση μουνταδα σα νυχτα μοιαζει,πολυ μαυριλα βρε κοριτσια.....

Απ'το πρωι η μπουμπου δεν εχει σταματησει τις τουμπες δεν ξερω τι την επιασε... η δε βολευεται η χαιρεται με τοδωματιο της γιατι ολο εκει μεσα καθομαι....χιχιχιχι!!!!!!!

Μαρακι να νιωθεις παντα ετσι ευτυχισμενη,πρεπει να εισαι στα ουρανια αυτη τη στιγμη....:D

Λιανα αν μπορεις βαλε καμια φωτο απ'τα σπιτακια στο προφιλ σου μου ακουγονται πολυ ομορφα τα σπιτακια σου!ευκολη η συνταγη????

Τζενηηηηηηη με το καλο ......ανυπομονω για τα νεα σου..πω πω σε λιγες ωρες θα την εχεις αγκαλιτσα......!:D:D:D

Αννετακι χρονια πολλα να τον χαιρεσαι και παλι,να περασετε super σημερα...

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...