Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα μα τι να ναι ???αγορι, κοριτσι ???βλεπω vasdeli να το μαθαινουμε στην β επιπεδου οριστικα!!

Έτσι νομίζω κι εγώ! Πρέπει να περιμένω μέχρι αρχές Σεπτέμβρη, πρώτα ο Θεός!:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

xaxaxa!!!!!!!!!!εγω παντως σε εχω για κοριτσι!!

για να δουμε τι θα δουμε!!

υπομονη μεχρι την β επιπεδου ενω εγω δεν εχω τετοια!!χιχι!!

δεν με νοιαζει καθολου τι θα ειναι και ασχετως αν με ρωτανε συνεχεια οι γυρω μου!!

σημερα πηγα γραφειο κοριτσια τι πονους ειχα δεν το συζητω τι κουραση! απο τις 9 μεχρι τις 13:00 καθισα και δεν μπορω να ισιωσω...

πηγα μπας και παρω κανα φραγκο που μου χρωσταει αλλα μπαααα....

μωρε με το πασο μου τις κανω αλλα σημερα τα εχω λιγο με τον ανηρ μου!

ενω ηξερε οτι θα παω στο γραφειο σημερα και αυτος θα πηγαινε για δουλεια μετα τις 12 μιση δεν εκανε τιποτα ουτε το τασακι δεν αδειασε ουτε το πλυντηριο των πιατων τιποτα απολυτως και τα εχω παρει αγρια σημερα...

α σημερα πηρα και ενα ασπρο καπρι με λαστιχο και ενα φορεματακι 15 ευρω απο τους κινεζους ....σιγα μην σκασω λεφτα στα ρουχα εγκυμοσυνης!

Έλα Μαρία μου!

Σωστή με τις αγορές!

Όσο για τον mariaefoσύζυγο..... θα τον μπουφλίσω, ορε! Δεν κουνάει και λίγο το χεράκι του!!!

Για το φύλο δεν με ενδιαφέρει, γερό να είναι αλλά είναι λίγο η ψυχολογία που στραμπουλήχθηκε ρε παιδί μου....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Μαριαεφη σε νοιωθω με την κουραση ...το απογευμα που φτανω σπιτι δεν μπορω να συρω τα ποδια μου να ανοιξω την πορτα να μπω μεσα...ευτυχως λεω μερικες φορες που λειπει το παιδι ,δεν θα τα εβγαζα ευκολα περα...

vasdeli μου ειχες μπει στο mood του ροζ ε ???υπομονη και συντομα θα ξεκαθαρισει το παστελ τοπιο ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Ηλιάννα -αγοράκι

mariaefi -kinder εκπληξη!

Jenny -κοριτσάκι

joa - κοριτσάκι

vasdeli - για να το σκεφτούμε λίγο καλύτερα!:P

annete -κοριτσάκι

Ναι, ναι, joa...υπομονή λίγο ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο!!!:cool:

qwlrp3.png

..ειχα γραψει ενα κατεβατο και εχασε το laptop την συνδεση γκρρρ!!

vasdelaki μου καλα να περασετε να χαλαρωσετε και να κανεις και κανα μπανακι εεε?!

τον συζυγο του εβαλα ποστα χτες ειχα παρει και το αναλογο βλεμμα....να τον εβλεπες με την ουρα στα σκελια!!!χιχιχι!καλα να παθει!

χτες με ποναγε το ισχιο μου και τελικα εβαλα υποθετο voltaren!

joa πας δουλεια εε?! εγω οχι κανονικα εχω αναρρωτικη αλλα αραια και που παω απο το γραφειο γιατι ειμαι πως να το πω "πολυτιμη" ηλιθια!τεσπα ας μην χαλασω την ζαχαρενια μου...ο γιατρος εχει κανει συμμαχια με τον αντρα μου και δεν με αφηνει να παω για δουλεια...δεν εχει βεβαια και αδικο με μια παλλινδρομη και αιμα στην αρχη και υπερεμεση κυηση και υποταση που να παω....χτες δεν μπορουσα να συνελθω μετα.....

το παιδακι σου που το εχεις καλε??

εγω παλι την εχω παρεα την δικη μου αλλα θελει πολλες φορες βολτες και εγω δεν μπορω...

Διαφημίσεις

Καλως την mariaefi !!

Παω για δουλεια και μαλιστα με 3 συγκοινωνιες 1 ωρα να παω και 1 να γυρισω ..φευγω το πρωι 7.30 και γυρναω 5 με 5.30 ...

το μπεμπακι μου ειναι στην Λαμια στην γιαγια του ,απο Σαββατο πρωι και για 2 εβδομαδες θα ειμαστε παλι μαζι!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε??εγω πλεον ειμαι πολυ καλα δεν εχω καθολου ενοχλησεις και επιτελους αρχιζω να χαιρομαι την εγκυμοσυνη μου...απο αυριο παιρνω αδεια για ολο τον αυγουστο και λεμε με τον καλο μου να παμε στο πευκη για κανενα μπανακι..δεν εχω παει ακομα θαλασσα και με εχει πιασει κατι...χτες το βραδυ ενιωσα το μωρακι μου σαν γουργουρητο σαν πεταρισμα και ειμαι σιγουρη οτι ηταν αυτο γιτι το ενιωσε και ο αντρας μου...βασδελι μου φυτρωσε τσουτσουναρια???:D:Dπαντως εμενα το ματακι μου κοιταει φορεματακια και οτι ειναι σε ροζ λετε να μου βγει κοριτσι στο τελος??τωρα περιμενω μια φιλη μου νσ ρθει να παμε για ψωνια και για μια προβα νυφικου που εχω στης 7 να δουμε τις τελευταιες λεπτομερεις γιατι σαν να φουσκωσα λιγακι..:mrgreen:

Καλως την mariaefi !!

Παω για δουλεια και μαλιστα με 3 συγκοινωνιες 1 ωρα να παω και 1 να γυρισω ..φευγω το πρωι 7.30 και γυρναω 5 με 5.30 ...

το μπεμπακι μου ειναι στην Λαμια στην γιαγια του ,απο Σαββατο πρωι και για 2 εβδομαδες θα ειμαστε παλι μαζι!!!

ωχ!βρε κουκλα και ποτε σκοπευεις να σταματησεις?

εγω δουλευα πρωι απογ καθε μερα και επρεπε να περναω και απο χωματοδρομο γυρω στα 700 μετρα 4 φορες την ημερα γιατι μενουμε εξω απο το Ηρακλειο οποτε.....

κοριτσια μου καλησπερα τι κανετε??εγω πλεον ειμαι πολυ καλα δεν εχω καθολου ενοχλησεις και επιτελους αρχιζω να χαιρομαι την εγκυμοσυνη μου...απο αυριο παιρνω αδεια για ολο τον αυγουστο και λεμε με τον καλο μου να παμε στο πευκη για κανενα μπανακι..δεν εχω παει ακομα θαλασσα και με εχει πιασει κατι...χτες το βραδυ ενιωσα το μωρακι μου σαν γουργουρητο σαν πεταρισμα και ειμαι σιγουρη οτι ηταν αυτο γιτι το ενιωσε και ο αντρας μου...βασδελι μου φυτρωσε τσουτσουναρια???:D:Dπαντως εμενα το ματακι μου κοιταει φορεματακια και οτι ειναι σε ροζ λετε να μου βγει κοριτσι στο τελος??τωρα περιμενω μια φιλη μου νσ ρθει να παμε για ψωνια και για μια προβα νυφικου που εχω στης 7 να δουμε τις τελευταιες λεπτομερεις γιατι σαν να φουσκωσα λιγακι..:mrgreen:

μπραβο!

επειδη και εγω ημουν εγκυος οταν παντρευτηκα (11/9 και εγω) στην τελευταια προβα γινανε και οι τελευταιες αλλαγες!

αντε να ευχαριστηθεις τον γαμο σου τωρα που εισαι καλυτερα!!

Μπραβο Ηλιαννα ..χαιρομαι που εισαι πολυ καλυτερα!!!ενοιωσες και το μπεμπακι ??υπεροχο συναισθημα ..και αργοτερα να δεις που θα μετατοπιζεται ολοκληρη η κοιλια!!!

Μαριαεφη μου θα σταματησω την δουλεια οσο πιο αργα μπορω για να κατσω περισσοτερο μετα ..Δλδ σκεφτομαι να δουλεψω μεχρι 15/12 δηλ μεχρι να μπω στον μηνα μου ..

Πλακα πλακα ολες κοντινες επετειους γαμου εχουμε και εγω 10/9 παντρευτηκα το 2005

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...