Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Να 'μαι πάλι.Ο Φανούλης μου ήρθε τέζα από τον παιδικό και κοιμάται...Ξυπνάει κάθε μέρα στις 6 κι έρχεται στο κρεβάτι μας...Απλώς σήμερα δεν ξανακοιμήθηκε από τις 6...Μιλάμε για ένα παιδί που κοιμόταν εδώ και μισό χρόνο που τον εκπαίδευσα, καλύτερα κι από το μεγάλο, αλλά έλα που έρχεται το νινί...Ουφ, θα τους πάω βόλτα το απόγευμα να δω αν έφτασε και στα Γιαννιτσά η ''Φρουτοπία'' (δε μπόρεσα να πάω Παπασωτηρίου το Σάββατο, Βικάκι) και να πάρω στολή αγγέλου για το Γρηγόρη (τρομάρα του, άγγελος ο Γρηγόρης!!). Αχ, έχουν γιορτή και στον παιδικό και στα νήπια, πλάκα θα έχει...:D:D Βικάκι, έχεις πμ.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια,εγω εδω με το μπεμπεκι μου θηλαζει παλι!!!χτες κοιμηθηκε αρκετα καλα ξυπνουσε καθε 5ωρες θηλαζε 20λ ξανακοιμοταν...τις φωτο απο την κοιλουμποσυναντηση που μπορω να την δω ρε κοριτσια?

καλησπερα κοριτσια,εγω εδω με το μπεμπεκι μου θηλαζει παλι!!!χτες κοιμηθηκε αρκετα καλα ξυπνουσε καθε 5ωρες θηλαζε 20λ ξανακοιμοταν...τις φωτο απο την κοιλουμποσυναντηση που μπορω να την δω ρε κοριτσια?

Γεια σου, μανούλα!Όλα καλά ο μικρός σου!Φτου φτου φτου!Τις φωτο μπορεί να σου τις στείλει η βασδέλι που τις έχει όλες.Στείλε της με π.μ. το mail σου. Βικάκι, δε φταίω εγώ που είσαι μάστερ της τεχνολογίας, χαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

βρε γλωσσοκοπανιτσες μου?παλι ζωγραφησατε...εγω ειμαι και πτωμα απτην κουραση κι εχω κι εναν τρομερο πονοκεφαλο...κρυωνω και ποναν τα κοκκαλα μου...

αλλα ειναι απτο ξενυχτι...γυρω στις 2 κοιμηθηκα και 6 παρα ξυπνησα...απο κεινη την ωρα βρυκολακιασα η γυναικα...και αποφασισα να βγω για τις δουλειες που ανεφερα παραπανω...ε ποσο να αντεξω...γυρισαμε με την μητερα ξαπλωσα και εκλεισα τα ματια μου για κανα 20λεπτο...και τωρα παρακαλαω να τραβηξει ο καλος μου το πισι να μου βαλει το στικακι για να περασω τις φωτογραφιες, αλλα θα σας απογοητευσω...την φωτο του κινητου μου δεν μπορεσαν να μου την περασουν γιατι δεν εχει καρτα μνημης λενε...να χ*σω την τεχνολογια...αλλα που θα παει θα την βρω την ακρη...εμενα με λενε ανετ..οχι παιζουμε!!!

επισης βρωμαει ολο το σπιτι...σκορδαλια με μπακαλιαρο...παραγγελια απεξω...σιγα μη ειχα κουραγιο να φτιαξω μονη μου...αφηστε που δεν ειχα και μπακαλιαρο χιχιχι!!!

παντως αν αυτη τη στιγμη που γραφω επρεπε να μιλησω δεν θα καταλαβαινατε λεξη...η γλωσσα εχει μουδιασει απτο καψιμο...χχχχχχχχ χχχχχχχ...η καλυτερη του αντρα μου...κατι τετοιες ευκαιριες ψαχνει!!!ο ατιμος!!!

πολλα φιλια σε ολες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

μαρουσκακι μου, χαρα στο κουραγιο σου τοσο περπατημα!!!

οι γιορτες στα σχολεια ποτε?23?

α ξεχασα να σας πω, σημερα με επεισε η μανουλα μου στην επιστροφη να κουρευτω λιγο και με επεισε τελικα, μπηκαμε σε ενα καινουριο κομμωτηριο (με φοβο ψυχης εγω γιατι εχω παθει πολλα χουνερια) και λουστηκα/κουρευτηκα/χτενιστηκα...μολις εφτασα στο ταμειο λεω "τι χρωσταω"?

"10 ευρω" μου λεει...σοκ εγω..."μηπως κανεις λαθος"? της λεω...σοκαριστηκε η κοπελα..."πρωτη φορα με ρωτανε αν ισχυει η τιμη...πληρωνουν και την κανουν γρηγορα μηπως και ανακαλυψω το λαθος αλλα δεν κανω"

το μονο σιγουρο ειναι πως θα πηγαινω για μποτε συχνοτερα...ααααχ κι αυτο το λουσιμο ηταν απολαυση!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

επισης βρωμαει ολο το σπιτι...σκορδαλια με μπακαλιαρο...παραγγελια απεξω...σιγα μη ειχα κουραγιο να φτιαξω μονη μου...αφηστε που δεν ειχα και μπακαλιαρο χιχιχι!!!

παντως αν αυτη τη στιγμη που γραφω επρεπε να μιλησω δεν θα καταλαβαινατε λεξη...η γλωσσα εχει μουδιασει απτο καψιμο...χχχχχχχχ χχχχχχχ...η καλυτερη του αντρα μου...κατι τετοιες ευκαιριες ψαχνει!!!ο ατιμος!!!

πολλα φιλια σε ολες!

Μιαμ μιαμ, μπακαλιάρος σκορδαλιά ντελίβερι, αυτή είναι η Αθήνα ρε γμτ!Το κάψιμο από τι καλέ?Από τη σκορδαλιά? Τώρα εσύ περιμένεις να κοιμηθείς καλά το βράδυ μετά τη σκορδαλιά?Να σου πω κι εγώ θα τη χτυπούσα αλύπητα κι ας βρικολάκιαζα ύστερα, σλουρπ!Περιμένω να ξυπνήσει ο κυρ-Γιώργος να πάμε τα παιδιά βόλτα, ουφ βαρέθηκα μέσα, θέλω να δω φώτα και δέντρα στολισμένα στην πόλη...Αχ, τα φωτάκια μου να ανάψω, 6 πάει...Αννετάκι, να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για αύριο, μπαμπάκα να τον καμαρώσεις;);).Εύχομαι από σήμερα γιατί με το αλτζχάιμερ μπορεί και να το ξεχάσω αύριο...

Με γεια το μαλλί...10 ΕΥΡΩ όλα?Εγώ που κουρεύτηκα την περασμένη εβδομάδα έδωσα 15, έλεος!!Η γιορτή είναι στις 22 το απόγευμα του Γρηγόρη-άγγελος και στις 23 το πρωί του Φάνη-χιονακιού!Αχ, τι καλά..

ευχαριστουμε για τις ευχες κοπελα μου!!!

για που η βολτουλα?για φαγητο, παιδοτοπο η και καπου αλλου?

το καψιμο απτην σκορδαλια ναι, συνηθως δεν την κανει καυτερη γιαυτο και την παρηγγειλα αλλα σημερα εβαλε οσο σκορδο δεν εχει βαλει ποτε!!!καπνους βγαζω λεμε χαχαχαχα ευτυχως ο μικρος δεν αρχισε τα σαλτα χαχαχχα

αλλα δεν θα φαω το βραδυ γιατι δεν με βλεπω να την βγαζω καθαρη!

πηρα και την γιατρο και λαχταρησε η γυναικα (εγω ηθελα να ρωτησω αν απεργουν μη παω τζαμπα την πεμπτη) κι εκεινη μονο που δεν γεννησε απτη τρομαρα της (και δεν ειναι και εγκυος) χαχαχα ειναι φοβερος ανθρωπος ρε γμτ, ασε που οταν κανουμε υπερυχο κανει σαν συγγενης μολις βλεπει το μωρο...αγαπαει το νινι μου κι αυτο με κανει να την αγαπω κι εγω!!!γιαυτο καθε φορα που την βλεπω την τρελαινω στα φιλια!!!

αυριο θα παω να της παρω μια τσαντα για τις γιορτες!!!χαλαλι της!!!

και την πεμπτη κανονικα nst και υπερυχο!!!μακαρι να ειναι ολα τελεια!!!

IB5Vp2.png

Με γεια το μαλλί...10 ΕΥΡΩ όλα?Εγώ που κουρεύτηκα την περασμένη εβδομάδα έδωσα 15, έλεος!!Η γιορτή είναι στις 22 το απόγευμα του Γρηγόρη-άγγελος και στις 23 το πρωί του Φάνη-χιονακιού!Αχ, τι καλά..

ε και τα 15 δεν ειναι πολλα κουκλιτσα μου...εγω στο κομμωτηριο που μου κανουν ανταυγιες για κουρεμα/λουσιμο πληρωνω 28

αχ 23 εχω γεννεθλιααααααα, κλεινω τα 36!!!κι εχω και ενα προαισθημα πως θα κραταω τον μπεμπινο μου!!!λετε να βγω αληθινη?

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

σημερα λογικα η μαριαεφη θα εχει παει σπιτι με τον μπεμπακο της!!!

αααααχ τι ωραια, η εφουλα θα εχει ξετρελαθει!!!

αντε να μας πει λεπτομερειες!!!

IB5Vp2.png

μονη μου μιλαω αλλα δεν πειραζει ετσι?τα πιανω αργα βρε παιδι μου...ο εγκεφαλος θελει να κανει νανι!!!

αγγελος και χιονι ε?εχουν να χυθουν δακρυα ετσι μαρακι μου???

παντα να τα καμαρωνεις τα παιδακια σου και σε 3-4 χρονακια να καμαρωνεις και μια μικρη Παναγιτσα τετοιες μερες!!!

IB5Vp2.png

Γεια σου κοιλίτσα μου, μπαλίτσα μου!Ίσα ίσα για να βγει υδροχοάκι το κάνω, αλλιώς το βλέπω να βγαίνει το Μάρτιο, ξέρεις, ψαράκι, χαχα!2 παιδιά γέννησα, το πρώτο 38 εβδ.+1 ημ., το δεύτερο 39 εβδ.+1 ημ. , αυτό γιατί να μου τα γυρίσει??:wink::wink:Οπότε μη φοβάσαι, θα σου κάνω παρεούλα ως το τέλος!!

αααα...τελειααααα μη μου τη σκασεις....:D

1a0fd6e0b8.png

Καλημέρα!!!:D

Έχω να δηλώσω ότι η Μαρούσκα είναι κακούργα!!!:mrgreen: Ακούς εκεί να πάει για περπάτημα....Αχ, κι έχει μια λιακάδα εδώ! Αλλά τι να γίνει....Καλά να είναι και το κέντημα....Ευτυχώς το κλόπι ίντερνετ τρέχει σαν τρελλό!!! Χαζά, χαζά...μεγάλη παρηγοριά μου είναι κορίτσια....

Μια χαρά ήρεμος είναι Νικάκι μου!!!:D Καλό παιδί, ακούει τη μανούλα!

Πήρες τις φωτό Νικάκι μου;

δεν τις εχω παρει ακομα....:( λες να σου 'χω δωσει λαθος μεηλ καλα απο μενα ολα να τα περιμενεις.....!σου στελνω παλι το μεηλ.....sorry...σε ταλαιπωρωωωω

κι ετσι να παραμεινει....στα ζεστα!

1a0fd6e0b8.png

Να 'μαι πάλι.Ο Φανούλης μου ήρθε τέζα από τον παιδικό και κοιμάται...Ξυπνάει κάθε μέρα στις 6 κι έρχεται στο κρεβάτι μας...Απλώς σήμερα δεν ξανακοιμήθηκε από τις 6...Μιλάμε για ένα παιδί που κοιμόταν εδώ και μισό χρόνο που τον εκπαίδευσα, καλύτερα κι από το μεγάλο, αλλά έλα που έρχεται το νινί...Ουφ, θα τους πάω βόλτα το απόγευμα να δω αν έφτασε και στα Γιαννιτσά η ''Φρουτοπία'' (δε μπόρεσα να πάω Παπασωτηρίου το Σάββατο, Βικάκι) και να πάρω στολή αγγέλου για το Γρηγόρη (τρομάρα του, άγγελος ο Γρηγόρης!!). Αχ, έχουν γιορτή και στον παιδικό και στα νήπια, πλάκα θα έχει...:D:D Βικάκι, έχεις πμ.

θα πεσει πολυ συγκινηση στη γιορτη Μαρακι ετοιμασου και εφοδιασου με χαρτομαντηλα.....θα ειναι super!!!Εγω παντα συγκινουμαι με τα παιδακια μου στο σχολειο φαντασου τι θα γινει οταν θα ερθει η ωρα να καμαρωσω τη μπουμπου μουυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...