Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημερα Αννετακι,καλες δουλιτσες.....

να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου να ειστε παντα ευτυχισμενοι.......

αντε παω κι εγωωω...

νασαι καλα νικακι μου κι εγω ψιλοβαριεμαι αλλα δεν γινεται διαφορετικα!

και να φανταστεις ημουν απτις 8 παρα στους δρομους, ικα, ζαχαροπλαστειο, σουπερ μαρκετ (για τα πολυ ελαφρια) και εχουμε και συνεχεια (δωρα, φωτογραφειο, σουπερ για τα βαρεια, καθαριοτητα κτλ κτλ κτλ)

πολλα φιλακια και χαδακια στη κοιλιτσα σου!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κι απο εμενα!!Τι κανετε??

Εγω ειπα να εγκαινιασω τον καινουριο το φουρνο σημερα

με κοτοπουλο και πατατουλες!!

Πολυ τον φοβαμαι ρε κοριτσια!!

Ηθελα να εκσγχρονιστω κιολας τρομαρα μου!:tongue:

Πολυ μικρα ταψακια δεν εχει κιολας?:confused:

Τελος παντων!!Εβαλα ενα προγραμμα που εχει απο μονος του για κοτοπουλο με πατατες και εκανα το σταυρο μου!!χαχα

Ευχαρηστω κοριτσια που με ενθαρρυνετε για το μπεμπακι μου!!

Δε γινεται να μην ειναι ομορφο!Αυτο σκεφτομαι κι εγω!

Αφου ειναι καρπος αγαπης! :oops::tongue:

Κοριτσακια μου καλη υπομονη με τις δουλιτσες..Και μην κουραζεστε πολυ...

Δεν κανει...

Νικακι εισαι η μονη που δεν ειχα δει φωτο σου...Εισαι μια κουκλιτσα και πολυ πολυ γλυκια!!Ειμαστε καλλονες ολες μας τελικα!!χαχαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Αχ εσείς οι νέες νοικοκυρές, χαχα!Καλή επιτυχία στο φαγάκι σου, Λιανάκι!Όσο για το μπεμπούλη σου, κι εμένα ο Γρηγόρης όταν γεννήθηκε είχε μια κεφάλα να!, αλλά σε πληροφορώ ότι η νηπιαγωγός έχει να το λέει ότι σε ομιλία και μνήμη βάζει κάτω πολλά μεγάλα νήπια!Όχι, δεν το λέω εγώ αυτή το είπε σε άλλη μαμά, γι' αυτό μην ακούω για κεφάλες, τόσο μυαλό πού θα το χωρέσει βρε το Αϊνσταϊνάκι σου????Μη μου πεις, σε ανέβασα λίγο;););)

Πήγα κορίτσια σήμερα στα γηπεδάκια (που είναι κι αυτά κοντά στο σπίτι μου όπως το νοσοκομείο) κι έκανα 3 χλμ περπάτημα! Ήταν υπέροχα, έγινα άλλος άνθρωπος, ηρεμία, μουσική και ήλιος.Θα πηγαίνω κάθε μέρα.Ε, μέχρι το Φεβρουάριο άμα το κίντερ κεφάλι δεν έχει φτάσει στα πέταλα του ''άνθους'' να μη με λένε Μαρία!! Επειδή το είπα λίγο γεωπονικά εννοώ να πάρει θέση χαμηλά για φτ!Πάω να κάνω πατατούλες με μανιτάρια και πράσα γιαχνί...Μιαμ μιαμ.Αύριο έχει απεργία και θα έχω παρέα τον αντρούλη μου, τι χαρά:D:D:D:D:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Λιανα το μωρο σου θα ειναι πανεμορφοοοο να εισαι σιγουρη,θα καθρεφτιζει την αγαπη σας.....:-D

Οσο για το καλλονες δεν το συζητω,μια και μια....πω πω ειμαι πολυ χαρουμενη που αρχισαμε τα γεννητουρια,εγω με τη Fagri τελευταιες των μοικανων θα ολοκληρωσουμε τη λιστα χαχαχαχα........

Fagri μου μην το παρακανεις με το περπατημα και δεν μας βγει υδροχακι εεεεε τα 'παμε τα συμφωνησαμε.....αρχες Φλεβαρη....

ουφ κι εγω τελειωσα με τα εξωτερικα και τωρα φτιαχνω μια φασολαδαααα....:roll:

1a0fd6e0b8.png

Σας ευχαρηστω πολυυυυυ!!! Ναι σωστα!!!Μια υδιοφυια θελει και το αναλογο "πακετο"!χιχιχι!!

Με το φουρνο το συγκεκριμενο εχω ενα κατιτις η αληθεια ειναι..

Συνηθησμενη στους κλασικους...Τα ταψακια μου φαινονται μινιατουρες κι αυτος πολυ επιφοβος!!:tongue:Για δυο ατομα φαγητο χωρανε βρε κοριτσια!!

Η εμεις τρωμε πολυ???? :oops:Το προγραμμα τελικα τελειωσε αι μου τ αφησε αψητα!!!Το βαλα πανω κατω τωρα!!!

Μαρια τι καλα που μπορεις και περπατας!!Εγω χθες απο το γιατρο μεχρι τη σταση του λεωφορειου, ειπα 10 φορες θα γεννησω!!Με χτυπαει χαμηλα ο ατιμος και νιωθω σαν σουβλιες να με τρυπανε :(

Ειδικα στο περπατημα γι αυτο το λεω..Αλλα μ αρεσει και μενα πολυ οποτε περπαταω οσο μπορω με συνεχεις στασεις :)

Νικακι εγω δεν ξερω τι ζωδιο θα βγει ο μπεμπουλινος μου!!

23 και 28 εχω ΠΗΤ (ναι ο καθενας εδωσε και τη δικη του :tongue: ) και 20 αλλαζει το ζωδιο!!Θα εχω ζωδιο εκπληξη εγω αντι για κιντερ!!χιχι

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Fagri μου μην το παρακανεις με το περπατημα και δεν μας βγει υδροχακι εεεεε τα 'παμε τα συμφωνησαμε.....αρχες Φλεβαρη....

Γεια σου κοιλίτσα μου, μπαλίτσα μου!Ίσα ίσα για να βγει υδροχοάκι το κάνω, αλλιώς το βλέπω να βγαίνει το Μάρτιο, ξέρεις, ψαράκι, χαχα!2 παιδιά γέννησα, το πρώτο 38 εβδ.+1 ημ., το δεύτερο 39 εβδ.+1 ημ. , αυτό γιατί να μου τα γυρίσει??:wink::wink:Οπότε μη φοβάσαι, θα σου κάνω παρεούλα ως το τέλος!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημέρα!

Κορίτσια είστε όλες πολύ όμορφες με τις κοιλίτσες σας...συγκινήθηκα όταν είδα τις φωτογραφίες...Πλάκα θα είχαν οι υπόλοιποι θαμώνες του μαγαζιού βλέποντας τις κοιλούμπες να εισβάλλουν στο μαγαζί!!!!

Βλέπω είστε λαλίστατες σήμερα!εγώ πάλι είναι η τρίτη φορά που ξαναγράφω το μήνυμα...όλο κολλάει :evil: και γι'αυτό δεν τα ξαναγράφω όλα βαριέμαι...

I3hdp3.png

Καλημέρα!!!:D

Έχω να δηλώσω ότι η Μαρούσκα είναι κακούργα!!!:mrgreen: Ακούς εκεί να πάει για περπάτημα....Αχ, κι έχει μια λιακάδα εδώ! Αλλά τι να γίνει....Καλά να είναι και το κέντημα....Ευτυχώς το κλόπι ίντερνετ τρέχει σαν τρελλό!!! Χαζά, χαζά...μεγάλη παρηγοριά μου είναι κορίτσια....

καλημερα κοιλουμπιτσεεεεεες.........

Bικυ ενταξει κρατιεται???

Μια χαρά ήρεμος είναι Νικάκι μου!!!:D Καλό παιδί, ακούει τη μανούλα!

Πήρες τις φωτό Νικάκι μου;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Κορίτσια είστε όλες πολύ όμορφες με τις κοιλίτσες σας...συγκινήθηκα όταν είδα τις φωτογραφίες...Πλάκα θα είχαν οι υπόλοιποι θαμώνες του μαγαζιού βλέποντας τις κοιλούμπες να εισβάλλουν στο μαγαζί!!!!

Βλέπω είστε λαλίστατες σήμερα!εγώ πάλι είναι η τρίτη φορά που ξαναγράφω το μήνυμα...όλο κολλάει :evil: και γι'αυτό δεν τα ξαναγράφω όλα βαριέμαι...

Η αλήθεια είναι Τζένη ότι μας κοιτούσαν όλοι! Μάλιστα επειδή η Εύα ήρθε λίγο πιο μετά από όλες μας, την ενημέρωσαν οι θαμώνες από τα μπροστινά τραπέζια ότι η συνάντηση των έγκυων(!!) ήταν λίγο πιο μέσα!!!

Και το γκαρσόνι που μας έβγαλε φωτό είχε πολύ πλάκα γιατί μας είπε να πάρουμε την σωστή πόζα για να φαίνονται οι κοιλούμπες!!!:mrgreen:

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Πλάκα θα είχαν οι υπόλοιποι θαμώνες του μαγαζιού βλέποντας τις κοιλούμπες να εισβάλλουν στο μαγαζί!!!!

Γεια σου, κοπελάρα μου!Να φανταστείς, η Εύα ήρθε λίγο αργότερα και της λέει ένας έξω από το καφέ:''Πήγαινε, και οι άλλες μέσα είναι'':shock::shock::shock:

Χαχα, πολύ γέλιο μιλάμε!Βγαίνω, πάω λίγο να κοιμηθώ πριν γυρίσει το μικρό θηριάκι μου...Τζενάκι, αύριο απόγευμα μπαίνεις?Θα μου πεις, ναι???Καλή όρεξη τσούπρες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!:D

Έχω να δηλώσω ότι η Μαρούσκα είναι κακούργα!!!:mrgreen: Ακούς εκεί να πάει για περπάτημα....Αχ, κι έχει μια λιακάδα εδώ! Αλλά τι να γίνει....Καλά να είναι και το κέντημα....Ευτυχώς το κλόπι ίντερνετ τρέχει σαν τρελλό!!! Χαζά, χαζά...μεγάλη παρηγοριά μου είναι κορίτσια....

Σου είπα θα περπατήσω και για σένα η δόλια, τι άλλο να κάνω?:tongue::tongue:

Μωρέ, τώρα κάνει και κρύο, την άνοιξη θα βγαίνεις με το μπεμπαρίκο βόλτες, τι καλύτερο??άντε, πάω να προλάβω να κλείσω βλέφαρο, είστε και πειρασμός, πανάθεμά σας, όλο γράφετε, χαχα!

Γυρισα και εγω απο τις εξωτερικες δουλειες ....2 τραπεζες και κινητα ,σταθερα ,ψωνια ..2 ωρες στους δρομους ..ευτυχως εχει καλη μερα...γυρισα και εφτιαξα και το φαγακι μου και καθομαι τωρα..

Πλακα πλακα λογικο να σοκαριστηκαν στο καφε...τοσες εγκυμονουσες μαζι !!!

Λιανα το εχεις ριξει στην κουζινα ε ??παντως να ξερεις οτι ολες οι εντοιχισμενες κουζινες ειναι πολυ πιο μικρες απο τις αλλες και μενα μου ειχε κανει εντυπωση οταν την αγορασαμε ...καλες μαγερικες...

Vasdeli μου καλους γειτονες εχεις ...πριν βαλω το ασυρματο 8 συνδεσεις επιανα γυρω γυρω και ολοι κλειδωμενες τις ειχαν ...τς τς τς να μην εξυπηρετησει κανεις την γειτονισσα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Vasdeli μου καλους γειτονες εχεις ...πριν βαλω το ασυρματο 8 συνδεσεις επιανα γυρω γυρω και ολοι κλειδωμενες τις ειχαν ...τς τς τς να μην εξυπηρετησει κανεις την γειτονισσα...

Ευτυχώς δεν λες;:P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...