Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

λοιπον οπως σας τα εγραψα και προχτες ο μικρος ηταν βιαστικος και γεννηθηκε πολυ γρηγορα μεσα σε 3ωρες απο το σπασιμο των νερων...2800κ 50ποντους...βγηκε λιγο ζαρωμενος αλλα ενα κουκλακι...τον κρατησανε προληπτικα ενα 24ωρο στην θερμοκοιτιδα αλλα ειναι μια χαρα...θηλαζει συνεχεια και τωρα ειναι 2760...ειναι πολυ ησυχος και κοιματε πολυ,βεβαια μου ειπε η παιδιατρος στο 3ωρο να τον ταιζω μεχρι να χτυπησουμε το 3κιλο...εγω και ο αντρας μου ειμαστε με τις πανες...πολυ ευτυχια βρε κοριτσια....επισης μου εχουν μεινει 2κιλα μονο και ειμαι οπως πριν:tongue::tongue::tongue::tongue:....αυτα τον ακουω να νιαουριζει ηρθε η ωρα για αρμεγμα...φιλια...!!!

Ηλιαννα μου να σας ζήσει και πάλι ο παιδαρος και να τον δείτε όπως επιθυμητε!! Καλο σαραντισμο να έχετε φιλακια

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ Χ@ΣΜ@ΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΘΗΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΓΑΝΟ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ...ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΝΑΙ ΤΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ...ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΗΣΩ??ΕΛΑ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ..

ΒΑΣΔΕΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ,ΣΕ ΕΦΑΓΑ ΛΑΧΑΝΟ ΧΙΧΙΧΙΧΙ:tongue::tongue:...ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΑΒΑΤΑΡ;)

Καλά, ε; Η πολλή ξάπλα μου φαίνεται ότι με έχει χαζέψει!!!!

Φτου, φτου το μανάρι μου!!! ΚΟΥΚΛΟΣ!

Χαίρομαι που τον θηλάζεις αποκλειστικά! Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον μπεμπάκο σου!!!!

Και όσο για τις πολλές λερωμένες πάνες εννοείται ότι δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθόλου, ίσα ίσα να χαίρεσαι γιατί αυτό δείχνει ότι τρέφεται ικανοποιητικότατα!!!!

Ναι, τελικά ήταν βιαστικός ο γιος σου....:P Δεν πειράζει!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εγω σε ρωτησα Ηλιαννα μου για το θυλασμο..

Εχω ακουσει παρα πολλα..και οτι θελει υπομονη..και οτι ποναει..κτλ κτλ...

γι αυτο σε ρωταω!!

Μια χαρα τον βρισκω ομως τον μικρο!!Μπραβο του!!

Εμεις μολις γυρισαμε απο το γιατρο!Ολα βαινουν καλως...

Ο μικρουλης μου συνεχιζει με το κεφαλακι προς τα κατω,

εχουμε καλο αμνυακο υγρο αλλα μας ειπε οτι ενω ολο το σωματακι του το μετραει για 34 βδομαδες που ειμαι τωρα το κεφαλακι ειναι μεγαλο και το βγαζει για 35 βδομαδα!!!!!

Θα κανω ενα γιο κεφαλα??Η να το δω θετικα?Οτι τα μεγαλα μυαλα θελουν και μεγαλο χωρο???χαχχα

Μονο μη μαρτυρισω μεχρι να βγει σκεφτομαι!!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Καλά, ε; Η πολλή ξάπλα μου φαίνεται ότι με έχει χαζέψει!!!!

Φτου, φτου το μανάρι μου!!! ΚΟΥΚΛΟΣ!

Χαίρομαι που τον θηλάζεις αποκλειστικά! Είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για τον μπεμπάκο σου!!!!

Και όσο για τις πολλές λερωμένες πάνες εννοείται ότι δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθόλου, ίσα ίσα να χαίρεσαι γιατί αυτό δείχνει ότι τρέφεται ικανοποιητικότατα!!!!

Ναι, τελικά ήταν βιαστικός ο γιος σου....:P Δεν πειράζει!!

ΑΧ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΩΤΟΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ:lol::lol:.....ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΠΑΛΙ ΘΗΛΑΣΕ 15Λ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΕΙ...Ο ΔΕ ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΝΕΣ..(ΕΓΩ ΑΛΛΑΖΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ):lol::lol:....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΠΗΡΕ 15ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ +ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..:DΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΚΤΗ...

Άκου γιο κεφάλα, χαχα!Το πουλάκι μου..Ρε Λιάνα, μέσο όρο παίρνουν από τις μετρήσεις, δηλαδή το βάρος αν είναι 34η και το κεφάλι 35η και κάποιο άλλο χαρακτηριστικό 34η, τότε 34η υπολογίζουν, μη μασάς...Κι όλα αυτά πάλι στο περίπου!

Ηλιαννάκι, θα συμφωνήσω με Βικάκι, να χαίρεσαι για τα τρελά χεστήρια του μωρού σου, σημαίνουν ότι τρώει καλά;);)

Βικάκι, σου έστειλα φωτος στο μέηλ και στο φέης γιατί δεν τις επισύναπτε όλες το παλιομηχάνημα!Ο μικρός χειροτέρεψε...τι θα κάνω?Χτυπάει εμένα, τον μεγάλο και σήμερα κατουρήθηκε πάνω του 4 φορές (όποτε του έδινε μια στο κωλάκο ο άντρας μου).Έχουμε τρελαθεί... :confused::confused:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΔΕΚΤΗ...

Μπράβο, τίποτα άλλο. Ό,τι χρειαστείς για το θηλασμό ρώτα! Και μόνο που ξεκινάς με όρεξη να θηλάσεις είναι σούπερ!!Εδώ είμαστε εμείς για τις δύσκολες ώρες...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρούσκα μου, πήρα τις φωτό από μέιλ και φμπ και τις προώθησα ήδη σε όλα τα κορίτσια....Ευχαριστώ πολύ! Κουκλάρες είμαστε, δεν το συζητώ!!!!:oops:

Όσο για τον γιο σου υπομονή και κατανόηση....τι άλλο να κάνεις ρε μανάρι μου...ζορίζονται και αυτά με τον ερχομό του νέου μέλους...Εμένα πάλι η κόρη μου τους έχει τρελλάνει όλους στο νησί με τα διαβάσματά της...αρνείται κατηγορηματικά και αντιδρά...το πουλί μου, μαζί διαβάζαμε και της λείπω....σήμερα της μιλούσα μισή ώρα στο τηλέφωνο...

Λιάνα, σούπερ νέα...μην ανησυχείς. Ο γιος και κεφάλας να είναι (έτσι λέγαμε τον Παύλο γιατί ήταν στα ανώτερα φυσιολογικά εντός μήτρας το κεφάλι του) κούκλος θα είναι!!!

Ηλιάννα, είσαι τόσο τυχερή με τέτοια υποστήριξη από τον σύζυγο!!! Μπράβο πουλάκι μου! Σούπερ θα πάει ο θηλασμός....Δίνε εσύ και μη σε νοιάζει τίποτα...θα κατέβει και το γάλα....ίσως πρηστεί λίγο το στήθος αλλά αν δίνεις συνέχεια θα αποφορτίζεις....:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

χαχα...Τι να πω κι εγω βρε κοριτσια??

Αφου τις 2 τελευταιες φορες που πηγα μου ελεγε ειναι το μωρο μεγαλο

και σημερα μου ειπε για το κεφαλι!!

Παναγια μου λεω!!Θα ειναι τερατακι :tongue:

Αχ αντε να ερθει ο καιρος να γεννησω κι εγω γιατι δεν αντεχω αλλο!!

Ωρες ωρες εχω κατι πονακια κατω και μερικες φορες σαν σουβλιες και δεν αντεχω :-(

Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι λογικο να χω ενοχλησεις πλεον αφου μεγαλωσε το μωρο..Τι να κανω?Τον ακουω!!Αυτος θα ξερει καλυτερα!!

Επομενο ραντεβου στις 28 που θα μαι στον 9 και μετα ανα βδομαδα και βλεπουμε μου ειπε!!

Σας καληνυχτω να ξαπλωσω λιγακι γιατι δε σας ειπα!!

Καλοδεχτηκα αυτη τη βδομαδα και πριξιματακια στα ποδια!!

Ναι ναι!!Σας φιλω γλυκα,κοιλιτσες,μανουλιτες,εμβρυακια και μωρακια :)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

καλα δεν το πιστευωωωωωωωωω.......μολις συναντηθηκαμε δε φτανει που χιονισε γεννηθηκαν τα πρωτα μωρακια του καφε μας........

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ........βρε κοριτσια οταν ξανασυναντηθουμε τι θα γινει ...θα τρεχουμε ολες στα μαιευτηριααααααα??????????

περασα πολυ ομορφα.......σας ευχαριστω πολυ,πολυ.....ηταν υπεροχο που σας γνωρισα,αντε να το ξανακανονισουμε....εεε!

Αννετακι μια χαρα ειμαι απλως το σ/κ δεν ειχα internet και γι' αυτο εκανα μια μικρη αποχη...!ο αντρας μου μολις ειδε τη φωτο εσκασε στα γελια που ειμαστε ολες φουσκες...!!!!!

Ηλιαννα να σου ζησει κοριτσαρα μου......καλα τι κουκλος ειναι αυτος??????μιλαμε top model!!!!!!Mπραβο,χαιρομαι που πηγαν ολα τοσο καλα και εχεις το μπουμπουκακι σου αγκαλιτσα.

Αντε Τζενη περιμενουμε τα δικα σου ευχαριστα τωρα με το καλο.....

1a0fd6e0b8.png

Καλημεραααα κοριτσαρες

Βλεπω η vasdeli κραταει καλα..ετσι κοριτσαρα.....ωμμμμμμμμ..(που λενε και στην yoga)

Λιανα μου καλε τι κεφαλας το παιδι ???με τετοια κουκλα μανα??οι μετρησεις εξαλλου σε αυτο το σταδιο δεν ειναι πια ακριβης ...

Φαγκρι μου ο μικρος λογικο ειναι να εχει ξεσπασματα ..ερχεται νεο μελος...καπως πρεπει να αντιδρασει..

Ηλιαννα μου οι πολλες κενωσεις ειναι καλη ενδειξη...αν θελεις να εισαι πιο ηρεμη μπορεις να αγορασεις μια ζυγαρια και να τον ζυγιζεις να δεις αν παιρνει φυσιολογικα βαρος...

Αννετακι ασε κατω το μπισκοτακι!!!!!!σε βλεπω λεμε..

Και συγχαρητηρια στην goofy mam για την κοριτσαρα της ..να ειναι γερο και καλοτυχο το μωρακι...

Εγω σπιτι και σήμερα εχω εξωτερικες δουλειες ..ηρθαν παλι λογαριασμοι ...

Εδω στην Αθηνα αναμενεται να εχει καλη μερα!!!

Μακιααα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερουδιαααααααααα ζουμπουρλιτσες μου!

πρωτη φορα δεν εκανα αντιγραφη το κατεβατο που εγραψα και τοχασα!

ιωανναααααααα με ματιασες λεμε μετα το διπλοσεντονο χαχαχαα

επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω σας ενημερωνω πως ειμαστε πολυ πολυ καλα!!!

ειναι ημερα ετοιμασιων γιατι αυριο γιορταζει ο καλος μου και εχει τρελο τρεξιμο!!!

κι εννοειτε για τις φωτο, ευχομαι μονο να μη δυσκολευτω στην αποστολη

πολλα φιλακια κουκλες μου!θα επανελθω αργοτερα γιατι εχω ραντεβου με τη μανουλιτσα μου στις 11!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

καλημερα κοιλουμπιτσεεεεεες.........

ελπιζω να 'στε ολες καλα και χαμογελαστες!

Joa μου κι εγω εχω κατι δουλιτσες σημερα εξωτερικες και πρεπει να αρχισω να ετοιμαζομαι αλλα βαριεμαι να σου πω την αληθεια......

καλα σημερα εχει λιακαδα παλι,αντε να δουμε που το παει ο καιρος θα μας τρελανει....χαχαχαχα

Bικυ ενταξει κρατιεται???

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...