Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

μολις εμαθα οτι γεννησε η γκουφιτσα μας...!!!!

ηλιαννα, τι κουκλι ειναι αυτο καλεεεεεεεεεε!!!

φτου φτου σκορδα!!!να τον χαιρεστε κοπελα μου!!!

τι ηρεμο προσωπακι, πως να μην ειναι αλλωστε, στην πιο γλυκεια αγκαλια του κοσμου ειναι!!!

αααααααχ τρελενομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

θα μυριζει και μωρουδιλα!!!μμμμμμμμμμμ!!!

να της ζησει της γκουφιτσας το νινι!!!

εχουν ανοιξει θεμα?παω να ευχηθω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον οπως σας τα εγραψα και προχτες ο μικρος ηταν βιαστικος και γεννηθηκε πολυ γρηγορα μεσα σε 3ωρες απο το σπασιμο των νερων...2800κ 50ποντους...βγηκε λιγο ζαρωμενος αλλα ενα κουκλακι...τον κρατησανε προληπτικα ενα 24ωρο στην θερμοκοιτιδα αλλα ειναι μια χαρα...θηλαζει συνεχεια και τωρα ειναι 2760...ειναι πολυ ησυχος και κοιματε πολυ,βεβαια μου ειπε η παιδιατρος στο 3ωρο να τον ταιζω μεχρι να χτυπησουμε το 3κιλο...εγω και ο αντρας μου ειμαστε με τις πανες...πολυ ευτυχια βρε κοριτσια....επισης μου εχουν μεινει 2κιλα μονο και ειμαι οπως πριν:tongue::tongue::tongue::tongue:....αυτα τον ακουω να νιαουριζει ηρθε η ωρα για αρμεγμα...φιλια...!!!

Ηλιαννα μου καλο σαραντισμο κοριτσαρα μου!!!βλεπω το τικερακι που λεει ειμαι 2 ημερων και συγκινουμαι ....να μας φιλησεις το ζουζουνακι σου!!!

τζεννακι μου εφτασε και η δικη σου η ωρα....Αχ μια μια ερχονται οι αφιξεις απανωτες....εχουμε και νεες χαρες την τεταρτη λεμε!!!

Ευχομαι η γιαγια να προλαβει να δει το δισεγγονο...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ ηλιαννα μου το μωρο ειναι τελειο ...το βλεπω στην φωτο και ζηλευω...αχ συντομα θα εχουμε ολες ενα τετοιο αγγελουδι στην αγκαλια μας!!!

Παντως ειχες γεννα εξπρες !!!μπραβο κοριτσακι ...και μακαρι το μπεμπουλινι να συνεχισει να ειναι ετσι ησυχο ..καλη επιτυχια με τον θηλασμο!!!!

Αχ καλε εχω συγκινηθει ....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον οπως σας τα εγραψα και προχτες ο μικρος ηταν βιαστικος και γεννηθηκε πολυ γρηγορα μεσα σε 3ωρες απο το σπασιμο των νερων...2800κ 50ποντους...βγηκε λιγο ζαρωμενος αλλα ενα κουκλακι...τον κρατησανε προληπτικα ενα 24ωρο στην θερμοκοιτιδα αλλα ειναι μια χαρα...θηλαζει συνεχεια και τωρα ειναι 2760...ειναι πολυ ησυχος και κοιματε πολυ,βεβαια μου ειπε η παιδιατρος στο 3ωρο να τον ταιζω μεχρι να χτυπησουμε το 3κιλο...εγω και ο αντρας μου ειμαστε με τις πανες...πολυ ευτυχια βρε κοριτσια....επισης μου εχουν μεινει 2κιλα μονο και ειμαι οπως πριν:tongue::tongue::tongue::tongue:....αυτα τον ακουω να νιαουριζει ηρθε η ωρα για αρμεγμα...φιλια...!!!

μπραβο κουκλα μου και το βαρος του πολυ καλο!!!

και δεν σε κουρασε το παλικαρακι σου!!!μπραβο, αντε και στα δικα μας τωρα!!!

καλη ορεξη ηλιαννα μου, πολλα τρυφερα χαδακια στο κορμακι του!!!

IB5Vp2.png

Αχ ηλιαννα μου το μωρο ειναι τελειο ...το βλεπω στην φωτο και ζηλευω...αχ συντομα θα εχουμε ολες ενα τετοιο αγγελουδι στην αγκαλια μας!!!

Παντως ειχες γεννα εξπρες !!!μπραβο κοριτσακι ...και μακαρι το μπεμπουλινι να συνεχισει να ειναι ετσι ησυχο ..καλη επιτυχια με τον θηλασμο!!!!

Αχ καλε εχω συγκινηθει ....

δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο απτο να κρατας το παιδι σου αγκαλια!!!

αχ κι εγω ανυπομονω!!!και ταυτοχρονα δεν το εχω συνηδητοποιησει ακομα!!!

και φοβαμαι και λιγο το παραδεχομαι για πολοστη φορα!!!:oops:

παω να ξαπλωσω λιγο γιατι αρχισε να ποναει η μεσουλα μου!!!και η μεσουλα δαχτυλιδι ε?τοπε και η ιωαννα!!!εχει καμια αντιρριση?:roll:

καλο μεσημερι αγαπες!!!

IB5Vp2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

αν και έχει αποχωρήσει η Goofy-mom από το φόρουμ, επειδή τα λέγατε παλιότερα εδώ στο καφέ, είπα να μπω να σας ενημερώσω ότι γέννησε σήμερα το πρωί στις 10 και μισή με καισαρική μια μπεμπούλα 1850 γρ.και 48 cm

Φυσικά όσες την έχετε φίλη στο Facebook θα το γνωρίζετε ήδη.

Σας εύχομαι με το καλό και με γέρα μωράκια!!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

τζενακι μου ελεγξε τα μειλ σου, νομιζω πως η βασδελι εστειλε και σε σενα!

με το καλο κοπελα μου, αντε 3 και σημερα μεχρι να κρατησεις την μπεμπουλα στην αγκαλιτσα σου!!!τι καλα!!!να εχεις μια πολυ ευκολη γεννα σου ευχομαι και μια υγειεστατη κορουλα!!!

εχεις καποιας το τηλεφωνο να ενημερωσεις για τα ευχαριστα?

περαστικα στη γιαγια κουκλα μου, μακαρι να μην ειναι πολυ σοβαρο και να προλαβει να δει το δισεγγονο της

να ξερεις πως οι γυναικες ειμαστε πολυ σκληροπυρηνικες!

μακαρι να τα καταφερει, ποσο ετων ειναι αν επιτρεπεται?

Δεν έχουν έρθει φωτογραφίες...δεν πειράζει...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...Θα σου στείλω π.μ.

Η γιαγιά είναι 89 μικρή δεν τη λές αλλά ανυπομονεί τόσο πολύ για το μωρό...είναι σα να κρατιέται ζωντανή μόνο και μόνο για να το δεί...

Αχ Ηλιάννα μου και μόνο που μου λές για το νιαούρισμα με συγκινείς...να είστε γεροί να τον χαίρεστε...μια χαρά βγήκε και δεν έχασε και καθόλου από τη γέννηση και μετά...για πότε θα γίνει ανθρωπάκι χαμπάρι δεν θα πάρετε...

I3hdp3.png

Aχ, θα τρελαθώ!Τι παιδί είναι αυτό, μωρέ μωρέ. Παληκάρι μου, αγάπη μου!Είναι μια γλύκα το σουτζουκάκι σου, Ηλιάννα μου!Αυτό που σου είπανε να τον ξυπνάς ανά τρίωρο είναι σωστό, γιατί τα μωράκια καμιά φορά δεν ξυπνάνε από μόνα τους κι εμείς χαιρόμαστε ότι είναι υπναράδες, αλλά θέλουν ξύπνημα!! Τουλάχιστον τις πρώτες μέρες... Ευτυχώς δε ζορίστηκες καθόλου (είδες το αγόρι σου πώς σε σκέφτεται??)...Αχ, άντε κι οι υπόλοιπες να το ζήσετε!Πες μου δε νιώθεις την απόλυτη ευτυχία??Άντε και σε 3 χρόνια θα ψάχνεις κι εσύ τα κράνη των ιπποτών playmobil όπως κάνω εγώ παράλληλα με το να γράφω:D:D:D:D

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Δεν έχουν έρθει φωτογραφίες...δεν πειράζει...

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου...Θα σου στείλω π.μ.

Η γιαγιά είναι 89 μικρή δεν τη λές αλλά ανυπομονεί τόσο πολύ για το μωρό...είναι σα να κρατιέται ζωντανή μόνο και μόνο για να το δεί...

Αχ Ηλιάννα μου και μόνο που μου λές για το νιαούρισμα με συγκινείς...να είστε γεροί να τον χαίρεστε...μια χαρά βγήκε και δεν έχασε και καθόλου από τη γέννηση και μετά...για πότε θα γίνει ανθρωπάκι χαμπάρι δεν θα πάρετε...

Μπουμπούκα μου, έφτασε και για σένα η ώρα...Και ξέρεις τι μήνυμα θα περιμένω την Τετάρτη Πέμπτη με το καλό έτσι?Άντε τίποτα δε σε χωρίζει από τη μπέμπα σου, τίποτα:D:D:D Εύχομαι περαστικά στη γιαγιάκια, να δει τη μικρή μωρέ...

Λιανάκι μου, εσύ καλά μπαίνεις στο μήνα σου πριν τα Χριστούγεννα, εγώ ουουου... θα γράφω μόνη μου εδώ μέσα, χαχα!

Ιωάννα, νομίζω ότι για το χιόνι ευθύνομαι εγώ, γιατί με το που γύρισα Γιαννιτσά χιόνισε κι εδώ!!Εκτός κι αν έχει τέτοιο βεληνεκές η χάρη σου, 500 χλμ!

Αννετάκι, ναι είσαι η απόλυτη αφασία αλλά σούπερ, δεν το συζητώ, η χαρά του καφέ και του παιδιού!!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Ηλιαννα να σου ζησει και παλι ο παιδαρος!!!

Ενας κουκλος ειναι!!Φιλια πολλα κι απο μενα να του δωσεις!!

Με το θηλασμο ολα καλα?Τα καταφερνεις?Το χω κι αυτο ενα αγχος!!

Μαρια μου μπαινω πριν τα χριστουγεννα ναι αλλα εχω την αισθηση οτι θα κλεισω και τον 9!!Δεν ξερω γιατι αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο μπεμπακος θα ξεχασει να βγει :(

Οποτε μαζι θα μαστε!!:tongue:

Τζενη με το καλο κοπελα μου....Αχ ποτε ηρθε και για σενα ο καιρος???

Σαν χθες μου φαινεται που δεν ξεραμε το φυλλο καν των παιδιων μας και το μαθαινε μια μια..Αχχχ...Μ ενα πονο να ερθει η κουκλιτσα και υγιεστατη!

Αννετ ελα κι εσυ για μπισκοτακια...Σου κραταω μερικα με νυχια και με δοντια!!χαχα

Δε ξερω τι μ εχει πιασει αυτες τις μερες κι ολο στην κουζινα ειμαι!!

Σημερα το πρωι εκανα τυροπιτακια με ζυμη και αυριο η μεθαυριο θα κανω κατι ωραια χριστουγεννιατικα σπιτακια που βρηκα στο ιντερνετ με πτι μπερ μπισκοτα!!!μμμμιιιααααμμμμ...:tongue:

Σας αφηνω να ετοιμαστω για το ραντεβου με τον παιδαρο μου!Μην τον στυσω...Δεν κανει!!χιχι

Θα τα πουμε το βραδακι η αυριο το πρωι..Φιλιαααααααα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Μπουμπούκα μου, έφτασε και για σένα η ώρα...Και ξέρεις τι μήνυμα θα περιμένω την Τετάρτη Πέμπτη με το καλό έτσι?Άντε τίποτα δε σε χωρίζει από τη μπέμπα σου, τίποτα:D:D:D Εύχομαι περαστικά στη γιαγιάκια, να δει τη μικρή μωρέ...

Λιανάκι μου, εσύ καλά μπαίνεις στο μήνα σου πριν τα Χριστούγεννα, εγώ ουουου... θα γράφω μόνη μου εδώ μέσα, χαχα!

Ιωάννα, νομίζω ότι για το χιόνι ευθύνομαι εγώ, γιατί με το που γύρισα Γιαννιτσά χιόνισε κι εδώ!!Εκτός κι αν έχει τέτοιο βεληνεκές η χάρη σου, 500 χλμ!

Αννετάκι, ναι είσαι η απόλυτη αφασία αλλά σούπερ, δεν το συζητώ, η χαρά του καφέ και του παιδιού!!!!

αχ μακαρι ρε κοριτσια να ειμασταν ολες σε μια πολη να βρισκομασταν καθε εβδομαδα!!!τοσο ομορφα περασα!!!

και ναι...ειμαι αφασια και νουμερο και οτι αλλο θελετε...μαρεσει να περναει η παρεα μου καλα!!!:cool::cool::cool: γενικα ειμαι κουλ δεν μασαω τιποτα...ουτε μια σοκολατινα που την εχω πεθυμησει πολυ!!!ααχ

επισης χαιρομαι που σας αρεσει η παρεα μου!!!χαιρομαι λεμεεεεεεεε!!!

Ηλιαννα να σου ζησει και παλι ο παιδαρος!!!

Ενας κουκλος ειναι!!Φιλια πολλα κι απο μενα να του δωσεις!!

Με το θηλασμο ολα καλα?Τα καταφερνεις?Το χω κι αυτο ενα αγχος!!

Μαρια μου μπαινω πριν τα χριστουγεννα ναι αλλα εχω την αισθηση οτι θα κλεισω και τον 9!!Δεν ξερω γιατι αλλα πολυ φοβαμαι οτι ο μπεμπακος θα ξεχασει να βγει :(

Οποτε μαζι θα μαστε!!:tongue:

Τζενη με το καλο κοπελα μου....Αχ ποτε ηρθε και για σενα ο καιρος???

Σαν χθες μου φαινεται που δεν ξεραμε το φυλλο καν των παιδιων μας και το μαθαινε μια μια..Αχχχ...Μ ενα πονο να ερθει η κουκλιτσα και υγιεστατη!

Αννετ ελα κι εσυ για μπισκοτακια...Σου κραταω μερικα με νυχια και με δοντια!!χαχα

Δε ξερω τι μ εχει πιασει αυτες τις μερες κι ολο στην κουζινα ειμαι!!

Σημερα το πρωι εκανα τυροπιτακια με ζυμη και αυριο η μεθαυριο θα κανω κατι ωραια χριστουγεννιατικα σπιτακια που βρηκα στο ιντερνετ με πτι μπερ μπισκοτα!!!μμμμιιιααααμμμμ...:tongue:

Σας αφηνω να ετοιμαστω για το ραντεβου με τον παιδαρο μου!Μην τον στυσω...Δεν κανει!!χιχι

Θα τα πουμε το βραδακι η αυριο το πρωι..Φιλιαααααααα

λιανα μου, αν ερχομουν για μπισκοτακια δεν ξερω ποια θα κερδιζε στην νυχοδοντομαχια!!!κατι σε ταζ θυμιζω τελευταια!!!χαμ χαμ θα σας φαω ολεεεεεεεεες!!!!!χαχαχαα

IB5Vp2.png

κοριτσια το νικακι εχει να μπει απτην μερα της συναντησης

νικακιιιιιιιιιιιιιι που εισαι αγαπη μου? περιμενε τηλ!!!

ολυμπια σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση σχετικα με τη μπεμπουλα της ελενης μας!!!μου ειχε δωσει το μειλ της αλλα δεν το βρισκω, fb δεν εχω οποτε σε παρακαλω δωστης τις πιο θερμες ευχες μου για καλο σαραντισμο και να χαιρεται την ομορφη οικογενεια της!!!να ζησει η γατουλα της και να ειναι παντα γερη και καλοτυχη!!!κι αν μιλησεις και θελει να σου στειλω το κινητο μου για να μου στειλει το δικο της να την παρω αυτοπροσωπως...εεμμμμ ενταξει βγαζει νοημα το τελευταιο, δεν χαζεψα τελειως!!!χιχιχι

IB5Vp2.png

Hello!!! :P

Εδώ ήρεμη δύναμη!!!(Γεια σου ρε Μαρούσκα με τις ωραίες σου ατάκες). Από ηρεμία άλλο τίποτα...Κέντημα, TV(έχει και νησί σήμερα), μαμ και ξάπλα....Συσπάσεις γιοκ, ευτυχώς!!!

Μα τι ωραία φωτο έβγαλα η άτιμη!Άντε να έρθει ο Γ να σας στείλω τις άλλες... Το μπεμπάκι είναι 2025 γρμ, μια χαρά για τη βδομάδα του.Τώρα αν είναι προς τα πάνω προς τα κάτω, θα σας γελάσω. Ήταν ο στραβός γιατρός και δε μου είπε...Μέχρι και για τη θέση του κίντερ έκπληξη αυτό το παιδί... Τώρα ρε Θεούλη που το ένα κιντεράκι μας το έβγαλες αγόρι, τι λες το άλλο να μας το κάνεις κορίτσι, τι λες?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μαρούσκα μου, το κιντεράκι σου σούπερ!!! Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν έχω προαίσθημα όπως είχα έντονο για την Μαριαέφη που ήμουν σίγουρη ότι είχε αγόρι....Οπότε μάλλον καθιστό θα κάνει τσισάκια του όπως λέει και η Αννετ!!!:-P

Μα τι γιατρός και αυτός ρε παιδί μου....σφίγγα!!!

Περιμένουμε φωτό....

Εγώ γιατί δεν έχω φωτογραφίες???? :mad::-x:-x:-x Εμένα δεν με παίζετε????

Τζεννάκο μου σόρι! Το ξέχασα αλλά πάω να επανορθώσω αμέσως!!! Tις έστειλα ήδη!

Έχουμε και λέμε...άν όλα πάνε καλά και εκτός απροόπτου Τετάρτη βράδυ μπάινουμε στην κλινική!!!!!!!!που σημαίνει ότι όπως και να'χει την Πέμπτη θα κρατάω την μπεμπούλα μου αγκαλιά!!!!!Ξεκινάμε με πρόκληση άν και μάλλον δεν θα τη γλιτώσω την καισαρική αλλά ο γιατρός θέλει να το προσπαθήσει πρώτα...

Δυστυχώς όμως μόλις τώρα έμαθα ότι η γιαγιά του συζύγου έπαθε εγκεφαλικό...κι καημενούλα έλεγε τις τελευταίες ήμερες ότι φοβόταν ότι δεν θα προλάβει να δεί το μωρό...

Αχ, τι καλά!!! 'Αλλο ένα μωράκι έρχεται!!! Με το καλό Τζένη μου να κρατήσεις την κοράκλα σου αγκαλίτσα!!! Θα σε σκεφτόμαστε τόσο έντονα την Τετάρτη!!! Να ειδοποιήσεις αμ΄΄εσως την Μαρούσκα για να μάθουμε κι εμείς....Σούπερ και ο γιατρός που παρ΄όλα τα προβλήματά σου θα προσπαθήσει φυσιολογικό....

κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο το μαιευτηριο...υπεγραψα και βγηακαμε μια μερα νωριτερα..εσεις ολα καλα?θα επιστρεψω με λεπτομερειες φιλιααα

Να σας ζήσει και πάλι Ηλιάννα μου! Καλέ, που τονείδαν οι άλλες τον μπέμπαρό σου κι εγώ δεν; Έβαλες στο προφίλ σου;

μολις εμαθα οτι γεννησε η γκουφιτσα μας...!!!!

Ναι, ήταν κανονισμένο για σήμερα εδώ και μέρες....Της έστειλα μήνυμα και στο fb. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά γιατί παρουσίασε κάτι προβληματάκια με προεκλαμψία το κορίτσι και έπρεπε να της πάρουν την μικρή Έρση πιο μπροστα μιας και δεν τρεφόταν καλά...γι' αυτό βγήκε μικρούλα αλλά μια χαρά θα τα πάει....:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...