Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτό!!!

Λιάνα έρχομαι για γαλλικό και μπισκότα!!!:D:D

Άντε να μας πεις τα ευχάριστα το βραδάκι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μα τι ωραία φωτο έβγαλα η άτιμη!Άντε να έρθει ο Γ να σας στείλω τις άλλες... Το μπεμπάκι είναι 2025 γρμ, μια χαρά για τη βδομάδα του.Τώρα αν είναι προς τα πάνω προς τα κάτω, θα σας γελάσω. Ήταν ο στραβός γιατρός και δε μου είπε...Μέχρι και για τη θέση του κίντερ έκπληξη αυτό το παιδί... Τώρα ρε Θεούλη που το ένα κιντεράκι μας το έβγαλες αγόρι, τι λες το άλλο να μας το κάνεις κορίτσι, τι λες?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Μαρια μου μια χαρα το μπεμπακι !!!!εφτασε το δικιλο!!!!

τωρα λες το αλλο κιντερακι να μας κανει την εκπληξη και να βγει κοριτσι ???μακαρι γιατι εδω στο καφε μας τα κοριτσια σπανιζουν....Και ποιος την χαρη της θα την εχουν τα αδελφια της πριγκιπισσα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Εγώ ήμουν από το πρωί εκτός σπιτιού και σήμερα με επισκέφτηκαν επισήμως οι πρώτες μου κανονικές συσπάσεις...δε μοιάζουν και πολύ με τις Χίκς (είναι πολύ χειρότερες) και το κατάλαβα από τον τρόπο που κατέληξα να αναπνέω (σαν τις ταινίες ένα πράγμα...) και μέσα σε ολα αυτά η πίεση πήγε 14,5 με 9,5...που σημαίνει ότι ετοιμαζόμαστε...πρός το παρόν είμαι με yutopar και χάπι για την πίεση η οποία άν δεν πέσει μέχρι τις 10 ξαναμιλάω με γιατρό και βλέποντας και κάνοντας αλλιώς αύριο το πρωί για nst και προγραμματισμό και όπως είπε κι ο γιατρούλης...τελικά είναι αγώνας δρόμου μεταξύ μας Βίκυ μου...:D

τζενακι μην αγχωνεσαι κοριτσι μου, ουτως η αλλως μετρας αντιστροφα

σκεψου πως σε λιγο θα κρατησεις αγκαλια την γυριστρουλα σου!!!

με το καλο σου ευχομαι και ολα θα πανε καλα!!!

Καλέ, 3 μέρες είχα να μπω, 2 αγόρια ήρθανε, άλλες ετοιμάζονται νωρίς νωρίς χαμός σ' αυτό το καφέ!!!Να ευχηθώ κι από δω στις 2 κοριτσάρες μας που έκαναν το ποδαρικό νωρίς νωρίς στο καφέ!Να σας ζήσουν τα παληκάρια σας, πάντα γερά να είναι και να τα καμαρώσετε όπως ποθείτε!Σειρά έχει καμιά μπέμπα τώρα, ε Τζενάκι?Καλά, μη σε αγχώνω κιόλας.Βικάκι, κι εσένα γυμνάσια σου κάνει ο μικρός ε?Ρε σεις, εγώ σας το είπα, μανούλες δεκεμβρίου νούμερο 2 πρέπει να το πούμε το καφέ μας, χαχα.Νικάκι, το είπα εγώ, όταν θα γεννάμε εμείς τα άλλα μωράκια θα βγάζουν δόντια, χαχα.Γυρίσαμε πριν λίγο κι ο αντρούλης μου είπε αύριο θα περάσει τις φωτο οπότε αύριο Βικάκι θα στις στείλω.Πολύ γέλιο, χαχα!Πέρασα πολύ ωραία στας Αθήνας, και πραγματικά ήταν σαν να σας ήξερα.Η Βίκυ η ήρεμη δύναμη (πραγματικά σου έκανε καλό αυτή η μοναξιά, χαχα), η Αννέτ η αφασία:tongue:, το Νικάκι μου η μπαλίτσα μου (πραγματικό ''γλυκό'' κορίτσι) κι η Εύα που είναι μια κατηγορία από μόνη της, χαχα!(μη μου πεις ότι ο άντρας σου δε γύρισε σπίτι άρρωστος και πλευριτωμένος χθες!!Το γιατρό τον πήρες κανα τηλ. σήμερα, χιχιχιχιχι, ξέρεις εσύ.;))

βρε μαρουσκα μου, βρε μαρουσκα μου...γιατι το λες αυτο καλη μου?εγω αφασια? χαχχαχα

αλλα που να με δεις να αφηνομαι και τελειως...οχι οτι σφιγγομουνα κιολας...αλλα να...μη με περασετε και για νουμερο στην πρωτη συναντηση χαχαχα

τα πιτσιρικακια καλα ειναι?η κοιλουμπιτσα?

αααααχ, αναπολω τη συναντιση μας ρε κοπελιες, περασα τελειααααααα!!!

θελω να το ξανακανουμεεεεεεεεε!!!

Καλημερα κοριτσια!!!!

Και ναι ειμαι σπιτι ...σταματησα την δουλεια και χιονισε στην αθηνα και γεννησαν οι 2 κοπελες ...χαχαχα..αν ακουσατε για κανενα φουρνο που γκρεμιστηκε εγω ειμαι η αιτια...

Για να μην μου ερθει αποτομα αργοτερα θα μιλησω με κατι πελατες για ανανεωσεις συμβασεων μην μου ερθει και αποτομα....

Jennaki μου περιμενουμε νεα σου!!!ξεκουρασου οσο μπορεις...λιγες μερες εμειναν ...

τοξερα ιωαννα μου, εσυ εισαι η αιτια για ολα χαχαχα

ο φουρνος μας ακομα δεν γκρεμιστηκε αλλα χαλασε της τυροπιττες του και εχω σπαστει πολυ λεμεεεεεε!

οσο για τις συμβασεις τι να πω ρε κοπελα μου εισαι αδιορθωτη χαχαχα

Καλημέρα!

Παλεύω από τις 4 να ξανακοιμηθώ αλλά μάταιος κόπος...έχω και κάτι πόνους κάτω χαμηλά που δεν βοηθάνε καθόλου την κατάσταση...Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά περιμένω πώς και πώς να έρθει η ώρα να πάω για το nst!

Καλώς το ταξιδεμένο μας κορίτσι...Σε ζηλεύω πολύ πολύ κι εγώ θα ήθελα να είμαι μαζί σας...Θα μου δείξετε κι εμένα φωτογραφίες?????:confused::confused::confused::confused::confused:

Καλά Ιωάννα μου είσαι αδιόρθωτη, νομίζω ότι θα πρέπει να το κοιτάξεις με έναν ειδικό :tongue:...ήθελα να ξερα που βρίσκεις την διάθεση να ασχοληθείς με συμβάσεις...

τζενακι η περιπτωση της ιωαννας δεν εχει γιατρικο χαχαχα

και ξεκουραση για τα πονακια ετσι?οσο περισσοτερο αντεξεις τοσο το καλυτερο!!!

Καλημέρα!!!

Από μια βροχερή Αθήνα!!! Χάλια μέρα...

Εγώ τα ίδια, ξάπλα και ηρεμία!!!Ευτυχώς όχι συσπάσεις και κερδίζουμε μέρες!!!

Χθες έλεγα του μπέμπη ότι πρέπει να αντέξει τουλάχιστον ακόμη 9 μέρες!!!!Ελπίζω να με άκουσε!

Μαρούσκα, Εύα, Αννέτ πήρατε την φωτό που σας έστειλα;

Νικάκι μου θελω το μέιλ σου να τη στείλω και σε σένα.:-P

Τζενάκο...κάτι θα κάνουμε και για σένα.....πάω...

την πηραααααααα, εγω δεν αξιωθηκα ακομη να παω για να την βαλω σε cd, θα τραβιξω ομως και τα πραγματακια του μωρου μου οποτε ελπιζω να με συγχωρεσετε για την καθυστερηση!!!

Ετσι πρεπει Βικυ!!Θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!! :D

Καλα τα μπισκοτακια βγηκανε χαρμα αν και τα κανα για πρωτη φορα!!

Ελατε να σας κερασω μαζι μ ενα γαλλικο καφεδακι! ;)

Παω να δω το mail μου!!

λιαναααααααααα, θελω κι εγω μπισκοτακιαααααααααα!!!σλουρπ (ιμοτικον που του τρεχουν τα σαλια)

Ελαβα το μεηλ μου!!καλε τι κουκλες εγκυμονουσες ειναι αυτες!!!!

Να σχολιασω....οτι το Νικακι παρολο που ειναι πιο πισω απο ολες στην εγκυμοσυνη ειναι η πιο μπαλιτσα απο ολες!!!και η Ευα παλι εψαχνα να εντοπισω την κοιλιτσα!!!!

Ολες πολυ γλυκιες και πολυ ηρεμες!!!ζηλεψα πολυ που δεν ηρθα!!!

Εν τω μεταξυ βλεπω τις φατσουλες και ειναι σαν να σας ξερω απο καιρο!!!

Λιαννα μην ανησυχεις ...εγω παντα εχω καλες εγκυμοσυνες αλλα τα χαλαω στο τελος ...δεν τα βγαζω τα μωρα χαχαχα!!!(στο πρωτο εφτασα 42 εβδομαδες!!!)

ιωαννα μου θα το κανονισουμε βρε, τα δυο κοριτσια ειναι αθηναιες οποτε...αλλα να εχεις υποψιν σου πως τετοιες μερες θα πρεπει να βγουμε αγιοβασιλιτσες χιχιχι δεν θα χρειαστουμε και μαξιλαρι για την κοιλια χαχαχα

Αντε ωραια τοτε!! :)

Καλα λεω απο τις τελευταιες θα μαι!!

Καθε μερα ρωταω το μπεμπακι ποτε θελει να ρθει αλλα δε μου λεει!!χαχα

(Το παραξενο θα'ταν να μου λεγε):tongue:

Σημερα στις 7 εχω τον γιατρουλη μου και ειμαι πολυ χαρουμενη που θα το ξαναδω το ζουζουνι!! :D

Χαιρετω να κανω καμια δουλιτσα!!Φιλακιαααααα!!!

ουυυυυυυ, συναντηση με το νινιιιιιιιιιιιιιι!!!

χαιρετισματα να δωσεις απτις ιντερνετοθειες!!!

να μπεις μετα για ενημερωση παρακαλω!!!:tongue:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Μα τι ωραία φωτο έβγαλα η άτιμη!Άντε να έρθει ο Γ να σας στείλω τις άλλες... Το μπεμπάκι είναι 2025 γρμ, μια χαρά για τη βδομάδα του.Τώρα αν είναι προς τα πάνω προς τα κάτω, θα σας γελάσω. Ήταν ο στραβός γιατρός και δε μου είπε...Μέχρι και για τη θέση του κίντερ έκπληξη αυτό το παιδί... Τώρα ρε Θεούλη που το ένα κιντεράκι μας το έβγαλες αγόρι, τι λες το άλλο να μας το κάνεις κορίτσι, τι λες?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κι εσυ δεν ρωτησες...εμαααααα...εγω επρεπε να ημουνα μαζι σου να τον κανονισω...καλα που σου ειπε και τα κιλα...ικανο τον εχω να σου ελεγε "ε ολα ειναι καλα" και εξω απτην πορτα!!!:-P

χωρις να θελω να σε ενθουσιασω για κοριτσακι σε κοβω μαρακι μου

μακαρι να βγω αληθινη (στην μαριαεφη επεσα μεσα)!!!

αλλα γερο ναναι και να κατουραει καθιστο αζαζαζα!!!!!!!

IB5Vp2.png

Χαχα αννετακι καθε ποστ σου ειναι σεντονι υπερδιπλο ....δεν αφηνεις τιποτα να πεσει ασχολιαστο!!!!

περιμενουμε τις φωτο απο τα μπεμποπραγματα!!!

χαχαχαχα ε δεν θελω να αφησω καμια παραπονεμενη...οτι μπορω κανω χιχιχι

εξαλλου μου βγηκε και το ονομα (αφασια..μηπως να αλλαξω νικ νειμ?χαχαχα)

να μη το τιμησω???!!!

καλα το ζαζαζα αντι για χαχαχα το ειδατε?χαχαχαχα

τελικα ειμαι πολυ μεγαλο νουμερο...XXXXXL χαχαχαχαχα

IB5Vp2.png

Παντως αννετακι που σε ειδα στην φωτο δεν εχεις παρει κιλα καθολου απο την τελευταια φορα που σε ειδα!!!φτου φτου να μην σε ματιαξω...

εχουν γεμισει τα καπουλια ιωαννα μου, τα κολαν γινονται καλσον...μεχρι για τουαλέτα με το πανωφορι πηγα, μη βλεπουν και το βρακακι μου!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ γιατί δεν έχω φωτογραφίες???? :mad::-x:-x:-x Εμένα δεν με παίζετε????

Έχουμε και λέμε...άν όλα πάνε καλά και εκτός απροόπτου Τετάρτη βράδυ μπάινουμε στην κλινική!!!!!!!!που σημαίνει ότι όπως και να'χει την Πέμπτη θα κρατάω την μπεμπούλα μου αγκαλιά!!!!!Ξεκινάμε με πρόκληση άν και μάλλον δεν θα τη γλιτώσω την καισαρική αλλά ο γιατρός θέλει να το προσπαθήσει πρώτα...

Δυστυχώς όμως μόλις τώρα έμαθα ότι η γιαγιά του συζύγου έπαθε εγκεφαλικό...κι καημενούλα έλεγε τις τελευταίες ήμερες ότι φοβόταν ότι δεν θα προλάβει να δεί το μωρό...

I3hdp3.png

Εγώ γιατί δεν έχω φωτογραφίες???? :mad::-x:-x:-x Εμένα δεν με παίζετε????

Έχουμε και λέμε...άν όλα πάνε καλά και εκτός απροόπτου Τετάρτη βράδυ μπάινουμε στην κλινική!!!!!!!!που σημαίνει ότι όπως και να'χει την Πέμπτη θα κρατάω την μπεμπούλα μου αγκαλιά!!!!!Ξεκινάμε με πρόκληση άν και μάλλον δεν θα τη γλιτώσω την καισαρική αλλά ο γιατρός θέλει να το προσπαθήσει πρώτα...

Δυστυχώς όμως μόλις τώρα έμαθα ότι η γιαγιά του συζύγου έπαθε εγκεφαλικό...κι καημενούλα έλεγε τις τελευταίες ήμερες ότι φοβόταν ότι δεν θα προλάβει να δεί το μωρό...

τζενακι μου ελεγξε τα μειλ σου, νομιζω πως η βασδελι εστειλε και σε σενα!

με το καλο κοπελα μου, αντε 3 και σημερα μεχρι να κρατησεις την μπεμπουλα στην αγκαλιτσα σου!!!τι καλα!!!να εχεις μια πολυ ευκολη γεννα σου ευχομαι και μια υγειεστατη κορουλα!!!

εχεις καποιας το τηλεφωνο να ενημερωσεις για τα ευχαριστα?

περαστικα στη γιαγια κουκλα μου, μακαρι να μην ειναι πολυ σοβαρο και να προλαβει να δει το δισεγγονο της

να ξερεις πως οι γυναικες ειμαστε πολυ σκληροπυρηνικες!

μακαρι να τα καταφερει, ποσο ετων ειναι αν επιτρεπεται?

IB5Vp2.png

κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο το μαιευτηριο...υπεγραψα και βγηακαμε μια μερα νωριτερα..εσεις ολα καλα?θα επιστρεψω με λεπτομερειες φιλιααα

κοριτσακια μου μολις γυρισαμε απο το μαιευτηριο...υπεγραψα και βγηακαμε μια μερα νωριτερα..εσεις ολα καλα?θα επιστρεψω με λεπτομερειες φιλιααα

καλως πηγατε σπιτακι σας ηλιαννα μου, καλο σαραντισμο κουκλα μου!!!

πωπω φανταζομαι θα εχει γεμισει το σπιτι με τον μπεμπουλη!!!

να τον χαιρεστε και παλι, να ειναι γερος, δυνατος και καλοτυχος!!!

παντα ευτυχια στο σπιτικο σας!!!

να φιλησεις τα πατουσακια του, τα μπουτακια του, τα μπρατσακια του!!!

φιλακια και στην μανουλα του!!!

περιμενουμε με εγωνια τις λεπτομερειες!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...