Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

γεια σας μπελες!!!

εβαλα τις φακες και μοσχοβολησε το σπιτι, ελατε να φαμε!

περιμενω κι εγω τις υπολοιπες φωτο, εγω μια εχω, θα τη περασω σε cd αυριο και αποστολη στο βασδελακι μας!!!

επισης σιδερωσα τα προικια του τζουτζουκου μου, αλλα η κουνουπιερα μου εβγαλε την πιστη...

καλο βραδυ να εχετε μανουλες!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μέχρι να φτάσω στο μήνυμα σου Βίκυ μου κόντεψα να γεννήσω από το άγχος μου!!!!ευτυχώς όλα πήγαν καλά...εισακούστηκαν οι προσευχές σου...

Εγώ ήμουν από το πρωί εκτός σπιτιού και σήμερα με επισκέφτηκαν επισήμως οι πρώτες μου κανονικές συσπάσεις...δε μοιάζουν και πολύ με τις Χίκς (είναι πολύ χειρότερες) και το κατάλαβα από τον τρόπο που κατέληξα να αναπνέω (σαν τις ταινίες ένα πράγμα...) και μέσα σε ολα αυτά η πίεση πήγε 14,5 με 9,5...που σημαίνει ότι ετοιμαζόμαστε...πρός το παρόν είμαι με yutopar και χάπι για την πίεση η οποία άν δεν πέσει μέχρι τις 10 ξαναμιλάω με γιατρό και βλέποντας και κάνοντας αλλιώς αύριο το πρωί για nst και προγραμματισμό και όπως είπε κι ο γιατρούλης...τελικά είναι αγώνας δρόμου μεταξύ μας Βίκυ μου...:D

I3hdp3.png

Μέχρι να φτάσω στο μήνυμα σου Βίκυ μου κόντεψα να γεννήσω από το άγχος μου!!!!ευτυχώς όλα πήγαν καλά...εισακούστηκαν οι προσευχές σου...

Εγώ ήμουν από το πρωί εκτός σπιτιού και σήμερα με επισκέφτηκαν επισήμως οι πρώτες μου κανονικές συσπάσεις...δε μοιάζουν και πολύ με τις Χίκς (είναι πολύ χειρότερες) και το κατάλαβα από τον τρόπο που κατέληξα να αναπνέω (σαν τις ταινίες ένα πράγμα...) και μέσα σε ολα αυτά η πίεση πήγε 14,5 με 9,5...που σημαίνει ότι ετοιμαζόμαστε...πρός το παρόν είμαι με yutopar και χάπι για την πίεση η οποία άν δεν πέσει μέχρι τις 10 ξαναμιλάω με γιατρό και βλέποντας και κάνοντας αλλιώς αύριο το πρωί για nst και προγραμματισμό και όπως είπε κι ο γιατρούλης...τελικά είναι αγώνας δρόμου μεταξύ μας Βίκυ μου...:D

Άστα να πάνε...

Κάτσε λίγο τώρα ξάπλα....αν θες να κερδίσεις μέρες!

Η κούραση και το έξω χειροτερεύει τις συσπάσεις, αυτό κατάλαβα! Κι εγώ όλο γύριζα και να τι έπαθα...

Περιμένουμε καλά νέα!

Εύχομαι η μπεμπούλα σου να έρθει όταν πρέπει και όλα να πάνε καλά!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλέ, 3 μέρες είχα να μπω, 2 αγόρια ήρθανε, άλλες ετοιμάζονται νωρίς νωρίς χαμός σ' αυτό το καφέ!!!Να ευχηθώ κι από δω στις 2 κοριτσάρες μας που έκαναν το ποδαρικό νωρίς νωρίς στο καφέ!Να σας ζήσουν τα παληκάρια σας, πάντα γερά να είναι και να τα καμαρώσετε όπως ποθείτε!Σειρά έχει καμιά μπέμπα τώρα, ε Τζενάκι?Καλά, μη σε αγχώνω κιόλας.Βικάκι, κι εσένα γυμνάσια σου κάνει ο μικρός ε?Ρε σεις, εγώ σας το είπα, μανούλες δεκεμβρίου νούμερο 2 πρέπει να το πούμε το καφέ μας, χαχα.Νικάκι, το είπα εγώ, όταν θα γεννάμε εμείς τα άλλα μωράκια θα βγάζουν δόντια, χαχα.Γυρίσαμε πριν λίγο κι ο αντρούλης μου είπε αύριο θα περάσει τις φωτο οπότε αύριο Βικάκι θα στις στείλω.Πολύ γέλιο, χαχα!Πέρασα πολύ ωραία στας Αθήνας, και πραγματικά ήταν σαν να σας ήξερα.Η Βίκυ η ήρεμη δύναμη (πραγματικά σου έκανε καλό αυτή η μοναξιά, χαχα), η Αννέτ η αφασία:tongue:, το Νικάκι μου η μπαλίτσα μου (πραγματικό ''γλυκό'' κορίτσι) κι η Εύα που είναι μια κατηγορία από μόνη της, χαχα!(μη μου πεις ότι ο άντρας σου δε γύρισε σπίτι άρρωστος και πλευριτωμένος χθες!!Το γιατρό τον πήρες κανα τηλ. σήμερα, χιχιχιχιχι, ξέρεις εσύ.;))

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερα κοριτσια!!!!

Και ναι ειμαι σπιτι ...σταματησα την δουλεια και χιονισε στην αθηνα και γεννησαν οι 2 κοπελες ...χαχαχα..αν ακουσατε για κανενα φουρνο που γκρεμιστηκε εγω ειμαι η αιτια...

Για να μην μου ερθει αποτομα αργοτερα θα μιλησω με κατι πελατες για ανανεωσεις συμβασεων μην μου ερθει και αποτομα....

Jennaki μου περιμενουμε νεα σου!!!ξεκουρασου οσο μπορεις...λιγες μερες εμειναν ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Παλεύω από τις 4 να ξανακοιμηθώ αλλά μάταιος κόπος...έχω και κάτι πόνους κάτω χαμηλά που δεν βοηθάνε καθόλου την κατάσταση...Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά περιμένω πώς και πώς να έρθει η ώρα να πάω για το nst!

Καλώς το ταξιδεμένο μας κορίτσι...Σε ζηλεύω πολύ πολύ κι εγώ θα ήθελα να είμαι μαζί σας...Θα μου δείξετε κι εμένα φωτογραφίες?????:confused::confused::confused::confused::confused:

Καλά Ιωάννα μου είσαι αδιόρθωτη, νομίζω ότι θα πρέπει να το κοιτάξεις με έναν ειδικό :tongue:...ήθελα να ξερα που βρίσκεις την διάθεση να ασχοληθείς με συμβάσεις...

I3hdp3.png

Καλημέρα!!!

Από μια βροχερή Αθήνα!!! Χάλια μέρα...

Εγώ τα ίδια, ξάπλα και ηρεμία!!!Ευτυχώς όχι συσπάσεις και κερδίζουμε μέρες!!!

Χθες έλεγα του μπέμπη ότι πρέπει να αντέξει τουλάχιστον ακόμη 9 μέρες!!!!Ελπίζω να με άκουσε!

Μαρούσκα, Εύα, Αννέτ πήρατε την φωτό που σας έστειλα;

Νικάκι μου θελω το μέιλ σου να τη στείλω και σε σένα.:-P

Τζενάκο...κάτι θα κάνουμε και για σένα.....πάω...

qwlrp3.png

Tζεννακι περιμενουμε νεα σου απο το nst ...

Φαγκρι μου καλως επανηλθες στην βαση σου!!!ειδες τι γινεται μεσα σε 3 μερες??

Vasdeli μου θελω και εγω φωτος!!!!αν δεν το εχεις το μεηλ μου να στο στειλω με πμ!!!θελω πολυ να θαυμασω κοιλοσυναντηση!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κουκλιτσες!!!Τι κανετε???

Εγω εχθες εκανα χριστουγενιατικα μπισκοτακια με σοκολατα στη μια πλευρα!4 ταψακια!!χιχι

Τελεια βγηκανε αλλα μετα περιττο να σας πω οτι δεν ηξερα που να βαλω τη μεση μου!!!Και μολις εκατσα ο μικρουλης βρηκε τη χαρα του κι αρχισε να τεντωνεται και να γυρναει :D

Τζενη ανυπομονω κι εγω να μαθω νεα σου...

Δε γινεται αυτο το πραμα βρε κοριτσια...

Πολλοι βιαστικα τα μπεμπακια μας!!

Ιωαννα σε σενα βασιζομαι που εχουμε ιδια ΠΗΤ..

Κρατα γερα εσυ γιατι μετα ειναι που θα αγχωθω τελειως...

Βικυ ξαναμπραβο στο μπεμπακο σου που ειναι τοσο υπακουο παιδακι :)

Θα ερθει στην ωρα του και θα ναι ενας κουκλος.Το πιστευω!

Μαρια ετσι οπως περιγραφεις τη συναντηση, ζηλευω κι αλλοοοοοο!!!!!

Ειδες τι γινεται απο δω και περα??Μια ωριτσα να λειψουμε,

ξεφυτρωνουν μωρακια!!χιχιχι

Κοριτσιααα...Θελω κι εγω τις φωτοοοοο!!!Πειτε μου που να στειλω το mail εαν δεν το εχετε!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Αχ, Λιάνα μου να είσαι καλά! Με ξεαγχώνεις....

Σας έστειλα τις φωτό, Ιωάνα και Λιάνα, τις πήρατε;στο μέιλ σας.

Πράγματι ήταν τόσο όμορφα και ζεστά στη συνάντησή μας...Υπήρχε μια οικειότητα...λες και γνωριζόμασταν καιρό...:D

Ωραία βγήκανε τελικά τα μπισκοτάκια, Λιάνα, ε;:-P

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ετσι πρεπει Βικυ!!Θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!! :D

Καλα τα μπισκοτακια βγηκανε χαρμα αν και τα κανα για πρωτη φορα!!

Ελατε να σας κερασω μαζι μ ενα γαλλικο καφεδακι! ;)

Παω να δω το mail μου!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Ελαβα το μεηλ μου!!καλε τι κουκλες εγκυμονουσες ειναι αυτες!!!!

Να σχολιασω....οτι το Νικακι παρολο που ειναι πιο πισω απο ολες στην εγκυμοσυνη ειναι η πιο μπαλιτσα απο ολες!!!και η Ευα παλι εψαχνα να εντοπισω την κοιλιτσα!!!!

Ολες πολυ γλυκιες και πολυ ηρεμες!!!ζηλεψα πολυ που δεν ηρθα!!!

Εν τω μεταξυ βλεπω τις φατσουλες και ειναι σαν να σας ξερω απο καιρο!!!

Λιαννα μην ανησυχεις ...εγω παντα εχω καλες εγκυμοσυνες αλλα τα χαλαω στο τελος ...δεν τα βγαζω τα μωρα χαχαχα!!!(στο πρωτο εφτασα 42 εβδομαδες!!!)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ κοριτσια δεν παω καλα!!!

Εβαλα τα κλαμματα καλε!!!!!!!!

Παλι καλα που ειμαι μονη στο σπιτι και δε με βλεπει κανενας!!!

Τι ομορφες κοιλιτσες και μανουλες!!!Και τι χαρουμενα προσωπα!!

Αχ ποσο ζηλευωωωωω!!!

42 εβδομαδες???Οχι ενταξει δε θελω και τοσο!!!Νομιζω πως θα σκασω σα μπαλονι!!χαχαχα

b353ca0f41.png26lWp2.png

Αντε ωραια τοτε!! :)

Καλα λεω απο τις τελευταιες θα μαι!!

Καθε μερα ρωταω το μπεμπακι ποτε θελει να ρθει αλλα δε μου λεει!!χαχα

(Το παραξενο θα'ταν να μου λεγε):tongue:

Σημερα στις 7 εχω τον γιατρουλη μου και ειμαι πολυ χαρουμενη που θα το ξαναδω το ζουζουνι!! :D

Χαιρετω να κανω καμια δουλιτσα!!Φιλακιαααααα!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...