Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

αννετακι μου εμένα όταν του έδειξα τις φωτο έβαλε τα γέλια και μου είπε ότι και εσείς δεν πάτε καλά για να έρθετε με τέτοιο καιρό!!!:tongue::tongue::tongue:

καλέ λες να δώσαμε εμείς το σύνθημα να αρχίσουν τα γεννητούρια ή η Joa μας που σταμάτησε την δουλειά?????

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννετακι μου εμένα όταν του έδειξα τις φωτο έβαλε τα γέλια και μου είπε ότι και εσείς δεν πάτε καλά για να έρθετε με τέτοιο καιρό!!!:tongue::tongue::tongue:

καλέ λες να δώσαμε εμείς το σύνθημα να αρχίσουν τα γεννητούρια ή η Joa μας που σταμάτησε την δουλειά?????

ναι καλα, εκεινος που ηταν στο φαληρο με τετοιον καιρο?χαχαχχα

και σε τετοιες συναντησεις με περισσοτερο κρυο θα ερχομουνα, απλα θα φροντιζα να ειμαι τουμπανο απτα ρουχα σαν τον αη βασιλη ενα πραγμα, αν και δεν εχω διαφορα, μονο τα κοκκινα μου λειπουνε χαχαχαχα

οσο για τα γεννητουρια ποιος ξερει...να το ριξουμε κορωνα γραμματα!!!:mrgreen:

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

αχ σημερα θα σιδερωσω τα τελευταια του μπεμπουλη μου (πετσετουλες, παπλωματακι και κουνουπιερα) γιατι ποτε δεν ξερεις τι γινεται!!!

λετε να προλαβω την τζενουλα μας?

IB5Vp2.png

ναι καλα, εκεινος που ηταν στο φαληρο με τετοιον καιρο?χαχαχχα

και σε τετοιες συναντησεις με περισσοτερο κρυο θα ερχομουνα, απλα θα φροντιζα να ειμαι τουμπανο απτα ρουχα σαν τον αη βασιλη ενα πραγμα, αν και δεν εχω διαφορα, μονο τα κοκκινα μου λειπουνε χαχαχαχα

οσο για τα γεννητουρια ποιος ξερει...να το ριξουμε κορωνα γραμματα!!!:mrgreen:

όχι σε παρακαλώ φαντάσου την εικόνα και τις 5 μας ντυμένες αγιοβασιλήτσες!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

0eOLp2.png

όχι σε παρακαλώ φαντάσου την εικόνα και τις 5 μας ντυμένες αγιοβασιλήτσες!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχα πλακα θα εχει, να το κανονισουμε λοιπον!!!χαχαχαα

ασχετο, τι τρωνε σημερα?ηθελα να φτιαξω φασολακια αλλα ο κυριος κανει το βαρυ πεπονι, θελει φακιες...οχι παλι γμτ :mad:

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

ευακι θα βγω λιγο θελει ο συζυγος το πισι, αν δεν σε πετυχω καλο μεσημερι!!!

φιλακια πολλα και σκεφτειτε το με τις αγιοβασιλιτσες...μεσα ειμαι χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Καλησπερα!! ο μικρος κοιμαται και η μαμα με το νετ μπουκ αγκαλια..

Τι εγινε καλε σας επιασε αγχος να γεννησετε ολες ???χαχαχα..

Ελεγα στον αντρα μου οτι γεννησαν 2 κοπελες και μου λεει σαν βιαστικα μου φαινονται τα μωρα του γεναρη ..δεν φτιαχνεις καμια βαλιτσουλα σιγα σιγα ??

Και ετσι απο αυριο θα ανεβασω την βαλιτσουλα μου να την αερισω..

Κοριτσουδια περιμενουμε φωτο απο την συναντηση...

Οσο για τα χιονια ..τελος..μια μερα ηταν ..απλα σήμερα ειχε ψοφοκρυο...

Vasdeli Περιμενουμε με αγωνια νεα σου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα και μενα ο αντρας μου τα ιδια μου ειπε!!

Λες να ναι και το δικο μας βιαστικο?

Δηλαδη να γεννησεις την αλλη η την παραλλη βδομαδα??

Παναγιτσα μου!!Δεν ειμαι ετοιμη, αν και το θελω πολυ!! :)

Αυριο εχω ραντεβουδακι ρουτινας με το γυναικολογο!

Δεν μου χει πει κατι εμενα προσωπικα για nst η καποια αλλη εξεταση!

Μηπως ειναι νωρις ακομη?

Τελευταια μου εξεταση ηταν η καμπυλη ζαχαρου(περα απο τις κλασικες γενικες αιματος του μηνα)

Κοριτσια κι εγω θελω παρα πολυ να δω φωτο σας...Αχ ποσο ζηλευω που δεν ημουν κι εγω εκει...:)

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Ο μπεμπούλης ως υπάκουο παιδί έκατσε καλά και δεν θέλησε να γεννηθεί ακόμη!!!

Σέυχαριστώ Άγιε Σπυρίδωνά μου!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Με διώξανε από το Ιασώ αφού έφαγα και την δεύτερη ενεσούλα κορτιζόνης για τα πνευμονάκια του για παν ενδεχόμενο....άουτς και έτσουζε η σιχαμένη....Μια χαρά είναι οι Clexan!!!

Επόμενο ραντεβού Τετάρτη! Μέχρι τότε ξάπλα, μαμ, κακά και νάνι ένα πράγμα...

Κορίτσια θέλω τις φωτό να μου στείλετε!!! Σας στέλνω το email μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli μου τι καλα!!!!!ξαναμπηκα για να διαβασω νεα σου!!!

μπεμπουλη κατσε εκει που εισαι !!!!

Πιστευω οτι λιστα θα παει τωρα με την σειρα της....ειναι η σειρα της τζεννης!!!

Παντου καλου κακου κοριτσακια μου οι βαλιτσουλες εσω ετοιμες!!!

Λιανα μου το nst το κανουν συνηθως 36-37η εβδομαδα κυησης ...τωρα αν υπαρχουν σημαδια για προωρο τοκετο γινονται και νωριτερα...Εγω παντως θα κανω στις 27 δεκεμβρη ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Vasdeli μου τι καλα!!!!!ξαναμπηκα για να διαβασω νεα σου!!!

μπεμπουλη κατσε εκει που εισαι !!!!

Πιστευω οτι λιστα θα παει τωρα με την σειρα της....ειναι η σειρα της τζεννης!!!

Παντου καλου κακου κοριτσακια μου οι βαλιτσουλες εσω ετοιμες!!!

Ναι, ναι!!! Όλα καλά!!!

Τώρα πρέπει να έρθει μια δεσποινίδα για να ροζίσει λίγο το τοπίο...:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ο μπεμπούλης ως υπάκουο παιδί έκατσε καλά και δεν θέλησε να γεννηθεί ακόμη!!!

Σέυχαριστώ Άγιε Σπυρίδωνά μου!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!

Με διώξανε από το Ιασώ αφού έφαγα και την δεύτερη ενεσούλα κορτιζόνης για τα πνευμονάκια του για παν ενδεχόμενο....άουτς και έτσουζε η σιχαμένη....Μια χαρά είναι οι Clexan!!!

Επόμενο ραντεβού Τετάρτη! Μέχρι τότε ξάπλα, μαμ, κακά και νάνι ένα πράγμα...

Κορίτσια θέλω τις φωτό να μου στείλετε!!! Σας στέλνω το email μου!

Μπραβο βρε Βικακι πολυ χαρηκα για σενα !!!!!! Εγω να δουμε τι θα γινω....

Ευχομαι να με βοηθησει και μενα ο Αγιος Σπυριδωνας και η Παναγιτσα μας να το γεννησω στην ωρα του και να ειναι υγιεστατο !!!!!!!

Βικακι εχεις το email μου, στειλε μου κι εμενα τις φωτο σας !!!!!!!!!

φιλακια σε ολες !!!!!!!

z4cfd52493ca14.gif.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...