Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

KAI ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!?????????

Καλε τι βιασυνη επιασε το καφε μας??

Ηλιαννα μου συγχαρητηρια,να σας ζησει ο μπεμπακος!!

ποσο χαιρομαι που ολα πηγαν "ιδανικα" απ'οτι καταλαβα για σενα!!!

γεννα μεσα σε 3 ωρες?? και χωρις επισκληριδιο??

μπραβο ρε θηριο!!!!!!!

σας ευχομαι ο,τι καλυτερο για το νεο μελος της οικογενειας!!

ευχες πολλες και απο εδω για τη μαρια-εφη!!!!!

κοριτσια,οι υπολοιπες θα γεννησουμε στις ΠΗΤ 'η δε θα φτασουμε ουτε μεχρι τα χριστουγεννα??:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια,ειμαι ο αντρας της ηλιαννας...γεννησαμε και εμεις σημερα το πρωι στις 8,10 εναν μπεμπακο 2800βεβαια βιαζοταν πολυ να συναντησει την μανουλα και γεννηθηκε ενα μηνα νωριτερα....:Dη γεννα ηταν πολυ γρηγορη και μεσα σε 3ωρες γεννησε φυσιολογικα...μαμα και γιος χαιρουν ακρα υγειας(αλλα προληπτικα)θα μεινει ενα 24ωρο μενν....με το καλο σε ολες τις υπολοιπες...(σκονακι της ηλιαννας ηταν αυτο)...καληνυχτα σας.......:oops:

Να τα νατα!!! Και άλλα γεννητούρια!!! Και μάλιστα την ίδια μέρα!!!

Να σας ζήσει το μωράκι σας μπαμπά!! Φιλιά στην λεχώνα!!!

Καλά, ε; ήταν να μην πάρει φόρα το καφέ μας!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΛΕΜΕ!!!!!

ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΖΕΝΝΑΚΙ ΤΩΡΑ!!!

κοριτσια μου κοριτσια μου δεν αντεξα και μπηκα απο το κινητο...να μας ζησει το πρωτο μωρακι του καφε μαριαεφακι μου τελεια νεα...με λιγες ωρες διαφορα γεννησαμε...εγω ειμαι πολυ καλα...επιτελους ειδα το παιδακι μου ειναι κουκλος και ειναι ιδιος εγω με κατι ματαρες μπλε(του πατερα μου)...λοιπον τα νεα μας...χτες το βραδυ κοιμηθηκα με μικροσυσπασεις και κατα της 5ξυπνησα μουσκεμα ειχανε σπασει τα νερα...τηλ τον γιατρο και βουρ για ιασω...παω με εξεταζουν εχω 4εκατοστα διαστολη ξυρισμα κλισμα και στην αιθ.τοκετου...δεν εκανα επισκληριδιο και αντεξα ολους τους πονους βεβαια ημουν τυχερη γιατι εκανα γρηγορα διαστολη..και στις 8,10ηρθε στον κοσμο το πλασματακι μου 2800και 50ποντους(βιαστικουλης)...μετα τον πηρανε προληπτικα για θερμοκοιτιδα αλλα αυριο το πρωι θατον εχω μαζι μου...αχ κοριτσια ειμαι πολυ ευτυχισμενη...

Γλυκιά μου Ηλιάννα! Να σου ζήσει ο μπέμπούλης σου!!! Γίνατε γονείς και με βούλα!!!

Καλωσήρθες δεύτερε τσουτσουνάτε μας!!!:-P

(Εσύ, μπέμπη μην ακούς, κάτσε στ' αυγά σου...)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Εγώ πάλι, ξάπλα συνεχώς...Οι συσπάσεις σταμάτησαν σε γενικές γραμμές αλλά πριν λίγο ένιωσα 2-3....Έχω και ένα περίεργο πόνο στη δεξιά ωοθήκη...Τι γίνεται ρε γμτ...Είναι από την μέση άραγε και χτυπάει εκεί; Δεν μου πολυαρέσει....

Θέλω να πιστεύω ότι είναι από την ξάπλα και όχι τίποτα προεόρτια.....

qwlrp3.png

1) mariaefi-kinderaki!ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΚρήτης(ΠΗΤ03.01.11)καισαρική μέχρι 20.12.10

2) Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)καισαρική ή πρόκληση μέχρι 24.12.10

3) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

4) Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

5) leukouli2010-αγορακι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 11.01.11)

6) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

7) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

:cool: joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

9) liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

10) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

11) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

12) kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

13) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

14) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ-αγοράκι

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

qwlrp3.png

1) mariaefi-kinderaki!ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΚρήτης(ΠΗΤ03.01.11)καισαρική μέχρι 20.12.10

2) Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)καισαρική ή πρόκληση μέχρι 24.12.10

3) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

4) Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

5) leukouli2010-αγορακι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 11.01.11)

6) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

7) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

:cool: joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

9) liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

10) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

11) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

12) kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

13) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

14) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

1)Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ-αγοράκι

2)Ηλιάννα-Γέννησε-11.12.10 φυσιολογικά-2800γρ,50εκ-αγοράκι

το ως επι το πλειστον "μπλε" καφε μας, εχει ξεκινησει ηδη πολυ δυναμικη επελαση!!!!!

και παλι να μας ζησουν οι δυο πρωτοι μπεμπαροι και ο μπεμπαρος της vasdeli καλυτερα να περιμενει λιγο ακομα!!

προηγουνται οι κυριες τωρα, οποτε τζεννακι με το καλο παντα και οταν πει ο Θεος φυσικα..η σειρα σου!!!:D:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλά δεν σας πιστεύω...δεύτερη συνεχόμενη μέρα που κοντεύει να μου κάτσει η φρυγανιά στο λαιμό από το κλάμα...

Έτσι όπως το πάτε θα γεννήσετε όλες σας κι εγώ θα μείνω τελευταία να κρατώ το καφέ!!!!

Αλλά κι εσείς ρε κορίτσια είπατε να πάτε για έναν καφέ και είχαμε δύο γεννητούρια ή μηπως φταίει η Ιωάννα μας που επιτέλους σταμάτησε από την δουλειά????

Ιωάννα μου είπες ότι είχατε χιόνια ή μου φάνηκε????κι εγώ θέλω χιονάκι...εδώ έχει μια παγωνιά άλλο πράγμα αλλά κι έναν ήλιο τεράστιο και πεντακάθαρο όταν είσαι μέσα στο σπίτι ξεγελιέσαι και μόλις βγείς μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή...Νομίζω ότι από το πολύ σφίξιμο έσφιξε κι άλλο το άνθος μου (ακούς Φανγκρί???) και δε την βλέπω την μικρή να βγαίνει!!!!

Vasdelobibiko κάτσε εκεί που βρίσκεσαι που θα πάς με τέτοιο κρύο????Περίμενε καλέ λίγο και τον μπαμπάκα και τα αδελφάκια σου να σε δούνε φρέσκο φρέσκο!!Σαν πολύ βιαστηκά δεν μας βγήκανε τα μωράκια του Ιανουαρίου????

Ηλιάννα μου να σας ζήσει ο μπεμπούκος!!!!Να είναι γερός και δυνατός!!!!

I3hdp3.png

Καλημερα κοριτσαρες μου!!Αχ λιγοστευουμε σιγα σιγα οι μανουλες Ιανουαριου...Ηδη δυο γινανε Δεκεμβριου...Φοβηθηκε το ματι μου καλε!

Βαστατε γερα οι υπολοιπες γιατι μου φαινεται οτι μονη μου θα μαι στο τελος με τη Μαρια-fangri!Αν δε μου γεννησει κι αυτη νωριτερα!!!:tongue:

Θελω κι εγω χιονακι λεμεεεε....Κι εδω Τζενη τα ιδια...Κρυο, ηλιο με δοντια που λεμε, κι απο χιονι ουτε νυφαδα!!Οχι πως βλεπουμε και συχνα εδω..Αλλα φετος το θελω πολυ!!

Βικυ ποτε θα μαθεις τι θα γινει αποψε??Ολο το βραδυ ονειρα με γεννες εβλεπα!!Τι μου κανατε βιαστικα μωρακια??χιχι :D

b353ca0f41.png26lWp2.png

κοριτσια μου κοριτσια μου δεν αντεξα και μπηκα απο το κινητο...να μας ζησει το πρωτο μωρακι του καφε μαριαεφακι μου τελεια νεα...με λιγες ωρες διαφορα γεννησαμε...εγω ειμαι πολυ καλα...επιτελους ειδα το παιδακι μου ειναι κουκλος και ειναι ιδιος εγω με κατι ματαρες μπλε(του πατερα μου)...λοιπον τα νεα μας...χτες το βραδυ κοιμηθηκα με μικροσυσπασεις και κατα της 5ξυπνησα μουσκεμα ειχανε σπασει τα νερα...τηλ τον γιατρο και βουρ για ιασω...παω με εξεταζουν εχω 4εκατοστα διαστολη ξυρισμα κλισμα και στην αιθ.τοκετου...δεν εκανα επισκληριδιο και αντεξα ολους τους πονους βεβαια ημουν τυχερη γιατι εκανα γρηγορα διαστολη..και στις 8,10ηρθε στον κοσμο το πλασματακι μου 2800και 50ποντους(βιαστικουλης)...μετα τον πηρανε προληπτικα για θερμοκοιτιδα αλλα αυριο το πρωι θατον εχω μαζι μου...αχ κοριτσια ειμαι πολυ ευτυχισμενη...

192330w69jt3a3vk.gif

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !!!!!!!!!!

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ !!!!!!

ΚΑΛΟ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟ !!!!!!!!!!!! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ !!!!!

z4cfd52493ca14.gif.........

Σε μία ώρα φεύγω με βαλίτσα για nst στο Ιασώ... Αν δείξει συσπάσεις δεν με βλέπω να γυρνάω πίσω....:D

Άγιε μου Σπυρίδωνα βάλε το χέρι σου....

Όχι ακόμη λέμε...

qwlrp3.png

Σε μία ώρα φεύγω με βαλίτσα για nst στο Ιασώ... Αν δείξει συσπάσεις δεν με βλέπω να γυρνάω πίσω....:D

Όχι ακόμη λέμε...

βασδελακι μου γλυκο, σου ευχομαι οπως πας στο ιασω ετσι και να γυρισεις!!!

με την βαλιτσουλα να σε βαραινει και τον μπεμπουκο σου μεσα στη ζεστη σου κοιλιτσα!!!

ειπαμε του Αγ.Ζωη θα κανει την εμφανιση του!!!

καλη επιτυχια στο nst κοριτσαρα μου, περιμενουμε νεοτερα, αν και δεν με βλεπω να αντεχω θασε παρω κατα τις 3!

την καλημερα μου σε ολες σας (λεχωνιτσες, αντρακια, εγκυουλες,κοιλουμπακια), χρονια πολλα αν εχετε κανεναν Σπυρακο η Σπυριδουλα!

σας φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Ηλιάννα μου να σου ζήσει ο κούκλος σου να είναι γερός και χαρούμενος!!!!!!

Καλό σαραντισμό και με το καλό να πάτε σπιτάκι σας κοριτσάκι μου!!!!!

Φιλιά και στο αγγελουδί σου και σε σένα!!!!

0eOLp2.png

Όχι ακόμη λέμε...

Κοριτσάκι μου καλή επιτυχία να έχεις και να θυμάσαι ότι όλα θα πάνε καλά!!!

έχεις την θετική σκέψη μας μαζί σου!!!

0eOLp2.png

Annet, μόλις μάθω θα σου στείλω sms!

Φεύγω.... :)

θα περιμενω κοριτσακι μου, πολλα φιλια και μια μεγαλη αγκαλια!

Κοριτσάκι μου καλή επιτυχία να έχεις και να θυμάσαι ότι όλα θα πάνε καλά!!!

έχεις την θετική σκέψη μας μαζί σου!!!

ευακι μου, καλημερουδια καλη μου, τι κανεις?

ο μπεμπουκος σου?

καλα ο αντρας μου εχθες με ρωταγε για την συναντιση μας!!!

χαρηκε πολυ που περασα τοσο ομορφα και μου ειπε "να βγαινεις αγαπη μου, να περνας καλα" αχ ο καλος μου!!!

IB5Vp2.png

περιττο να σας πω πως ο μπεμπουλης μου με τρελανε εχθες!

μια και μιση τη νυχτα και δεν ειχε υσηχασει...μαλλον θα τον τσιτωσε η καφεινη, δεν ξαναπινω καπουτσινο...το τρελανα το μωρο μου κι αυτος με τη σειρα του εμενα!χιχιχι

αφηστε τον πονο που ενοιωσα εχθες μολις ξαπλωσα, ενα βουνο ψηλα αριστερα που πονουσε τρελα...ο αντρας μου γελουσε κι εγω σφαδαζα αχχχχχχχχ

σηκωθηκα λιγο και εφυγε απτο σημειο αλλιως με εβλεπα να υποφερω

φοβηθηκα μια δοση μην ητανε κανα πετρωμα αλλα μαλλον οχι...τρομαρα μου το παιζω και γιατρος, αλλα θαυμαζω την ψυχραιμια μου ωρες ωρες!

μαρουσκακι μου, καλο ταξιδι να εχετε και να μου φιλησεις τους μπομπιρες!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...