Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρια εφη αν παρεις ενα φτηνο ατμοκαθαριστη??εχει και με 30-40Ε...εγω υγρο βγαζω συνηθως απο το δεξι στηθος φυσιιολογικο μου φαινετε

χμμμ δεν ειναι κακη ιδεα?!!

θα βρω στο Praktiker?? εδω στην ουσια μονο αυτο το υπερκαταστημα εχουμε...

πιστευω πως ναι...συμφερει παρα πολυ γιατι μπορεις να καθαριζεις τους καναπεδες στρωματα το μπανιο ειναι πολυ χρησιμος..θα βγω τωρα να δουλεψω και λιγο χιχιχι..αντε να βγω σε αδεια να χαλαρωσω λιγο..

επειδη εχω ενα βιβλιο εγκυομοσυνης απο την πρωτη φορα αναφερει οτι εκει 15-16 εβδομαδα αρχιζει να βγαινει διαφανο υγρο απο το στηθος , οποτε εισαι οκ!!

Ηλιαννα για επιπλακια εγω ειχα κανει το εξης γυρω στον 6ο ειχα ξεκινησει και εκανα ερευνα αγορας και κατεληξα τι ηθελα και τον 8ο πηγα και τα παρηγγειλα και μολις μπηκα στον μηνα μου τα εφεραν ..Και τελος 8ου ξεκινησα και τα πλυσιματα γιατι εχει ποοοοολυ πλυσιμο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Εγώ χθες δεν ήμουν και πολύ καλά, ευτυχώς σήμερα όμως είμαι οκ!

Είχα ένα υπογλυκαιμικό επεισόδιο που ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς και αντέδρασα αναλόγως...Χθες είχε υπερβολική ζέστη και αν και σηκώθηκα και έφαγα τα κορν φλέικς μου (ολικής) αμέσως, μετά ξεχάστηκα με τις μικροδουλειές και από τις 8.30 δεν έβαλα τίποτα στο στόμα μου μέχρι τις 12.30...(Πρέπει να τρώω κάθε 3 ώρες-προσέχω την διατροφή μου γενικότερα λόγω οριακών τιμών καμπύλης ζαχάρου σε προηγούμενη εγκυμοσύνη). Ξαφνικά άρχισα να νιώθω τρέμουλο και να μου κόβονται τα γόνατα...Είχα και το αγοράκι μου που ήθελε κάτι να του ετοιμάσω να φάει, το καθυστέρησα λίγο μέχρι να μετρηθώ, έγινε κομματάκι χειρότερο....Όταν μετρήθηκα(ένα τέταρτο μετά και ενώ ήμουν για να πέσω κάτω το μηχανάκι έδειξε 68 αλλά υποψιάζομαι ότι στη peak φάση της υπογλυκαιμίας σίγουρα ήταν χαμηλότερο).

Τέλος πάντων, έφαγα ένα τοστ ολικής και μια φέτα με μερέντα μετά και ήρθα στα ίσα μου αλλά όλη την μέρα ήμουν κουρασμένη(το κάνει αυτό το επεισόδιο υπογλυκαιμίας).

αα και βρε vasdelaki ή οποιαδηποτε αλλη ξερει εχω το στρωμα απο την κουνια της Εφης μου που το ειχαμε παρει και μαλιστα ακριβα και λεω να μην αγορασω αλλο ομως ειναι μεσα στην ντουλαπα εδω και 5 χρονια περιπου και σκεφτομαι οτι θα εχει γεμισει σκονη ακαρεα κτλ κτλ..πως το καθαριζουμε οεεοο??σκεφτηκα να το βγαλω στον ηλιο να το τιναξω να το καθαρισω και με την σκουπα και με ζεστο πανι να το περασω απο πανω.,.,,ξερει καμμια κανα κολπο ή καπου που να τακαθαριζουν??

Με βασανίζει το ίδιο θεμα... Όταν γέννησα τον Παύλο χρησιμοποίησα το στρωματάκι της πρωτότοκής μου. Η Ηλέκτρα ήταν τότε 2,5 αλλά έφυγε από το κρεββατάκι (που πήρε ο Παύλος) λίγο πριν γεννήσω, οπότε το κρεββατάκι δεν το μαζέψαμε καθόλου...

Τώρα όμως ,το στρώμα(αν και όπως λες και συ το ακριβοπληρώσαμε-ήταν κοκοφοίνικας)είναι 3 χρόνια στην αποθήκη και ειλικρινά δεν ξερω τι θα κάνω...Λέω να το βγάλω για μέρες στον ήλιο, να δω την κατάστασή του και πάλι βλέπουμε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Να προσεχεις vasdeli μου ...αληθεια πρεπει να τρωμε ανα 3 ωρες ??ή ειναι ειδικο μονο με θεμα ζαχαρου??

Εγω παντως με το στρωμα θα εκανα το εξής θα το αεριζα και μετα το καθαριζα με ατμοκαθαριστη και μετα ξανα μανα αερισμα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα!

Εμείς επιτέλους είμαστε καλά!!!!!Η πίεση έχει πέσει (βέβαια πρέπει να την παρακολουθώ αυστηρά για τον επόμενο μήνα) και η αποκόλληση έχει υποχωρήσει...όλα φάνηκαν καλά αλλά πρέπει να προσέχω να μην κουράζομαι και να μην συγχύζομαι με εντολή γιατρού...

Τελικά είμαστε σίγουροι ότι είναι κοριτσάκι!!!!Κι από τότε που το ανακοινώσαμε ούτε ξέρω πόσες φορές άκουσα την παροιμία "Της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι"!!!!Μόνο χτές το ακούσαμε 4 φορές σε λιγότερο από μία ώρα....

Εγώ έχω λίγες μέρες που έχω αρχίσει να αισθάνομαι τον όγκο να μετατοπίζεται μέσα στην κοιλίτσα μου όταν ξαπλώνω και αλλάζω πλευρό...είμαι σε καλό δρόμο, θέλω να πιστεύω ότι σε καμιά δύο το πολύ εβδομάδες θα την νιώσω...άν και νομίζω ότι προχτές το βράδυ κάτι έγινε αλλά δεν είμαι σίγουρη...

Οι κοιλίτσες σας φουσκώσανε???Εγώ μοιάζω για 6 μηνών...Η αμέσως επόμενη ερώτηση όλου του κόσμου αφού μάθουν πόσο μηνών είμαι είναι "δίδυμα???"...το καλό είναι ότι έχω πάρει μόνο 1 κιλό...αλλά το τραγικό είναι ότι ήδη έκαναν την εμφάνιση τους οι πρώτες ραγάδες :( :( :( Χρησιμοποιείται τίποτα για τις ραγάδες?έχω πάρει ήδη τρείς διαφορετικές κρέμες και τις βάζω εναλλάξ δύο με τρείς φορές την ημέρα...

τζενακι, πολυ χαρηκα που πανε ολα καλα, να προσεχεις πολυ την μπεμπουλα και να μην μας την συγχιζεις οκ?χαχαχα

κι εγω καποιες ωρες τις ημερας εχω ενα τρομερο φουσκωμα οχι 6 μηνων, ετοιμογεννη χαχαχα, καταταλλα η κοιλιτσα καλα κρατει και μεγαλωνει!

κοριτσακια μου καλημερα,σας εχασα αλλα δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι μετακομισαμε επιτρελους στο σπιτακι μας..αλλα πρεπει να περιμενω για να μου συνδεσουν το ιντερνετ..τι κανετε???οι κοιλιτσες φουσκωσανε??εγω πλεον ειμαι μια συμπαθητικη γκαστρουλα..:mrgreen::mrgreen:και ναι το επιβεβαιωσαμε αγορακι ειναι..

ηλιαννα καλοριζικο το σπιτακι σας, παντα χαρες να ζειτε μεσα σαυτο!

και οσον αφορα τον γιοκα σου, το βλεπω εγω, θα μαλλιοτραβηχτουμε για τον γαμπρο χαχαχαχα

Καλως την και την Ηλιαννα..

Με το καλο να γεμισει το σπιτακι σας παιδικες φωνουλες!!!

Ηλιαννα προς το παρον το αγορακι σου ειναι και το μοναδικο μας αγορακι !!!!!

καλημερα!!

τι κανουν οι κοιλιτσες?

εγω θα εχω για κομη μια φορα επισκεπτες....την αλλη Δευτερα θα ερθει ο θειος μου για 3-4 μερες και στις 9 ο φιλος του αντρα μου με την οικογενεια του για 15 ναι ναι 15 μερες!

τι θα μαγειρευω δεν ξερω και πως θα κανει μπανιο τοσος πλυθησμος!!

ουφ!

ετσι σημερα εκανα τον ξενωνα ενα γενικο μαζεμα παντζουρια παραθυρα ξεσκονισμα μαζεμα γιατι ειχε ο αντρας μου ενα σωρο πραγματα εδω και εκει και τωρα το μονο που θα κανω ειναι ενα ξεσκονισμα και στρωσιμο σεντονιων οταν θα ερθουν...σιγα μην σκασω κιολας σε οποιον αρεσει!

ααα επισης παρατηρησα οτι το στηθος μου βγαζει ασπρο υγρο διαφανο για την ακριβεια!νωρις δεν ειναι??

βρε κοριτσαρα μου, χαρα στην υπομονη σου, οσο για τις δουλειες που διαβαζω οτι κανεις..χαλαρα..μη κουραζεσαι για τιποτα και για κανεναν

και ο θειος αντε καλα..ερχεται για 3 μερες να δει την ανηψια του, ο φιλος του αντρα σου?αυτη η γυναικα του δεν νοιωθει πως δεν εισαι για επισκεπτες?μα αυτο ειναι γαιδουρια :mad: και αντε να ειναι για 2-3 μερες, 15 μερες παει πολυ..ααααααααα συγχηστηκα

οπως και ναχει να προσεχεις πολυ και να μου φιλησεις την μικρη

εγω παντως προς το παρον μωρο δεν καταλαβα (αν και ειμαι 1-2 εβδομαδες πιο πισω απο ολες !!)..μωρε καλα να ειναι και θα ερθει και η ωρα του να το νοιωσω...

καλομελετα joa!!!φιλια στον πριγκιπα σου!

Μπράβο Τζένη μου!:P

Για τις ραγάδες χρησιμοποιώ το λαδάκι της weleda(για ραγάδες) και αμυγδαλέλαιο της rinatura. Είναι καταπληκτική η αίσθηση που αφήνουν, άσε που δεν λεκιάζουν καθόλου...Και κάνουν το δέρμα τόσο μαλακό...

Στις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου έβαζα κρέμες όμως τώρα αυτά τα λαδάκια μου αρέσουν πολύ περισσότερο!

Παρ' όλο που δεν έχω κάνει καθόλου ραγάδες από τις προηγούμενες εγκυμοσύνες μου(η μαμά μου είναι γεμάτη) τα χρησιμοποιώ προληπτικά.

βασδελακι μου, ματς μουτς κουκλιτσα μου!

εγω κοριτσια χρησιμοποιω την fissan mama, πολυ δροσερη κρεμουλα και μοσχοβολαει (αν και λιγες ραγαδες με προλαβαν πισω στη μεση)

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

εχθες το πρωι επισκευθηκα την καινουρια μου γιατρο και ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη.

ειναι πολυ βασικο να ξερεις πως ο γιατρος σε καταλαβαινει αφου εχει περασει απτο ιδιο σταδιο και νοιωθει ολες τις αγωνιες σου.

4/8 θα κανουμε υπερυχο και απο 5-15/9 θα κανουμε την β επιπεδου

οι εξετασεις μου ολες πολυ καλες και προχωραμε με θετικη σκεψη!

σας φιλω γλυκα! καλο μεσημερι!

IB5Vp2.png

Να προσεχεις vasdeli μου ...αληθεια πρεπει να τρωμε ανα 3 ωρες ??ή ειναι ειδικο μονο με θεμα ζαχαρου??

Εγω παντως με το στρωμα θα εκανα το εξής θα το αεριζα και μετα το καθαριζα με ατμοκαθαριστη και μετα ξανα μανα αερισμα ..

Κοίτα, εγώ πρέπει να προσέχω και να ακολουθώ αυτό το πρόγραμμα λόγω οριακών τιμών σε προηγούμενη εγκυμοσύνη. Αλλά, όπως διαβάζω οι εγκυούλες πρέπει να τρώνε κάθε 3-4 ώρες από λίγο, είναι καλό γιατί δεν επιβαρύνεται ο οργανισμός.

Στις 16.30 πάω για echo, σας το είπα; Πάλι με πιάσαν σκέψεις....Θα έχω νέα το βράδυ.

annete φιλάκια!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Εγώ χθες δεν ήμουν και πολύ καλά, ευτυχώς σήμερα όμως είμαι οκ!

Είχα ένα υπογλυκαιμικό επεισόδιο που ευτυχώς το κατάλαβα νωρίς και αντέδρασα αναλόγως...Χθες είχε υπερβολική ζέστη και αν και σηκώθηκα και έφαγα τα κορν φλέικς μου (ολικής) αμέσως, μετά ξεχάστηκα με τις μικροδουλειές και από τις 8.30 δεν έβαλα τίποτα στο στόμα μου μέχρι τις 12.30...(Πρέπει να τρώω κάθε 3 ώρες-προσέχω την διατροφή μου γενικότερα λόγω οριακών τιμών καμπύλης ζαχάρου σε προηγούμενη εγκυμοσύνη). Ξαφνικά άρχισα να νιώθω τρέμουλο και να μου κόβονται τα γόνατα...Είχα και το αγοράκι μου που ήθελε κάτι να του ετοιμάσω να φάει, το καθυστέρησα λίγο μέχρι να μετρηθώ, έγινε κομματάκι χειρότερο....Όταν μετρήθηκα(ένα τέταρτο μετά και ενώ ήμουν για να πέσω κάτω το μηχανάκι έδειξε 68 αλλά υποψιάζομαι ότι στη peak φάση της υπογλυκαιμίας σίγουρα ήταν χαμηλότερο).

Τέλος πάντων, έφαγα ένα τοστ ολικής και μια φέτα με μερέντα μετά και ήρθα στα ίσα μου αλλά όλη την μέρα ήμουν κουρασμένη(το κάνει αυτό το επεισόδιο υπογλυκαιμίας).

βασδελακι μου γλυκο, τωρα ειδα την περιπετεια σου καλη μου, μη μασας ομως, ολα καλα θα ειναι, εσυ να τρως πολλα γευματακια και να ακολουθεις τις συμβουλες του γιατρου και να μη κουραζεσαι πολυ, ειναι και η ζεστη ολιγον τι και τα κανει χειροτερα

φιλακια κουκλιτσα μου!

IB5Vp2.png

vasdelaki Μου γυρισες απο τον γιατρο ολα καλα??!!

annete πολυ χαιρομαι που εισαι καλα!!

εγω παντως σημερα κουραστηκα πηγα ικα περασα απο το γραφειο πηγα σουπερ μαρκετ με τον συζυγο και γυρισαμε κατα τις 3 και πτωμα βεβαια...σηκωθηκα κατα τις 6 καθαρισα λιγο το πισω μπαλκονι και τωρα σερφαρω....

εγω αγωνια να δω το μπεμπακι μου!!

αντε να περασουν οι μερες!

Λοιπόν, ας φωνάξω:

Βοήθειαααααααααα!

Στο echo, δόξα τω Θεώ όλα καλά, έγινε το μωράκι 190 γραμμάρια, είχε 142 χτύπους το μανάρι μου....Μου δώσανε μπόλικες φωτό και έχει χίλιες δυο μετρήσεις που πρέπει να ψάξω στο ιντερνετ για να καταλάβω τι είναι η καθεμιά. Με έβγαλε 17 εβδομάδα βάση echo

ΑΛΛΑ

Φύτρωσε τσουτσούνι!!!!!! Τουλάχιστον έτσι μου είπαν εδώ στο νησί. Ποιον να πιστέψω τώρα η άμοιρη μάνα;:-D Στον γιατρό μου έχω άπειρη εμπιστοσύνη, και τις 3 προηγούμενες φορές είχε πέσει διάνα από την 13 βδομάδα(αυχενική).

Έπαθα ένα σοκ, ομολογώ....Δεν με νοιάζει καθόλου αν είναι αγοράκι τελικά, ή αν είναι κοριτσάκι....Έπαθα σοκ γιατί εδώ και 1 βδομάδα άρχισα να έχω προαίσθημα για αγοράκι!!!(και το είχα πει στον άντρα μου) Γι'αυτό σοκαρίστηκα!:mrgreen: Αν επαληθευτεί το προαίσθημα μήπως να πάω για μέντιουμ;;;;;;:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαρία μου, με παίρνεις μαθητευόμενη;;;;:mrgreen:

qwlrp3.png

vasdeliaki Και εκει που αναρωτιομασταν που ειναι τα αγορακια ...νατα ξεφυτρωνουν χαχαχα!!αχ μωρε γερο παιδι να ειναι και ειναι καλοδεχουμενο ..

Αννετ καλα εκανες και αλλαξες γιατρο !!και εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη αλλαξα γιατρο και ειμαι πολυ ενθουσιασμενη με την καινουργια (και η δικη μου γυναικα ),

Μαριαεφη με το μαλακο οι δουλειες ...μην ξεχνας οτι εχεις και την kinder εκπληξη ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Αχ, ευχάριστες ανατροπές!!!

Φυσικά και δεν με νοιάζει καθόλου το φύλο!! Γερό παιδάκι μόνο θέλω!!!

Είδατε και αλλαγή στο τικεράκι;:cool:

Το πρασίνισα μέχρι να βεβαιωθούμε για το φύλο!:rolleyes:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...