Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια !!!!!!!!!!

Να ξερετε πως σας ζηλευω πολυ που θα βρεθειτε και θα πατε για καφεδακι......

Διαβασα τα νεα σας.... ολες κοντευεται.... Με το καλο !!!!

Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!!!!!!!!!

Τα δικα μου τα νεα εχουν ως εξης :

Ειμαι στην 31+1 και χθες με επιασαν κατι πονοι χαμηλα σαν να ηθελε το μωρακι να βγει απο κατω....

Πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι το μωρο ειναι αναποδα και με σπρωχνει με τα ποδια του !!!!!!!

Μου ειπε να ξαπλωσω και να παω σε 1 εβδομαδα να με δει γιατι μπορει να κανω τις ενεσεις για ωριμανση πνευμονων γιατι φοβαται για προωρο τοκετο !!!!!

ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ !!!!!!!! Εχω ακουσει οτι καλυτερα να γεννησεις στον 7ο απο οτι στον 8ο...... Τι να κανω βρε κοριτσια μου ??

Επισης τι κανουμε για τις καουρες ?????????? Μ΄εχουν τρελλανει κι αυτες !!!!!!!!

Φιλακια σε ολες σας !!!!!!!!!

βρε ευακι μου κατσε να ξεκουραστεις,κανε και τις ενεσεις αν χρειαστει για τα πνευμονακια του μωρου και ολα θα πανε καλα, ενα πραγμα δεν καταλαβα...γιατι καλυτερα να γεννησεις στον 7ο αποτι στον 8ο...δεν σου εξηγησε ο γιατρος σου?

για τις καουρες να τρως πολλα μικρα γευματακια, αν υπαρχει αλλο κολπο δεν ξερω...εγω δυο φορες ειχα καουρες γιατι εσκασα στο φαι...αυτο που με ταλαιπωρει ειναι η δυσπνοια οταν ξαπλωνω...δεν την παλευω με τιποτα...ασε που εχω αρχισει να ροχαλιζω και ξενυχταω και τον καλο μου

πολλα φιλακια, πολυ ξεκουραση και ηρεμια οκ?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!Συναγερμός!!!!

Μόλις πήρα sms από Mariaefi!!!!

Γεννάει!!!!

Είναι στην κλινική!!!

Καλή μου φίλη, όλα θα πάνε καλά και σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!!!!

Η Παναγιά μαζί σου!:-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μόλις είδα στο facebook ότι η Μαρία μας έκανε αγοράκι!!!!Να σου ζήσει μαράκι πάντα γερός και καλότυχος....Vasdeli μάλλον θα θέλεις να ανοίξεις εσύ το θέμα για τις ευχές ε;;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσιααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!Συναγερμός!!!!

Μόλις πήρα sms από Mariaefi!!!!

Γεννάει!!!!

Είναι στην κλινική!!!

Καλή μου φίλη, όλα θα πάνε καλά και σε λίγο θα κρατάς το μωράκι σου αγκαλίτσα!!!!

Η Παναγιά μαζί σου!:-D

αχ τι τελεια νεααααααααααα!!!το πρωτο μωρακι του καφε μααααααααας!!!

ο πρωτος αγοραροοοοοοοοοοοος...ημουν σιγουρηηηηη!!!

μαρακι μουυυυυυυυυυυ, τετοια ωρα θα κρατας τον πριγκιπα σου αγκαλιτσααααααααα!!!αχ εχω συγκινηθει πολυ λεμεεεεεεεεε!!!

να σας ζησει κοριτσαρα μουυυυυυυυυυυυυυ!!!παντα γερος και δυνατος ο κρητικαρος!!!!!!!!!!!!!!!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

εγω παω να μπανιαριστω να γινω μια κουκλα, μη με δειτε και παθετε κανα σοκ στην κατασταση σας δεν κανει!!χιχιχι

ααααααχ τωρα το μαρακι μας θα κραταει αγκαλιτσα το μωρουλινακι της!!!

τελειαααααααααααααααααααααααααααα!!!

καλημερα σε ολες και κοριτσια "σας ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"

IB5Vp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ποδαρικό στο καφέ μας!!!

Ναι, η Mariaefi έκανε τελικά και αυτή τον τσουτσουνάτο της!!!! Στις 4 τα χαράματα πήρα sms. Ο μπέμπης γεννήθηκε 3020 και χωρίς καθόλου αμνιακό υγρό, μπήκε για λίγο στην θερμοκοιτίδα αλλά μαμά και μωρό είναι πολύ καλά!!!

Μαρία μου να σου ζήσει!!! Ήρθε ο άγγελος κορίτσι μου.....ήρθε!

Είμαι τόσο χαρούμενη και συγκινημένη μαζί....Όλο αυτό το ταξίδι κατέληξε στο θαύμα!!!Όλοι οι κόποι, οι αγωνίες.....και να τώρα που το σποράκι είναι μωράκι!!!!

qwlrp3.png

1) mariaefi-kinderaki!ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΚρήτης(ΠΗΤ03.01.11)καισαρική μέχρι 20.12.10

2) Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)καισαρική ή πρόκληση μέχρι 24.12.10

3) vasdeli-αγοράκι :-PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11) καισαρική μέχρι 29.12.10

4) Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

5) leukouli2010-αγορακι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 11.01.11)

6) annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

7) evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

:cool: joa-αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11) καισαρική 5-10.01.11

9) liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

10) may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

11) stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ (ΠΗΤ 30.01.11)

12) kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

13) Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 04.02.11)

14) Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11) ΓΑΙΑ καισαρική κατά τις 05.02.11

Mariaefi-Γέννησε-11.12.10 καισαρική-3020γρ-αγοράκι

qwlrp3.png

Καλά τι έκπληξη είναι αυτή?????Πότε πρόλαβε????Χτές το μεσημέρι μας μιλούσε και ήταν μια χαρά...

Είμαι πολύ συγκινημένη...άντε καλή αρχή...!!!!

Μαρία μου να σου ζήσει!!!Να είναι γερός και καλότυχος!!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα

Μπηκα να δω τι κανετε και εχουμε την πρωτη μας γεννα!!!!

Μαριαεφη μου και απο εδω να σου ζησει το αγορακι σου!!!να ειναι γερο και καλοτυχο!!τι καλα θα ειστε ολοι μαζι να γιορτασετε τα χριστουγεννα!!!

Καλα να περασετε οι υπολοιπες σήμερα που θα βρεθειτε...μην ξεχασετε σκουφους και γαντια και προσοχη στους δρομους ..

Εγω χθες πηγα γιατρο και το μπεμπε μας ειναι πολυ καλα!!!εφτασε τα 2540!!!ειναι μπεμπαρος ..μαλλον θα γεννησουμε στις 10/1...Εδωσα και δειγμα για καλλιεργεια και επομενο ραντεβου στις 27/12 ...

Ειδατε βρε σταματησα την δουλεια και γεννησε η Μαριαεφη και χιονισε χαχαχαχα!!!

Και ναι σταματησα την δουλεια ..μου φαινεται απιστευτο...

Πολλα φιλακια...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωάννα μου συγχαρητήρια και σε σένα που επιτέλους πήρες την μεγάλη απόφαση!!!!

Μια χαρά είναι το νινάκι ολόκληρο παιδί...

Άντε σιγά σιγά να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες!!!

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...