Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Βικυ χαιρομαι τοσο πολυ που θα τα πουμε απο κοντα....:lol:

Κι εγώ, κι εγώ!!!!:P

Λοιπόν για την συνάντηση...

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11 στο Σύνταγμα στα Μακ Ντόναλτς γωνία(λέτε να χιονίσει;:tongue:)

Vasdeli---NAI

annete----NAI

Fangri----NAI

Nικάκι-----ΝΑΙ

Ευάκι που είσαι; Θα έρθεις;:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε?

καλέ και εγώ είμαι μέσα αλλά έχω ένα μικρό θεματάκι

αύριο στις 10 έχω ραντεβού με την μαία στο hilton και το βλέπω λίγο δύσκολο να είναι 11 στο σημείο μανουλοσυνάντησης!!!!:tongue::tongue:

καλό θα ήταν να πάρω κάποια από εσάς τηλέφωνο να μου πείτε που θα είστε να έρθω μόλις τελειώσω!!

0eOLp2.png

αύριο στις 10 έχω ραντεβού με την μαία στο hilton και το βλέπω λίγο δύσκολο να είναι 11 στο σημείο μανουλοσυνάντησης!!!!:tongue::tongue:

καλό θα ήταν να πάρω κάποια από εσάς τηλέφωνο να μου πείτε που θα είστε να έρθω μόλις τελειώσω!!

Έχεις πμ:P

qwlrp3.png

Λοιπόν για την συνάντηση...

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11 στο Σύνταγμα στα Μακ Ντόναλτς γωνία(λέτε να χιονίσει;:tongue:)

Vasdeli---NAI

annete----NAI

Fangri----NAI

Nικάκι-----ΝΑΙ

Eva------NAI

Ωραία, γίναμε 5!!!!

Εμένα πάλι με πήρε ο γιατρός μου μόλις τώρα και μου είπε 1 μμ να είμαι στο Ιασω για nst. Αλλά θα προλάβουμε να τον πιούμε τον καφέ!!!:P 12.30 παίρνω ταξάκι και κατ' ευθείαν Ιασώ!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλέ πως άλλαξε ο καιρός έτσι μέσα σε λίγες ώρες ?????

αν το πάει έτσι θα το ρίξει το χίονι τέλικα!!!!

Είναι που θα συναντηθούμε!!!!!:P

qwlrp3.png

Εμένα πάλι με πήρε ο γιατρός μου μόλις τώρα και μου είπε 1 μμ να είμαι στο Ιασω για nst. Αλλά θα προλάβουμε να τον πιούμε τον καφέ!!!:P 12.30 παίρνω ταξάκι και κατ' ευθείαν Ιασώ!!!

vasdelaki θα φέρω εγω το snowmobile και σε πετάω εγώ αν είναι:tongue::tongue:

0eOLp2.png

γεια στις ομορφες μανουλες!

ζουλευω που θα συναντηθειτε!!!!! κλαψ!

ηλιαννα ελπιζω να γεννησες το γλυκο σου μπεμπε!!

ανετ περιμενουμε τις εξετασεις!

Βικακυ νστ εε ?? εγω την αλλη πεμπτη.

σημερα εκανα τις εξετασεις μου ολες καλες αιματοκριτης 35,7 περιμενω σαγχαρο κρεατινινη γεν ουρων το απογευμα α χρονος προθομβινης μια χαρα.

Διαφημίσεις

Μπράβο κοπελάρα μου! Να μας πεις τα νεότερα....

Ναι, αύριο μετά την συνάντηση nst.....:P

Α! Μην το ξεχάσω! Φέρτε όποια μπορεί φωτογραφική μηχανή...Θα δω κι εγώ αν μπορώ να δανειστώ γιατί την άφησα στο νησί και θα μου την φέρουν όταν έρθουν οικογενειακώς...

qwlrp3.png

ηταν οι τελευταιες πριν την κτ!

η Εφη ανυπομονει!

Βικακυ πρεπει να ηρθε το δεμα το βραδυ θα σταματησει ο αντρας μου στην θυριδα γιατι δεν ειχα το κλειδι μαζι....

α πηγα στο ζαρα κ πηρα του κιντερ μου 2 μπλουζακια Χριστουγεννιατικα τελεια κοκκινο το ενα ελεγε my first christmas κ το αλλο λευκο ελεγε i am a present!!

πηρα φυσικα κ της Εφης μια φουστα μαυρη με στρας χρυσα με τουλι α και παπουτσια (οχι απο εκει) που πρεπει να τα βγαλω φωτογραφια να σας τα δειξω! η κορη μου εχει τρελο γουστο!!

Καλημέρα!

Κορίτσια μου αμάρτησα...χτές πλάκωσα κάτι σουβλάκια σκέτη κόλαση...δεν άντεξα άλλο...Βασικά το μεγάλο μου λάθος ήταν η ποσότητα και όχι τόσο το είδους του φαγητού, δεν ξέρω γιατί αλλά τις τελευταίες 10 μέρες πεινάω σχεδόν συνέχεια έχει αυξηθεί πολύ η όρεξη μου...βέβαια το ζάχαρο έφτασε 165 :evil: και τώρα που το μέτρησα είναι 104 αλλά που θα μου πάει θα το στρώσω μέσα στην ημέρα...Πάντως η μπεμπούλα το απόλαυσε το γεύμα, ολο το βράδυ σβούρες έκανε το πουλάκι μου κι αυτό πεινασμένο σαν τη μανούλα του είναι...Θέλω να πιστεύω ότι πλέον παίρνει κανονικά βάρος γιατί ξαφνικά τις τελευταίες τρείς μέρες γέμισε η κοιλιά μου με παιδί!βρίσκεται σχεδόν παντού!!!

ομοιοπαθουσα τζενακι μου, μετρηθηκα πριν το φαγητο 82 και μια ωρα μετα 144 (1,5 σουβλακι με πιτα και τα παντα ολα μεσα...τι να σου κανει το ζαχαρακι)ελπιζω στις 16 να μη με μαλωσει η διαβητολογος (δεν περασα κατα πολυ τις φυσιολογικες τιμες...λιγο τσιμπι τσιμπι)

χαδακια στην ολοκληρη κοπελαρα σου τζενακι!

Άραγε τι να κάνει η Ηλιάννα.....

βασδελακι μου χαλλουυυυυ, χαλαρωνουμε χαλαρωνουμε?

αν την χασουμε για 3 μερες σημαινει πως γεννησε η ηλιαννα μας (και κραταει το αντρουλακι της αγκαλιστα), διαφορετικα θα μπει να μας γραψει νεα, δεν εχει καμια τηλεφωνο της?

ε καλα ρε κοριτσι μου δεν εγινε και τιποτα αν αργησεις κανα μισαωρο, αποτι καταλαβα σου εστειλε το κινητο της η βασδελι οποτε δεν χανομαστε με τιποτα!

σου στελνω με πμ και το δικο μου!!!

γεια στις ομορφες μανουλες!

ζουλευω που θα συναντηθειτε!!!!! κλαψ!

ηλιαννα ελπιζω να γεννησες το γλυκο σου μπεμπε!!

ανετ περιμενουμε τις εξετασεις!

Βικακυ νστ εε ?? εγω την αλλη πεμπτη.

σημερα εκανα τις εξετασεις μου ολες καλες αιματοκριτης 35,7 περιμενω σαγχαρο κρεατινινη γεν ουρων το απογευμα α χρονος προθομβινης μια χαρα.

μαρακι ο αιματοκριτης σουπερ, καλα αποτελεσματα στις υπολοιπες!

εγω σημερα εδωσα αιμα για tsh και ουρα για την καλλιεργεια(στις 15 τα αποτελεσματα, δηλαδη 16 που θα παω για nst), μακαρι να εχει εξαφανιστει το παλιομικροβιο, δεν θα αντεξω αλλα φαρμακα

Μπράβο κοπελάρα μου! Να μας πεις τα νεότερα....

Ναι, αύριο μετά την συνάντηση nst.....:-P

Α! Μην το ξεχάσω! Φέρτε όποια μπορεί φωτογραφική μηχανή...Θα δω κι εγώ αν μπορώ να δανειστώ γιατί την άφησα στο νησί και θα μου την φέρουν όταν έρθουν οικογενειακώς...

ok μπελα, αν και αναρωτιεμαι πως θα χωρεσουν οι κοιλουμπες μας στη φωτο χιχιχι!!!

ηταν οι τελευταιες πριν την κτ!

η Εφη ανυπομονει!

Βικακυ πρεπει να ηρθε το δεμα το βραδυ θα σταματησει ο αντρας μου στην θυριδα γιατι δεν ειχα το κλειδι μαζι....

α πηγα στο ζαρα κ πηρα του κιντερ μου 2 μπλουζακια Χριστουγεννιατικα τελεια κοκκινο το ενα ελεγε my first christmas κ το αλλο λευκο ελεγε i am a present!!

πηρα φυσικα κ της Εφης μια φουστα μαυρη με στρας χρυσα με τουλι α και παπουτσια (οχι απο εκει) που πρεπει να τα βγαλω φωτογραφια να σας τα δειξω! η κορη μου εχει τρελο γουστο!!

με γεια τα ρουχαλακια των παιδιων!!!

και τι δωρο θα ειναι το μικρουλι μαρακι μου, το καλυτερο και το πιο γλυκο!!!

αντε να τα παρουμε αγκαλιτσα να ηρεμησουμε!!!με εχει πιασει ενα πραγμα....θελω να περασει ο καιρος να παρω αγκαλιτσα το μωρο μουυυυυ, να το γεμισω χαδια και αγκαλιτσες και μολις ξεπεταχτει λιγο να το μασησω κανονικοτατα!!!αχ τι εχει να τραβηξει το καψεροοοοοοοο!!!

μακαρι να μπορουσες να ερθεις κι εσυ μαρακι μου!!!θα ηταν τελεια να μαζευομασταν ολες μαζι, θα γινοταν Ο χαμος!!!

α καλααααα, καθε βραδυ κι αλλη ταινια βλεπω στον υπνο μου, εχθες το βραδυ εβλεπα πως εμπαινα σε μια υπογα για να γλιτωσω απο καποιον αλλα ειχε ποντικους, τους αντιμετωπησα με τολμη μην ανυσηχειτε (ειμαι σκληροπυρηνικη εγω:cool: στον υπνο παντα γιατι αν δω εστω και χαμστερ χοροπηδαω σαν κατσικι), υπολοιπες λεπτομερειες δεν θυμαμαι γιατι τρεμω τα ποντικια...εκανα delete με λιγα λογια, ενω σημερα μολις γυρισα απτο νοσοκομειο ταβλιαστικα και ειδα πως τσακωνομουν με τον τρελο απο κατω και του ταχωνα ασχημα, αυτος δε σαν χ@σμενη γατα κι εγω να χωνω και να χωνω, εβγαλα το αχτι μου και ο γιος του μου ορμουσε να με δαγκωσει χωρις να τα καταφερνει και ρουφαγε τα χερια μου με τοση μανια για να με διωξει που μου ειχε δημιουργησει μια τεραστια θηλη :shock::shock::shock: διπλα στον καρπο (αυτο το εχω αγχος γιατι δεν εχω μεγαλες θηλες και φοβαμαι πως θα καταφερει το μωρο μου να θηλασει)κι εγω του ελεγα "μη στεναχωριεσαι παναγιωτη μου, εγω εσενα σ'αγαπω", ε και μετα ξυπνησα, ευτυχως γιατι ειχα αρχισει να ροχαλιζω κιολας χιχιχι

αυτα με το κατεβατο μου, αν σας κουρασα να με δειρετε αυριο, οχι πολυ ομως γιατι μελανιαζω!!!

πολλα φιλακια!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια !!!!!!!!!!

Να ξερετε πως σας ζηλευω πολυ που θα βρεθειτε και θα πατε για καφεδακι......

Διαβασα τα νεα σας.... ολες κοντευεται.... Με το καλο !!!!

Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα!!!!!!!!!

Τα δικα μου τα νεα εχουν ως εξης :

Ειμαι στην 31+1 και χθες με επιασαν κατι πονοι χαμηλα σαν να ηθελε το μωρακι να βγει απο κατω....

Πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι το μωρο ειναι αναποδα και με σπρωχνει με τα ποδια του !!!!!!!

Μου ειπε να ξαπλωσω και να παω σε 1 εβδομαδα να με δει γιατι μπορει να κανω τις ενεσεις για ωριμανση πνευμονων γιατι φοβαται για προωρο τοκετο !!!!!

ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ !!!!!!!! Εχω ακουσει οτι καλυτερα να γεννησεις στον 7ο απο οτι στον 8ο...... Τι να κανω βρε κοριτσια μου ??

Επισης τι κανουμε για τις καουρες ?????????? Μ΄εχουν τρελλανει κι αυτες !!!!!!!!

Φιλακια σε ολες σας !!!!!!!!!

z4cfd52493ca14.gif.........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...