Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια που είναι σε αναμονή χοριακης να δουν μια τριψήφια χοριακη και στα κορίτσια που περιμένουν να ακούσουν καρδούλα να πάνε όλα καλά!

Είμαι στην 14η μέρα από την εμβρυομεταφορα, είχα θετική χοριακη την Δευτέρα αλλά τις τελευταίες δυο ημέρες δεν έχω καθόλου συμπτώματα.Την Δευτέρα είχα αναγουλες και πονούσε η κοιλιά μου και από τότε τίποτα! Μόνο κάτι τραβήγματα στην μήτρα που και που 

Μήπως κάτι δεν πάει καλά;;

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Τζα!Μέσα κι εγώ για 11 η ώρα, άλλωστε το απόγευμα θα είμαι με τον αντρούλη μου!!!Τα μακ ντόναλντς θα τα βρω φαντάζομαι, χαχα! Βικάκι, αν θυμάμαι καλά πράσινο ή κίτρινο χρώμα μας πειράζει να έχουν τα νερά όταν σπάσουν γιατί σημαίνει ότι το μωρό στρεσαρίστηκε κι έκανε κακάκια. Και στα υγρά πειράζει?Για καμιά μόλυνση μάλλον ε?:rolleyes:Τι καλά να έκαναν κι εδώ συναντήσεις θηλασμού, αλλά πού...Οι παλιοχωριάτισσες (αν κι είμαι από δω) νομίζουν ότι είναι ιν το μπιμπερό, πού να ήξεραν!!Ποσοστά μηδενικά μωρών που θηλάζουν, δυστυχώς..

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζα!Μέσα κι εγώ για 11 η ώρα, άλλωστε το απόγευμα θα είμαι με τον αντρούλη μου!!!Τα μακ ντόναλντς θα τα βρω φαντάζομαι, χαχα! Βικάκι, αν θυμάμαι καλά πράσινο ή κίτρινο χρώμα μας πειράζει να έχουν τα νερά όταν σπάσουν γιατί σημαίνει ότι το μωρό στρεσαρίστηκε κι έκανε κακάκια. Και στα υγρά πειράζει?Για καμιά μόλυνση μάλλον ε?:rolleyes:Τι καλά να έκαναν κι εδώ συναντήσεις θηλασμού, αλλά πού...Οι παλιοχωριάτισσες (αν κι είμαι από δω) νομίζουν ότι είναι ιν το μπιμπερό, πού να ήξεραν!!Ποσοστά μηδενικά μωρών που θηλάζουν, δυστυχώς..

Ωραία! Είσαι κι εσύ πρωινή λοιπόν!!!

Ποια μένει τώρα; Το Νικάκι και η Εύα νομίζω!!!

Όσο για τις συντοπίτισσες σου....ουδέν σχόλιο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κατ΄αρχήν θα μπορούσατε πρωί Σαββατου 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11 στο Σύνταγμα στα Μακ Ντοναλτς γωνία;

(Aν όχι πεστε εναλλακτικές) Εγώ πάντως δεν μπορώ απόγευμα εκείνη τη μέρα.

Vasdeli---NAI

annete---NAI

Fangri----NAI

To Mac Donalds' βγάζει μάτι στη γωνία....

Ωστόσο σου στέλνω το κινητό μου για καλό και κακό....

qwlrp3.png

καλημεραααα!!

α ρε Βικακυ μου εχεις γινει κ η πρωτη Αθηναια!

μου ειπε να τις σταματησω γιατι φοβαται οτι μπορει να γεννησω κ πιο νωρις απο τις 20 κ μην εχω θεμα με την πηκτικοτητα.

οσο για τα παμοερς ειναι πολλα κ τα 148 τμχ εχουν 18 λιρες (η λιρα ειναι 1,17) οποτε ερχετε οσο 1 πακετο 74 τμχ στην Ελλαδα.

αν παραγγειλεις πανω απο 25 λιρες τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.

θα εχω το νου μου για το δεμα!

αααα χτες ειπα να παω την ΕΦΗ στο μεγαλο εμπορικο να δει που θα αναβαν το δςντρο αλλα το μετανιωσα πολυ κοσμο να σπρωχνουν κινηση απιστευτη ζοριστηκα κ φυγαμε...δεν ειμαι για τετοια,,,,,,,,,,,

αυριο πρωι παω για εξετασεις!

Kαλημέρα!Σήμερα λόγω της φοβερής υγρασίας και ομίχλης ξύπνησα με πολύ χάλια διάθεση, αλλά ευτυχώς μου είπαν ότι έρχονται σε 2 ώρες οι καναπέδες και καταχάρηκα... Επιτέλους, φεύγουμε από το σκοτεινό υπόγειο και βγαίνουμε στο φως!!!Μπορεί να μην προλάβω να έχω και κουρτίνες για τα Χριστούγεννα αλλά θα έχω σίγουρα μέχρι να έρθει η μπέ... ε, το μωρό!Μη μας δει και φρίξει και μετανιώσει που ήρθε!!Μαράκι, καλά έκανες κι έφυγες αφού ένιωσες δυσφορία με τόσο κόσμο!Άσε, να σε σπρώξει και κανένας κατά λάθος να έχεις άλλα? Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις κι εγώ θα πάρω σήμερα την αρνητική ελπίζω coombs!Τώρα έκανα ένα καφεδάκο (γαλλικό) μπας και ξυπνήσω, περιμένω να βγει το κέηκ (παραγγελία για μνημόσυνο) και σιγά σιγά να κάνω μακαρονάδα για μένα και Γιώργο και να ετοιμάσω την προίκα μου για Αθήνα.Καλά ε!Θα φέρω πολύ κρύο μιλάμε, χαχα!!Ελπίζω να θημηθώ τη φωτογραφική!

Αχου, κλείσαμε 32 εβδομάδες, μπράβο μπεμπάκι μου γλυκό, βάστα γερά, είπαμε η μαμά θέλει 1 ή 2 φεβρουαρίου!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Πάνω που πήγαινα να ξαπλώσω λίγο με πήραν από το γραφείο ότι η αίτηση για το παλιάμπελο που σας έλεγα έπεσε στον έλεγχο, έχει ελλείψεις...Το οποίο σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο άνθρωπος θα γυρίσει πίσω 3000 ευρώ εξαιτίας μου... Από κείνη την ώρα κλαίω, το νινί έχει τρελαθεί μες στην κοιλιά και θέλω να πέσω να πεθάνω.Καλά το πόση όρεξη έχω τώρα για ταξίδι αναψυχής δεν το λέω...Η καρδιά μου μαύρισε:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Καλημερααααα

Σήμερα δεν μπορεσα να σας γραψω απο το γραφειο μιας και ειχα τρελο πηξιμο ..προτελευταια μερα βλεπετε...Αυριο χαιρετω κοσμο και σταματαω...επιτελους!!!

Φαγκρακι μου μην στεναχωριεσαι τωρα κοριτσακι μου και αγχωνεις και το μωρο ...τωρα οτι εγινε εγινε....Με το καλο να μας ερθεις στην πρωτευουσα...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσια μου καλησπερα σας...μολις γυρισα απο γιατρο εχω 2εκατοστα διαστολη και μπορει απο μερα σε μερα να γεννησω:tongue::tongue:ειμαι πολυ χαρουμενη και πολυ αγχωμενη εφτασε η ωρα κοριτσακια μου....ο μπομπιρας δεν κρατιετε:D:D

Πάνω που πήγαινα να ξαπλώσω λίγο με πήραν από το γραφείο ότι η αίτηση για το παλιάμπελο που σας έλεγα έπεσε στον έλεγχο, έχει ελλείψεις...Το οποίο σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο άνθρωπος θα γυρίσει πίσω 3000 ευρώ εξαιτίας μου... Από κείνη την ώρα κλαίω, το νινί έχει τρελαθεί μες στην κοιλιά και θέλω να πέσω να πεθάνω.Καλά το πόση όρεξη έχω τώρα για ταξίδι αναψυχής δεν το λέω...Η καρδιά μου μαύρισε:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

μαρουσκακι μου γλυκο θα σε μαλωσω που κλαις και στεναχωρεις και το νινι!

ενταξει οτι εγινε εγινε,με το κλαμα δεν αλλαζει τιποτα, εσεις να ειστε καλα!

και το κεφι να εισαι σιγουρη πως θα στο φτιαξουμε εμεις ενταξει?

καλο ταξιδι να εχετε κουκλα μου και καλη ανταμωση!!!

Καλημερααααα

Σήμερα δεν μπορεσα να σας γραψω απο το γραφειο μιας και ειχα τρελο πηξιμο ..προτελευταια μερα βλεπετε...Αυριο χαιρετω κοσμο και σταματαω...επιτελους!!!

Φαγκρακι μου μην στεναχωριεσαι τωρα κοριτσακι μου και αγχωνεις και το μωρο ...τωρα οτι εγινε εγινε....Με το καλο να μας ερθεις στην πρωτευουσα...

ιωαννα μου, τι διαβαζω?επιτελους?ολεεεεεεεεε!!!κατσε να δω ο φουρνος της γειτονιας μας ειναι ορθιος?χαχαχχαα

φιλακια πολλα!

κοριτσια μου καλησπερα σας...μολις γυρισα απο γιατρο εχω 2εκατοστα διαστολη και μπορει απο μερα σε μερα να γεννησω:tongue::tongue:ειμαι πολυ χαρουμενη και πολυ αγχωμενη εφτασε η ωρα κοριτσακια μου....ο μπομπιρας δεν κρατιετε:D:D

ηλιαννα μου, με το καλο κοπελα μου να παρεις αγκαλιτσα τον μπομπιρακο σου!!!θελει να γνωρισει την μανουλα του ο κουτσουνος!!!ααααααααχ!!!

με το καλο και παλι και ψυχραιμια, ολα καλα θα πανε!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Μαρακι μη ακουω βλακειες οτι κλαις! ενταξει σε αυτην την φαση ειπαμε εγκεφαλικα κυτταρα καμενα!

με γεια τα επιπλα φωτογραφιες!!

Ηλιαννα παιδι μου γεννησες??

οπως και να εχει και με το καλο να μαθουμε τα ευχαριστα!

Αννετακι μας καλα εισαι εσυ??

ανετ γιορταζει ςησμερα???

Διαφημίσεις

Μαρακι μη ακουω βλακειες οτι κλαις! ενταξει σε αυτην την φαση ειπαμε εγκεφαλικα κυτταρα καμενα!

με γεια τα επιπλα φωτογραφιες!!

Ηλιαννα παιδι μου γεννησες??

οπως και να εχει και με το καλο να μαθουμε τα ευχαριστα!

Αννετακι μας καλα εισαι εσυ??

ανετ γιορταζει ςησμερα???

μαρακι μου ειναι λιγο μπερδεway η κατασταση, θα τα πουμε τηλεφωνικως καποια στιγμη!!!

ευχαριστω παντως πολυ τις ψυχες που με θυμηθηκαν και οχι μονο!!!

ειμαστε πολυ καλα, κουραστηκα λιγο σημερα η αληθεια ειναι, λαικη, ικα, φαρμακειο, μια επισκεψη και υπνος γιοκ, ευελπιστω να ταβλιαστω σε κανα 2ωρο γιατι τον κουρασα και τον μπεμπακο μου!αυριο εχω και αιματολογικες και την καλλιεργια εκ νεου οποτε και η αυριανη μερα θα ειναι φορτωμενη!!!αλλα μεθαυριοοοοοοοοοο εχει βολταααααααααα, καφε και κανα τσιγαρακι (που μου εχει λειψει...μη μαλωνετε ναι?μονο με τον καφε)!!!

πολλα φιλακιααααααααααααααααα!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Άντε με το καλό!!! Λες να κάνεις το ποδαρικό στο καφέ μας;:P

Μαρία μου, πέφτουν στοιχήματα για πάρτι σου....

Τζόα, αύριο τέλος!!!!

Μαρούσκα, θα σε χαστουκίσω για να σταματήσεις το κλάμα!!! Μη καλέ και στενοχωρείς το μπεμπέ!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!

Ηλιάννα μου ο μικρούλης δεν κρατιέται με τίποτα...:-D άντε με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου!

Έτσι εξηγείται η επιδείνωση του καιρού...επιτέλους η Ιωάννα μας θα σταματήσει την δουλειά!!!!!

Φανγκρι μου ελπίζω να έχεις ηρεμήσει μέχρι σήμερα...μη στεναχωριέσαι μωρέ ότι έγινε έγινε δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι άν κάθεσαι και κλαίς...

Τι κρύο είναι αυτό που έχει σήμερα?????Βγήκα λίγο έξω να σηκώσω την τέντα λόγω του αέρα και το δάγκωσα...επιτέλους αποφάσισε να χειμωνιάσει!!!

Κορίτσια μου αμάρτησα...χτές πλάκωσα κάτι σουβλάκια σκέτη κόλαση...δεν άντεξα άλλο...Βασικά το μεγάλο μου λάθος ήταν η ποσότητα και όχι τόσο το είδους του φαγητού, δεν ξέρω γιατί αλλά τις τελευταίες 10 μέρες πεινάω σχεδόν συνέχεια έχει αυξηθεί πολύ η όρεξη μου...βέβαια το ζάχαρο έφτασε 165 :evil: και τώρα που το μέτρησα είναι 104 αλλά που θα μου πάει θα το στρώσω μέσα στην ημέρα...Πάντως η μπεμπούλα το απόλαυσε το γεύμα, ολο το βράδυ σβούρες έκανε το πουλάκι μου κι αυτό πεινασμένο σαν τη μανούλα του είναι...Θέλω να πιστεύω ότι πλέον παίρνει κανονικά βάρος γιατί ξαφνικά τις τελευταίες τρείς μέρες γέμισε η κοιλιά μου με παιδί!βρίσκεται σχεδόν παντού!!!

I3hdp3.png

Καλημεεερα αποτην Αθηνα που αποφασισε λιγο λιγο να χειμωνιασει.......επιτελους!

κοριτσια ειμαι κι εγω μεσα για την πρωινη συναντηση και ευτυχως που μπορειτε πρωι γιατι κι εγω αργοτερα δεν μπορουσα....

Αχ Λιανα μου ερχεται...τι καλα κοπελα μου,με το καλο να τον κρατησεις σφιχτα σφιχτα....

Φαγκρι μου ασε τις στεναχωριες κ σκεψου ολα τα ομορφα που ερχονται για να μην σου πω για την αυριανη μαμοσυναντηση.....:P ...θα τις ξεχασεις ολες τις στεναχωριες...

Ιωαννα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.........αντε αποχαιρετησε τους βρε κουκλα μου να πας σοιτακι σου.....

Τζενη 37 βδομαδα πω πω πω....τελεια λιγο εμεινε....!οσο για τα σουβλακια καλα δεν το συζητω με λιγωσες πρωι πρωι!!!!!!!η λιστα ετοιμη??????????

Αννε με το καλο οι εξετασεις και να βγουν super!!!!!!!!οσο για το Σαββατο......θα το καψουμε........χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

Μαριαεφακι καλα αποτελεσματα....:D

Βικυ χαιρομαι τοσο πολυ που θα τα πουμε απο κοντα....:lol:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...