Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζενάκι μου, τα φυσήματα είναι για ΦΤ, όχι για την καισαρική καλέ!Μην αρχίσεις τσάμπα πρόβες, χαχα!

Όσο για την εξέταση που ρώτησε η Ίωάννα, απάντησε η Λιάνα.Να συμπληρώσω για να ξέρεις Λιάνα κι εσύ, μετά τη γέννα, θα κάνουν εξέταση αίματος στο μωράκι μας να δουν τι ρέζους έχει.Αν έχει το δικό μας, πάει καλά, αλλιώς θα σου κάνουν μια ένεση εσένα ώστε σε επόμενη γέννα να μην έχει πρόβλημα το κύημα, οκ?Να τους το θυμίσεις, πρέπει να γίνει ως 72 ώρες μετά τη γέννα. Εγώ την έκανα και στα 2 αφού πήραν το θετικό ρέζους του μπαμπά τους!

Πολύ χρήσιμο το λινκ για τα πάμπερς Μαράκι, θα μπω το βράδυ να δω ...

Βικάκι, τρελό κρύο για το σαβκο λέει, είναι που θα έρθω εγώ, χαχα!Ρε με άγχωσαν λίγο που θα έρθω με τρένο, τι πειράζει?Αφού είμαι καλά...Α, το θέατρο δεν τρελάθηκα κιόλας ούτε ο Γρηγόρης, αλλά καταχάρηκα που ήμασταν μαζί... :):):)

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημεραααα

Σπιτι σήμερααα!!!οχι καλε δεν πηρα αδεια!!!απλα εχουν απεργια τα ΜΜΜ απο αυριο κανονικα και παλι εργασια!!!

ιωαννα μου αν υποψιαστω πως στεναχωριεσαι που δεν πηγες για δουλεια θα πεθααααααανωωωωωωωω χαχαχχα

να σε δω απο βδομαδα που θα βγεις στην κανονικη αδεια τι θα κανεις χαχαχα θα μπλοκαρει το πληκτρολογιο απτο κλαμα χαχχαχαα

φιλια στον κουκλο γιοκα σου και χαδακια στον αυτοκολλητουλη σου!

Απαπα, γλωσσοκοπάνες βραδιάτικα:tongue::tongue::tongue: Καλημέρα σας. Μαράκι, πώς είσαι σήμερα από ...χρώματα? Από πονάκια?

Μπήκα τώρα γιατί σε λίγο θα φύγω, είμαι μαμά συνοδός στο ''Ο Τριγωνοψαρούλης επιστρέφει'' και πολύ χαίρομαι που θα είμαι με το Γρηγοράκη μου. Θα πάω να κάνω και την Coombs στο μικροβιολογικό να τα έχω τα αποτελέσματα ως τη Δευτέρα που θα πάω για υπέρηχο...

Λιανάκι, θέλω κι εγώ να δω δωμάτιο, μπουχουχου....

Αννετούλι, χαρά της ζωής,αν και γαυράκι σαν το Λιανάκι, τελοσπάντων, συνεχίζω να σας μιλάω:tongue::tongue: έχουμε κι εμείς mp3, λες να το χρησιμοποιήσω?Θα προλάβω ή θα γεννήσω πριν πατήσω το start???Μην αγχώνεστε για τη γέννα, κοριτσάκια μου.Καλή ψυχολογία το έχω πει ξανά και ξανά... Κι όσες πάτε για φυσιολογικά, σούπερ τοπ συμβουλή, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΣΠΑΣΗ ΔΕΝ ΣΦΙΓΓΟΜΑΣΤΕ, ΦΥΣΑΜΕ ΣΑ ΝΑ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ, ΤΟ ΣΦΙΞΙΜΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΠΑΝΩ. Δύσκολο?Είναι λίγο, γιατί όταν πονάς πιο φυσικό σου έρχεται να σφιχτείς, αλλά δεν πρέπει...Καλά, Αννετάκι, εσένα θα στα κάνω και ιδιαίτερο το Σάββατο, χαχα!Φαντάζεσαι, μαθήματα ανώδυνου με τον καφέ, χαχα!!!

μαρουσκακι μου, ευχαριστουμε για τις συμβουλες αλλα εμενα με βλεπω να κανω επισκληρηδιο, οχι γιατι δεν αντεχω τον πονο γενικοτερα αλλα επειδη φοβαμαι, αν κι ελπιζω να μη με ταλαιπορησει ο τυπακος μου και να βγει στο τσακ μπαμ για να γνωρισει τη μανουλα του (οποτε επισκληρηδιος γιοκ)!!!

αντε σε 3 μερες θα συναντηθουν οι κοιλουμπες μας, ανυπομονω!!!

τοπο συναντησης ορισατε?

καλα να περασετε στον τριγωνοψαρουλη και καλη επιτυχια στην εξεταση!

Καλημέρα κόρες!!!

Καλέ, το κάψατε το γάλα χθες πάλι, πολυλογούδες!!!:-)

Είχα μια αγωνία μέχρι να διαβάσω μέχρι τέλους τις σελίδες που γράψατε....Έλεγα, στο τέλος θα πει η Μαρία ότι έχει αρχίσει ο τοκετός!!!

Όλα καλά εδώ, ξεκούραση, βολτίτσες και κέντημα!!!

Είναι μια ωραία μέρα σήμερα αλλά αυτή η 24ωρη απεργία σε όλα τα ΜΜΜ μας έκατσε άσχημα....Κι εγώ πώς θα φτάσω στο πάτημα Χαλανδρίου που ήθελα;Οεο!!!! Το ταξί είναι η μόνη λύση, αλλά άντε βρέστο σήμερα....

Κατά τα άλλα ευτυχώς που υπάρχει και η κοιλιά και θυμάμαι που και που ότι είμαι έγκυος! Νοιώθω τόσο ανάλαφρη που πραγματικά το ξεχνάω....και ας είναι η 3η εγκυμοσύνη!!!:-P

Για να δούμε πότε θα με πάρει και ο γιατρούλης για την εξέταση....

βικακι μου, ενα ραδιο ταξι θα σε σωσει!

μακαρι να ενοιωθα κι εγω αναλαφρη, περπαταω και την κοιλια μου κραταω χαχαχα

ρε κοριτσια το πρωι ξυπνησα και πριν σηκωθω για τουαλετα εβηξα και μου εφυγαν λιγα τσισα...λεω αυτο ηταν τα νερα χαχαχαχα φοβος και τρομος μου εχει γινει χαχαχα

και εβλεπα κι ενα ονειρο (καλο κι ευλογημενο) οτι παντρευομουν με τον αντρα μου και καναμε το παρτυ πριν το γαμο, σαν μπαρτσελορ ενα πραγμα...4 σειρες τραπεζια γεματα κοσμο (αγνωστο) και επρεπε να φιλησουμε ολον τα χερια...αλλο και τουτο χαχαχα

δεν ηρθαν και καποιοι απτο σοι μου κι εγω ημουν πυρ και μανια απαπαααααα

αλλα περασα σουπερ στο παρτυ αφου οταν πηγα στο δωματιο να ξεκουραστω ηρθε ο αηβαζης και ξαπλωσε στο κρεβατι μου χαχαχαχα

και οχι δεν εκανα σεξ μαζι του χαχαχαχχα

ερε κατακαημενη παρθενοπιπιτσαααα χαχαχαχα γιατι αυτο εχω γινει χαχαχαα να δω πως θα ντελιβερισω τον αντρακο μου χαχαχαχα

Καλημέρα σε όλες τις πολυλογούδες!

Κόντεψα να γεννήσω μέχρι να φτάσω στα τελευταία νέα της Μαρίας!

Κι εγώ είχα κάτι πόνους κάτω χαμηλά χτές αλλά δεν πρέπει να ήταν συσπάσεις πιό πολύ για μυικοί μου φάνηκαν οι πόνοι και σήμερα το πρωί η κοιλιά μου ήταν εμφανώς πιό χαμηλά σε σχέση με χτές...μάλλον η μικρή βρήκε την σωστή τρύπα :wink: αλλά τα πόδια παραμένουν σταθερά κολλημένα στο στομάχι μου, έχω την εντύπωση ότι θα μου βγεί από τη μύτη!

Φανγκρί μου με άγχωσες με το φύσημα...έχω ένα προαίσθημα ότι θα φάω πολύ μπινελίκι από τον γιατρό εκείνη την ώρα...

μαλλον εσενα βλεπω να χωνεις τζενακι μου κι οχι ο γιατρος χαχαχα

αλλα αν γινει το αντιθετο χωστου καμια κλωτσια, δικαιολογησε στην κατασταση σου χαχαχα

Καλημερα!!

δεν ξαναφοραω εσωρουχο με αποχρωσεις ροζ ή κοκκινου τελους! εμ σαλταρα χτες λεμε!

πονοι ναι κ εντονοι αλλα λογικο μου φαινεται. Βεβαια με απασχολει οτι φαινετε μεγαλυτερο το μπεμπε στον υπερηχο γιατι φοβαμαι το αμνιακο....

μαρακι μου ψυχραιμια, αφου δεν γεννησες εχθες το νινι θα ερθει προγραματισμενα, ποσες μεινανε...10 μερουλες?11?ξεκινα να μετρας σαν τα φανταρακια λοιπον!!!:tongue: σε λιγο θα κρατας το αγγελακι σου αγκαλιτσα!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Βικάκι, τρελό κρύο για το σαβκο λέει, είναι που θα έρθω εγώ, χαχα!Ρε με άγχωσαν λίγο που θα έρθω με τρένο, τι πειράζει?Αφού είμαι καλά...Α, το θέατρο δεν τρελάθηκα κιόλας ούτε ο Γρηγόρης, αλλά καταχάρηκα που ήμασταν μαζί... :):):)

μαρια μου, μη μασας με το κρυο, εμεις λειτουργουμε διαφορετικα στην εγκυμοσυνη, να φανταστεις μας εχουν αναψει 3 φορες τα καλοριφερ κι εγω ειχα τα παραθυρα ανοιχτα να δροσιστω...εβγαλα τη μπεμπελη λεμεεεεεεεε

οσο για το θεατρο δεν πειραζει κουκλα μου, ησουν με το παιδακι σου κι αυτο μετραει!αφου σε ευχαριστηθηκε κι εκεινος ολα περισσευουν, εξαλλου η καλη παρεα μετραει κι ο γρηγορακης κι εσυ ειχατε την καλυτερη!!!

για το τρενο γιατι αγχωθηκες, θα ριξεις και τον υπνακο σου αφου θα κουνιεσαι περα δωθε!!!και θα φτασεις αθηνα χωρις να καταλαβεις τιποτα!

IB5Vp2.png

Βικακυ αυτα ειναι τα κακα της Αθηνας!!

ποτε θα πας για νστ? τις ενεσουλες τις κανεις ακομη?

μαρακι τυχερη θα δεις κ θεατρο!!

Ακόμη δεν με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός....πιθανότατα θα το ξέχασε αν και δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά(να ξεχάσει) αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε θα του τηλεφωνήσω αύριο αν δεν με έχει πάρει μέχρι τότε...

Τελικά σήμερα μια χαρά τα κατάφερα και πήγα στην συνάντηση μαμάδων-θηλασμού της La Leche League!!! Ήταν τόσο όμορφα!! Είδα νεογέννητα και ήταν ρε κορίτσια σαν αρκουδάκια, βατραχάκια...ένα πράγμα!!! Αχ, δεν το πιστεύω ότι σε 20 μέρες θα έχω κι εγώ το δικό μου αγκαλίτσα!!!

Καλά να είναι τα ταξί! Και ευτυχώς βρήκα πολύ εύκολα και έπεσα και σε καλούς ανθρώπους!!!

πωπω ολες πονακια μου εχετε!!!!πλησιαζουμε στο τελος ..λογικο το βρισκω...(εγω παλι εχω απλα μετατοπισεις στην κοιλια και ελαφριες κλωτσιτσες..)

vasledi μου περιμενουμε νεα απο τον γιατρο!!!

Εγώ πάλι δεν έχω καθόλου πονάκια!!! Νοιώθω πολύ ανάλαφρη όπως είπα πιο πριν και που και που σκαλώνει κάπου η κοιλιά μου για να μου θυμίσει την εγκυμοσύνη μου!!!:-P

Μαριαέφη, το έστειλα το δεματάκι τελικά σήμερα, έχε το νου σου!

Αννέτ μου, καλέ τι όνειρα είναι αυτά ρε κορίτσι μου; Εγώ πάλι τίποτα δεν βλέπω....

Λιάνα, είδα τις φωτό!!! Πολύ σούπερ η φωλίτσα σας!!! Μπράβο! Καλορίζικο!!!

Κορίτσια, σήμερα έφτασε στα χέρια μου ένα καταπληκτικό βιβλίο που αγόρασα από το ίντερνετ, από ένα φοβερό σάιτ που δεν χρεώνει καθόλου έξοδα αποστολής. Λέγεται The Womanly Art of Breastfeeding. Το δε σάιτ είναι το http://www.bookdepository.co.uk/?a_aid=ptbdaf

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ακόμη δεν με πήρε τηλέφωνο ο γιατρός....πιθανότατα θα το ξέχασε αν και δεν το έχει κάνει ποτέ ξανά(να ξεχάσει) αλλά επειδή άνθρωποι είμαστε θα του τηλεφωνήσω αύριο αν δεν με έχει πάρει μέχρι τότε...

ισως να του εχουν προκυψει γεννες βικακι μου!

Τελικά σήμερα μια χαρά τα κατάφερα και πήγα στην συνάντηση μαμάδων-θηλασμού της La Leche League!!! Ήταν τόσο όμορφα!! Είδα νεογέννητα και ήταν ρε κορίτσια σαν αρκουδάκια, βατραχάκια...ένα πράγμα!!! Αχ, δεν το πιστεύω ότι σε 20 μέρες θα έχω κι εγώ το δικό μου αγκαλίτσα!!!

Καλά να είναι τα ταξί! Και ευτυχώς βρήκα πολύ εύκολα και έπεσα και σε καλούς ανθρώπους!!!

αχ ναι καλη μου, σε 20 μερουλες θα εισαι με τον μπιμπικο σου αγκαλιτσα!!!

Εγώ πάλι δεν έχω καθόλου πονάκια!!! Νοιώθω πολύ ανάλαφρη όπως είπα πιο πριν και που και που σκαλώνει κάπου η κοιλιά μου για να μου θυμίσει την εγκυμοσύνη μου!!!:-P

μια χαρα σε βρισκω!!!τελεια!!!ετσι μεχρι το τελος!!!

Αννέτ μου, καλέ τι όνειρα είναι αυτά ρε κορίτσι μου; Εγώ πάλι τίποτα δεν βλέπω....

α καλαααααααααα, και δεν τα αναφερω ολα ετσι?μιλαμε κινηματογραφικες ταινιες!!!

Κορίτσια, σήμερα έφτασε στα χέρια μου ένα καταπληκτικό βιβλίο που αγόρασα από το ίντερνετ, από ένα φοβερό σάιτ που δεν χρεώνει καθόλου έξοδα αποστολής. Λέγεται The Womanly Art of Breastfeeding. Το δε σάιτ είναι το http://www.bookdepository.co.uk/?a_aid=ptbdaf

ειναι στα αγγλικα βικακι?γιατι αν ναι τοτε θα πρεπει να μου κανεις ταχυρυθμα ιδιαιτερα χαχαχαα

αχ να ρωτησω κατι?μολις πηγα τουαλετα και στο σκουπισμα ειδα λιγη βλενα ασπρη προς διαφανη...τι ναναι αυτο?αχχχχχχχχχχχ καθε τρεις και λιγο στην φιλεναδα μου την τουαλετα θα βρισκομαι ααααααααααχ

IB5Vp2.png

Λοιπόν για την συνάντηση...

Κατ΄αρχήν, θα μπορούσατε πρωί Σαββατου 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11 στο Σύνταγμα στα Μακ Ντόναλτς γωνία;

(Aν όχι πεστε εναλλακτικές) Εγώ πάντως δεν μπορώ απόγευμα εκείνη τη μέρα.

Vasdeli---NAI

annete----NAI

qwlrp3.png

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UU14/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

παμπερς οικονομικα και χωρις εξοδα αποστολης μεχρι τις 15/12!

Δεν μου φαίνονται ιδιαίτερα φθηνές....Η τιμή είναι σε λίρες το είδες αυτό;

qwlrp3.png

Κατ΄αρχήν θα μπορούσατε πρωί Σαββατου 11 Δεκεμβρίου, ώρα 11 στο Σύνταγμα στα Μακ Ντοναλτς γωνία;

(Aν όχι πεστε εναλλακτικές) Εγώ πάντως δεν μπορώ απόγευμα εκείνη τη μέρα.

Vasdeli---NAI

annete---NAI

φιλεναδα, απτην αρχη με σερβιετακια ειμαι αλλα μου εκανε εντυπωση, δουλευει ο καλος μου σημερα και η μανουλα μου θα αργησει ναρθει κι εχω αγχωθει λιγο, οχι πως αν συμβει κατι δεν θα τσακιστουν να γυρισουν αλλα νοιωθω περισσοτερη σιγουρια οταν ειναι καποιος μαζι μου.

αλλα ειπαμε θετικη σκεψη και ολα καλα θα ειναι!!!

IB5Vp2.png

αχ το μπεμπακι στο τικερακι μου ανοιξε τα ματακια του!!!γουτσου γουτσου!!!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, ναι Ανετάκι μου! Εμένα λέει στο τικεράκι ότι αν είναι αγοράκι έχουν ήδη κατέβει οι όρχεις του!!! :) :)

Μην ανησυχείς τίποτα δεν είναι!!!Τα υγρά είναι φυσιολογικά αρκεί να μην είναι με αίμα ή κιτρινωπά....

qwlrp3.png

Αχ, ναι Ανετάκι μου! Εμένα λέει στο τικεράκι ότι αν είναι αγοράκι έχουν ήδη κατέβει οι όρχεις του!!! :) :)

Μην ανησυχείς τίποτα δεν είναι!!!Τα υγρά είναι φυσιολογικά αρκεί να μην είναι με αίμα ή κιτρινωπά....

thank you καλη μου!!

αν ειναι κιτρινωπα ειναι κακο?καλο ειναι να ενημερωνομαστε, για πειτε γιατρε μου (ειμαι ολη ματια χαχαχα)!!!:D

IB5Vp2.png

αχ πρεπει να σιδερωσω τα ρουχα της δουλειας του αντρουλη μου!!!

μετα να κανουμε λιγες αγκαλιτσες και χαδακια με τον γιοκα μας, μετα μαμ και μετα που θα ειμαι μοναχουλα θα ξαναμπω!

φιλακια κοριτσακι!!!

IB5Vp2.png

Μαριαέφη μου, όχι ακόμη δεν σταμάτησα τις clexan...

Εσύ γιατί τόσο νωρίς; Η Clelia τις σταμάτησε την παραμονή της καισαρικής....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...